Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şişlik ödem mi başka birşey mi? Bir ara ödemin vardı diye hatırlıyorum.
Git tabi doktora ihmal etme canım

o senin, takımın tatlılığı canım benim
burası bana çok iyi geldi. çok konuşmayı seven bir insan değilim ama zayıflama konu olunca sizlerin samimiyetine inanarak duygularımı, yaşadıklarımı paylaşmak hoşuma gidiyor.
bu takım dışında kimseyle konuşmadım zayıflamayla ilgili. burada çok şeffafım, herkese örnek olsun, herkes başarsın, herkes sağlıklı olsun istiyorum.

anneme özel olarak selamlarını mutlaka ileteceğim :)
sürekli soruyor annem de ya, akşamdan ertesi günü hiç belirleyemiyoruz biz. orta yol bulunamaz. en son ben 'anne değil misin üret' diyorum ve konu kapanıyor :):)
ama cidden annelerin işi çok çok zor.
dümdüz olan kim yahu, sporla kadınlığımızı gösterecez herhalde
hafta sonu bir deneyeyim bakalım merak ettim. perişanlığa razıyım dicem ama wc den çıkamamak da dert :))))

bugün de şansından ben çok konuştum. oku oku bitmez artık :)

Ben cay kahveye takilmiyorum cnm ama siyah cay kahve detoksda pek onerilmez

günde 1 fincan kahve, 1 bardak çay dışında önerilmez kuzum aynen

fotoğrafından tuttum psikoloğu, ben genelde fotoğraftan karar veririm birşeylere. ilk bakış ben de direkt yargı oluşturuyor iyi ya da kötü ve hiç yanıltmıyor.
ya 7/24 spor yapılmaz zaten ama genel olarak hareketi yaşam şekline dönüştürmek lazım
zayıflamaktan ziyade sağlık için, organlar için
en güzeli yan yatıp bacakları karna çekmek. belimdeki fıtık ve kayma için doktor öyle yatmamı önermişti

Ben sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim

dolayısıyla uykunu tam alman, vücudunu dinlendirmen gerekiyor

çiğ pancarı salatana rendele, muhteşem oluyorrrr

Kızlar bişey sorcam süt almıştım tarihi ne çabuk geldi cuma almıştım hiç içen olmamis bugün son günü cocukara sütlaç yapsam olur mu yarinida kalabilir sütlaç yoksa dokecem bir bidon sütü

birşey olmaz canım, sütlaç yapacaksan, yarına kalabilir rahatlıkla yiyebilirsiniz

Kızlar bişey sorcam süt almıştım tarihi ne çabuk geldi cuma almıştım hiç içen olmamis bugün son günü cocukara sütlaç yapsam olur mu yarinida kalabilir sütlaç yoksa dokecem bir bidon sütü
tarihi gecmemiski cnm bisey olmaz
Yarinada kalsa pismis oluyor zaten

tarihi gecmemiski cnm bisey olmaz
Yarinada kalsa pismis oluyor zaten
Sağol abla pişiriyorum :) oglann cok seviyor okuldan gelince supriz olacak yoğurtlu kabagimida yaptım yedim az once doyurucuymus birazdan bitane mandalin yerim

Mrb bayanlar cok sukur geldim bugun gaywt iyiyim ama dudak burun kalmadi her yerim ucukladi ck cirkin gorunuyorum tabi hala ara ususem halsizlessemde okula gitmeyi basardim iyi de geldi kac gundur yat yat bi hal olmustu ins yarin da eksi gizel gelirse cok daha mutlu olacagim

gözün aydın kuzum
daha iyi ol inşallah çok geçmiş olsun tekrar

Once bi iyilesde cnm kilo nasil olsa verilir
Normal yemeye basladinmi

Merhabalar ben gelebildim sonunda isten ciktim simdi eve gececegim aksam planda mantar var ama bilmiyorum annem birseyler yapti mi bu aksam da spor yaosam mi bilemedim ?
Mantar salata yogurt olur cnm

Yanilmiyorsam spor seni olumlu etkiliyordu heralde degilmi
Buna herkes kendi bunyesine gore karar versin

iyi ki uyumuşsun yoksa savunma mekanizman güçsüz düşerdi

Sizden naber gecmis cooooooook olmus ne var ne yok bi haber edin kim ne durumda
Seninle beraber bahar da hastaydi o da daha iyi sukur
Tugcede daha iyi
Ben cooookkk iyiyim :))))
Digerlerinde bi degisiklik yok
Bikac yeni arkadas geldi takima

Bide bu hafta herkes guzel eksiler gorecek

Sağol canım daha iyiyim çok az oturunca rahatsızlık hissediyorum
North River geçmiş olsun canım ağrı kesici iç biraz rahatlatır bide sıcak su torbası varsa ondan koy iyi gelir
Sağol canım
sağol canım

Su dışında menü güzel
kazan mübarek olsun diyettasim

Ben sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim
Çok derin rüyalar gördüm bugün hiç kipirdamamasim saat 2 den sabaha kadar galiba
Önce kaynatıp bir bak canım bazen tarihinden önce bozuluyor
kız ekmek neydi şaka bir yana yarın anneme gitcem onların fırında sıcacık miss gibi eppek alıp yiycem kaç haftadır aklımda Zuhal duymasin
Hastalıktan eror veriyor canım benim uçuklarda yeni toparliyor
Merhabalar ben gelebildim sonunda isten ciktim simdi eve gececegim aksam planda mantar var ama bilmiyorum annem birseyler yapti mi bu aksam da spor yaosam mi bilemedim ?
bence bugün Off ver

Bel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadı bugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…