- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.721
gözün aydın kuzum
daha iyi ol inşallah çok geçmiş olsun tekrar
Once bi iyilesde cnm kilo nasil olsa verilir
Normal yemeye basladinmi
Seninle beraber bahar da hastaydi o da daha iyi sukur
Tugcede daha iyi
Ben cooookkk iyiyim :))))
Digerlerinde bi degisiklik yok
Bikac yeni arkadas geldi takima
Bide bu hafta herkes guzel eksiler gorecek
Sağol canım daha iyiyim çok az oturunca rahatsızlık hissediyorum
Sağol canım
sağol canım
Su dışında menü güzel
kazan mübarek olsun diyettasim
Çok derin rüyalar gördüm bugün hiç kipirdamamasim saat 2 den sabaha kadar galiba
Önce kaynatıp bir bak canım bazen tarihinden önce bozuluyor
kız ekmek neydi şaka bir yana yarın anneme gitcem onların fırında sıcacık miss gibi eppek alıp yiycem kaç haftadır aklımda Zuhal duymasin
Hastalıktan eror veriyor canım benim uçuklarda yeni toparliyor
bence bugün Off ver
Cok tesekkur ederim suan iyiyim cok sukur normal yemeyrde basladim cok sukur baharcim bugun nasilsinBel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadıbugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi
Cok gecmis olsn cnm işede baslamissin, bizde nolsun hersey ayni
Kizz o ney ananasli cacik ilgimi cektihersey canim cekebiliyor bu ara cogu anlik oluyor ama bunu deniyebillirm
Kız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim
Çok güzel bir yazı olmuş ben çok beğendimDegisik bi alinti olmus bu
Ben deeeeeee tek ben sanıyordum seni de gördüm mutlu oldumbi turlu alinti yapipta hepsine cevap veremiyorum..beceremiyorum
Kamilecim bagisikligini guclendirmeye çalış günlük gıda takviyesi almani oneririm çörek otu vsMrb bayanlar cok sukur geldim bugun gaywt iyiyim ama dudak burun kalmadi her yerim ucukladi ck cirkin gorunuyorum tabi hala ara ususem halsizlessemde okula gitmeyi basardim iyi de geldi kac gundur yat yat bi hal olmustu ins yarin da eksi gizel gelirse cok daha mutlu olacagim
baharcim ananasli yoğurt hakikaten tadı hos değil sana katılıyorum cacığı ni nasıl yapıyorsunBel ağrım çok acicik kaldkaldi yok denecek kadar az sabit yattığımdan kesin ve önce ısınma hareketleri sonrada iki mile Leslie yaptim ağrı filan kalmadıbugün ananasli cacık yapıyorum ki yoğurtla hiç sevmem ananasi cok tuhaf bir lezzet birakiyor ama yapacak birşey yok bu yolda çekilen çile kutsaldır , kendime nazar etmezsem spor sahalarına geri dönüyorum bu haftaki planımi çizdim bile bu hafta kim benimle yarışıyor neee Zuhal mi
bu yaziyi bilahare okuyacagim
4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...
Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!
Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!
Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.
Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!
Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.
Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.
Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!
Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!
Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!
Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.
İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.
Alinti..
bu detoks la sade -500az demi abla ben çok daha fazlasini bekliyorum dumYarin ins. Guzel bi eksi gelecek cnm
zaten gececegimi biliyordum rakibecigimbugun baslayacaktim ama videoya karar veremedim yarin kaldi eliptik yaptim artik.bugday kucuk kasedeydi. Porsiyonlar buyuk olmuyor aslinda ev yemegi plmayinca
illa beni gecicem diyorsun boyle giderse yarin 2ye katlican beni hem hergun spor var hemde menuler super
Bende çok işe yaramadi acaba sutlu kahve çok içtim ondan mıŞimdi milyon tane alıntı geliyor kızlar, hazır olun
Yoğurtla yapabildim, çünkü acelem vardı, soğutma amaçlı biraz da. Bol pulbiber ve karabiber koydum meto hızlansın diye.
öğlen miktarlar uygunsa güzel menü canım, afiyet olsun.
Eline sağlık canım emek verip hazırlıyorsun. Haftaya ismimin yanını daha dolu görmek dileğiyle...
Çok güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun Şeydacığım. Akşam erken ama çok geç yatmıyorsun sen galiba.
Oğlun adına çok sevindim. süper fit olur ve bir daha hiç geri almaz inşallah.
Ah rakibem iki öğün lapa yedim diye seviniyorum, sen o kadar bile yememişsin, tebrik ederim doğrusu. Bakalım yarın sonuçları merak ediyorum. Çok geç tartılıp beni merakta bırakma.
Ye tabi inşallah hedef tutar ve afiyetle yersin.
Vayy dostum, perşembenin hakkını vermişsin.
Sütlaç demeyin, sütlaca zaafım var benim. Şifre filan mı koysak. S. muhallebi diyin meselaŞaka şaka hadi hedefi tutturan sütlaca kavuşsun diyelim o zaman.
Ayy çok heyecanlı. Cidden bu listeyi heyecan olsun diye mi önden koyuyorsunuz
Geçmiş olsun eşine canım. Sende yat, kalkma bence. Hiç değilse haftada bir erkenden yatıp güzel bir uyku çek.
Tebrikler güzel bir perşembe olmuş. Haftaya ben de ananas yapmak istiyorum.
Evet çok güzel sonuçlar görürüz inşallah.
ben öyle anladımKızlar bu bahsettiğiniz kırmızı pancar mı hani turşu şu yapılan.
rakibem güzel sonuç tebrikler ama kaybettin bu arada boy kaçGunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.
Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
eyledi ablacim çok iyi tebriklerGeçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7
tebrikler simdiden iki haftadir kaybediyorum zaten :)) neyse rskibim oldukca disliydi yapacak birsey yokKamilecim bagisikligini guclendirmeye çalış günlük gıda takviyesi almani oneririm çörek otu vs
baharcim ananasli yoğurt hakikaten tadı hos değil sana katılıyorum cacığı ni nasıl yapıyorsun
bu yaziyi bilahare okuyacagim
bu detoks la sade -500az demi abla ben çok daha fazlasini bekliyorum dum
zaten gececegimi biliyordum rakibecigim
Bende çok işe yaramadi acaba sutlu kahve çok içtim ondan mı
Edibe ablacim onceki yazım hep psikologlardan duyduklarım okuduklarımdi çocukluk dönemi ekilen tohumlar ileri yaşların neşvu nema bulması batı toplumu pedagoji ilmini duyarsız ben merkezli verirken Anadolu pedagoji duyarlı ruhuyla bütün bir kişilik üzerine otutturmada.toplum buna şahit biz hangisini ele alıp islettirebiliyoruz mevzu bu. ceza duyarsız bir çocuk yaparken kendi gibi olmaya fırsat verilen çocuk ruhuyla bütünleşme potansiyelinde bilmem derdimi anlatabildimmi
ben öyle anladım
rakibem güzel sonuç tebrikler ama kaybettin bu arada boy kaç
Maşallahin var benim boy kısa 164 o zaman hedefine çok yok benim yol uzun hedef 57 gibitebrikler simdiden iki haftadir kaybediyorum zaten :)) neyse rskibim oldukca disliydi yapacak birsey yokboy 175 cm senin ne kadar kilolar yakin birbirine merak ettim
Evet aslinda bi ara 72 gibiydim cok iyi duruyordu ama benim hedef 65 10 kg var fazladanMaşallahin var benim boy kısa 164 o zaman hedefine çok yok benim yol uzun hedef 57 gibi
Çok değil yine kolay verirsin inşallahEvet aslinda bi ara 72 gibiydim cok iyi duruyordu ama benim hedef 65 10 kg var fazladan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?