Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ne kadar haklısın abla biz oramızı buramızı
Bu yaz giyilmeyi bekliyolar o zaman

Kilonun duruşu vücuttan vücuda değişiyor bence bende senin gibi 65 altı olunca hortlak gibi oluyorum 73 kilo nişanlanıp 68 ile evlendim eşim biraz al kilo demişti şimdi de 75 yeter diyor

maşallahh kuzuma namazını da kılıyorsun
Tabiki Allaha şükür

Ohh maşallah pire gibisin hiç durmiyon:)))
Bol enerji bol hareket

Benimde valla 103 mu 108 mi eve gidince bakacağım
Evet bende Watsons yada Gratis yada rosman artık önce hangisine yolum düşerse at kili fırçası alacağım

Afiyet olsun canım
modaya uydum :)
Abla da bak da seninle ikimizaman basenleri her ay olcup karşılaştıralim ne dersin bugünden itibaren

aciktim ama kisiri tolere edeyim dedim

İns bu hafta 76 lara giris yapayim abla
kisiri hazmedey diye yemedim abla ekmegude yumurtaya batirip yagsiz tavada pisirdim sadece

aksam bisey yememissin.acikmadinmi

oruc tuttum bugun canim
Aciktim kesinlikle ama bulgur haxmetsin istedim
ayy sen niye küstün kız kötü örnek oldum tabi küçük kalkar büyüğe bakar
Valla kucuklere kotu ornek sen biran once baris derim ben
Eee niye kusmus anlatmadimi
evet ben okulda samimi oldugum velilere yaptirmayin diyorum su florur uygulamasini bile cunku cocuklar yutuyor fazla olursa otizme yol aciyormus

bende de kas kirpik fazlaligi var verebilirim

Gunaydinnnnnn

Mutlu harejetli az kalorili pazarlar

Kahvaltilar yapildimi

Hersey yolundami

Aksam icin planlarda hazirdir mutlaka
Aks planimi yazmak icin gec kalfim aksam kapandi sabah alintiladim oysa
oooooo sen baya susli bi hatunmussun bende nerdeeeee zar zor giyiniyorum bakim sifir

abla resmin mi vardi senin ben hic gormedim ya seni cok merak ediyorum bende gormek istiyorum

hoş geldin canooom ben de seni şapur şupur öperimm

malesef oyle cnm bu kilo bende cok kompleks yapiyor hayat enerjim gidiyor
Bide kiyafetler hep dar geliyor ya
Neyse bikac ay daha sabrediyim :))

Eeee bu kadar kilo verdin baya fark etti sende
Hala sisman buluyormu ki

Nasilsin tatlim isler bittimi
Yok abla ya is bitermi perdeler bitti sukur iki uc kapi sildim cikolata falan her yeri yazmis oglan bazilari cikti baxilari kaldi yarin kapilari bitirip pencerelere girisecegim cocuklarla is yapilmiyorki aksama kadar yemek dusunuyorym sunu bu yemez otekini o yemez offgg
cok guzel konusuyorsun ama artik icraat zamani tekrardan seni sahalara alalim

ekim2009 evde makyaj mi allahim ben disari cikarkrn useniyorum makyaja helal abla valla benim icim gecmis :)))

@nanekekik at kili fircasi ne ola ki nerde kullaniyosunuz

Birde benim bir sorum olacak. Simdi ben saclarimi sariya boyattim ya. Banyoda normalde sac kremi kullaniyorum ve durularken tariyorum. Ama cikip kuruttuktan sonra saclarim bildiginiz yapagi gibi oluyor. Taramasi da cok zor ne onerirsiniz ne yapmam lazim

İçini ferah tut bişy olmaz

Elidorun gliss in filan bir çok markanın saç spreyi şeklinde yağları var durulanmıyor banyodan çıkınca tararken saçımı açsın diye sıkıyorum ben taramayı kolaylaştırıyor onlardan deneyebilirsin canım

Gliss mor olan sivi saç kremi var ondan kullan
Çalkala duştan sonra saçına sık tara
Hem açıyor hem yumuşacık yapiyo ben, kullandım bi şişe bitti
Ama sıkıldım artık ondan yeni şeyler denemeyi seven biriyim☺☺

ayyy tugce sana nazarmi ettik kuzum
Tuuu tuuuu masallahhhhhh diyelim
Butun olumsuzluklar ucup gitsin
Bktki cayi corba ne bulursan ic yat dinlen iyice

Babayida takma bosver :)) sen kendini biliyorsun

Ben tam toparlanamadım sanırım. Çok çabuk yorulup, ateşleniyorum. Yazdığım zamana göre daha iyiyim şu an. Duş alıp dinlenece biraz muhtemelen daha iyi olurum.

Ben kendimi bilsem de sürekli tepemde konuşan bir baba nasıl takılmaz kafaya bilmiyorum :))) Laf yarıştıramıyorum maşallah kendisiyle. Annem üstesinden gelir de banane diyor :)))

Bitanesiiinnnn teşekkür ederim Mefkurem ❤❤❤

56 kilo mu şişko hadisin ordann:)))))

Adama göre şişkoyum napim :) şişkoyken de şişkoydum :)))

Ben de az önce şu katarakı olsan mı artık dedim, küstü diğer odaya gitti :))))

Ayy o fazlalık atmak ne güzel birşeymiş, hala ne atabilşrşm diye düşünüyor beynim :)))
Ben kendimi zinde tutarım babam moralimi bozuyor :)))) öyle şeyler ters teper bende.

arada yapıyorum zaten 5-10 dk sürüyor sürmüyor spordan sayılmaz bir de kim hesaplasın gındıcık şeyi diye yazmıyorum :)

Sen leslie mi yapıyordun aaaa ben şok

Bol enerji bol hareket

Benimde valla 103 mu 108 mi eve gidince bakacağım

Evet bende Watsons yada Gratis yada rosman artık önce hangisine yolum düşerse at kili fırçası alacağım

Afiyet olsun canım
modaya uydum :)

Kız küsmenin modası mı olur
Barışın çabuk kocalarınızla :))))

Kendini çok yorma kuzum
Ya birkaç kereden birşey olmaz ama doktor kontrolünde o kremi götürüp bilmeden kullandığını söyle
Muhtemelen hamilelikte kullanılmadığı için etkisini bilemediklerinden önerilmez yazmışlardır, üzme kendini

Menüde yediklerini tam yaz bakalım neler yemişsin
Ayrıca kendini aç bırakmakla olmaz. Yoğurt ye ya da ayran iç, yarın da normal menüne dön

Fön suları var saçları açarken güzel oluyor ya da kızların yazdığı gibi durulanmayan bakım yağları var diplere değdirmeden kullanabilirsin

Ohhh ne guzel sporlu gunler basliyor
Bu yaz giyilmeyi bekliyolar o zaman
Evet aynennn :))
Sen ne yaotin cnm yapiyonmu listeyi
Kilonun duruşu vücuttan vücuda değişiyor bence bende senin gibi 65 altı olunca hortlak gibi oluyorum 73 kilo nişanlanıp 68 ile evlendim eşim biraz al kilo demişti şimdi de 75 yeter diyor
Iste hep diyoruzya cnm insanin kendigi iyi hissettigi kilo
Ben baskalarinin lafina bakmam kendim ne kadar istersem o kadar zayiflarim
Ben kilo verince fit olmak icin agirlik calismasina yogunlasacam
abla resmin mi vardi senin ben hic gormedim ya seni cok merak ediyorum bende gormek istiyorum
once banka hesabimi vereyim

At kili fircasi vucuda masaj icin cnm

Sac kürü kullanirsan iyi gelir heralde
Ben de isteriiiimmmmm

Banada gonder abla o zayif zamanlarindakide olabillir yeterki yuzunu gozunu goreyim
Anaaaa musteriler cogaldi

birde çubuk tarçın ve sütle birazda toz tarçın ağır ağır pisiriyorum kopuksu oluyor çok hoş tadı

abla kayınvalidemin bir ayağı alçılıydi ya yine lavaboya gidebiliyordu ama bir gece düşmus diğer ayağıda kırildi 1.5 ay hiç yerinden kalkmayacak dediler kaldı 15 gün yaşlılık gerçekten çok zor sağlık eldeyken kıymet bilmeli ve çok sukretmeli

Ben aslinda suslenmeyi falan cok severimde kilo alinca kendime hic bisey yakistiramiyorum
Ne giyinmek ne bakim icimden gelmiyor

Bi 7 lere dusseydim kendimi daha iyi hissedecem
abla bende öyleyim hiç kıyafetime kiloluyum diye ozenmem 60 kiloya düştüğümde gardolabi yeniledim büyük bedenleri elden çıkarttım doğru düzgün kiyafet yok resmen çul cabut giyiyorum.bu halimi kabul etmiyor ve beni bekliyen kıyafetlerle buluşmaya az zaman kaldi insaAllah
evet hayalini kurmadigimiz düşü yasayamayiz

inşaallah elimden geleni yapacağım nasip tede inşallah bol bol eksi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…