Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gözün aydın kuzum
daha iyi ol inşallah çok geçmiş olsun tekrar

Once bi iyilesde cnm kilo nasil olsa verilir
Normal yemeye basladinmi

Seninle beraber bahar da hastaydi o da daha iyi sukur
Tugcede daha iyi
Ben cooookkk iyiyim :))))
Digerlerinde bi degisiklik yok
Bikac yeni arkadas geldi takima

Bide bu hafta herkes guzel eksiler gorecek

Cok tesekkur ederim suan iyiyim cok sukur normal yemeyrde basladim cok sukur baharcim bugun nasilsin

4 haftada bedenindeki değişimi kendin görürsün.
8 haftada arkadaşların ve ailen fark eder.
12 haftada da kalan herkes...

Başarıdan 12 hafta uzaksın.
Devam et.
Yeni baştan başlamak, devam etmekten daha zordur.
Pes etme, devam et.
Başaracaksın.
Fit vücut, %100 irade işidir.
Zihnin vücudunu kontrol etmezse,
Vücudunu zorlamazsan,
vücudun olması gereken yere ulaşamaz.
Disiplinin kas ağrısı, pişmanlığın acısına yeğdir. Hangi acı ile baş edeceğini sen seç!

Şu an imkansız gördüğün hareketler, bir gün senin ısınma egzersizin olacak.
Pes etmek üzereysen, neden bu yola girdiğini hatırla.
Neden sağlıklı yaşamı seçtiğini anımsa.
Ne kadar yavaş ilerlersen ilerle, koltuğuna çöküp televizyon izleyenlerden hızlı ve öndesin.
Başarı bir gecede gerçekleşmez. Gözünü ödülünden ayırma, amacına odaklan.
Unutma, gelecek yılki bedenin "spora keşke geçen yıl başlasaydım" diyecek.
Bir sene sonra, spora bugün başlamış olmayı dileyeceksin.
Onun yerine bugün başla!
Bugün!
Yarın değil, erteleme yok. Şimdi!

Spor ve sağlıklı yaşama alışırken; başta hiçbir şey değişmiyor gibi hissedecek, olduğun yerde sayıyormuş gibi düşüneceksin. İşte tam gerçek değişim o anda başlar. Sabret, devam et.

Acıyacak mı? Evet.
Ağrıyacak mı? Evet.
Zor mu olacak? Fazlasıyla.
Değecek mi tüm bu çileye? Kesinlikle!

Her gün amacına bir adım daha yakınlaşacaksın. Sakın bugün pes etme.
Devam ettikçe pişmanlık yaşamayacaksın. Bıraktığın anda pişman olacaksın.

Eğer senin için önemliyse, bir yol bulursun.
Eğer değilse, bir mazeret bulursun.

Kendini kandırma. Yapabilirsin.
Yapacaksın!

Yaz için değil, güzel görünmek için değil, eski sevgilin ya da zayıf arkadaşını çatlatmak için değil.
Kendin, sağlığın ve bedenin için yap!

Mutlu olacaksın. Sağlıklı olacaksın. Güzel hissedeceksin. Hastalanmayacak, bitkin düşmeyeceksin. Enerjik olacağın sabahları ve mutlu, olumlu, neşeli bir ömrü seç!

Herkes başarmak ister; ama sadece bunu gerçekten isteyenler, bu meydan okumada aşacağı engellerin zorluklarından haberdardır ve sadece bunu gerçekten isteyenler, mücadele edip başarıya ulaşır.

İstediğini almak için tek yapman gereken, ödemen gereken bedeli çalışarak ve vazgeçmeyerek ödemektir.
Buna hazır mısın?
Gerçekten bunu istiyor musun?
Yapman gerekeni biliyorsun. Asla durmamak, başaramayacağını söyleyenlere inat devam etmek ve başarabileceğini kanıtlamak!
Başkalarına değil,
kendine.

Alinti..[/QUOTE]

Cok gecmis olsn cnm işede baslamissin, bizde nolsun hersey ayni

Kizz o ney ananasli cacik ilgimi cekti hersey canim cekebiliyor bu ara cogu anlik oluyor ama bunu deniyebillirm

Eeee kizlar digerlerinde ne var ne yok

Yine ugramayanlar var

eyledi
Kız sadece dün gelemedim o da yazılı oku yazılı gir malum okullar kapanıyor çok yoğundum. Evde de derslerle uğraştım bir baktım gecenin körü olmuş benim oğluş üşütmüş biraz ateşlendi onunla ilgilendim. Bugün doktora götüreceğim. Bu sene üniversiteye hazırlanıyor çok ders çalışıyor acaba vücudu yorgun mu düştü bilemedim. Salgın da var. Hava da çok soğuk o yüzden dün gelemedim

Kamilecim bagisikligini guclendirmeye çalış günlük gıda takviyesi almani oneririm çörek otu vs

baharcim ananasli yoğurt hakikaten tadı hos değil sana katılıyorum cacığı ni nasıl yapıyorsun

bu yaziyi bilahare okuyacagim

Yarin ins. Guzel bi eksi gelecek cnm
bu detoks la sade -500az demi abla ben çok daha fazlasini bekliyorum dum

zaten gececegimi biliyordum rakibecigim

Bende çok işe yaramadi acaba sutlu kahve çok içtim ondan mı
Edibe ablacim onceki yazım hep psikologlardan duyduklarım okuduklarımdi çocukluk dönemi ekilen tohumlar ileri yaşların neşvu nema bulması batı toplumu pedagoji ilmini duyarsız ben merkezli verirken Anadolu pedagoji duyarlı ruhuyla bütün bir kişilik üzerine otutturmada.toplum buna şahit biz hangisini ele alıp islettirebiliyoruz mevzu bu. ceza duyarsız bir çocuk yaparken kendi gibi olmaya fırsat verilen çocuk ruhuyla bütünleşme potansiyelinde bilmem derdimi anlatabildimmi
Kızlar bu bahsettiğiniz kırmızı pancar mı hani turşu şu yapılan.
ben öyle anladım

Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.

Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055
rakibem güzel sonuç tebrikler ama kaybettin bu arada boy kaç

Hayırlı cumalar bende bildirimi yapayım mı -dunki detoksla -500 gitmiş az buldum daha detoks yapmayi düşünmüyorum sürekli düzenli beslensem eksiler az da olsa süreklilik olması mantıklı.yoksa detoks tan sonra ertesi günler birde artılarla uğraşmak moral bozuluyor sizce bu fikrim dogrumu

tebrikler simdiden iki haftadir kaybediyorum zaten :)) neyse rskibim oldukca disliydi yapacak birsey yok boy 175 cm senin ne kadar kilolar yakin birbirine merak ettim

Günaydınlar,

Nasılsınız hanımlar? Bakalım bol eksileriniz var mı?

Olmasa da üzülmeyin, sadece hatalarınızı bilin ve pes etmeyin...
Bugünden itibaren ben de tekrar düzenli yemeye başladım. 1 haftalık beslenmenin faturası ve onca ilaç kilo alma yolunda ilerletecek yoksa. Akşam yemeği saatimi tekrar 17:30 - 18:00 e çekiyorum ve hamuru bırakıyorum yeniden.

Biraz geçmişe bakayım, hazır müşteri yokken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…