- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.061
Ne oldu tatlim musterilermi delirtti
Hem müşteriler hem birkaç çalışma arkadaşı. Sözleşmiş gibi üst üste geldi, dengem bozuldu.
Böyle durumlarda hemen başım ağrır benim, üstüne bir de yolda çevirme vardı iki noktada eve 50 dk geç geldim, eve geldim babam aferin sonunda doğru yolu bulup sporu bıraktın mı dedi.
Bir çay içip uyumayı planlıyorum
neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin
bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
kendine dediğin şeylere dikkat et bilinç altı her şeyi emir olarak alır
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
doğuştan şişmanların zayıflaması zordur derlerr.. doğuştan obezmişim :)
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)
Benim bilinç doktoru enerji kaynağım. Ne de güzel yazmışsın. Ama uygulaması çok çok zor. Takıntılıktan çıkarıp o saf bilinç altını kandırmak Çoğu zaman zor geliyor bana
tabiki fark eder canim
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar
Listeyede bırak canm
Cok sevindim Zeynep kararina
Sifa olsun canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor
Masallah canım
Iyi olmasina cok sevindim canim
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler
Allah yokluklarini gostermesin canım
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı
Masallah canim az kalmis doguma
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis
Kiz 2 haftadir az gidiyordu
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider
inşallah abla
aman hakim ol kendine
1 de güzel bir rakam canım
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene
Tebrik ederim kizlar
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah
Harikasin
Hayırdır kuzum
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
Şubede tepemin tası attı ya, sakinleşmeye çalışıyorum hala :)
Biliyon ben psikopatim biraz:)) burdaki olumsuzluk cok etkiliyor beni
Canımıniçi, hep beraber toparlanacaz.
Ben de destek olacam bu hafta sizlere.
Olumsuzluk etkilemesin kıyamam sanaaaa
Esim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik
Kuzum Allah kavuştursun
Aynen cnm haftaya 1 ciligi kap derim
Noldu cnm kotu bisey yok ya biraz uyu dinlen sakinles daha mantikli
ay daha şeftali kadarmis ama, yok cnm belli olmadi en sonki kontrolde goremedi doktor smdi 3 gune devlete gitcem orasida solermi 14 haftada bilmem ozelede 3 hafta sonra gitcemayda bikere gormek yetmiyor yavrumu napiym
Şube gerginliği diyelim
Toparlanacam inşallah