- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.361
guzel gorunuyor tatlim sabaha yumurtada ekliyebilirsinKızlar bende paylaşayım menümü
11:30
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
18:15
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
2 lt su içtim yatana kadar 2 buçuk olur
Leslie 3 mil
kiz benim niye gozum aydin:)) sen spor yapinca benim metommu hizlanacakYapalım canım yarın 3 mil yapacam senle beraber başlayalım motive olur birbirimize yarın sabah düşünüyorum çocuklar okulda olur
Mefkurem gözün aydın abla
Bende cogunlukla leslie yapiyorum cnmLeslie bacaklara efsane yaa heryer çalışıyo
Pirinc lapasi canim daha senin icin cok erken bence duraklamada yaparsin liste konusunuda zuhal abla halleder o isi merak etmeGecen bende onu baklava da yaptim 3 kutu baklava vardi hepsini karsi komsuma verdim gelip gidip dolabi acip duruyordum verdim kurtuldum
Ne bilim bahar bazen bezden bile disari tasiriyor bazende kupkuru kalkiyor günduz uykusunda baglamiyorum zaten gecede yanimda yatıyor diye cesaret edemiyorum
Kiz günü kimse almayinca ben alayim dedim bu sefer daha relaxim
Aradığınız tugceye ulaşılamıyor
insallah yapicam canim bu sefer mezun olmadan bırakmak yok cuma baslayayim jilliana canim senimi kiricam
Cumaya az kaldi şekerim korkunun ecele faydası yok cicim
bir ara @Habinar yapiyordu sanirim
iyi gezmeler canım
Muzurluk uzerinde tugcemmm
QUOTE="gewezebidik, post: 58573337, member: 476952"]Ay pztsi artısı bugun ancak gitti. Normalde ben tartılmam arada ama pztsi artı cıkınca takıntı yaptım. Bugün nötrledim. İnşallah cumaya eksi olurum ama bence % 1 bile olsam ortalamayı yükseltecek bir oranım olmazsa beni bu hafta listeye almayın. Listeye girmem ortalamamızı yükseltecekse gireyim :)Haketmem lazım olisteye girmeyi :)
Bugün bir de pırasa yaptım, sindirimim çalışsın o artılar gözükmesin diye.
Ya bir de bir sorum var, paylaşılmış olabilir ama ben bulamadım muhtemelen, şu lapa dediğiniz yulaf lapası mı ? Perşembeleri arada yapıyosunuz hani?
O olur iste :))Evet aksamlari esimi hep bekliyorum, burda sonucta yalniziz birbirimizden baska kimsemiz yok. Yani bizim gibi gelen arkadaslarimiz var tabiki ama anamiz, babamiz, kardesimiz yok. E o gunduz calisiyo bir tek aksamlarimiz ve haftasonlarimiz var, oyle olunca aksam yemegini bari birlikte yiyelim diyoruz. Sadece onceden arkadaslarla bulusmaya karar verdiysek o zaman beklemiyorum. Ondan benim aksamlar geçe kalabiliyo bazen ama persembeleri geçe kalacak olursa ben erkenden yerim yemegimi onunla da belki biraz yogurt yerim eslik etmek icin.
Yarın 3 mil yapicamBende cogunlukla leslie yapiyorum cnm
Pirinc lapasi canim daha senin icin cok erken bence duraklamada yaparsin liste konusunuda zuhal abla halleder o isi merak etmeGecen bende onu baklava da yaptim 3 kutu baklava vardi hepsini karsi komsuma verdim gelip gidip dolabi acip duruyordum verdim kurtuldum
Ne bilim bahar bazen bezden bile disari tasiriyor bazende kupkuru kalkiyor günduz uykusunda baglamiyorum zaten gecede yanimda yatıyor diye cesaret edemiyorum
Kiz günü kimse almayinca ben alayim dedim bu sefer daha relaxim
Aradığınız tugceye ulaşılamıyor
insallah yapicam canim bu sefer mezun olmadan bırakmak yok cuma baslayayim jilliana canim senimi kiricam
Cumaya az kaldi şekerim korkunun ecele faydası yok cicim
bir ara @Habinar yapiyordu sanirim
iyi gezmeler canım
Muzurluk uzerinde tugcemmm
QUOTE="gewezebidik, post: 58573337, member: 476952"]Ay pztsi artısı bugun ancak gitti. Normalde ben tartılmam arada ama pztsi artı cıkınca takıntı yaptım. Bugün nötrledim. İnşallah cumaya eksi olurum ama bence % 1 bile olsam ortalamayı yükseltecek bir oranım olmazsa beni bu hafta listeye almayın. Listeye girmem ortalamamızı yükseltecekse gireyim :)Haketmem lazım olisteye girmeyi :)
Bugün bir de pırasa yaptım, sindirimim çalışsın o artılar gözükmesin diye.
Ya bir de bir sorum var, paylaşılmış olabilir ama ben bulamadım muhtemelen, şu lapa dediğiniz yulaf lapası mı ? Perşembeleri arada yapıyosunuz hani?
Anaaaa sende beni tam mala bagladin kizzzOnu bana yazmış abla bende yanlış cevapladım sandım ya
Ben bu hafta yeterince yaptim :)))Yarın 3 mil yapicam
Biz diyeti ve sporu düzenli yapınca senin meto tavan yapiyor ablakiz benim niye gozum aydin:)) sen spor yapinca benim metommu hizlanacak
Maşallah sporda çok güzel
Afiyet olsun canımKızlar bende paylaşayım menümü
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
Leslie 3 mil
aferin sana kazanan tabiki sensinSporla beraber sahane.
CisSs yok :)) evde kurabiye yapılmış heryeri kokusu sardi ama yemedim tabiki:))))
90 puan bosami gitsin kiz zuhal abla gibi yedirmem uleynnn
Olur cnm cubuk tarcinda guzel olur mis gibi kokuyorYarın ananasın kabuklarını atmayım çay gibi demleyip içiyim abla
Alemsin kız90 puan bosami gitsin kiz zuhal abla gibi yedirmem uleynnn
Yaaaa oylemiiiBiz diyeti ve sporu düzenli yapınca senin meto tavan yapiyor abla
TmmOlur cnm cubuk tarcinda guzel olur mis gibi kokuyor
Evde ne varsa at icine iste :)))
Evet takip ettim seni:))dambilla leslie filan baya iyisin masallah:))))Ben bu hafta yeterince yaptim :)))
tesekkur ederim aldim gazi gidiyorum burasi cok iyi geldi❤Maşallah sporda çok güzel
Afiyet olsun canım
aferin sana kazanan tabiki sensin
90 puan bosami gitsin kiz zuhal abla gibi yedirmem uleynnn
Biz diyeti ve sporu düzenli yapınca senin meto tavan yapiyor abla
Yumurtam bitmişti bugün aldımguzel gorunuyor tatlim sabaha yumurtada ekliyebilirsin
Bide zeytn balik vs.miktarlarida yazalim bidahikine
2 gun icin farketmez ama cumadan itibaren spor puanuni yazip pinari etiketle
Nasil azmi geldi 3 mil
kiz benim niye gozum aydin:)) sen spor yapinca benim metommu hizlanacak
Estağfurullah ablaAnaaaa sende beni tam mala bagladin kizzzbiliyom sana yazdigini
ayyy oylemiyim :) ) sagol bitanemEvet takip ettim seni:))dambilla leslie filan baya iyisin masallah:)
aman sevilay sakalasiyoz bjtanemEstağfurullah abla
Yarın ne yapsam diye düşünüyor bu garip bugün pro başladım ama akşam salatada yedim çok güzel olmuştubenim tartida seninkine arkadaslik ediyor heralde :)) ama dusecek baska careleri yok
varsin kas olsun cnm lombur lombur sallanmaktan iyidir:))
ben daha yeni kendime geldim
istersen 2 mil yap 1-2 hafta sonra 3 mile gecersin
Eylül'de kardesimin düğünü var canım ben geçmişte 50 kg da diyet yaptığım için meto bariz inat ediyor en kotu 3 aya halletmek istiyorum o 10u sonra bir 5 daha inşallah eylüle kadar :)Burası motivasyon grubu bence bu tutum iyi sonuçta kaçamaklar herkesi etkiliyor ama dimi ☺10 kg ne kadar zamanda vermeyi hedefliyorSun. Bir de senin de bacaklarin kalınmış neler yapıyorsun spor olarak iki basenli olarak kiloları vermemiz gerekiyor benm de 10 vermem lazım hemen hemen
Kısmet artık ama oğlumda çok istiyor eşimde hele birde şimdi minnak kuzeni oldu aynısının mavisini istiyorHadi bakalım inşalalh yaş aralığı çok iyi olacak benim üst üste oldular
Hey yarabbim kaç kere dedik SevilayKız biz ayni kiloda aynı boydaymisiz 2 sene sonra öğrendim kendini yeni uye gibi hissettim
Yok yok silkelesek 3 -4 daha çıkar bu gruptan2 basenli birbirimizi yeriz
Bence kanlı NigarBende Zuhal
Poninin deyimiyle nami diger hitler
Su anki kilom onemli degil gelecekte 65 kilo olacak kisisiyim
Aha bir basenli daha iyi tarafından bakalım iç organ yağlanma riski yokBasenliler grubuna bende dahilim:) benim belim ince ama malesef basenin maşallahi var
müdürü de atsaydinLeynnnn niye bu kadar yazdınız oku oku bitmiyor, bir de araya müşteri giriyor atarlanıyorum adamlara durduk yereee
Kızlar ben tırlattım iyice, sabahtan beri çevremdeki herşeyi atıp temizlik yapıyorum. En son müdürüm 'mesai saatinden sonra yap napıyorsan' dedi ama ben hala devam ediyorum. çevrem bi temiz bi ferah oldu, bi bankadaki ayakkabılarımı yeni yerlerine yerleştirmek kaldı, onlar mecburen mesai sonrasına kalacak....
Hafta sonu da bu temizliği eve taşıyacağım, fazla eşyalardan kurtulma vaktidir, vakit............
Evet ordu çok güzel hele yaz geceleri bende çok seviyorum Samsun'dan itibaren on numaraÇok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.
O zaman eşine benden bir merdanebazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazımÇok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
Biliyorum baby hepsi ayrı şeyler benim kas oranımda zaten yüksek çıkar hep şimdi daha da yükseldi bariz :)
bu saatten sonra anama 'beni erken doğurmuşsun' diyorum o zaman
görüyor musun kaçırdım gül gibi kayınvalideyi
İremcim hoşgeldin aramıza
Motivasyon ve destek bizim işimiz....
Tatlım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun. Sağlığına birlikte kavuşturacağız seni hiç merak etme
Ellerine sağlık kuzum, aynen geçmiş gitmiş :)
kaptanım benimmmmben takıma güneş gibi doğunca hava da açtı bak
maşallah kızdaim olsun enerjin, ve o tartı enerjisi ben dahil herkese gelsin.
ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan
yok ya hala sevgilisizim maalesef
enerjinin kaynağı sizsiniz şekerimpsikolog 1 seansla iyi gelir mi kız, daha tanışıyoruz onla. tedavi kısmına başlamadık. ama indirim olacaksa toplanın gelin adanaya annem hepimizi ağırlar
yağlar kasa dönmez kız, ikisi farklı şeyler
geçmiş için tebrik ediyorum ben tam düşünüyordum ki ben de bitirdim geçmişi
lütfen bisikletle git ama arabanın yanından geç
olur mu özel çaba için *3 yapacaz biz
Amanın akşam geç olmuş sen yarın sakin tartilma etkilerohhh geçmiş bitti :)
herhalde 1,5 satimi aldı geçmişi bitirmekk, maşallah tüm paylaşım yapanlara, elleri kolları fert görmesin şimdi geldi menümü paylaşmaya
Salı menüm
sabah
aç karna limonlu ballı ılık su (spordan önce)
saat 10.30
detoks çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 cherry domates
maydanoz, dere otu
1 kk peynir
saat 17:00
9 badem
2 hurma
1 cay bardagı sütle 1 kupa nescafe
saat 21.00 (ahh sormayın beyim geç geldi)
1 kase yogurtlu semiz out
5 tane (el ayası kadar) fırındadomatesli- kaşarlı köfte (güveç gibi)
3,5 lt su
spor
Jillian level 1, 27*4=108
Bisiklet 10 dk 10*2=20
Toplam 128 @Pnrrr-20 (Pınar bu salı gününün sporu)
yorganın altına gir buralarda öyle vallaAy bugün çok soğuk buralar yaa, anlamadım ellerim üşüyo evin içinde, gidim de kayın validemin ördüğü kalın kazaklarımdan birini giyeyim madem. İki çay içtim bana mısın demedi içim ısınmadı.
Bitterle iyi atlatmıssin2 yemek kaşığı tavuk haşlama 1 yemek kaşığı pirinç pilavı yedim 1 bardak da ayran içtim 3 te.
4 te de kahvemi içtim 2 kare bitter çikolatayla.
Adetim yaklaşıyor 2 güne olacağım sanırım, elim ayağım birbirine dolaştı tatlı diye.
Akşam sadece kahve içmeyi diliyorum.
Kız iki kişi 1 kilo hamsi mi yiyorsunuz amanınOhh gecmis bitti alintilarida cvpladim simdi gidiym isleri hallediym 1 kiloya yakinda hamsi temizlencekaksama gorusrz kizlar
Bı ara Zuhal abla deniyordu canımİntermittent fasting 16.8 uygula yan var mı?
Yumurtalar olunca gıt gıt gıdakBugünun ilk menusu gelsin(gidaklama günü oldu)
12 :10
Tavada 2 yumurta
1kk peynir
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
16:30
Tavada bol peynirli 3 yumurta
1 dilim ekmek
Su:2,5lt
Spor henuz yok yaparsam yazarim
Eger acikirsam yogurt yada kefir icmeyi planlıyorum
Şuan ev hanımıyim canım en güzeli unide kalmak malesef kamuda şuan doğru düzgün atama yok yaşının avantajını kullan doğru seçimler yap canımbaya sevindim demek meslektaş olucazama benim öğretim görevlisi olma planlarım var.az önce yememek gereken birşey yedim aslinda.bakalim ceza gelecek mi
Nerde ki bu kacaamk ben bulamadımSabah 8.10
1.5 dilim tb ekmek
1.5 kk peynir
7 zeytin
Zeytinyağında yapılmış bir yumurtadan omlet
1 çay kaşığı bal
Saat 12
1 portakal
4 fıstık
1 yk chia
3yk yoğurttan yaptığım meyveli yoğurt
Saat 4.bucuk
4 5 yk karnabahar yemeği
1 kase yoğurt.
1 avuctan az kabak çekirdeği
5 buçuk
3 adet ceviz
Sporumu tamamlayinca yazicam :)))
Benim gorumcem şuan 40km koşuyor ve sıfır sporla başlamıştı koşmaya her sabah 6 da kalkıp 40km koşuyor 3.5 saat akıllara zarar ,koştukca daha fazla koşmak istiyorum diyor 45 yaşta Antalya ve birçok şehirde birinciliği varKızlarrr bi koşup geldim
bugün henüz akşam yemeğine geçemedim ama planladığım şekilde yiyeceğim için menümü paylaşayım erkenden dedim
öncelikle gun icinde hep bundan yediğim için pırasanın detayını yazayım 1 pırasa,2 yumurta, 2 yemek kasıgı yulaf ve 1 dilim tam bugday ekmeğinden kaygana yaptım, bu karısımı cok az yağ ile tavada iki yuzude pişecek şekilde pişirdim. menüde sadece pırasa olarak bahsedicem
çarşamba menüsü
sabah
aç karna limonlu ballı ılık su
saat 10:00
detoks cay
yarım tava pırasa (kucuk tava gozunuz korkmasın, omlet gibi ince biseydi zaten)
saat 14:30
çeyrek pırasa
2 hurma
1 cb sutle 1 kupa nescafe ama tamamını içemedim ceyreği kaldı bardakta
saat 17:30
(bi türk kahvesi içmeyi planlıyorum)
akşam (daha yemedim saatini yedikten sonra yazarım)
ceyrek pırasa
4-5 tane izmir köfte yanında 3-4patatesi de var ( kalan yemekleri bitiriyorum, yoksa eşime domates soslu makarna yapıcam ama ben yemicem, son ikide no makarna)
su 3lt den fazla
spor
jillian level 1, 27 dk 27*4=108
8dk koşu 8*4=32
15dk yuruyus 15*2=30
toplam 170 @Pnrrr-20
Pınar senin paylastıgın koşu listesine basladım bugun, su her hafta kosma miktarının artırıldıgı 8 hafta sonunda yarım saatlik kosu hedefi olan. Ay bakalım inşallah yapabilirim. Koşmak benim için oldum olası zordu ama bunu aşmak istiyorum, koşabilmek istiyorum. Belki ilerde boyle maratonlar oluyo ya, 10km kosu, 20km kosu gibi, sporcuların degilde herkesin girip yarıstıgı onlara katılırım :)
Bol eksi gelsinSabah 09.10
Yarım yumurta
1 dilim peynir
1 wasa
Lya birincZeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk yoğurtlu kabak
2 yk barbunya
Salata
Akşam 18.30
1 kase etli nohut haşlama
4 yk bulgur plavı
1 bardak ayran
Hurma var ama bence etkisini fark ettirmeziyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir yeşil zeytin
Öğlen 13.30
1 tb yoğurtlu kabak 2 hurma
Akşam 17.30
1tb yoğurtlu kabak
2 mil leslie
3lt su
Aşk olsun 45 dk hemen bitiyor kızMefkurem bu aradar çok yoğun olduğum için 3 mil çok uzun geliyor :)
Hamsinin miktarı nedir canimKızlar bende paylaşayım menümü
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
Leslie 3 mil
Hepsini kullanmama gerek yok yarısını buzluğa at sonra kullanırsınYarın ananasın kabuklarını atmayım çay gibi demleyip içiyim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?