- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.081
sen diyet konusun da bilinçsiz olmak isterdin ,ben hala diyete karşıyım :)))Bende inanıyorum bize
Okudum canimda böyle olaylar dolu normal insan bulmak zor kafana takma
Daha ne yapacaksın abla
Başlangıç için güzel
Gel öpeyim canım hadi inşallah
Siz sorunu hallettiyseniz gerisi gelip gececek
Cuma için güzel
Niye hem devlet hem özele gidiyorsun fazla üsg özellikle gözde sorun yaratıyor devlette mi doğurmak istiyorsun öyle değilse hiç boşuna gitme eğer hem özel de görünüp ama doğum devlet düşünüyorsan son aylarda gitmen yeterli
Liste dışı olduğun için perşembe karnabahara takilmadim
Bükme hamur işi sanırım
Üst üste kalanlar varsa değerlendir
Evet bende diyet konusunda bilinçsiz olmak isterdim
Sen niye terk ettin ki zaten
Menu güzel karar daha güzel
Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
bahimlilik yapiyor gulum sindi okurkenSizinle sohbet etmeyi çok isterim gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz;:)
ya iki cocuklu kadina yemegemi gelinirYarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe
yazik adama yaaa valla acidim artik baris kiz sununla ee kendinede eziyet etmebencevalla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)
bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)
Kiz sakin bos ver iki luzumsuza vaktini de enerjinide harcamaAy bu insanların bazı hiç bitmiyor. Sanki mahalle bakkalına geliyorlar, sonra da atarlanıyorlar. Siz atarlıysanız ben sizden atarlıyım :))))
Sinirden başım çatlıyor, bir de 1 saatlik yol 2 saate çıktı birkaç noktadaki çevirme yüzünden iyice atarlandım :)))
Yemeğe saldırmadım, yemek yemedim hatta. Çay içiyorum, duş alıp dinlenmeyi planlıyorum
karnabahar bende cok bi etki yapmiyor baharim ya o yuzden yedimBende inanıyorum bize
Daha ne yapacaksın abla
Başlangıç için güzel
Cuma için güzel
Niye hem devlet hem özele gidiyorsun fazla üsg özellikle gözde sorun yaratıyor devlette mi doğurmak istiyorsun öyle değilse hiç boşuna gitme eğer hem özel de görünüp ama doğum devlet düşünüyorsan son aylarda gitmen yeterli
Bükme hamur işi sanırım
Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
Cok sagolasin canim amintmm ablaama listeye girene kadar ideal kiloma inecem galiba
bende olmadi hic
masallah abla ne guzel aciklamissin.hayran kaldim valla
listeye girene kadar ideal kilomda olucam galiba..:)))
allah kavustursun canim
Insallah canim sagolasinBende inanıyorum bize
Daha ne yapacaksın abla
Başlangıç için güzel
Cuma için güzel
Bükme hamur işi sanırım
Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
oyle hersey onun icin zaten rabbim guc kuvvet versinaynen çocuk küçükken yapabildiğinizi yapın büyüyünce inan ne masrafı ne ihtiyaçları bitmiyor mecburen onun geleceği için harcamalar başlıyor
Menu de spor da çok güzelMenü
Sabah(11:30)
Avuç kadar tost çay
Öğle(14;30)
Büyük kase peynirli narlı salata
Akşam(18;00)
4 YK pastırmalı Kuru fasulye
Salata
1 küçük dilim yalancı tavuk göğsü
Su:2 lt Spor: 16 dk eliptik +30 dk Leslie + 18dk zumba
64+90+63 = 217 puanPnrrr-12
allah razı olsun gülümbahimlilik yapiyor gulum sindi okurkenekim2009 yazmissa ekstra dikkatli okuyorum ve ben gercekten ekim abladan cok faydalaniyorm iyiki grubumuzda boyle biri var
ya iki cocuklu kadina yemegemi gelinir
yazik adama yaaa valla acidim artik baris kiz sununla ee kendinede eziyet etmebence
Kiz sakin bos ver iki luzumsuza vaktini de enerjinide harcama
karnabahar bende cok bi etki yapmiyor baharim ya o yuzden yedim
amin helalinden bol rızk da versin :)Cok sagolasin canim amin
Insallah canim sagolasin
oyle hersey onun icin zaten rabbim guc kuvvet versin
Amin kuzum sağolCok sevindim cnm kararini degisdirmene
Ah canim ya kiyamam cok gecmis olsun tekrar Allah şifa versin
Annenin iyi olmasina sevindim cnm gecmis olsun
Amin canim insallah
sağol canım, inşallahtabiki fark eder canim
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar
Listeyede bırak canm
Cok sevindim Zeynep kararina
Sifa olsun canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor
Masallah canım
Iyi olmasina cok sevindim canim
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler
Allah yokluklarini gostermesin canım
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı
Masallah canim az kalmis doguma
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis
Kiz 2 haftadir az gidiyordu
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider
inşallah abla
aman hakim ol kendine
1 de güzel bir rakam canım
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene
Tebrik ederim kizlar
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah
Harikasin
Hayırdır kuzum
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
bendeniz 2-3 gündür her midem guruldadığın da (açlıktandı) ayy bağırsaklarım bozulacak galiba diye diye bağırsakları hallettim şimdi durmayııı hep çalışıyıııı sabah beri bir hoş oldum yaavfff
hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim insbendeniz 2-3 gündür her midem guruldadığın da (açlıktandı) ayy bağırsaklarım bozulacak galiba diye diye bağırsakları hallettim şimdi durmayııı hep çalışıyıııı sabah beri bir hoş oldum yaavfff
yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsunallah razı olsun gülümde abartma sen de beni kızzz bilmeyen de beni bir şey sanacak o değil ben kendimi bir şey sanıcam
dene valla ciddi ciddi sen de sonun da inanıyorsun miden guruldarken bağırsağın çalıştığına, çalışıyor :))Ayyy bunu ben de deneyeyimmmmm
senden de razı olsun gülüm :)hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim ins
yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsun
masallah canim ya birde sen o kadar ozenir ozlersin gorecem diye heves esersin dra gidersin sipa arkasini doner yuzunu gostermez benimki elini kapatiyordu bide yuzune. Ama cabuk geciyor her aninin tadini cikar
Normalde boyle olmazdi da bugun benim ufaklik yuzunden ise gec kalacaktim kahvalti yapamadan ciktim isyerinde yemek zorunda kaldim.
Insallah canim ya simdiden evde yoklugunu hissediyorum ariyorum boyle ayri kalmamistik hic ama alisacaz artik ne yapalim hayat zor ...
Aynen kizimiz olmasa belki bi nebze daha dusuk bir ise gir dicem de herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz. Ankarada hayat da kolaydi ama burada yasam cok zor ev kiralari desen cok yuksek ev almak su an hayal. Cocuk kucukken ne yaptiysak yaptik buyuyunxe hersey daha da zorlasacak
sagol canim sanada gecmis olsun. Oluyor bazen oyle ters gunler hersey ust uste gelmis seninde. Sicak bi dus ustune uyku iyi gelecektir
Bende inanıyorum bize
Daha ne yapacaksın abla
Başlangıç için güzel
Cuma için güzel
Bükme hamur işi sanırım
Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey vardüşüncelerin üzerimiz de ciddi anlam da etkisi var demek bir bilsen nasıl da yetersiz biz düşüncelerimizle varız bu gün düşündüğün bedenen, maddi , manevi kısaca hayatının yaşamının ta kendisi bu gün yaşadıkların önceden düşüncelerinin tezahür etmiş hali , bu gün düşündüklerin de yarın ve sonrasına tezahür etmeye başlıyor hayatımızı da sağlığımızı bedenimizin şeklini kendimiz oluşturuyor ve bu mucize gücümüzün farkın da değiliz kadim bilgiler olarak bilinçli bir şekilde saklanan çok kişi kişi tarafından bilinip uygulanan tüm insanlar da var olan ççok büyük kapasite de güç barındırıyoruz ama dediğim gibi bilinçli bir şekil de unutturulmuş insanlara şu dönem tekrar gün yüzüne çıkmaya başlıyor biz bu gördüğümüz bedenin ( ben taşıyıcı kabuk diyorum artık :)) ) çok ötesin de varlıklarız saf enerjiyiz
bak şimdi sana direk saf enerji olduğumuzu anlaşılır bilimsel dille anlatayım
tüm canlılar maddeden hücrelerden oluşuyor değil mi hücrenin için de ne var , nötron proton v.s. onun için de atom parçacığı onun için de çekirdek peki çekirdeğin için de ne var biliyor musun KUARK denilen saf titreşen enerjiler var bildiğin şimşek çaktığında gördüğün enerji gibi düşün ve sürekli titreşerek belli frekanslarda yayılıyor işin özeti biz enerjiyiz ve kocaman bir enerji deryasın da yaşıyoruz canlı cansız her şeyin enerjisi ve tireşimi vardır :)
işte burada dünyanın en temel kanunlarından biri devreye giriyor ÇEKİM YASASI çekim yasası der ki benzer enerjiler benzerlerini çeker düşüncelerin ve duyguların da enerjisi olduğuna göre( bir çok deney v.s. yapılaraktan zaten çoktan kanıtlanmış bir şeydir bu) nasıl enerji yayıyorsan aynısını hatta daha fazlasını kendine çekersin ne düşünüyorsan o sun derken bunu kast ettim aklından geçen iyi ya da kötü ne varsa ona göre enerji yayıp mutlaka benzerini mıknatıs gibi kendine çekersin sağlık düşünürsen sağlık hastalık düşünürsen hastalığı kendine çekmen gibi
pınarım almanya da doğum yaptın diyelim o zaman bebişinin çifte vatandaşlık hakkı olacak mıAyy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm
Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem
sağ ol gülüm bildiğim şeyleri paylaşmayı severim zaten :)))Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?