- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.701
zormus gercekten de.. hem ben vejeteryan oldugum icin zor olur her aksam et yerine birseyler bulmak. ama cok kilo verdirecegi kesin, ona suphe yok. kolay gelsin sana canim
Ecdadım sana katılıyorum yeşil cayı hergüne mutlaka icelim.yeşil çay karın bölgesindeki yağları yakıyormuş.
Kızlar şimdi gittim marketten greyfurt portakal ve bı markanın %100 dogal karısık meyve suyunu aldım yarın sabah ıtıbarıyle baslıyorum ... İnş kötü bi olay yasamam.Hadi bakalım hayırlısı...
günaydın canlarrrrr
Evet yeşil çayı her gün içiyoruz ve burada paylaşıyoruz ozaman :))
ben bide aklıma geldikçe her akşam sirkeli su içiyorum
ama sürekli değil çünkü bi adam ölmüşke sirkeli sudan midesi delinmiş birer gün arayla oyüzden
Canım meyve suları çok kalorili diyolar ama
ben normalde kola çok tüketirdim ama şimdi eve kola alacaksam almıyorum onun yerine meyveli soda alıyoruz
kendimizi kandırıyoruz
[ı]günaydın kızlar..ben biraz rahatsızım belim çok kötü ağrıyor bugün 3. Gün ölüyorum ama o kadar kötü çorabımı bile zor giydim eğilemiyorum..öğleden sonra inş. Gideceğim doktora bakalım ne çıkacak(( [/ı]
kızlar bugun tartıya çıktıgımda;
[sıze=3]kilom ; 79,7 idi[/sıze]
bu kadar kilo almış olamam 3 gun abarttım ama genede olamaz yanı...neyse sonuc ıtıbarı ıle bugünkü durum bu...
Bede ölçülerimide aldım hem dıyetten oncekı sonrakı durumuma bakıcam hemde ayın 1'inde spora başlıyorum tekrardan bılgı acısından ıyı olur die düşündüm...
Bel 103
basen 109
göğüs 98
kol 30
resmen utanç tablosu gibi...bakalım diyet + spor sonuc ne olacak
vücudun su topladıo kesin
bazen bendede fazladan 2 kilo çıkyıo ama ertesi gün iniyo merak etme:)
bu arada akşam bende ölçecem hoşuma gitti benim belim ve karın fazla çıkar eminim :))))
Günaydın Kızlar..Ben biraz rahatsızım belim çok kötü ağrıyor bugün 3. gün ölüyorum ama o kadar kötü çorabımı bile zor giydim eğilemiyorum..Öğleden sonra inş. gideceğim doktora bakalım ne çıkacak((
Günaydın kızlarrr...
Süper bir salı olsun herkese :) Dün işten gece 01:00 de çıktım uykusuzum ama yeni diyete başlıycam die heyecan var şimdi 2 kupa sıcak suyla lımon ıctım ac karna...Arkasındanda karsık meyve suyula 1 greyfurt suyunu karıstırıp ıctım sımdılık ıyı bakalım ılerleyen saatlerde neler olacak :)))
murç sabah ilk işim kendi ölçülerime bakmak olacakkızlar bugun tartıya çıktıgımda;
[sıze=3]kilom ; 79,7 idi[/sıze]
bu kadar kilo almış olamam 3 gun abarttım ama genede olamaz yanı...neyse sonuc ıtıbarı ıle bugünkü durum bu...
Bede ölçülerimide aldım hem dıyetten oncekı sonrakı durumuma bakıcam hemde ayın 1'inde spora başlıyorum tekrardan bılgı acısından ıyı olur die düşündüm...
Bel 103
basen 109
göğüs 98
kol 30
resmen utanç tablosu gibi...bakalım diyet + spor sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?