Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Günaydın herkese...

İşlerimin younlugu nedenıyle anca gelebılıdım...Ama erken gelsemde gene bısey degıstırmeyecekmıs kımsecıkler yazmamıs gene...

Kılom 78 aynı yanı

Arsedacım hosgeldın cnmmm...Cocugun ve ıslerının younlugu nedenıyle duzenlı gıremeyebılırım demıssın ama ıstersen 1 2 hafta deneyelım duzenlı goturebılecegıne ınanırsan senı lısteye eklerız duzene sokamazsanda mısafır gıbı gıder gelırsın tercıh senın cnmm bana her sekıl uyar.Zaten bu aralar takımın motıvasyonu dusmus durumda.

Melek takımdan ayrıldı ... Demette hamılelıgı sebebıoyle ayrılmıstı dogumuna az kaldı onunda herlde sanıyorum kı dogumdan sonra donecektır aramıza....

Allah kabul etsın cnm en dogrusunu yapmıssın en azından dıyetınede yardımcı olur...

Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...

Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...

Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...

İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...

Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...

slm
geç kaldım özürr nakış kursundaydım kilom 78 ,500 gr. vermişim geçen hafta 78.5 tim şükürler olsun 78 oldum herkeze hayırlı cumalar ...

Son düzenleme:

evet canım haklısın eskisi gibi değil topiğimiz ama ben kapanmasını yada başka bir takımı istemyorum ben bu takımla 17 kilo verdim burda devam etmek istiyorum elimden geldiğince giriyorum daha çok özen göstereceğime söz veriyorum... ayrıca daha sıkı kurrallar koyalım ve kilo verenleri mutlaka sıralayıp listede ödüllendirelim bu iyi bir motivasyondu eskiden, artık yapılmıyor birbirimizi tebrik edip sonraki haftaya 1. olmak için biraz çaba gösterelim diyorum ...

Geç kaldımmmm kızlar sabah sağlık ocağına gittik paşamın aşısı vardı.. sonra pazardan yeşillik aldım sonra kuaför ancak geldim (

Tamm cnm onerını yazdım aklımın bır yerıne...Liste işini yapıyorduk daha once ama liste o kadar vasatkı sıralama yapma geregı hıssetmıyorum acıkcası

ayrıca kızlar eddanın annesı rahatsızmıs hastanedelermıs kac gundur.Burdan acil şifa ve saglık dılıyorum annesıne...Bana telden msj attı sabah kılomu aynı gecın dıe.Kendisine hassasiyeti için teşekkürler

aaa çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş.

***9. TAKIM 232. etap sonuçları***

Asya27: (54,5) Kilo bildirimi yapmadığı için takımdan çıkarıldı…
Edda198567/67/0,0/%0,00)
Fadime0299/98,9 /0,1/%0,10)
Hoppidicik83,7/84,7/-0,5/%-0,60) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için aldığı kilo 2 'ye bölündü…
Mursh: (78/78/0,0/%0,00)
taçsız prenses79,7/78,7/1,0/%1,25)
lionesse (80,3) Kendi isteği ile ayrıldı…
fitsema (78,5/78,0/0,5/%0,64)
BtlBetul: (64,3/64,3/0,0/%0,00)
TrulyScrumptious (91,6/91,9/-0,3/%-0,33)

9.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.21

Son düzenleme:

9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler

1.taçsız prenses 1,3
2.fitsema : 0,6
3.Fadime02: 0,1
4.Edda1985: 0,0
5.Mursh: 0,0
6.BtlBetul: 0,0
7.TrulyScrumptious 0,0
8.Hoppidicik -0,6

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…