Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen diyet konusun da bilinçsiz olmak isterdin ,ben hala diyete karşıyım :)))
ne bilim gülüm bir anlık manyaklığım tuttu terk ettim canıım yumuşak ortapedik bel ağrıtmayan yatağımı oyy oyy oyyyy yatağımı özlediiimmm

Sizinle sohbet etmeyi çok isterim gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz;:)
bahimlilik yapiyor gulum sindi okurken ekim2009 yazmissa ekstra dikkatli okuyorum ve ben gercekten ekim abladan cok faydalaniyorm iyiki grubumuzda boyle biri var

Yarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe
ya iki cocuklu kadina yemegemi gelinir

yazik adama yaaa valla acidim artik baris kiz sununla ee kendinede eziyet etmebence

Kiz sakin bos ver iki luzumsuza vaktini de enerjinide harcama
karnabahar bende cok bi etki yapmiyor baharim ya o yuzden yedim

tmm abla ama listeye girene kadar ideal kiloma inecem galiba

bende olmadi hic

masallah abla ne guzel aciklamissin.hayran kaldim valla

listeye girene kadar ideal kilomda olucam galiba..:)))

allah kavustursun canim
Cok sagolasin canim amin
Insallah canim sagolasin
aynen çocuk küçükken yapabildiğinizi yapın büyüyünce inan ne masrafı ne ihtiyaçları bitmiyor mecburen onun geleceği için harcamalar başlıyor
oyle hersey onun icin zaten rabbim guc kuvvet versin

Menu de spor da çok güzel

allah razı olsun gülüm de abartma sen de beni kızzz bilmeyen de beni bir şey sanacak o değil ben kendimi bir şey sanıcam

Menümümde yazayın ben

07:15 ıspanak, yarım elma, yarım muz, taze nane ve 2 hurmadan smoothe
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 6 yk kabak yemeği, 3 yk bulgur pilavı, bir bardak ayran
16:00 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem

3 litre su içmişimdir
Spor yok

Pinkyminkyy zeynepcim geri dönmüşsün, tekrar hoşgeldin aramıza. Hayatın ne kadar zor olursa olsun kilo vermeden vazgeçmek o zorluğa zorluk eklemekten başka hiç bir işe yaramıyor...

Burda dertleşiyoruz, gülüyoruz, bilgi paylaşıyoruz bence sana da iyi geliriz biz

sağol canım, inşallah

Ayyy bunu ben de deneyeyimmmmm

hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim ins

allah razı olsun gülüm de abartma sen de beni kızzz bilmeyen de beni bir şey sanacak o değil ben kendimi bir şey sanıcam
yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsun

hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim ins

yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsun
senden de razı olsun gülüm :)
insan bir şeyle ilgilenip öğrenmeye başladığın da herkesle paylaşmak ister ya iyi şeyleri ama etrafındakiler sana anlamayan uzaylıymışsın gibi bakınca konuşmanın boş olduğunu anlarsın susarsın ya benim etrafımda da öyle oldu ayy nasıl zayıfladın nasıl sürekli huzurlu mutlusun sorusuna burada yazdıklarıma benzer şeyler söyleyince çoğu beni anlamıyor tarif vereyim istiyorlar tarif yok kiii , siz de bana çok iyi geliyorsunuz öğrendiklerimi anlatıp birileri anlayınca fayda görünce içim içime sığmıyor çok mutlu oluyorum gülümmmm

Ayy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm

Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem

Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey var

pınarım almanya da doğum yaptın diyelim o zaman bebişinin çifte vatandaşlık hakkı olacak mı

Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey var
sağ ol gülüm bildiğim şeyleri paylaşmayı severim zaten :)))
kendime bir söz vermiştim rabbim bana öğrenmeyi uygulamayı nasip ederse ben de fayda gördüğüm her şeyi herkesle karşılıksız paylaşıcam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…