Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin yazdıklarını her okuduğumda bir gülüş yerleşiyor gözüme :)
Çok tatlısın, hiç de sıkıcı değilsin aksine :)
Geçmiş olsun, geçsin gitsin hastalıklar...

Herkese etkisi olan bir yiyecek var işte.
Ben de eskiden et yiyince hemen bağırsaklarıma etkisi olurdu.

Hani temizlik yaparken bezi sıkarız ya iki yönlü o şekilde kendini hareket ettirmeye çalış. Bel ağrısı için iyi gelecektir...
Ve de sakın sıcak suyu koyup oturma daha çok azdırıyor böyle ağrıları.
Oturmak yerine de uzanmayı dene.
Geçmiş olsun.

Ben de dünü yazayım o zaman:
Sabah- 9.30- 3 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu 3 kaşık nar ile kahvaltı
Öğlen- 13.00- Tavuk şiş ve köz biber ile yoğurt 1 bardak ayran.
Akşam- 18.30- Yoğurt- 1 parça antrkot-salata ve kabak haşlama.
Su:1200 lt
Spor: 1 saat yavaş tempo yürüyüş.

ben akşamdan soruyorum yarına ne istersiniz diye baba oğul farklı takılıyor da vallaha annenin işi çok çokk zormuş herkesin gönlünü nasıl yapsın tüm gün mutfaktan çıkamaz kadıncağız allahtan senle ablan salata ile kolaylık sağlıyorsunuz . annene çok saygı duydum eve gidince samimi olarak selamlarımı söyle onu çok iyi anlıyorum :)
yalan mı kız travesti gibi dümdüz mü olunur :))
süt konusun da bilmiyorum paket süt değildi , sen evde olacağın bir gün dene bence işe gidersen ve etkisi ben de ki gibi olursa perişan olursun :)

Selam arkadaşlar,
acil bir sorum var. Lapa yapacağım bugün ama tam hatırlayamıyorum. Şimdi bir çay bardağı pirinç, 2 çaybardağı su ile haşlanıp lapa yapılıyor. Üç öğün bu yeniyor. Yoğurt, baharat, domates, salatalık filan katılabilir. Bu son kısım benim hayal ürünüm olabilir. Şekersiz çay kahve serbest.
Doğru mu? Bir de saat 12 olduğuna göre burada ben sadece iki öğün yiyeceğim.

Guzelim ben kendi yaptigimi soyliyim
1 cb pirinc 3 cb su pilav gibi yapiyorum
Yag tuz yok istedigin baharat olur

Kimisi salatayla kimisi yogurtla yiyor ama mantiksal olarak bana yanlis geliyor bunlar
Belki yine eksi gelir ama sade daha cok etki eder gibi geliyor
Cunku cig sebze zaten su tutar
Karbonla yogurdun yenmeside cok dogru degil

Sana kalmis artik
Ama suyu bol ic

Tamam teşekkür ederim canım. Ben şimdi lapamı yiyim, kızı okula götüreceğim. Yürüyüş de yaparım. Gelince kendime kk günü ilan edip bütün yazdıklarınızı okumam lazım. @tugcekrblt gibi okumazsam dert oluyor.

Ben cay kahveye takilmiyorum cnm ama siyah cay kahve detoksda pek onerilmez

ins. Frekans yakalayabilecegin biri olur cnm

inanmasi zor olsada kk ya baslamadan onceki kilo verme seruvenimde bende bi ara 2 3 saat spor yapiyudum hastalik olmustu :) ama surekli olamiyor tabi o sekil

bende gece o yuzden cok donerim cnm biraz uzun sure sirt ustu yatsam benimde cok agrir zaten benim bel sakat

Yavas yavas esnetme hareketleri yap

sen ne kibar hatunsun yaaa ben direk kadın dediğin travesti gibi olmaz az poposu girintisi çıkıntısı hatları belli olacak diyip duruyorum :)
O aklima gelmediydi :)))
bu akşam da işe gideceksin yine uyku olmayacak sen ne ara dinlenicen gülüm
Bikac saat uyudum iyi geldi cnm
beni hic doyurmaz o tur seyler

tatlim sisligi vucudundami hissediyorsun yoksa mide sisligi falanmi

Yolculuklar az su disardan yemek onlarda etkiliyor

Su haric guzel cnm
plan guzel suyu artir cnm bide odem atici cay ic
Kiraz sapi issirgan otu vs.

çok sağol abla sabahda öğlende ananas yoğurt yedim aslında sabah yumurta peynirde olabilirmiş inşallah çok acıkmam ama sütlü kahve gerçekten tok tutuyor içine çubuk tarçın atıyorum süt köpük köpük oluyor çok seviyorum sanki kaçamak yapmış gibi hissediyorum

çok doğru bir söz diyet sporsuz olmaz

çiğ pancarı öğrenmem iyi oldu sağol canım

tatlim sisligi vucudundami hissediyorsun yoksa mide sisligi falanmi

Yolculuklar az su disardan yemek onlarda etkiliyor

Su haric guzel cnm
plan guzel suyu artir cnm bide odem atici cay ic
Kiraz sapi issirgan otu vs.

Canım şişlik karnımda daha doğrusu bağırsaklarımda. Wc denen olay ne hatırlamıyorum bile artık 1 haftadan fazla oldu böyleyim. Yediklerime dikkat etsem de hareket etsem de bu şekildeyim sabah doktora gidicez sanırım.
Sabahları bu aralar elma sirkeli su içiyorum. Kiraz sapı evde var onlardan çay yapayım akşama...

Kızlar bişey sorcam süt almıştım tarihi ne çabuk geldi cuma almıştım hiç içen olmamis bugün son günü cocukara sütlaç yapsam olur mu yarinida kalabilir sütlaç yoksa dokecem bir bidon sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…