Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saolasın canım Allah razı olsun

sıralama plan yapıyorum gülüm mesela bir gece tüm alt dolapları boşaltıp siliyorum nasıl is oluyorlar bez değince anlaşılıyor , ertesi günü üst tarafları çekmece içlerini sonraki gün açıkta olan raf ve üzerindekileri(yağlanıyorlar 2-3 günde aspratörü hiç çalıştırmam ses beni sinirlendiriyor) ve baharatlık v.s. temizliyorum her gün duvarını tezgahını dolap dışlarını siliyorum benim dolaplar 1 damla su değsin hepsini belli ediyor el izini de haa bir de sürekli kova da suyu hazır ediyorum ki erinmeyeyim yerleri sürekli sileyim kirli suyu döker dökmez kovayı fırçalayıp temiz suyu doldurup kenara koyuyorum valla şimdilik aklıma bunlar geldi :)
aa bir de yarımtı kalan çay un pirinç poşetlerini kavanoz da azalır azalmaz üstüne ekliyorum ki poşetli yarımtı malzemeler çabuk ortadan kalksın :)

bir iki hafta önce bir yazı okudum özellikle lise son sınıfların sınav stres ve kaygısından dolayı savunma mekanizmaları duracak noktaya geliyor çalışmıyor o yüzden dikkat edin sık grip v.s. olurlar yazıyordu benim sıpa da lise son allah hepimizin yardımcısı olsun gülüm çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Dün doktor kontrolündedim sonra da işlerim vardı dışarıdaydım akşam da misafirim vardı yemeğe
Henüz gelmiyor bebiş açılmam var ama sancılarım başlamamış ama iyice kafayı gömmüş kanala bekliyoruz bakalım
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım

ne misafiri gülüm bu halinle yemeğe misafir mi aldın hadi sen tamam dedin gelen ha doğurdun ha doğurucak olduğunu bilmiyor muuu hemen oku bunu da cevap yaz valla bir tuhaf oldum sen yazana kadar içim şişer niye yemeğe geldi bunlar diye

askrhpozitif dünden beri sana yazıcam nasip olmadı geçen gece bebeleri konuştuk ya sonra konu biz ne yapıyoruz çocuklarımıza paylaşmaya döndü ya gülüm sonrası senin yazını okudum anladım ki sen orada yanlış anlaşılırım endişesi yaşamışsın normalde sinirli değilim çocuklara v.s. yazmışsın kızzz ben zaten seni tanıyorum gayet iyi annesin allaha şükür şeydan kadar sabırlısı olayları eğlenceye her defasın da dönüştürebilen bence çok değildir , arada insan kızar hatta benim gibi gerektiğin de ağzına pul biber basabilir yadaa tüm uyarılara rağmen gitmemesi gereken başına bir iş gelebilecek yere gitti diye terlikle evire çevire dövülüp bu dayağı neden yediğini unutma sakın ileride başına bir şey gelip hepimiz ağlayacağımıza şimdi ağla oğlum diyebilirrr :))) benim gibi çatlaklar da olabilir bence normall:)

Gunaydin canlar herkese bol eksili bir gun diliyorum. ben simdi acilisi hedef tutmasa da guzel bir eksiyle baslatiyorum hadi gerisini getirin.

Cuma.75.8 kg
Bugun.75.0 kg
Fark 800 gr
Yuzde.1.055

Geçen cuma :100
Bugün:99.300
Fwrk:-700
Yüzde:%0,7

Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27

Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,9
Bu cuma 70,3
Fark -600
% 0,85
Cok guzel kizlar tebrikler
rahim agzin yumuşamadi ise aciklik ilk dogumdan da kalabiliyormus canin gunaydin saglikla gelsin inşallah

Günaydın herkese.
Kilo bildirimi yapayım:
Geçen hafta: 61.3
Bu hafta:62.3
+1 kilo
Yüzde: -1.63
Bu hafta sindirimi sistemim felç. İyi sonuçlar görmeyeceğim aşikardı.
o sindirim sistemi yok mu onu tam anlamıyla halletmeden eksileri görmek cidden zor oluyor ben senelerce çektim hala da arada oluyor , sebep belliyse moral bozmaya gerek yok çözüm odaklı olucaz zaten doktora gideceksin ama sana tutup öylesine bakıp şurup gibi tadı berbat olan bağırsak söktürücü verip yollamasın kalıcı çözüm olacak şeyler versin önersin de gerisi kolay

en son 71 dim
sali gunu baslamistim ama tartilmamistim.gr olarak belki fazla belki azda olabilirdim.
cuma gunu sizinle birlikte tartiliyim diye
bugun tartildim sok oldum
4 gunde 1.4 kg gitmis
ben yinede 71 den devam ediyim

sali gunu 71
cuma 69.4
fark -1.4
yuzdeyi hesaplayamadim.yani beceremedim:)

Ben de yulaf çok işe yarıyor. Sabah sütlü yulaf yesen işe yarar mı acaba?

Benim sindirimi sistemim baya kötü durumda canım.
Ne normal ilaçlar işe yarıyor ne de bu tarz beslenme işleri...
Biraz daha kendimi gözlemleyip pazartesi doktora gidicem gibi.

Olsuni her halukarda güzel sonucun. Tebrik ederim. Ne detoksu yaptın?

Geçen hafta 74.8 [o hafta +200 dum telafisi tam olmadı ]
Bu hafta 73.1
Fark 1.7
Yüzde 2.27
Çok güzel
Tebrik ederim.

Ev işleri hiç bitmez. Annem derdi de inanmazdım neyi bitmez diye...
Allah kolaylık versin, ben de akşam gardırop düzenlemesi ve ev dip köşe temizliği yapacağım nasipse...

Canım, biliyorum ki kolonoskopi isteyecek. Korkuyorum ondan da ama artık bunun da çaresi gelmeli.
İş gücü çok kafaya takıyorum. Daha bir sürü şey...
Kardeşim yurtdışında yaşıyor ailemin duygusallığına üzülüyorum. Derken derken işte böyle sorunlar çıkıyor sanırım...

erimişsin resmen 4 gün de maşallah maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…