- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.581
bencede kapattıcak,. yada bizi evlatlık başka topiklere vericek.Bak buraya yazıyorum demedi demeyin ben başka topige alışamam .alışmam için 1 ay lazım.bende inşaat bitene kadar oruç borçlarımı tutuyorum zaten günler kısa saat 5 olmadan ezan okunuyor hiç zorlanmıyorum .
Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...
Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...
Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...
İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...
Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...
evet canım haklısın eskisi gibi değil topiğimiz ama ben kapanmasını yada başka bir takımı istemyorum ben bu takımla 17 kilo verdim burda devam etmek istiyorum elimden geldiğince giriyorum daha çok özen göstereceğime söz veriyorum... ayrıca daha sıkı kurrallar koyalım ve kilo verenleri mutlaka sıralayıp listede ödüllendirelim bu iyi bir motivasyondu eskiden, artık yapılmıyor birbirimizi tebrik edip sonraki haftaya 1. olmak için biraz çaba gösterelim diyorum ...
Geç kaldımmmm kızlar sabah sağlık ocağına gittik paşamın aşısı vardı.. sonra pazardan yeşillik aldım sonra kuaför ancak geldim(
Cnm kılo bıldırımını goremedım yaptınmı acaba ?
ayrıca kızlar eddanın annesı rahatsızmıs hastanedelermıs kac gundur.Burdan acil şifa ve saglık dılıyorum annesıne...Bana telden msj attı sabah kılomu aynı gecın dıe.Kendisine hassasiyeti için teşekkürler
dün tartıya çıktım aç karnına 80 çıktım az önce soyundum çıktım78.700 şok oldum
tebrikler
Kizlar neden ben kilo almisim gibi gorunuyor ben kilom ayni demistim kim yazdi oraya 300 gram fazla diye
karısıklıktan dolayı özür dilerim 6 yerıne 9 yazmısımDüzelttim şimdi...Dikkatınden oturu tesekkurler ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?