- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.621
Merhaba herkese!
Bugün oldukça yoğun olduğum bir gündü. İşlerimi kolayladım geldim.
Nasılsınız?
Ben şiş şiş geziyorum.
Dün akşamı et ızgara yoğurt ve salata ile tamamladım.
Yarın doktora gidicem. Şişliğim normal seviyeyi aştı. Hiç normal görünmüyorum, bir doktora görünmenin vaktidir artık.
Şişlik ödem mi başka birşey mi? Bir ara ödemin vardı diye hatırlıyorum.
Git tabi doktora ihmal etme canım
Senin yazdıklarını her okuduğumda bir gülüş yerleşiyor gözüme :)
Çok tatlısın, hiç de sıkıcı değilsin aksine :)
Geçmiş olsun, geçsin gitsin hastalıklar...
Herkese etkisi olan bir yiyecek var işte.
Ben de eskiden et yiyince hemen bağırsaklarıma etkisi olurdu.
o senin, takımın tatlılığı canım benim
burası bana çok iyi geldi. çok konuşmayı seven bir insan değilim ama zayıflama konu olunca sizlerin samimiyetine inanarak duygularımı, yaşadıklarımı paylaşmak hoşuma gidiyor.
bu takım dışında kimseyle konuşmadım zayıflamayla ilgili. burada çok şeffafım, herkese örnek olsun, herkes başarsın, herkes sağlıklı olsun istiyorum.
ben akşamdan soruyorum yarına ne istersiniz diye baba oğul farklı takılıyor da vallaha annenin işi çok çokk zormuş herkesin gönlünü nasıl yapsın tüm gün mutfaktan çıkamaz kadıncağız allahtan senle ablan salata ile kolaylık sağlıyorsunuz . annene çok saygı duydum eve gidince samimi olarak selamlarımı söyle onu çok iyi anlıyorum :)
yalan mı kız travesti gibi dümdüz mü olunur :))
süt konusun da bilmiyorum paket süt değildi , sen evde olacağın bir gün dene bence işe gidersen ve etkisi ben de ki gibi olursa perişan olursun :)
anneme özel olarak selamlarını mutlaka ileteceğim :)
sürekli soruyor annem de ya, akşamdan ertesi günü hiç belirleyemiyoruz biz. orta yol bulunamaz. en son ben 'anne değil misin üret' diyorum ve konu kapanıyor :):)
ama cidden annelerin işi çok çok zor.
dümdüz olan kim yahu, sporla kadınlığımızı gösterecez herhalde
hafta sonu bir deneyeyim bakalım merak ettim. perişanlığa razıyım dicem ama wc den çıkamamak da dert :))))
Tamam teşekkür ederim canım. Ben şimdi lapamı yiyim, kızı okula götüreceğim. Yürüyüş de yaparım. Gelince kendime kk günü ilan edip bütün yazdıklarınızı okumam lazım.tugcetugcem gibi okumazsam dert oluyor.
bugün de şansından ben çok konuştum. oku oku bitmez artık :)
Ben cay kahveye takilmiyorum cnm ama siyah cay kahve detoksda pek onerilmez
günde 1 fincan kahve, 1 bardak çay dışında önerilmez kuzum aynen
ins. Frekans yakalayabilecegin biri olur cnm
inanmasi zor olsada kk ya baslamadan onceki kilo verme seruvenimde bende bi ara 2 3 saat spor yapiyudum hastalik olmustu :) ama surekli olamiyor tabi o sekil
bende gece o yuzden cok donerim cnm biraz uzun sure sirt ustu yatsam benimde cok agrir zaten benim bel sakat
Yavas yavas esnetme hareketleri yap
O aklima gelmediydi :)))
Bikac saat uyudum iyi geldi cnm
beni hic doyurmaz o tur seyler
tatlim sisligi vucudundami hissediyorsun yoksa mide sisligi falanmi
Yolculuklar az su disardan yemek onlarda etkiliyor
Su haric guzel cnm
plan guzel suyu artir cnm bide odem atici cay ic
Kiraz sapi issirgan otu vs.
fotoğrafından tuttum psikoloğu, ben genelde fotoğraftan karar veririm birşeylere. ilk bakış ben de direkt yargı oluşturuyor iyi ya da kötü ve hiç yanıltmıyor.
ya 7/24 spor yapılmaz zaten ama genel olarak hareketi yaşam şekline dönüştürmek lazım
zayıflamaktan ziyade sağlık için, organlar için
en güzeli yan yatıp bacakları karna çekmek. belimdeki fıtık ve kayma için doktor öyle yatmamı önermişti
Ben sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim
dolayısıyla uykunu tam alman, vücudunu dinlendirmen gerekiyor
çok sağol abla sabahda öğlende ananas yoğurt yedim aslında sabah yumurta peynirde olabilirmiş inşallah çok acıkmam ama sütlü kahve gerçekten tok tutuyor içine çubuk tarçın atıyorum süt köpük köpük oluyor çok seviyorum sanki kaçamak yapmış gibi hissediyorum
çok doğru bir söz diyet sporsuz olmaz
çiğ pancarı öğrenmem iyi oldu sağol canım
çiğ pancarı salatana rendele, muhteşem oluyorrrr