Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kendi adıma bişey diyemiyorum..halletmem gereken problemlerim var...motivasyonum gidiyo geliyo...o yüzden siz ne derseniz ona uyucam artık...

kendi adıma bişey diyemiyorum..halletmem gereken problemlerim var...motivasyonum gidiyo geliyo...o yüzden siz ne derseniz ona uyucam artık...

Cnm motıvasyonun neden gıttıgını ve nasıl gerı gelecegını sen bızden daha ıyı bılıyorsun...Bence arastır ve kendıne bı dıyet yontemı sec yoksa ben dıyet yapıcam dıyıp yola cıkmakla olmuyor malesef...

Eger sorunlarındada beraber asabılecegımız bısey varsa lutfen paylas herzaman yanındayız 9. takım olarak :)

kızlar ben geldim 5 dk işim var burdayım...
hoşgeldin kuşumm..

..sağol murçum...biliyorum yanımda olduğunuzu..bir değil bikaç sebebim var ama dediğin gibi benim halletmem gerekiyo..birde ben zaten çok dertlerini paylaşan bir insan değilimdir , ketumum bu konuda..arkadaşlarımda öyle söyler..ama burda olmak sizle konuşmak bile bana iyi geliyo..canlarım benim..

geçmişi okumadıgımdan göremedim edacım çok geçmiş olsun annen nasıl bu aralar fazla zamanım yok binada inşaatçılar çalışıyor eşim sürekli eve gelip gidiyor bende rahat kk giremiyorum

Sen kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle olsun ama emınım be sen guclu bı kadınsın her sorunu cozersın evelallah:)

selam arkadaşlar
annanem rahatsızlandı salı akşamı
ama baya kötüydü doktor herşeye hazır olur durumu agır dedi..
Bilinci yoktu allaha şükür son 2 gündür bilinci geldi..
Oyüzden izin aldım annanemle ilgileniyodum benim için çok önemli o çünkü
Murca haber vermiştim cuma bildirim yapamadım..
Taçsız prenses msj atmışsın canım çok saol..

Sizler nasılsınız naptınız ben yokken

geçmişi okumadıgımdan göremedim edacım çok geçmiş olsun annen nasıl bu aralar fazla zamanım yok binada inşaatçılar çalışıyor eşim sürekli eve gelip gidiyor bende rahat kk giremiyorum

annanem canım allaha şükür şuan iyi bilinci yerinde

hoppidick olayı ne takımdanmı ayrılıyon hoppidickkkkkkkkkkkkkk ((

dur gitme yaa sorunların varsada hallederiz yaaaa :2: :18:

canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun...çok geçmiş olsun..benimde babanem yanımdaydı.iki gün önce evine döndü.o da benim için çoook önemlidir..Allah acılarını göstermesin..

annanem canım allaha şükür şuan iyi bilinci yerinde

hoppidick olayı ne takımdanmı ayrılıyon hoppidickkkkkkkkkkkkkk ((

dur gitme yaa sorunların varsada hallederiz yaaaa :2: :18:
yok kuşum ayrılmıyorum..kendi sorunlarımdan bahsediyordum..daha doğrusu bahsedemiyordum:))

murch geçmişi okuyorumda..
u yazını gördüm..
haklısın.. takım motivasyonu bozuk ama artık çok farklı yapalım ...
yenilik yapalım..
sende kuralları korursun..
mazeretsiz gelmeyen katılmayan çıkarılır.. ve takımda zamanla paylaşımı iyi arkadşlar kalır..
ben motivasyonum bu ara tam.. çünkü kıyfetlerimden nefret ediyorum..
hepimiz yılbaşına hedef belirleyelim.. gün içinde burada işlerimizden fırsat buldukça girelim menülerimizi paylaşalım neler yaptıgımızı yazalım..
motivasyonumuzu arttıralım..
birşey yerken takımımız gelsin aklımıza...

aklıma gelmişken kilo alanlara ceza verebilirsin murch.. aklıma bunlar geliyo :)

aminn canım sevdigin birini kaybtme korkusu çok feci birşey..
kaç gündür ne yediğimi biliyom ne içtiğimi..
Allahıma şükürler olsun ama...

sorunun ne kuzum azcık ucundan ne bakimmmm

arkadaşlar nerdesiniz
artık sayfamızı yalnız bırakmıyoruzz
her gün düzenli menülerimizi paylaşıyoruzz...

Benim dünkü menüm

Sabah kahvaltı

beyaz peynir
yeşil zeytin 2 tane
anzer balı 1 çay kaşıgı
roka
1 sosis
1 dilim ekmek

ara yok

gün içinde bol su

akşam
balık hamsi ızgara
turp salatası
ekmek yok

gün içinde spor olarak evi sildim süpürdüm terledim baya :2:

Son düzenleme:
tekrar hosgeldin canim hep beraber vericez kilolarimizi umarim en kisa zamanda
tamam ozaman 3 kilo olsun hedef kilo kendimizi çok sıkmadan veririz öteki kızlarda gelse bari .yalnız sabah tartıda 100 çıktım dün baya coştum hemen tartı fırladı
sorma ya ben de costum dun aksam cok yedim sonra merak edip tok tartilayim dedim 93 ciktim aglayacaktim ya resmen hemen dengeliyorum onu bu hafta ici yaga donusmeden veriyorum o aldigim 1.5 kiloyu...
bu arada katiliyorum, hedef 3 kilo olsun hepimiz elimizden geleni yapalim bakalim ne kadar verebilcez topikcek :))
cok gecmis olsun canim

menun de guzel egzersizin de :) basarilarinin devamini diliyorum bir de darisi basima diyorum hala kendime gelip de baslayamadim cozutuyorum her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…