Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ama içerde son hoşbeş paketim var onu yemezsem uyuyamam :) onu yedikten sonra başlasam :))

kimsecikler yok sanırım. hadi kızlar hani hareket gerçi bugün pazar kimse yoktur evde bende hazır boşken yediklerimi yazayım

kahvaltı
-2 dilim kepek ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-haşlama yumurta
-şekersiz fincan fincan çay

ara öğün elma

öğlen yemeği
-4 kaşık bezelye yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
-yoğurt
-2 dilim kepek ekmeği

hAFTA sonu pek gelemiyorum net e eşim evde oluyor ve genelde pc de maç yapıyor ama şuan yok evi süpürmeden önce cee eyapim dedimmm =)))

selam canim ben buralardayim ama henuz sadece kahvalti yapabildigim icin menu paylasmamistim bugun uzun aradan sonra yine basladim diyetime sukur birazdan ogle yemegimi yerim gerci yemek dememe bakma 2 tane haslanmis yumurta, yagsiz peynir, 1 dilim ekmek, biraz salatalik ve marul :) aksam kayinvalidem yemek yapacak karbonhidrati doldurur o yuzden oglen daha protein agirlikli ve hafif yiyeyim dedim, gece de leslie yapmak istiyorum bakalim..

1 hafta raporluydum ya tembel tembel yattim yarin ise gitcem sanki gercek degil gibi cooook uzak bir ihtimalmis gibi geliyor ise gitmek sabah 7de alarm calinca kafama dank edicek sanirim

Valla liste felan yalan oldu bende hiç yazamıyorum zaten ne yediğimi de unutuyorum bazen yaşlandım mı ne oyyyy Allah sağlık versin hepimize inş. ama dikkat ediyorum az önceki çikolatayı saymaz isek milka yedim ama hani küçük ince oluyor ya onlardan =D iyi bişeymiş gibi söylüyorum bir de kahvaltı yaptım sağlam sonra da çilekli süt içtim

iyi yapmissin nasil bari menunu paylas gelmisken, seni takipteyim ben zaten ^^

kilo veriyorum çok şükür canm ama liste inan yok emzirdiğim için bazen dozunu kaçırabiliyorum mesela ben çikolata yiyorum yasaklı listemde yok cipsss yasak sadece kokusu gelince alıyorum bir kaç tane kola içmiyordum dün yine içtim..Hafta içi güzel kontrollu oluyorum ama hafta sonu eşim evde oluyor bişeyler istiyor e o isteyince benim canım da istiyor

tatil sonrası iş işkence gibi bilirim ama artık yan gel yat osman oğlum küçümen çalışmak istemiyorum artık önce bebek de olsa çalışırım diyordum ama şuan için çalışmak askıda ) benim evi süpürmen gerek eşim gelmeden inş. 4 de gelecek karşıya gideceğiz anneciğim geldi Antalya'dan tontişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)) sordum yemeğe ne yapıyorsun die kurufasülye yapacakmış plav da yapacakmış salata bol yap dedim

Kızlar ZUMBA DANSI nı tavsiye ederimm hem çok eğlenceli hem de çooooooooooooooooooooooook süper :124::124::124::124::124::124::124:

anladim canim emzirince cok kati diyet yapilmiyor zaten. yine de guzel kilo veriyorsun ondan takipteyim bizim grupta pek kilo veren yok biliyorsun
haftasonu benim esim de cogu zaman cozutuyor ben de ona katiliyorum ama yapmamaya calisiyorum ozellikle kola olayi, cunku ben diyete baslamadan once kolanin bildigin bagimlisiydim gunde 2 kutu icmem lazimdi gecenin bir vakti kola almaya esimi yolladigimi bilirim oyle diyeyim. sonra biraktim iste zorla da olsa. simdi korkuyorum tadini alirsam yine baslarim diye.... alkolik gibi olmusum resmen

ben kaçtımmmmmm gelirim yine süpürgeden sonra

tamam canim kolay gelsin :)

Kızlar ZUMBA DANSI nı tavsiye ederimm hem çok eğlenceli hem de çooooooooooooooooooooooook süper :124::124::124::124::124::124::124:

evett biz gorumcemle her hafta zumbaya giderdik gecen sene benim dugunumden once :)) gercekten cok eglenceli bir de 1 saat icinde resmen morarana kadar ziplatiyorlardi inanilmaz kalori yakiyorduk simdi ne yapsam o kadar terleyemiyorum :)) sonra biraktik cunku cok pahaliydi grupla calismak, kendi kendime de cd alip yapmak icimden gelmedi acikcasi. ama cidden cok zevkli ben simdi malesef sadece leslie yapabiliyorum ona da sukur

evet maalesef ((
ama olunca içiyorum normalde misafir gelince alıyoruz evde bulundurmak istemiyorum meyve suları var ama onların yüzüne bakan yok uff çok fena kola ya ayyy yok yok başlama çok kilo yapıyor ben ilk kola ve cips bırakarak kilo vermeye başladım..

saol canım ara ara geliyorum ben böyleyim işte pc açık sabahtan akşama kadar fırsat buldukça geliyorum 2 satır yazmaya çalışıyorum =))

oooo süper kesinlikle çooooooooooooooooook keyifli ben bayılıyorum dans edince oğlumun çok hoşuna gidiyor çok eğleniyor

ben bu leslie bilmiyorum çok duydum ama nasıl bişiydir

ben cips yemezdim zaten hic ama biskuvi cok yerdim bir paketi acinca illa bitirirdim o koca paket bitmeden icim rahat etmezdi sanki caya batira batira yerdim en buyuk zevkimdi :26:
kola da illa ki her ogle ve aksam yemeginde icmem lazimdi yoksa yemek cok tatsiz tuzsuz, yavan gelirdi. kolayi biraktigimde yerine hicbirsey koyamadim meyvesuyu zaten olmuyor oyle yemeklerle pek. su da icmeyi sevmem. sonra burada 4 kalorilik bir sekersiz meyve suyu konsantresi var ona dadandim bardaga azicik koyup ustune suyu dolduruyorum limonata gibi oluyor iciyorum onu oyle. kolanin yerini tutamaz ama ne yaparsin saglikli tercihler yapmaya calisiyorum artik.
neyse ki burada misafire kola vs ikrami yok bir tek cay yapiyoruz o da sallama ingiliz cayi ustune de sutu boca et tamam herkes mutlu tek sorun biskuvi hala evde biskuvi var ben de dayanamayip hergun neredeyse yedim bu gectigimiz hafta hastayim diye cozuttum. 2 veya 3 tane yiyorum gerci ama olsun onu da kesmem lazim. bugun iyiyim gerci iradem saglam yemicem

yuruyus seven ama disari yuruyuse cikamayanlar icin ideal bir egzersiz programi :) her yastan herkes yapabilir cok zor hareketler yok ama cok yag yaktiriyor ben onunla verdim bu 8 kiloyu iste son 2 haftadir yapamadim kilo vermem de durdu. bugun yine basliyorum ama :)) kalca basen karin eritiyor cok guzel. zumba kadar eglenceli degil tabiki ama fena degil ben seviyorum hem ise yaradigini da gorunce insan daha da sorumlu hissediyor hergun yapmak istiyor :)

ayyy yenmez miiiiiiiiiiiiiiiiiiii

heheh bende de var o halaaaaaaa var çikolatayı bu yüzden küçüklerden alıyorum artık
aa baya tiryaki kolakolikmişsin sen
ya tamamen yememezlik de doğru değil bence çünkü canın isteyip de dayanamadığında aşırı yiyorsun yani en azından ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…