Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.341
Afiyet olsun canim patates yemesen iyi olur aslinda sporda süper olmuşKızlarrr bi koşup geldim
bugün henüz akşam yemeğine geçemedim ama planladığım şekilde yiyeceğim için menümü paylaşayım erkenden dedim
öncelikle gun icinde hep bundan yediğim için pırasanın detayını yazayım 1 pırasa,2 yumurta, 2 yemek kasıgı yulaf ve 1 dilim tam bugday ekmeğinden kaygana yaptım, bu karısımı cok az yağ ile tavada iki yuzude pişecek şekilde pişirdim. menüde sadece pırasa olarak bahsedicem
çarşamba menüsü
sabah
aç karna limonlu ballı ılık su
saat 10:00
detoks cay
yarım tava pırasa (kucuk tava gozunuz korkmasın, omlet gibi ince biseydi zaten)
saat 14:30
çeyrek pırasa
2 hurma
1 cb sutle 1 kupa nescafe ama tamamını içemedim ceyreği kaldı bardakta
saat 17:30
(bi türk kahvesi içmeyi planlıyorum)
akşam (daha yemedim saatini yedikten sonra yazarım)
ceyrek pırasa
4-5 tane izmir köfte yanında 3-4patatesi de var ( kalan yemekleri bitiriyorum, yoksa eşime domates soslu makarna yapıcam ama ben yemicem, son ikide no makarna)
su 3lt den fazla
spor
jillian level 1, 27 dk 27*4=108
8dk koşu 8*4=32
15dk yuruyus 15*2=30
toplam 170 @Pnrrr-20
Pınar senin paylastıgın koşu listesine basladım bugun, su her hafta kosma miktarının artırıldıgı 8 hafta sonunda yarım saatlik kosu hedefi olan. Ay bakalım inşallah yapabilirim. Koşmak benim için oldum olası zordu ama bunu aşmak istiyorum, koşabilmek istiyorum. Belki ilerde boyle maratonlar oluyo ya, 10km kosu, 20km kosu gibi, sporcuların degilde herkesin girip yarıstıgı onlara katılırım :)
Kabak detoksu canim geçen hafta iyi gelmişti bu seferde iyi gelir inşallahYogurtlu kabak gunu:)))
İnşallah gelsin eksilerKabak detoksu canim geçen hafta iyi gelmişti bu seferde iyi gelir inşallah
Abla senle 3mil yapalim mj ne dersin haftada 3 gun. Eskiden bende cok yapardim hamladim hem motive ederiz. Haftada 3 gun yapalimmiÇok iyi canım
Kandirikciiii
aminnnnnKabak detoksu canim geçen hafta iyi gelmişti bu seferde iyi gelir inşallah
oylede tatlim senin kilonada 2 mil az geliyor:) )Mefkurem bu aradar çok yoğun olduğum için 3 mil çok uzun geliyor :)
Tmm yapalimAbla senle 3mil yapalim mj ne dersin haftada 3 gun. Eskiden bende cok yapardim hamladim hem motive ederiz. Haftada 3 gun yapalimmi
Yapalım canım yarın 3 mil yapacam senle beraber başlayalım motive olur birbirimize yarın sabah düşünüyorum çocuklar okulda olurAbla senle 3mil yapalim mj ne dersin haftada 3 gun. Eskiden bende cok yapardim hamladim hem motive ederiz. Haftada 3 gun yapalimmi
ahhhh pinar birak adam temizlesin kizzz biraz akilli ol
eeee hani ciss yememisin :) )) gayet guzel cnm
hepsi guzel bence cnm
2 yumurtaya 1 pirasa az gelir ondan kivam tutmamis :)) peynir falan koysaydin keske daha guzel olurdu
Aksam icin hep esini bekliyomusun
Haftaya seninle rakip olacaz sekerim ona gore hazirlan
ahhhh eylem tartiya 2 kala nohut bulgur dedin kalbime bicak sapladin guzelim
Lutfennnnnn yarin sislik yapacak bisey yeme ve su icccccccc
hurmalari en azindan sabah ac karna yeseydin daha iyiydi cnm
Sevilay 3 mille kustunmu tatlim
Onu bana yazmış abla bende yanlış cevapladım sandım yaTmm yapalim
gewezebidik
Hayyal
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Yarın ananasın kabuklarını atmayım çay gibi demleyip içiyim ablagewezebidik
Hayyal
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Çok güzel menu afiyet olsun canimKızlar bende paylaşayım menümü
11:30
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
18:15
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
2 lt su içtim yatana kadar 2 buçuk olur
Leslie 3 mil
Gecen bende onu baklava da yaptim 3 kutu baklava vardi hepsini karsi komsuma verdim gelip gidip dolabi acip duruyordum verdim kurtuldumKizlar ben çiğ köfteyi çok severim evde de vardı baktım dayanamayıp yicen hemen bı tabak hazırladım komşuya verdim böylece çiğ köfte den kurtuldum
Ne bilim bahar bazen bezden bile disari tasiriyor bazende kupkuru kalkiyor günduz uykusunda baglamiyorum zaten gecede yanimda yatıyor diye cesaret edemiyorumAğlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler
Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)
Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor
Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)
Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim
Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririzherkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler
şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman
Ne bitmez işin var Merve kızne çektin beee
Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen
WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş
Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin
Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende
Aminnnn
Abla su elektrik inan çok önemli
Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek
Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence
Kim ben miabla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim
Bağlanma büyüsü yaptık sana :)
Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor
Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş
genetiğe kafa atasim var benimde
Aradığınız tugceye ulaşılamıyorLeynnnn niye bu kadar yazdınız oku oku bitmiyor, bir de araya müşteri giriyor atarlanıyorum adamlara durduk yereee
Kızlar ben tırlattım iyice, sabahtan beri çevremdeki herşeyi atıp temizlik yapıyorum. En son müdürüm 'mesai saatinden sonra yap napıyorsan' dedi ama ben hala devam ediyorum. çevrem bi temiz bi ferah oldu, bi bankadaki ayakkabılarımı yeni yerlerine yerleştirmek kaldı, onlar mecburen mesai sonrasına kalacak....
Hafta sonu da bu temizliği eve taşıyacağım, fazla eşyalardan kurtulma vaktidir, vakit............
insallah yapicam canim bu sefer mezun olmadan bırakmak yok cuma baslayayim jilliana canim senimi kiricamÇok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.
O zaman eşine benden bir merdanebazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazımÇok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
Cumaya az kaldi şekerim korkunun ecele faydası yok cicim
bu saatten sonra anama 'beni erken doğurmuşsun' diyorum o zaman
görüyor musun kaçırdım gül gibi kayınvalideyi
İremcim hoşgeldin aramıza
Motivasyon ve destek bizim işimiz....
Tatlım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun. Sağlığına birlikte kavuşturacağız seni hiç merak etme
Ellerine sağlık kuzum, aynen geçmiş gitmiş :)
kaptanım benimmmmben takıma güneş gibi doğunca hava da açtı bak
maşallah kızdaim olsun enerjin, ve o tartı enerjisi ben dahil herkese gelsin.
ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan
yok ya hala sevgilisizim maalesef
enerjinin kaynağı sizsiniz şekerimpsikolog 1 seansla iyi gelir mi kız, daha tanışıyoruz onla. tedavi kısmına başlamadık. ama indirim olacaksa toplanın gelin adanaya annem hepimizi ağırlar
yağlar kasa dönmez kız, ikisi farklı şeyler
geçmiş için tebrik ediyorum ben tam düşünüyordum ki ben de bitirdim geçmişi
lütfen bisikletle git ama arabanın yanından geç
olur mu özel çaba için *3 yapacaz biz
bir araİntermittent fasting 16.8 uygula yan var mı?
iyi gezmeler canımKuzum gezmedeyim. Geçmişi okumaya çalışıyorum
Muzurluk uzerinde tugcemmmiçime ne kaçtı bilmiyorum ama durum fena, az kaldı çamaşır suyunu da alıp dalacam hayata
@ekim2009 içime kaçmış olabilir misin aceba
uzağın ve soğuğun hatrına izin veriyorum arabayla gidebilirsin , ama arabaya binmeyi unutma
Pirinc lapasi canim daha senin icin cok erken bence duraklamada yaparsin liste konusunuda zuhal abla halleder o isi merak etmeAy pztsi artısı bugun ancak gitti. Normalde ben tartılmam arada ama pztsi artı cıkınca takıntı yaptım. Bugün nötrledim. İnşallah cumaya eksi olurum ama bence % 1 bile olsam ortalamayı yükseltecek bir oranım olmazsa beni bu hafta listeye almayın. Listeye girmem ortalamamızı yükseltecekse gireyim :)Haketmem lazım olisteye girmeyi :)
Bugün bir de pırasa yaptım, sindirimim çalışsın o artılar gözükmesin diye.
Ya bir de bir sorum var, paylaşılmış olabilir ama ben bulamadım muhtemelen, şu lapa dediğiniz yulaf lapası mı ? Perşembeleri arada yapıyosunuz hani?
Biz bir haftadir oyleyiz canımBiliyorum abla ne yazikki
Hosgeldin canim birda betirsin emin ol sadece kararli ol
O cok kotu oluyor yatip kalktilarmi gece iptal
sabah alintiladim simdi gunaydin demek garip olacak iyi aksamlar diyim o zaman
Ay bende hic sevmiyorum karanligi ruhum sikiliyor sen neresini seviyosun oyle havalarin
Allah kolaylik versin canim gercekten xor bir durummus ins en kisa zamanda kurtarirsiniz paranizi...
Valla abla bir tesrif etti pir tesrif etti
heee gulersinazcik icinde bi ignede var dimi
valla ayfunmi aymadi mi bilemedim sabahki kilomdan +2 durumdayim sok oldum
Ay ben boluda okudum severim oralari cok guzel
ins suan gozum korktu artimdan
Sporda ekledim canim yarim saat tempolu yuruyusMenü de spor da şahane hele spor da olursa efsane olur.
Mefkurem ben de akşamı erken kapatıyorum bünye alıştı :))) @nanekekik de mi gıda mühendisi
Suan midem tas gibi ablaaksam senin icin pek erken olmus cnm mutlaka bisey ye
Eee burda kizilcak ciss nerdeSabah 8.10
1.5 dilim tb ekmek
1.5 kk peynir
7 zeytin
Zeytinyağında yapılmış bir yumurtadan omlet
1 çay kaşığı bal
Saat 12
1 portakal
4 fıstık
1 yk chia
3yk yoğurttan yaptığım meyveli yoğurt
Saat 4.bucuk
4 5 yk karnabahar yemeği
1 kase yoğurt.
1 avuctan az kabak çekirdeği
5 buçuk
3 adet ceviz
Sporumu tamamlayinca yazicam :)))
Barbunya nohut Bulgur hep sislik yapacak seyler abla afiyet olsunSabah 09.10
Yarım yumurta
1 dilim peynir
1 wasa
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk yoğurtlu kabak
2 yk barbunya
Salata
Akşam 18.30
1 kase etli nohut haşlama
4 yk bulgur plavı
1 bardak ayran
afiyet olsun canım spora pinari etiketlememissiniyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir yeşil zeytin
Öğlen 13.30
1 tb yoğurtlu kabak 2 hurma
Akşam 17.30
1tb yoğurtlu kabak
2 mil leslie
3lt su
Teşekkür ederim :)Çok güzel menu afiyet olsun canim
Kızlar bende paylaşayım menümü
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
Leslie 3 mil
Leslie bacaklara efsane yaa heryer çalışıyoTmm yapalim
Tamam yarın gelsin 3 milYapalım canım yarın 3 mil yapacam senle beraber başlayalım motive olur birbirimize yarın sabah düşünüyorum çocuklar okulda olur
Mefkurem gözün aydın abla
Guzel menu guzel spor.Kızlar bende paylaşayım menümü
3 kayısı
3ceviz
Biraz zeytin
Peynir
Bol salata
Fırında hamsi
salata
Ekmek hiç yemiyorum
Leslie 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?