- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.561
Bu günkü menüm,
Sabah;
1 tabak kısır dünden kaldıydı
1 b nescafe 3 ü bir arada
ara 1 elma 3 hüptürix
öğlen
2 dilim ajvar soslu ekmek
1 b yeşil çay
Ara 1 salatalık
Akşam
1 elma
buna rağmen kilo almayı başırırsam pes ederim vallaa
gunaydin kizlar sabah sabah koca bir cikolata yedim hasta oldugum icin spor da yok eritemicem tam da tarti gunu oncesi iyi olmadi neyse bakalim kilomu korusam bile iyidir (heralde) :/
Ben bu hafta çooook yoğundum..Pazartesi Amway toplantısı bende idi..Salı arkadaşıma gittim dün arkadaşlarım geldi plan anlattım..Bu akşama yine misafirim var..E misafir olunca da illa ki hazırlık oluyor olunca da yiyorum bir de rengli olunca ohhh gelsin tavuk göğsü gitsin irmik tatlısı((
ayyyy cok istedim simdi tavuk gogsu olsa keske((
evet malesef regl olunca bir de hasta olunca ben de zor zaptediyorum kendimi. 1 hafta raporluyum evde neredeyse kipirdamadan yatiyorum canim da hep yasak seyleri yemek istio cocukluktan kalma birsey de var heralde. dun doktor cikisi ilaclarimi almaya gittik cikolatalari da o ara aldik esimle. ben kucukken babam da beni dispansere gorurur donuste pastaneden cikolatali pasta alirdi (yoksa ben doktora gitmicem diye aglardim o yuzden). O aliskanlik kalmis heralde simdi ne zaman doktora gitsem illa odullendirilmek istiyorum :26:
tabi odullendirildigimi zannetsem de aslinda biliyorum ki kendimi cezalandiriyorum kilo veremeyerek
neyse haftaya kesin acisini cikaririm ben, sporuma bir baslayayim hele daha da iyi olacak. bu hafta moralimi bozmamaya caliscam kilo yuzunden.
ayyyy cok istedim simdi tavuk gogsu olsa keske((
evet malesef regl olunca bir de hasta olunca ben de zor zaptediyorum kendimi. 1 hafta raporluyum evde neredeyse kipirdamadan yatiyorum canim da hep yasak seyleri yemek istio cocukluktan kalma birsey de var heralde. dun doktor cikisi ilaclarimi almaya gittik cikolatalari da o ara aldik esimle. ben kucukken babam da beni dispansere gorurur donuste pastaneden cikolatali pasta alirdi (yoksa ben doktora gitmicem diye aglardim o yuzden). O aliskanlik kalmis heralde simdi ne zaman doktora gitsem illa odullendirilmek istiyorum :26:
tabi odullendirildigimi zannetsem de aslinda biliyorum ki kendimi cezalandiriyorum kilo veremeyerek
neyse haftaya kesin acisini cikaririm ben, sporuma bir baslayayim hele daha da iyi olacak. bu hafta moralimi bozmamaya caliscam kilo yuzunden.
Neden kimsecikler yok kaptan grubu kapatalım diyecek yarın((
bencede kapattıcak,. yada bizi evlatlık başka topiklere vericek.Bak buraya yazıyorum demedi demeyin ben başka topige alışamam .alışmam için 1 ay lazım.bende inşaat bitene kadar oruç borçlarımı tutuyorum zaten günler kısa saat 5 olmadan ezan okunuyor hiç zorlanmıyorum .
İlla ki alışmak zaman ister..
Allah Kabul etsin inş. canım..Benimde tutmam lazım ya koskoca 2 ay borcum var geçen sene hamile idim tutamadım bu sene oğlum küçük diye tutamadım hiç borcumu ertesi seneye bırakmayan ben şimdi 2 ay borcum var(((
Tühh keşke söylemese idim(8 ya da bir koşu gel yapayım hemen =))
Heheheh çok güzel ama bence benim de ilginç şeylerim vardır =)) Olsun arada kaçamakların olması gerekiyormuş zaten..İnş. toparlarız haftaya..Tabi ki bozma moralini eğer bozarsan sonra toplaması daha zor olur..
Ben kendimde değişikler yapmak istiyorum yavaş yavaş kilo veriyorum doğum kilosu 5 kaldı 22 den geriye sadece 5 9. ayımıza girdik..2012 Ye 75 ile girmeyi çok isterdim..Evet kendimi iyi hissetmeye başladım..Amway de güzel gidiyor..Saçlarımı da kesitirip boyatacağım inş. o zaman daha iyi hissedeceğimmmmm =))
canım geçmiş olsun inşallah çabuk iyleşirsin sıcak çorbalar iç bol c vitamini al bol oda sıcagında su iç geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?