Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zormus gercekten de.. hem ben vejeteryan oldugum icin zor olur her aksam et yerine birseyler bulmak. ama cok kilo verdirecegi kesin, ona suphe yok. kolay gelsin sana canim

Saol tatlım ıns becerebılırım bı aksılık cıkmadan 1 hafta yaptıktan sonra duruma gore devam edıcem yada bırakıcam bakalım belkı benı motıve eder :)

Günaydın kızlarrr...

Süper bir salı olsun herkese :) Dün işten gece 01:00 de çıktım uykusuzum ama yeni diyete başlıycam die heyecan var şimdi 2 kupa sıcak suyla lımon ıctım ac karna...Arkasındanda karsık meyve suyula 1 greyfurt suyunu karıstırıp ıctım sımdılık ıyı bakalım ılerleyen saatlerde neler olacak :)))

Günaydın canlarrrrr

Ecdadım sana katılıyorum yeşil cayı hergüne mutlaka icelim.yeşil çay karın bölgesindeki yağları yakıyormuş.

evet yeşil çayı her gün içiyoruz ve burada paylaşıyoruz ozaman :))
ben bide aklıma geldikçe her akşam sirkeli su içiyorum

ama sürekli değil çünkü bi adam ölmüşke sirkeli sudan midesi delinmiş birer gün arayla oyüzden

Kızlar şimdi gittim marketten greyfurt portakal ve bı markanın %100 dogal karısık meyve suyunu aldım yarın sabah ıtıbarıyle baslıyorum ... İnş kötü bi olay yasamam.Hadi bakalım hayırlısı...

canım meyve suları çok kalorili diyolar ama
ben normalde kola çok tüketirdim ama şimdi eve kola alacaksam almıyorum onun yerine meyveli soda alıyoruz
kendimizi kandırıyoruz

Benim dünkü menüm ;

Sabah kahvaltıda

Beyaz peynir
yumurta kırması
1 ince dilim ekmek
bal
1 fincan çay

ara yeşil çay

öğle ekmeksiz azcık kuru fasulye

ara çay

akşam1 dilim börek
1 fincan çay

1 saat sonra1 bardak sirkeli su

cnm marketlerde satılan meyve sularından dıl bu dıyet kendı yaptıgın meyve sularından olusuyor.ayrıca 2 gun boyunca sadece meyve suyu ve su ıle beslendıgın ıcın vucut ıhtıyacı olan kcl meyve sularında alıyor...2gunluk detokstan sonra normal bı dıyet programı var ...bakalım denıycem becerebılecekmıyım :)

Günaydın Kızlar..Ben biraz rahatsızım belim çok kötü ağrıyor bugün 3. gün ölüyorum ama o kadar kötü çorabımı bile zor giydim eğilemiyorum..Öğleden sonra inş. gideceğim doktora bakalım ne çıkacak ((

çok geçmiş olsun cnm sen bu aralr 1 2 cocuk sevındır ustunde gozmu var ne bı bebegın bı sen ...allah beterınden korusun cnm.ihmal etme bi dr gorun

kızlar bugun tartıya çıktıgımda;

[sıze=3]kilom ; 79,7 idi[/sıze]

bu kadar kilo almış olamam 3 gun abarttım ama genede olamaz yanı...neyse sonuc ıtıbarı ıle bugünkü durum bu...

Bede ölçülerimide aldım hem dıyetten oncekı sonrakı durumuma bakıcam hemde ayın 1'inde spora başlıyorum tekrardan bılgı acısından ıyı olur die düşündüm...

Bel 103

basen 109

göğüs 98

kol 30

resmen utanç tablosu gibi...bakalım diyet + spor sonuc ne olacak

vücudun su topladıo kesin
bazen bendede fazladan 2 kilo çıkyıo ama ertesi gün iniyo merak etme:)

bu arada akşam bende ölçecem hoşuma gitti benim belim ve karın fazla çıkar eminim :))))

selam kizlar sonunda ogle tatili oldu solugu burada aldim :)
menumu yazayim hemen..
sabah: special k, soya sutu
ara: kahve
ogle: sebzeli yagsiz lazanya
ara: mandalinam var 2 tane kucuk
aksam: henuz bilmiyorum ama kesinlikle hafif birsey olacak, sebze yemegi veya corba

1.5 haftadir diyet falan hak getire cok feci cozutmustum ama artik yeter dedim bugunden itibaren de basladim yine diyetime. yilbasina 88 olmak istiyorum

Bakın tamamen psikolojikmiş kilo vermek :)

m.milliyet.com.tr

AYY HEM DE INGILTERE'DE hemen bulmam lazim su hipnozcuyu

gecmis olsun canim umarim ciddi bir sakatlik yoktur da hemen atlatirsin dikkat et kendine

selam canim nasil gidiyor hollywood diyeti?

ay cnm sorma sımdı cıddı cıddı bas agrısı basladı bende 1 dılım kepeklı ekmekle yagsız peynır yedım onundısında sadece portakal greyfurt suyu ıctım bıde su tabıkı ama 1 gun gectı kaldı 1 gun gerısı kolay ıns becerebılırım.Bide annem sarma sardım ayırıyımmı dıe arıyor ooffff ooffff

"Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte ‘mucize'nin formülü:

1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT! • diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

Murc diyetin hayırlı olsun.sonuc ne olacak çok merak ediyorum. Diyeti inceledim kadının biri 1.5 ayda 74 kilodan 56 kiloya düşmüş. Çok ağır bir diyet ama büyük bir irade gerekiyor.allah yardiMcin olsun. Neyse benim menüm

Sabah 2 bardak su
Kahvaltı kepek ekmegi arasında peynirim tost , çay
Ara yarım paket eti form, yeşil çay, elma
Öğle çorba, yoğurt
Ara yarım paket eti form
Aksam çorba, 2cig köfte

Gün boyu 3 lt su ictim. Sporda da 150cal yaktım.( 30 ek yürüyüş, 10 do bisiklet, 40 mekik)

selam bebişler...bugünde vaktimin çoğunluğu dişçide geçti..biraz geçmişe baktım..takım adına alınacak kararlarda sonuna kadar destekçinizim..beni zayıflatacak herşey için varım..

murç sabah ilk işim kendi ölçülerime bakmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…