- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.621
su an basla canim su saniye
pazartesi baslicam diye dusunursen yarin cok yersin
yarin baslicam diye dusunursen de simdi belki gider son bir sey atistirayim dersin (kendimden biliyorum oyle olabiliyor)
sen en iyisi su an basliyorum de ve basla. ben de oyle yaptim walla.. az once bisey atistirasim geldi hemen bi su ictim yetti artik tum hafta atistirdim zaten biraz da diyet yapayim
ama içerde son hoşbeş paketim var onu yemezsem uyuyamam :) onu yedikten sonra başlasam :))
bak iste ben biliyorum malimi
hadi tamam kos ye de gel.. yarindan itibaren uslu olcaz ama soz ver
tamam söz veriyorum son hoşbeşimi yiyorum ve artık akıllı uslu bir kız olup önce seni sonra kendimi yeniyorum :)
hAFTA sonu pek gelemiyorum net e eşim evde oluyor ve genelde pc de maç yapıyor ama şuan yok evi süpürmeden önce cee eyapim dedimmm =)))
iyi yapmissin nasil bari menunu paylas gelmisken, seni takipteyim ben zaten ^^
selam canim ben buralardayim ama henuz sadece kahvalti yapabildigim icin menu paylasmamistim bugun uzun aradan sonra yine basladim diyetime sukurbirazdan ogle yemegimi yerim gerci yemek dememe bakma 2 tane haslanmis yumurta, yagsiz peynir, 1 dilim ekmek, biraz salatalik ve marul :) aksam kayinvalidem yemek yapacak karbonhidrati doldurur o yuzden oglen daha protein agirlikli ve hafif yiyeyim dedim, gece de leslie yapmak istiyorum bakalim..
1 hafta raporluydum ya tembel tembel yattim yarin ise gitcem sanki gercek degil gibi cooook uzak bir ihtimalmis gibi geliyor ise gitmeksabah 7de alarm calinca kafama dank edicek sanirim
kilo veriyorum çok şükür canm ama liste inan yok emzirdiğim için bazen dozunu kaçırabiliyorummesela ben çikolata yiyorum yasaklı listemde yok cipsss yasak sadece kokusu gelince alıyorum bir kaç tane kola içmiyordum dün yine içtim..Hafta içi güzel kontrollu oluyorum ama hafta sonu eşim evde oluyor bişeyler istiyor e o isteyince benim canım da istiyor
ben kaçtımmmmmm gelirim yine süpürgeden sonra
Kızlar ZUMBA DANSI nı tavsiye ederimm hem çok eğlenceli hem de çooooooooooooooooooooooook süper:124::124::124::124::124::124::124:
anladim canim emzirince cok kati diyet yapilmiyor zaten. yine de guzel kilo veriyorsun ondan takipteyim bizim grupta pek kilo veren yok biliyorsun
haftasonu benim esim de cogu zaman cozutuyor ben de ona katiliyorum ama yapmamaya calisiyorum ozellikle kola olayi, cunku ben diyete baslamadan once kolanin bildigin bagimlisiydim gunde 2 kutu icmem lazimdi gecenin bir vakti kola almaya esimi yolladigimi bilirim oyle diyeyim. sonra biraktim iste zorla da olsa. simdi korkuyorum tadini alirsam yine baslarim diye.... alkolik gibi olmusum resmen
tamam canim kolay gelsin :)
evett biz gorumcemle her hafta zumbaya giderdik gecen sene benim dugunumden once :)) gercekten cok eglenceli bir de 1 saat icinde resmen morarana kadar ziplatiyorlardi inanilmaz kalori yakiyorduk simdi ne yapsam o kadar terleyemiyorum :)) sonra biraktik cunku cok pahaliydi grupla calismak, kendi kendime de cd alip yapmak icimden gelmedi acikcasi. ama cidden cok zevkliben simdi malesef sadece leslie yapabiliyorum ona da sukur
evetmaalesef ((
ama olunca içiyorum normalde misafir gelince alıyoruz evde bulundurmak istemiyorum meyve suları var ama onların yüzüne bakan yokuff çok fena kola ya ayyy yok yok başlama çok kilo yapıyor ben ilk kola ve cips bırakarak kilo vermeye başladım..
saol canım ara ara geliyorum ben böyleyim işte pc açık sabahtan akşama kadar fırsat buldukça geliyorum 2 satır yazmaya çalışıyorum =))
oooo süperkesinlikle çooooooooooooooooook keyifli ben bayılıyorum dans edince oğlumun çok hoşuna gidiyor çok eğleniyor
ben bu leslie bilmiyorum çok duydum ama nasıl bişiydir
ben cips yemezdim zaten hic ama biskuvi cok yerdim bir paketi acinca illa bitirirdim o koca paket bitmeden icim rahat etmezdi sankicaya batira batira yerdim en buyuk zevkimdi :26:
kola da illa ki her ogle ve aksam yemeginde icmem lazimdi yoksa yemek cok tatsiz tuzsuz, yavan gelirdi. kolayi biraktigimde yerine hicbirsey koyamadim meyvesuyu zaten olmuyor oyle yemeklerle pek. su da icmeyi sevmem. sonra burada 4 kalorilik bir sekersiz meyve suyu konsantresi var ona dadandim bardaga azicik koyup ustune suyu dolduruyorum limonata gibi oluyor iciyorum onu oyle. kolanin yerini tutamaz ama ne yaparsin saglikli tercihler yapmaya calisiyorum artik.
neyse ki burada misafire kola vs ikrami yok bir tek cay yapiyoruz o da sallama ingiliz cayi ustune de sutu boca et tamam herkes mutlutek sorun biskuvi hala evde biskuvi var ben de dayanamayip hergun neredeyse yedim bu gectigimiz hafta hastayim diye cozuttum. 2 veya 3 tane yiyorum gerci ama olsun onu da kesmem lazim. bugun iyiyim gerci iradem saglam yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?