- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.601
onemli degil canimben de kilo bildirimim gorulmedi ceza falan aldim zannettim eksiyi gorunce sasirdim cok. neyse haftaya soyle en az 1 kilo vereyim de oyle 300 500 karisiklik olmasin
Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...
Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...
Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...
İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...
Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...
9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler
1.taçsız prenses 1,3
2.fitsema : 0,6
3.Fadime02: 0,1
4.Edda1985: 0,0
5.Mursh: 0,0
6.BtlBetul: 0,0
7.TrulyScrumptious 0,0
8.Hoppidicik -0,6
Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...
Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...
Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...
İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...
Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...
].döv beni murç döv benii...belki kendime gelirim
9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler
1.taçsız prenses 1,3
2.fitsema : 0,6
3.Fadime02: 0,1
4.Edda1985: 0,0
5.Mursh: 0,0
6.BtlBetul: 0,0
7.TrulyScrumptious 0,0
8.Hoppidicik -0,6
Tamm cnm onerını yazdım aklımın bır yerıne...Liste işini yapıyorduk daha once ama liste o kadar vasatkı sıralama yapma geregı hıssetmıyorum acıkcası
dün tartıya çıktım aç karnına 80 çıktım az önce soyundum çıktım78.700 şok oldum
senden zayifim sekerim sonunda gectim seni
yaa iste bana rakip olursan boyle olur
(bak veriyorum gazi basla hemen diyetine)
gerçektenmi bak işte buna çok ama çok sevindim kaça düştün şimdi. ben gruptan atıldım sanırım grupta hiç hareket yok mursh arkadaşımız bi öneride bulunmuş bence çok iyi olur biraz gruba hareket gelse ben sürekli aktif olurum ama geliyorum bakıyorum hep sessiz sakin insanın motivasyonu düşüyo. olan arkadaşlar çok sıcak çok nezaketli ama fazla zaman ayıramıyolar sanırım bide benim kiloma yakın kimse yok belki ondandır :)))) bi sen varsın sanırım.. bence takıma hareket gelirse ben tığ gibi falan olurum :)))
91 bucugu gordum sonunda canim 8leri bir gorsem o kadar mutlu olucam ki anlatamam ama bu hastalik yuzunden ben de biraz yavasladim cunku spor yapamiyorum yatip duruyorum surekli de bisiler yiyorum :/ ama iste bakalim hergun biraz daha iyi hissediyorum bu haftaici sporuma baslayabilirim zannediyorum :))) 88 falan gormem lazim bi an once. 89 demiyorum cunku o zaman azicik sislik olsa 90a cikiyor ben 8leri garantilemek istiyorum o zaman havalara uccam
sonra da yavas yavas 7lere dogru yolculuk :) yavas yavas tabi..
bi zayiflayayim bi daha bu kadar kilo asla almicam hamile kalsam bile dikkat edicem sozum var kendime. cok cektim su kilodan ya yeter artik
evet canim baya sessiziz ama iste sen de geldikce sessiz deyip gitme girmisken paylasim yap menunu yaz o gun basindan gecen bi olayi yaz ne bileyimspor ne yaptiysan onu yaz.. ben cevap yazarim en kotu ihtimal baskasi yoksa :)
canlanalim biraz gercekten de
Kızlar Günaydın herkese...
İşlerimin younlugu nedenıyle anca gelebılıdım...Ama erken gelsemde gene bısey degıstırmeyecekmıs kımsecıkler yazmamıs gene...
Kılom 78 aynı yanı
Arsedacım hosgeldın cnmmm...Cocugun ve ıslerının younlugu nedenıyle duzenlı gıremeyebılırım demıssın ama ıstersen 1 2 hafta deneyelım duzenlı goturebılecegıne ınanırsan senı lısteye eklerız duzene sokamazsanda mısafır gıbı gıder gelırsın tercıh senın cnmm bana her sekıl uyar.Zaten bu aralar takımın motıvasyonu dusmus durumda.
Melek takımdan ayrıldı ... Demette hamılelıgı sebebıoyle ayrılmıstı dogumuna az kaldı onunda herlde sanıyorum kı dogumdan sonra donecektır aramıza....
ben yükselirken sen ne güzel düşmüşsün bu durum beni çok sevindirirken çok fenada hırslandırdı :)) bu yılbaşına kadar 6 kg diyeti var ona katılalım seninle :)
ben şuan 93 oldum 1 kg geri aldım. morelim bozuk son zamanlarda o yüzden yiyeceklerde buluyorum mutluluğu ama miğdemi küçültmüşüm 1 öğünde 1 dilimle doyabiliyorum artık biraz daha şu hamur işlerini ve abur cuburları bıraksam oo tığ olacam
bende 8 leri görsem havalara uçucam yılbaşına kadar 87 olsam 6 kg verip sonra gelsin yavaş yavaş 7 ler offf diyorum offf süper olur bi 70 olayım bende başka bişey istemiyom bidaha asla kilo almıcam bende(
tamam gitmicem ben ama sende dur buralarda birlikte kilo verelim arkadaşınla ceza olayn benide çok cezbetti banada ceza neyim verin :)))
Canim tesekkur ederim araniza Kabul ettiginiz icin .burdayken guzel kilo Vermistim . Pazartesi spor salonuna basliyorum . Motivasyona ihtiyacim var. Sayenizde motive olup 6 li rakamlara inicem insallah . Sizzle tanistigimda 83 tum simdi 74. En kisa zamanda insallah ilk hedef 68. Pazartesi gorusmek uzere .
slm kimse yok ama olsun bundan sonra olucak inşallah hep beraber incelelim kızlar haydi el ele verelim ve hedeflerimize en yakın zamanda ulaşalım inşallh
menümee kim bana rakip çıksın ortaya bekliyorum))) :13:
2011-11-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Fanta (portakal) 1 100ml 49.7
[2] Karışık Tahıllı Ekmek 50 GRAM 136
[3] Eti Cin 1 adet(29gr) 127.6
[4] Turşu 100 GRAM 10
[5] Şehriyeli Pilav 0.40 PORSİYON 134.4
[6] etli güveç 0.50 porsiyon 171
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[10] Domates 1 ADET 14
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[13] Karışık Tost 0.50 ADET 140
bol su içtim ...
Toplam : 1114.7 kal.
slm kimse yok ama olsun bundan sonra olucak inşallah hep beraber incelelim kızlar haydi el ele verelim ve hedeflerimize en yakın zamanda ulaşalım inşallh
menümee kim bana rakip çıksın ortaya bekliyorum))) :13:
2011-11-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Fanta (portakal) 1 100ml 49.7
[2] Karışık Tahıllı Ekmek 50 GRAM 136
[3] Eti Cin 1 adet(29gr) 127.6
[4] Turşu 100 GRAM 10
[5] Şehriyeli Pilav 0.40 PORSİYON 134.4
[6] etli güveç 0.50 porsiyon 171
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[10] Domates 1 ADET 14
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[13] Karışık Tost 0.50 ADET 140
bol su içtim ...
Toplam : 1114.7 kal.
tamam canim ben buralardayim zaten hep ^^
yilbasina kadar 4 versem bile iyi diyorum ben canim ama evet ben de katildim o yarismayabakalim ne kadar cok gitse kar tabi. 6yi bulacagini hic zannetmiyorum ama..
ceza mi istiyorsun haha tamam kendin kasindin o halde ama yapacaksin yaptim falan dersen ama yapmazsan bozusuruz
yok yok ben severim cezaları falan pazartesimi başlasam yeniden diyet moduna yarınmı başlasam onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?