Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

meyve bugunluk boyle oldu dikkat ederim bidaha abla

@nanekekik alinti yapmissin ama bisey yazmamissin :))

Teşekkür ederim l❤

Menü güzel olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun protein bol güzel olmuş
sağol canım

abla biz 4 eltiyiz normalde kayinvalidemle bir eltim birlik bu dönemde herkes el atmaya çalışiyor suan baska eltimde ama asil görümcem evlere gelip yardımcı oluyor
Bende tavuğun yanında salata olur diye bekledim ama koymamislar patates vardı yemedim salatada üşendim yapmaya
güzel menü spor u az buldum birde buhar da pişirici makinenmi var

Insallah canim sen nasilsin istahin nasil bulantilar bittimi tamamen
Bende iyiym canm. Bulantılar bitti yanmalar azaldı çok şükür. İlk şeker yüklemesi yüksek çıktı,hamdolsun ikincide şeker yüksek çıkmadı. Ne kadar hamile kaldıktan sonra 5 kilo versemde 6 kilo almamı çok buldu doktorum zaten kendim kiloluyum normal doğum istediğim için toplamda 10 kilo geçme demişti diyet önerdi

Avmde bozdum da şeyy hmm, listeye devam eksi bile görmüştüm sabah

güzel afiyet olsun

gozlemeyi senmi yaptın canım iyi yinede az yemişsin bu mübarek ler çok yedirebiliyirda

110 kilo ile başladım

Yarın eve geçiyorum kapatanım artık daha düzenli olurum

Kilonun duruşu vücuttan vücuda değişiyor bence bende senin gibi 65 altı olunca hortlak gibi oluyorum 73 kilo nişanlanıp 68 ile evlendim eşim biraz al kilo demişti şimdi de 75 yeter diyor
benim ki 58.2 ol dedi
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki

Tabiki Allaha şükür

Ohh maşallah pire gibisin hiç durmiyon:)))

Abla da bak da seninle ikimizaman basenleri her ay olcup karşılaştıralim ne dersin bugünden itibaren
çok sık mola verip dinlenen pireyimm :))
ben de her ay her yerimi boynumu bile ölçüp not alıyordum bu ay itibari ile bende tekrar ölçmeye başlıycam ay sonun da

Canım normal Doğumun kilo ile alakası yok ben kızımı 97 kilo ile doğurduk yengem 3. Çocuğu hepsini 110 üzerinde doğurdu

spor guzelll menu nerde tatlim :))

Menü
Sabah yaptığım açık büfe kahvaltı ne yedim derseniz biraz abarttım Patates kızartması yumurta salatalık tahin pekmez sigara böreği küçük bir parça ceviz kayısı
Bol yeşillik
Öğleyi buldu zaten öğle yemeği yemedim
Ara öğün
Türk kahvesi şekersiz tabi
Akşam
Tuzlamadan ısıttım biraz (haşlanmış nohut fasulye vs)
Yanında bir avuç tuzsuz fıstık
Yarım portakal
Mandalina
2havuç
Su 2lt

Bulantilar bitince iştah da aciliyor tabi anliyorm kilo almani yani. Insallah bundan sonrasi icin iyi gecer cnm ama 5verip 6 aldiysan suanda +1 kilodasin ozaman alabilcegin 9 kilo daha var dmi doguma kadar

100 hoplama 10 puan Pnrrr-12 kusura bakma sonradan yaptim 10 puanda puandir

Ekledim cnm

Canım normal Doğumun kilo ile alakası yok ben kızımı 97 kilo ile doğurduk yengem 3. Çocuğu hepsini 110 üzerinde doğurdu

Bende normal Doğum yaptım doktora bebek düşünüyoruz diye ilk kontrole gittiğimde kilo ver dedi bi 10kilo verdim öyle hamile kalmıştım bende sanırım rahat Doğum oluyor zayıfken

ayy evet kötü örnek hatta ördek oldum ben küçüklere
kaş kirpik fazla olsun verme kız kimseye :))
elime ayağıma dolaşan yok gülüm benim sıpayı gün de 2 saat görüyorum görmüyorum ya dışarı da ya odasın da zamanım var da bakıyorum kendime aman aman koşturmam bir yere gittiğim geldiğim yok( kendi kararımla troid ameliyatı sonrası asosyal oldum da) kendime bakayım bari biraz demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…