- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.661
kendi adıma bişey diyemiyorum..halletmem gereken problemlerim var...motivasyonum gidiyo geliyo...o yüzden siz ne derseniz ona uyucam artık...
hoşgeldin kuşumm..kızlar ben geldim 5 dk işim var burdayım...
..sağol murçum...biliyorum yanımda olduğunuzu..bir değil bikaç sebebim var ama dediğin gibi benim halletmem gerekiyo..birde ben zaten çok dertlerini paylaşan bir insan değilimdir , ketumum bu konuda..arkadaşlarımda öyle söyler..ama burda olmak sizle konuşmak bile bana iyi geliyo..canlarım benim..Cnm motıvasyonun neden gıttıgını ve nasıl gerı gelecegını sen bızden daha ıyı bılıyorsun...Bence arastır ve kendıne bı dıyet yontemı sec yoksa ben dıyet yapıcam dıyıp yola cıkmakla olmuyor malesef...
Eger sorunlarındada beraber asabılecegımız bısey varsa lutfen paylas herzaman yanındayız 9. takım olarak :)
geçmişi okumadıgımdan göremedim edacım çok geçmiş olsun annen nasıl bu aralar fazla zamanım yok binada inşaatçılar çalışıyor eşim sürekli eve gelip gidiyor bende rahat kk giremiyorumCnm takımda yertımız var 1 hafta paylasımına bakalım haftaya cuma lısteye eklerım senı.Hareketlı ve bol bol onlıne olabılecek uyelere ıhtıyacımız var :)
Evt fulyacım her gıren bıseyler yazsa ona cvp verılırken muhabbet acılır .Bu takımda menu yazmayı alıskanlık halıne getırmelıyız dıe dusunuyorum...Bu konuda fıtsema ıyı bır ornek :)
Ne demek cnm senın yerın hep ayrılmıstı zaten .Biz sana tesekkur ederız aylar sonra unutmadın dondun gerı geldın.İnş hersey bıızm ıcın daha guzel olacak bende 1 aralıkta baslıyorum spor salonuna tekrardan...Hayırlısı hadı bakalım muhafak olurz ıns
Ohh anne yemegı yemede yanında yat :) Afıyet olsun cnm
Yaa bende yapmak ıstıyorum bu zumbadayı bugun ızlıyım bakalım benım odam azcık kucukte leslı yapamıyorum artık yerım olmadıgı ıcın belkı zumbadayı yapabılırım :)
Ohh kızcaz tadını unutmus valla :)
Evt leslıe benıde cok terletmıyodu ama verdıgım bu 8 kıloda leslının payı cok yuksek :) Bıde zumbadayı denıycem bakalım ıse yarıyacakmı?
Bayram hedefleri tutmadı ama yılbası hedeflerı tutar belkı dur bakalım bı onerıyle baslayalım bakalım....
Edda nın annesı rahatsızdı onunla ılgılenıyormus dahada ses cıkmadı ıyı olmustur ıns...
fadimeeeee sen nerdesin bacım????
hoşgeldin kuşumm..
..sağol murçum...biliyorum yanımda olduğunuzu..bir değil bikaç sebebim var ama dediğin gibi benim halletmem gerekiyo..birde ben zaten çok dertlerini paylaşan bir insan değilimdir , ketumum bu konuda..arkadaşlarımda öyle söyler..ama burda olmak sizle konuşmak bile bana iyi geliyo..canlarım benim..
geçmişi okumadıgımdan göremedim edacım çok geçmiş olsun annen nasıl bu aralar fazla zamanım yok binada inşaatçılar çalışıyor eşim sürekli eve gelip gidiyor bende rahat kk giremiyorum
inşaatın ne zaman bitecek bacım??burdayım ama heran yok olabilirim
canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun...çok geçmiş olsun..benimde babanem yanımdaydı.iki gün önce evine döndü.o da benim için çoook önemlidir..Allah acılarını göstermesin..selam arkadaşlar
annanem rahatsızlandı salı akşamı
ama baya kötüydü doktor herşeye hazır olur durumu agır dedi..
Bilinci yoktu allaha şükür son 2 gündür bilinci geldi..
Oyüzden izin aldım annanemle ilgileniyodum benim için çok önemli o çünkü
Murca haber vermiştim cuma bildirim yapamadım..
Taçsız prenses msj atmışsın canım çok saol..
Sizler nasılsınız naptınız ben yokken
yok kuşum ayrılmıyorum..kendi sorunlarımdan bahsediyordum..daha doğrusu bahsedemiyordum:))annanem canım allaha şükür şuan iyi bilinci yerinde
hoppidick olayı ne takımdanmı ayrılıyon hoppidickkkkkkkkkkkkkk((
dur gitme yaa sorunların varsada hallederiz yaaaa:2: :18:
dimi dimi...nede olsa boğa kadınıyım...(al sana bi mesac daha:))Sen kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle olsun ama emınım be sen guclu bı kadınsın her sorunu cozersın evelallah:)
Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...
Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...
Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...
İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...
Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...
canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun...çok geçmiş olsun..benimde babanem yanımdaydı.iki gün önce evine döndü.o da benim için çoook önemlidir..Allah acılarını göstermesin..
yok kuşum ayrılmıyorum..kendi sorunlarımdan bahsediyordum..daha doğrusu bahsedemiyordum:))
inşaatın ne zaman bitecek bacım??
tekrar hosgeldin canim hep beraber vericez kilolarimizi umarim en kisa zamandaHerkese gunaydın. öncelikle kendimi tanıtayım. eski arkadaşlar biliyorlar ama yeni arkadaşlarla tanışalım.
bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım. öğretmenim. 15 aylık oğlum var. 9.takımla geçen yıl mart ayında tanıştım. 83 kilo ile başladım temmuz ayında 76 kiloydum. temmuz da memlekete tatile gidince aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. o gün bu gündür yeni bir başlangıç için konsantre olmaya çalışıyorum. Bugün benım için bir başlangıç olacak inşallah. hedefime ulaşmadan pes etmek yok. bugün sporuma da başlıyorum diyetime de. sabah ilk olarak 2 kuru kayısı 2 bardak su ile güne başladım. kahvaltıda da light sütle hazırlanmış nesfitimi yedim. yanıma 1 paket eti form ve 1 elma aldım. ilerleyen saatlerde onları yiycem.
sorma ya ben de costum dun aksam cok yedim sonra merak edip tok tartilayim dedim 93 ciktim aglayacaktim ya resmentamam ozaman 3 kilo olsun hedef kilo kendimizi çok sıkmadan veririz öteki kızlarda gelse bari .yalnız sabah tartıda 100 çıktım dün baya coştum hemen tartı fırladı
cok gecmis olsun canimselam arkadaşlar
annanem rahatsızlandı salı akşamı
ama baya kötüydü doktor herşeye hazır olur durumu agır dedi..
Bilinci yoktu allaha şükür son 2 gündür bilinci geldi..
Oyüzden izin aldım annanemle ilgileniyodum benim için çok önemli o çünkü
Murca haber vermiştim cuma bildirim yapamadım..
Taçsız prenses msj atmışsın canım çok saol..
Sizler nasılsınız naptınız ben yokken
arkadaşlar nerdesiniz
artık sayfamızı yalnız bırakmıyoruzz
her gün düzenli menülerimizi paylaşıyoruzz...
Benim dünkü menüm
Sabah kahvaltı
beyaz peynir
yeşil zeytin 2 tane
anzer balı 1 çay kaşıgı
roka
1 sosis
1 dilim ekmek
ara yok
gün içinde bol su
akşam
balık hamsi ızgara
turp salatası
ekmek yok
gün içinde spor olarak evi sildim süpürdüm terledim baya :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?