Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geç yatıyorum aslında ama Perşembe'leri biraz erken kapatmayı tercih ediyorum

İnşallah canım sana da geçmiş olsun dikkat et kuzum
Biliyorum canım benim
onu yapabilsem cok iyi olacak

Geçmiş olsun abla
geçmiş olsun canım dikkat et

inşallah önemli bir şey değildir

Vayyy sende mi lapa
Ben sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim
uarib güzel bir sonuc var desene abla

iyi olmana sevindim

kesinlikle çözüm bulunmalı

Hay masallah
Menü
Sabah(11:00)
2 yumurta
2 kk peynir

Öğle (15:00)
Ananasli cacık

Akşam(18:30)
Ananasli cacık

Su; 2lt spor: 30dk Leslie Pnrrr-12 90 puan
afiyet olsun cacik nasıldı

güzel olmuş

Benim menü
Sabah 9.00
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Öğlen 13.30
1 Türk kahvesi
2 ceviz
Akşam 17.30
2 dilim et
Salata
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canım
Selammmmm millet

Ikindin oglan ille carsiya gidelim dedi
Cayciya gitnek istedi yesil cay bitmis evde
Bu arada o da diyet yapiyor 8 9 kilo verdi
Gecen gun, benim kilo vdrdigimi arkadaslarina soyledinmi diyor :))
Sizde bilin:))
onun kac kilo fazlaso var abla

Benim menum

14.00 de 1cb pirincten lapa

18.00 de bikac catal lapa

Oglan gidelim diye acele edince yiyemedim burda erken kapaniyor cogu yer

Spor yok ama carsida hizli yurudum
Zaten bugun yapmicaktim :)
Su 2.5 olur
su lapadan baska herseye katlanabilirim sanirim aclik bile

Eeee kizlar yarin hedefler tutacakmi

Gecen geldiklerinde benim gelin elmali pasta getirmisti 1 dil ayirmistim
Yarin hedef tutarsa onu yiyebilirim degilmi
ay inşallah abla bu cuma kacamak yapmamaya fayret edicdm ben bir plan hazırladım bakalim uyabilirsem eger

RAKIPLER

@mefkurem

Edibe12

@askrhpozitif

@nanekekik

@Pinkyminkyy

@istikrar1986

@seydan94

@Sweetyy83
sonuclari merak ediyorum

Bugünki menum
Sabah 10.30
Geceden isladigim hurma 3 bardak su
2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir

Öğlen 13.30 Akşam 17.30
1tb yoğurtlu kabak
2 lt su
60 dk yürüyüş Pnrrr-12
gelsin eksiler

Benim menum

14.00 de 1cb pirincten lapa

18.00 de bikac catal lapa

Oglan gidelim diye acele edince yiyemedim burda erken kapaniyor cogu yer

Spor yok ama carsida hizli yurudum
Zaten bugun yapmicaktim :)
Su 2.5 olur

Anamm bişe yememişsin ki

tugcetugcem tugce sen kiloluyken en buyuk hayalin neydi
Zayiflayinca yapmak istedigin sey

Özgüvenli bir şekilde sokakta yürümek ya da bir yere girmekti abla. Kiloluyken hiç itiraf etmesem de çöküktüm, çekiniktim, herşeyi ona bağlardım ama kimseye itiraf edemezdim.

Sagol cnm soyleyim ona :) ) zaten spor yapiyor
Bayadir cok pizzaya sarmisti gece gec vakit ondan aldi

Gece yemeleri tam bir düşman ya. Yemek de her saat yeniyor arkadaş :)

Eeee kizlar yarin hedefler tutacakmi

Gecen geldiklerinde benim gelin elmali pasta getirmisti 1 dil ayirmistim
Yarin hedef tutarsa onu yiyebilirim degilmi

Hedef tutmasa da ye abla, motivasyon olur

Iyi aksamlar tekrardan hanımlar ilk defa bu saatte yataktayım cok sukur esim hasta onu hümanın odasina attik biz kizlarla beraber yaticaz alintilari sukur bitirdim kızlar uyusun cevaplicam

Gözün aydın yatakta olduğun için ve hayırlı olsun 3. Çocuğun
Çok çok geçmiş olsun eşine aman dikkat bulaşmasın size

Sağol canım benim teşekkür ederim. Daha iyiyim çok şükür

O fotolar gerçek bizzat benim, arada 40 kilo var

Bende sütlaç yiyim bir tabak kendime ayırdım :)
tartilari görmeden kacamaklar hazırlanıyor

Amannn 3 cocuk oldu desene

Cok gecmis olsun cnm
sorma abla 2 si az geliyordu Birtane daha eklendi

Menüm
Sütlü kahve
Ananasli yoğurt
Sütlü kahve ananas
Ananasli yoğurt
20.00de Sütlükahve
2.5 lt su
Ooooo
lapayi seven biri ayakta alkisliyorum valla edibecim kızın belki usutmustur canim o yüzden kaciriyor olabilir
Menüm
Sabah 1 elm ekmek 1 kk peynir 1 tk bal

Öğlen1 dlm ekmek cacık

Ara 1 kepçe şehriye çorbası

Akşam 1 dlm ekmek 2 kepçe yayla çorbası patlıcan közlemesi salatası
Spor yok
Su 2 lt
afiyet olsun

Geçmiş olsun eşine canım. Sende yat, kalkma bence. Hiç değilse haftada bir erkenden yatıp güzel bir uyku çek.
Anca uyudular valla canim bende hemen yatıyorum
kizin odasinda karantinaya aldik onu cocuklar girmiyor yanına maskeyide taktik domuz gribi derdi var birde bugun bi kisi daha yakalanmis is yerinde

Kızlar bu bahsettiğiniz kırmızı pancar mı hani turşu şu yapılan.

Çok geçmiş olsun canım.neredesiniz siz.çocuğun nesi var.

Seninle beraber bahar da hastaydi o da daha iyi sukur
Tugcede daha iyi
Ben cooookkk iyiyim :))))
Digerlerinde bi degisiklik yok
Bikac yeni arkadas geldi takima

Bide bu hafta herkes guzel eksiler gorecek
Çok tatlı özetlemişsin, hele son cümle çok vurucu
kazan mübarek olsun diyettasim
Sağol canım, yoğurtlu oldu, işe yarar inşallah.
evet kendi adıma hayatımı daha disiplinli planlı program bir hala getirmeye kararlıyım. Mesela elimdeki iki tercümeyi son ana sıkıştırmadan, hayatımı altüst etmeden yapmayı planlıyorum. takıma da gün içinde daha sık gelip bütün geçmişi gecenin bir körü yapmak istemiyorum. Valla ben Cumayı beklemeden başladım. Bugün erkenden bütün geçmişi bitirim, akşam da erken yatmayı planlıyorum. Umarım herkes daha fazla katılır. Yoksa ben kendimi bdv'de buluyorum
Ben de bugün yürüyünce belime iyi geldi sanki. Çok güldüm bu yolda çekilen çile kutsaldır lafınaBen de spor çilesine adam akıllı başlasam iyi olacak
Haftaya ben hedrfimi dusuk tutacaktim
Fazla veremem

Allahım sen bana o 12 haftalık sonucu görmeyi nasip et. Amin.
Teşekkürler kaptanım, çok iyi olmuş moral motivasyon takviyesi
2 gundur uyyomiyorum bennkim bilir kac fazla cikarim ozaman
Belki öyle bir olumsuz etki olmaz, pozitif düşün
Herkesde bir olmaz cnm sen niye uyumadin
Eger 5 6 saat uyuduysan o kurtariyor yine
Ben bu gece 2 3 saat uyumustum
Bu gecede oyle olacak
Ay nasıl dayanıyorsun o kadar az uykuyla. Bana 7 saat bile yetmiyor gibi geliyor
Sularinizi gun icinde tuketin gec vakte birakmayin kizlar
Ha ha hiç bir gün aklıma su içmek gelmez Perşembe oldu mu bir susuzluk bir susuzluk
gun icinde aklima bisey takilmaz..tam yattim uykuya dalicam birsuru sey aklima geliyo..dusunmekten uyyamiyorum
Kitap okusan belki zihnin rahatlar
sporumuda yaptim..ustumden bi yuk kalkti:)50dk kosu 15 dk tempolu yuruyu
230 puan
Pnrrr-12
Koşu mu
Menü
Sabah(11:00)
2 yumurta
2 kk peynir

Öğle (15:00)
Ananasli cacık

Akşam(18:30)
Ananasli cacık

Su; 2lt spor: 30dk Leslie Pnrrr-12 90 puan
Süper
Ben geldim... karnımı doyurdum çayımı aldım geldim :))
benim alıntım çok daha. Yarılayıp çayı öyle alacağım
Cayimi iceyim bende jillian 30 gune basliyorum su an karar verdim. Sabah da bir arkadas paylasmisti 1 aylik degisim muhtesemdi. Bunlari da gorunce gaza geldim hadi bismillah insallah birakmadan 30 gunu tamamlayabilirim
Benim için şu anda zor ama ilerde ben de düşünüyorum jillian. Yap bakalım yorumlarını yazarsın.
iste degismiyorda
evet yakiniz.
kaynanam ustte oturuyor.bende assada oturuyorum.altli ustlu
annemlerede yakinim cok sukur
yuruyerek 15 dk lik yol
yakın oturmak hem iyi hem zor. Allah kolaylık ve güzel geçim versin.
Bugün bütün menüler iyi galiba, afiyet olsun.

Kizlarr menuler cok guzeldi tam bugune layik detokslar falan insallah umdugunuzu yarin tartida gorursunuz

Bende uyuyorm smdi az once koltukta hafif uyuklamisim iyice uyku tulumuyum ya hamileliktendir insallah yoksa bebek gelince mala baglarim heralde

Iyi gecelerr

Menüm
Sabah 1 elm ekmek 1 kk peynir 1 tk bal

Öğlen1 dlm ekmek cacık

Ara 1 kepçe şehriye çorbası

Akşam 1 dlm ekmek 2 kepçe yayla çorbası patlıcan közlemesi salatası
Spor yok
Su 2 lt
Çok sağlıklı beslenmiyorsun sanki, et, sabze yesen çorbadan daha tok tutar ekmek yemene de gerek kalmaz.
Yarın yapmayı planlıyorum abla inşallah
Merak ediyorum jillian sonuçlarınızı, hadi bakalım umarım işe yarar ve sıkılaştırır
Geç yatıyorum aslında ama Perşembe'leri biraz erken kapatmayı tercih ediyorum
İyi yapşsın güzelim.
Evet ya ben herkes olumsuz konuşunca yanlış mı yapıyorum diye şüpheleniyorum, baya baya hoşuma gitti ve inanılmaz tok tuttu.
Ben kactim kizlar iyi geceler bol eksiler
İyi geceler yorgun savaşçı, azmine ve diyetteki kararlılığına hayranım, söylemeden edemeyeceğim. Senin yerinde olmsam kendimi çikolatalara boğardım ama senin maşallahın var. Sonunda bütün çektiklerinin karşılığını alacağına inanıyorum.

Bende yatiyorum artik yarin yine ilk bildirimi ben yaparim buyuk ihtimal insallah acilis guzel olur pazartesiden beri tartilmadim cunku herkese iyi geceler bol eksiler

Kitap okusan belki zihnin rahatlar

Koşu mu

yakın oturmak hem iyi hem zor. Allah kolaylık ve güzel geçim versin.

Bugün bütün menüler iyi galiba, afiyet olsun.[/QUOTE]

Tekrar selamlar guzeller

Bikac saat uyumusum iyi geldi biraz

Simdide cay iciyoruz

Ev dandini beni bekliyor:)
Yeni aldığım kararlardan biri de dandini evden kurtulmak. Her sabah erkenden kalkıp evi toplayıp, silip süpürmeyi düşünüyorum. Hem öyle yaparsam yemek de aklıma daha az gelir di mi?
Ben sabah 8 de tartilmistim bide bikac saat uyuyunca tekrar tartildim
600 gr farketti
Beni uykusuzluk cok etkiliyor
Ins.yarin sabah uyuyabilirim
Yarın uyuma bence kardeş bütün silahlarını kuşandın valla benden sonra karşına rakip çıkmayacak ona göre
Ben de yulaf çok işe yarıyor. Sabah sütlü yulaf yesen işe yarar mı acaba?
bugün de şansından ben çok konuştum. oku oku bitmez artık :)
Olur mu Tuğçeciğim, herkese yazdıklarını keyifle okuyorum, süpersin sen yaz hep yaz
Geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim. Uçuk için bir merhem vardı, adını hatırlayamıyorum ama eczaneye sorsan bilirler, hemen geçiriyor.

Yanlış biliyorum ama ben olsam ilk tepki olarak kızardım sanırım, maşallah çok sabırlısın. Ben malesef sabırsız, ve gereksiz yere kızan, bağıran bir anne olduğumu düşünüyorum. Yeterince çocuklarımla ilgilenmiyorum, kaliteli zaman geçirmiyorum. Ama herkesin yapısı farklı, umut ediyorum ki belki başka yönlerden çocuklarıma iyi annelik yapıyorumdur ya da Allah nasip ederse ilerde daha iyi olurum. Bence sıkılıp bunaldığımda burada paylaşmak bana çok iyi geliyor. Mesela sen kızımın üşütmüş olabileceğin söyledin ya, ne yalan söyleyeyim hiç aklıma gelmemişti. Stresli diye boşuna evham yapıyorum belki de. Yarın üşütmesin diye daha dikkatl olacağım. Neyse bunları şunun için söylüyorum, kendini kötü hissetme. Çocuklarımızı sevdiğimiz, maddi manevi onları düşündüğümüz için anne babalığımızı anlık olaylarla, durumlarla değil, genel olarak değerlendirmeliyiz. Birgün yanlış bir hareket yaptık diye çocukların psikolojisi bozulmaz bence. Aksine hayat nice zor şartlarda çok güçlü çocuklar yetişiyor. Sen biraz kendini düşün, mutlu ol, rahatla, hata imkan olsa bir haftasonu bile olsa tatile çık bence. Bazen eşime tuttururdum tatile gidelim otelde kalmak istiyorum diye. Vakit yok deyince yolun karşısında bir otel vardı, bir gece orada kalalım diyordum. Ne yani yolun karşısında uyuyunca stresin mi geçecek, tövbe tövbe diyordu. Ama bence götürseydi gerçekten stresim geçerdi
o kadar olmaz heralde cnm

Gecen hafta veremedimya cok utandim o yuzden bu hafta telafi etmeliyim
Tabi sıkı bi rakibimin olmasida etkili :)

Zaten cok tembel bi grubumuz var :))
Sıkı rakip aynı zamanda seni yenen rakip olur dilerim
Bence artık tembel olmayalım bu arada, takımca karar alalım ve aktif dinamik temiz titiz olalım. ekim2009 sen bizi yönlendir canım. Senin şu bal dök yala mutfağı merak ediyorum nasıl o hale geliyor
Oğlum daha çok küçükken ben dertlenirdim ay çocuk şöyle etkilendi, böyle psikolojisini bozduk filan diye, eşim de derdi ki ben inanmıyorum çocuk psikolojisi diye birşey olduğuna, abartıyorsun. Valla aradan geçen 7-8 yıl sonunda onunla aynı düşünceye geldim ne kadar doğru bilmem ama çok uç bir şey olmadıkça düşündüğümüz kadar telafisi zor bir durum olmaz diye umut ediyorum.
Ne dersi çalışıyorsun canım? İnşallah işinin ehli düzgün bir psikoloğa rastgelirsin. Aslında sen tam psikolog olacak insanmışsın, söylemeden edemeyeceğim. talesemi Adana'da çok yagınmış, benim kan değerlerim gören doktorlar Adanalı olduğumu duyunca ilk bunu soruyorlardı. Ben de çıkmadı. Senin de öğrenmen iyi olmuş, Allah göstermesin zor bir hastalık. İnşallah karşına taşıyıcı olmayan biri çıkar. Kaderde varsa da ona göre çocuk sahibi olmadan gerekli tedbirleri alırsınız, tıp baya ilerledi çok şükür. Hatta geçenlerde embriyolarda kanser yapıcı genleri ortadan kaldıran bir tedavi yöntemi dinledim, ağzım açık kaldı.

Gunaydin canlar cumadan once son gun yarin icin cok heyecanliyim benim yine isler cok yogun ayin 15 i yaklasti ya maas islemleri filan var onlari hesapliyorum arada ugrarim opuyorum herkes dikkat etsin kendine
Kolay gelsin, ne iş yapıyordun tatlım?
Ya ne güzel bir hikaye... O kız çocuğunun geçirdiği bu değişime hayran kaldım. Ne güçlü ne akılı bir kızmış. Hem mutlu, sağlıklı ve başarılı olmasını dilerim.... Seni çok seviyoruz tatlı ve fit kız... Ne güzel başkalarına da bu enerjiyi aktarman, burada bizimle olduğun için çok ama çok teşekkürler
Ah ne kadar özlemişim senin mesajlarını Habinar, daha iyi olmana sevindim. Parmakların için çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirler umarım. Yaşadığın zorluklar için de çok üzüldüm, dualarımdasın. Rabbim güç kuvvet versin, hayırlısı ile atladın zor zamanları. Yaşanan herşeyde bir hayır vardır. İnşallah bu sıkıntılarında bir hikmeti vardır. Zorluklara rağmen hem burayı ihmal etmemen, menülerinin bu kadar iyi olması beni çok etkiledi, maşallah
Gecmis olsun cnm, oteki konuda cozulur insallah biran once

Aman aman bobrek degilmis cok sukur, gerisi icinde gecmis olsun cnm belin cabuk iyilesir insallah.
Çok şükür Pınarcığım, ben de rahatladım.
Fıtık değil de üşütme filan sanırım, kızını kucağına alman etkilemiştir dedi doktor. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tatlım, hepsine dikkat edeceğim.
Senden ricam bana evde yapabileceğim güzel zumba ve pilates linkleri yazabilir misin?
eee daha ne olsun cnm
36 38 iyidir
Kadin dediğin degnek gibide olmaz :))
Bana göre 38 tığ tığ
Evet kilo derdinden kurtulmak, spor yapmak benim hayalim ama artık gerçeğe dönüştürmek istiyorum bu hayali, bir hafta daha bile erteleme lüksüm yok

hah ha sanki yolcu kaldı gitmedi diye üzülmüşsün
hos buldum abla..bende 26 yasindayim..insallah verriz...bende surekli alip veriyorum...kalici olmuyo bi turlu...
bu sefer kalıcı olur inşallah Medineciğim
Şimdi daha iyi olmadan sevindim bahar. Fırsatın olursa bir kaplıcaya filan mı gitsen belki beline de iyi gelir. Sen Bolu'lu muydun? Abant'ta vardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…