- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.121
İnşallah canimtabiki fark eder canim
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar
Listeyede bırak canm
Cok sevindim Zeynep kararina
Sifa olsun canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor
Masallah canım
Iyi olmasina cok sevindim canim
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler
Allah yokluklarini gostermesin canım
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı
Masallah canim az kalmis doguma
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis
Kiz 2 haftadir az gidiyordu
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider
inşallah abla
aman hakim ol kendine
1 de güzel bir rakam canım
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene
Tebrik ederim kizlar
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah
Harikasin
Hayırdır kuzum
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
3-4 gündür başladım canim. İnsülin direncim var yavaş veriyorum sanırım
harika kendj kendini tartman bence
oooooooo bu ne supeeeeer keske listede olsaydin bu yuzdeyle
Eksi olsun bizim olsun
ck gecmis olsun tekrar canim
haftaya garanti gibi
kiz dikkat et cok genisleme
Eksi ya abla bire yakin olmus ne guzel
Haftaya telafi edersin sen
kiiiz benle bi suru kilo vermeyi biliyodun tekrar rekabete girek bari artida ne
Eee hamissin olur yavas yavas
Kac gun de bu eksi yeni basladin dimi eksiyle baslaman guzel
valla hatalari biliyosun bu sekilde olmamaliydi
Evet abla korktum cok arti olacak diye de odemmis allahtan
allah cabuk kavustursun ins
hahahah yeni farkına vardın kazandın kızzz :)) tebrikler :))Evet ya yürümeyim sonra da kilo veremiyorum diye feryat ediyorum
Aaa seni geçmişim, bu kadar az eksiyle neye seviniyorsamkusura bakma ben bildirimimi şarjım bitecek diye acele yapınca seni etiketlememişim. Benim yüzde 0.33 seninki 0.23, üşenmedim hesapladım bir de
Şaka şaka, seninle yarışmak çok zevkliydi canım arkadaşım sağol. Sen olmasan bu hafta artı ile bile bitebilirdi. 200 gr da olsa seni istikrarlı bir şekilde kilo verdiğin için canı gönülden tebrik ediyorum
inşallah canım teşekkür ederim.
Ne zaman hızlı gitti kiNasıl bir atraksiyon önerirsin?
teşekkürler bi tanem, sen nasılsın?
Sağol canım
Doğru pozitif olmaya bunu başaracağıma inanarak başlayayım.
Susuzluk kırışıklık mı yapıyor
Güzel menü tebriklerMenümü yazıyorum
Saat 11.30
1 tost
1 ayran
Saat 17.00
1 porsiyon köfte
1 ayran
Gece 22.00
Meyve
Veeeeeeeeee
45 dk yürüyüş
canim benim cok sagol evet gercekten oyle bugun yine baya daralmistim aksam buraya bakiyorum diye kafam dagildi. Hem yarim birakmak bana yakismazdi o kadar kiloyu verdikten sonra 3 5 kilo aalinda cok degilPinkyminkyy zeynepcim geri dönmüşsün, tekrar hoşgeldin aramıza. Hayatın ne kadar zor olursa olsun kilo vermeden vazgeçmek o zorluğa zorluk eklemekten başka hiç bir işe yaramıyor...
Burda dertleşiyoruz, gülüyoruz, bilgi paylaşıyoruz bence sana da iyi geliriz biz
Aaa işe yaramadı olur mu canım kesinlikle bana çok moral oldun, bir tanesin senhahahah yeni farkına vardın kazandın kızzz :)) tebrikler :))
tartı yapıldı yarışma bitti o zaman açıkça ilk başta ki niyetimi söyleyeyim, gülüm seni pek bıkkın gördüm hevesin kırılmış gibi hissettim o yüzden de seni gaza getiririm belki moral olur diye seninle rakip olmak istedim senin bu hafta rakip istemediğini de biliyordum ama yine de bir deneyeyim dedim bilmemezden geldim(az cadı değilim demi) pek işe yaramadı denk gelemedik ama sonuçta artı yok sabit yok eksimiz var mı var çok şükür
allah hayrını versin su içmeyince beden organlardan kandan yada deriden çeker suyu, suyu az içenler çabuk kırışır bilmiyor musun bacıım :)
maşallah yürüyüşe başlamışsınnnnn darısı bana :)Menümü yazıyorum
Saat 11.30
1 tost
1 ayran
Saat 17.00
1 porsiyon köfte
1 ayran
Gece 22.00
Meyve
Veeeeeeeeee
45 dk yürüyüş
gülüm birbirimize ihtiyacım var alsak da versek de biz birbirimize iyi geliyoruz her yönden çok şükürcanim benim cok sagol evet gercekten oyle bugun yine baya daralmistim aksam buraya bakiyorum diye kafam dagildi. Hem yarim birakmak bana yakismazdi o kadar kiloyu verdikten sonra 3 5 kilo aalinda cok degil
cansın cannnAaa işe yaramadı olur mu canım kesinlikle bana çok moral oldun, bir tanesin sen
masallah daha nasil ifade edeceksinki..senin yazilarini zevkle okudum..sağ ol gülüm aklımdakileri yazıya dökmek de biraz yetersizim kendimi istediğim gibi ifade edemiyorum elimden geldiğince bildiklerimi siz isteyin ben anlatırım :)
sağ ol gülüm bildiğim şeyleri paylaşmayı severim zaten :)))
kendime bir söz vermiştim rabbim bana öğrenmeyi uygulamayı nasip ederse ben de fayda gördüğüm her şeyi herkesle karşılıksız paylaşıcam diye :)
bende bilmiyordumhahahah yeni farkına vardın kazandın kızzz :)) tebrikler :))
tartı yapıldı yarışma bitti o zaman açıkça ilk başta ki niyetimi söyleyeyim, gülüm seni pek bıkkın gördüm hevesin kırılmış gibi hissettim o yüzden de seni gaza getiririm belki moral olur diye seninle rakip olmak istedim senin bu hafta rakip istemediğini de biliyordum ama yine de bir deneyeyim dedim bilmemezden geldim(az cadı değilim demi) pek işe yaramadı denk gelemedik ama sonuçta artı yok sabit yok eksimiz var mı var çok şükür
allah hayrını versin su içmeyince beden organlardan kandan yada deriden çeker suyu, suyu az içenler çabuk kırışır bilmiyor musun bacıım :)
iyi geceler abla
1 hafta maksimum toplarsın hemenAynen cnm o konuda katiliyorm zaten ama süre az geliypr gozume
Aynen baharim hayirlisi olsun bakalim biraz da olaylari akışına birakicam yoksa cok stress yapiyorm
Sabah oglen yedigimiz seyler aksam sindirildigi ve gece hormonlar uretildigi icin aksami cok geçe birakmadan sindirimi kolay seyler tuketmeliymisizben oturdum yaptım eleştirimi yemek saatleri arası 8 ila 10 saati buldu geç yedim hafif de olsa, demek ki yaramıyormuş midem aşırı ses çıkarıp hatta ağrıyana kadar beklemiycem bundan sonra canım istemese de 6-7 saati geçirmiycem ve sofradan normal doymadan kalkmıycam
malesef cnmNoldu abla bazi yuzdeler beklendigi gbi degildi sanirim onami morlin bozuldu
valla elimden geleni yaotim cnm sonucta makine degilim herkafta fazla veremiyorumAbla belki spor da odem yapmisdir haftaya gorursun insallah etkisini ama bu haftaki ekside fena degildi bence
Ins. Cnm Aminnnnhaftaya sana kahkaha atırırız biz de etkilenme canoomm kaç hafta ya birinci ya ilk üçdeydik bu hafta nazarımız olsun haftaya her şey çok daha güzel olacak hem de pazartesinden başlayacak o güzellikler:)
Allah kavustursun cnmEsim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik
Cuma oldugu icin sabahi gormuyorum:)Bir sure sonra bismillah diyip menumu yazayim
Kahvalti.
1 tane gul boregi
Sekersiz cay
Arada sekersiz turk kahvesi
Ogle. 12.00
Sulu kofte
Yogurtlu ispanak
Aralarda cay kahve ve yesilcay
Aksam.18.30
1 tabak yesil mercimekli bol sogan ve biberli bulgur yemegi
1 kase yogurt
Su.2 lt
Spor yaparsam bildirim yaparim
hem sabah hem oglen ciss olmusBugunku menum
Sabah10:30
Okulda bi arkadas gidiyor diye beraner kahvalti yaptik 2 bukme domates salatalik 3zeytin
Ara
1d pasta okulda yedim yine
Aksam16
Kavurma yogurt turp
Su 2olmadi daha olur ama
Spor yapinca yazarim
Kabul etmeseydin cnm yaaYarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe
yemek yapmiyonmu ona :))valla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)
bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)
Aman kuzum luzumsuz insanlar icin niye canini bu jadar sikiyon salla gitsinmüşteriler hem birkaç çalışma arkadaşı. Sözleşmiş gibi üst üste geldi, dengem bozuldu.
Böyle durumlarda hemen başım ağrır benim, üstüne bir de yolda çevirme vardı iki noktada eve 50 dk geç geldim, eve geldim babam aferin sonunda doğru yolu bulup sporu bıraktın mı dedi.
Bir çay içip uyumayı planlıyorum
canimsinnn bitanemCanımıniçi, hep beraber toparlanacaz.
Ben de destek olacam bu hafta sizlere.
Olumsuzluk etkilemesin kıyamam sanaaaa
Guzel olmus tatlimMisafirim olduğu için geç kalktilar ve bugün çok gec kahvaltı yaptım
12.30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
2 ceviz
3 dilim muz
Birazda salata
14.30
Türk Kahvesi + 3 lokum
18.30
1 tb taze fasulye
1 kse yoğurt
Su 2 lt
Lokum karatay lokumu yaptım 2 gündür canım tatlı istiyordu çok güzel oldu
Daha spor yapamadım eşimin amcası gile gidiyoruz şehir dışına pazar donucez umarım orda yaparım
şimdi biz gidiyoruz diye tatlılar börekler yapılır ama yemicem kararliyim :)
cesit cok gorunsede miktarlar az cnmBugün iştahım açıktı. Olabildiğince dengelemeye çalıştım
Saat 10.00
4 kuru kayısı , 1.5 ince dilim tam buğday ekmek ,1 kaşık krem peynir Yarim kk normal peynir ,7 zqqeytin ,1 çatal biber salçası ,1 çay kaşığı bal, 2 fıstık
Öğlen saat 2ye doğru
Kıymalı soğan Zeytinyağında yaptıim s. Üstüne 1 yumurta
Dünden kalan pancarli yoğurt
1 dilim fırında patates
Aksam 5.20
1 bardak süt
1 küçük portakal
2 yk chia
Yarım avuc fıstık
Şu 2.5 lt
20 dk bölgesel 60p @Pnrrr-20
haftaya guzel eksi olursa listedesin ins.:))tmm ablaama listeye girene kadar ideal kiloma inecem
gayet guzel cnm tursuyu bugun yemen iyi olmusSabah 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
15 adet fıstık yemek gelmedi içimden
Ara 17.30
1.5 dilim elma
4 gün kurusu çok ekşi
1 avuç ay çekirdeği
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak pırasa
Turşulu salata
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 mil Leslie
Spor cok guzel cnmMenü
Sabah(11:30)
Avuç kadar tost çay
Öğle(14;30)
Büyük kase peynirli narlı salata
Akşam(18;00)
4 YK pastırmalı Kuru fasulye
Salata
1 küçük dilim yalancı tavuk göğsü
Su:2 lt Spor: 16 dk eliptik +30 dk Leslie + 18dk zumba
64+90+63 = 217 puan @Pnrrr-20
cok cok guzel canom ama cok erken kapatmisinMenümümde yazayın ben
07:15 ıspanak, yarım elma, yarım muz, taze nane ve 2 hurmadan smoothe
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 6 yk kabak yemeği, 3 yk bulgur pilavı, bir bardak ayran
16:00 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem
3 litre su içmişimdir
Spor yok
bencedeeeePinkyminkyy zeynepcim geri dönmüşsün, tekrar hoşgeldin aramıza. Hayatın ne kadar zor olursa olsun kilo vermeden vazgeçmek o zorluğa zorluk eklemekten başka hiç bir işe yaramıyor...
Burda dertleşiyoruz, gülüyoruz, bilgi paylaşıyoruz bence sana da iyi geliriz biz
senden de razı olsun gülüm :)
insan bir şeyle ilgilenip öğrenmeye başladığın da herkesle paylaşmak ister ya iyi şeyleri ama etrafındakiler sana anlamayan uzaylıymışsın gibi bakınca konuşmanın boş olduğunu anlarsın susarsın ya benim etrafımda da öyle oldu ayy nasıl zayıfladın nasıl sürekli huzurlu mutlusun sorusuna burada yazdıklarıma benzer şeyler söyleyince çoğu beni anlamıyor tarif vereyim istiyorlar tarif yok kiii , siz de bana çok iyi geliyorsunuz öğrendiklerimi anlatıp birileri anlayınca fayda görünce içim içime sığmıyor çok mutlu oluyorum gülümmmm
butun mesajlarini okudum cnm ellerin dert gormesin, agrilarin olmasin, saglikla bol eksilerin olsun, esinlede biran once barisin ins. AMINNNNN
sabahi gecistirmisin cnm miktarlar az olmusBütün günüm inanılmaz bir koşuşturmaca ile geçti. Bildirimi yaptığımda dışardaydım ve mesajı yolladım şarjım bitti. Neyse şükür bugünü atlattım. Menümü yazıp geçmiş yapayım. Çok yorgunum erken yatabilirim umarım.
Menüm
Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı quark
yarım haşlanmış yumurta
Öğle 2
1 muz
1 tabak sebzeli makarna
Akşam 7
Izgara balık
Salata
Su hiç bilmiyorum kesin azdır ( ya da hiç içmemiş olabilir miyim
Spor yok
ins. En hayirli sekilde karar verirsiniz cnmAh bende cok kararsizim cnm her yönden bakmaya calisiyorm dedigin gbi hayirlisi olur Insallah
Aynen abla izin almasina gerek yok part time calisiyor yani yarim gun oda bana yeter ama belki biraz izinde alir. 2 de ablam Var onlarda baya ilgilenirler. Ilk bebek cok bilgisizim zaten bunlari dusnunce annemin kalicagi 2 hafta hicbirsekilde yetmezmis gbi geliyor. Bide esimin isyeri uzak malum istanbul trafigi doguma yakin evde tek olucam esimde o yonden dusununce icim daha rahat olur almanyada olursa gbi konusuyor bi yandan yanliz kalcak bir sure oda kararsizama doguma gelicek tabi bi 3 hafta falan izin kullanicak orda olursa bakalm hayirlisi. Hep dua ediyorm hayirlisi olsun hayirli yolu gostersin Allahim insallah cok karisigim bu konuda cnku o yuzden akışına birakiyorm son 2 aya kadar kesin orda burda karar vermiycem
o zararlarindan bitanesi :)) )cilt icin su cok onemli bilmiyomuydun cnmSusuzluk kırışıklık mı yapıyor
Anlastik o zaman bebegim :))Peki bu hafta seni kırmayacağım ve 1.5 kiloyu vereceğim
onun icin ilac kullaniyomusun cnmgündür başladım canim. İnsülin direncim var yavaş veriyorum sanırım
ben anlamistim :)) )hahahah yeni farkına vardın kazandın kızzz :)) tebrikler :))
oooooo yuruyus yapilmis ins. Devami gelsin canomMenümü yazıyorum
Saat 11.30
1 tost
1 ayran
Saat 17.00
1 porsiyon köfte
1 ayran
Gece 22.00
Meyve
Veeeeeeeeee
45 dk yürüyüş
guzel gorunuyor cnmMenüm
Sabah
1 dometes 2 biber 1 yumurtadan menemen
Peynir
2 dlm tb ekmegi
Ara
2 ceviz
Öğle
Patlıcan salatası(yoğurtlu)
1 kase mercimek çorbası
Ara
2 mandalina
Aksam
Ispanak
3 köfte
1 dlm ekmek
3 lt su
Kuzum alintilara bi basladim sonu gelmedi :) )bide kizdan tel geldi onunla konustum birazayy mefkuşum gözüm sayfada kaldı geleceksen gel gariiii bitmez mesajlar boş ver ,sen bu sayfaya gel
Oyyyy yetisemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?