- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.201
varsa viks sür sarIyi geceler kızlar alıntılari aldim ama cevaplimayamicam yarin bakarim bu jillian beni bitirdi bacaklarim tutmuyor
Bende toplulukta bakilmasini saygisizlik olarak gorurum cnmdoğrusu ben de elin de telefonla oturanlara sinirlenip kızıyorum hele de misafir yada ailedense ev de toplaşmışız ne güzel benden rahatsız mı oluyorlar yada sıkıcımıyım ki tele bakıyorsunuz diyorum :) benim küçük kız kardeş kocası hatta erkek kardeşim yapar( artık sessize alıp bakmıyor çocuk ben üzülmeyeyim diye)
Kiraz sapinin kendisini alsan daha iyi olur aslindaafiyet şifa olsun sultanımmmm
ben gündüz tontişim de üzerin de karışık bitki çayı yazıyordu sadece için de ne var bilmem ondan içtim başka da bir şey yapmadım kiraz saplı çay bulsam alıcam o çok iyi geliyordu
Hosgeldinnn :))Evimdeyim şükür
benim vardı mısır püskülü bile vardı çöpe attım sadesi midemi bulandırdı hazır poşet çay karma olunca tadı da içilebilir güzel oluyorKiraz sapinin kendisini alsan daha iyi olur aslinda
Yazdan kurutmak lazim
Benim vardida bitti
Ben kiraz sapini icine biseyler karistirip yapiyodum :)benim vardı mısır püskülü bile vardı çöpe attım sadesi midemi bulandırdı hazır poşet çay karma olunca tadı da içilebilir güzel oluyor
çok geçmiş olsun arabayla 5 saatte gitmiştiniz otobüste 7 saat falan sürer değil mi uçak tren ne kadar pahalı orda öyleBugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
benimki de tembellikten zaten poşet çay kolayıma geliyor , her şeye tembelleniyorum ya hindistan cevizi yağı aldım onu sürmeye erindim bir de yağlı kalıyor insanın yüzü , kremini aldım sonra daha kolay ya :)Ben kiraz sapini icine biseyler karistirip yapiyodum :)
Bana poset caylar okadar etkili degil gibi geliyor
Zaten cayin arta kalan tozu kullaniliyomus
Benimde kolayima gidiyor :))
Arada ucuz denk geliyoda bulamamis cnmçok geçmiş olsun arabayla 5 saatte gitmiştiniz otobüste 7 saat falan sürer değil mi uçak tren ne kadar pahalı orda öyle
Kiz senmi usengecsin :))) daha ne yapicanbenimki de tembellikten zaten poşet çay kolayıma geliyor , her şeye tembelleniyorum ya hindistan cevizi yağı aldım onu sürmeye erindim bir de yağlı kalıyor insanın yüzü , kremini aldım sonra daha kolay ya :)
oovv hasta da kuzum baya in bin yorulacak sağ selamet gelsin de sen ona güzel bakıp iyileştirisin zaten :)Arada ucuz denk geliyoda bulamamis cnm
11 de binip 8 de falan inecek
Ordanda 1 saat trenle buraya gelecek
bakımın hazır ürünü olunca var yoksa evde aktardan alınan yağlar dura dura tarihi geçecek :)Kiz senmi usengecsin :))) daha ne yapican
Masallah temizlik yemek bakim hersey var
erisin valla:)) sabah ki gordugum artinin etkisinden kurtulamadim daha:))Ohh ne güzel erisin yağlar :).Ben de akşam yapacaktım üşüttüm mü ne ağrım var biraz yapamadım kaldı
ahahaha keske 1108 yapabilsem :)
oo hemde nasil..dun burda konusulanlardan etkilendim..bende kremlendim :))diyet yapmıyorum ya ben hep canım çekerse açsam yerim diyorum galiba ondan canım çekmiyor çünkü yasak yok bilinç altı öyle algılıyor :)
ne güzel denk gelmiş bilmesen de tam zamanın da yapmışsın ohh misler gibi olmuşsundur :)
Yeni duyduğum bir hikaye paylaşmak istiyorum.belki çok basit gelebilir ama beni çok etkiledi.nedense...
Eşlerini öldüren mahkumlara psikolojik destek amaçli terapiler falan yapıyorlar.
sen niye öldürdün
hırsızlık yaptırıyordu
e haklisin
Sen ?
Beni satıyordu
Haketmiş.
Ya sen ?
Çocuğuma ........
Pislik o da haketmiş
Sen ?
Her gün dayak
Sen?
......
Peki hanımlar hepinşz de haklı gerekçelerle yapnışsınız.sonuna kadar haklısınız.şu an dışarda olsanız yine yapar mıydınız.
Sessizlik
Kadınlar hapiste çocuklar dışarda perişan
"Hakli olmak insanı her zaman mutlu etmiyor."
iyi gecelerIyi geceler hanimlar. Ccook ac hissediyorum kendimi kizimi zar zor uyuttum tekrar uyanmazsa bende hemen yatacagim. Cok uykum var. Gecmisi alintiladim ama yarina artik herkese iyi geceler gorusuruz
sabah ki artilar yuzunden ..biraz az yiyip cok spor yapiyim dedim:)menün çok az değil mi gülüm maşallah iyi ip atlamışsın
bence kalk yap.cumaya bu artilardan kurtulalim:))(Yarım kaldı biraz önce)
Bem de iyiyim medine.
Bebeler uyudu.ben de arada uyudum 1 saat kadar o yüzden hiç uykum yok. :)
Kendimi zorlayıp spor mu yapsam.
kadin gormeden iyi halletmissin cok guldum yaaaDe mi ayıp olacak diye bende de öyle bi takıntı var.hatta bi kere çantama poşet koyup kadın çay koymaya gidince hızlıca içine atmıştım ucundan bi çatal alıp alıp
Yakalansam ne derdim acaba:d
Sukur antibiyotiklik bisey degilmis cnmoovv hasta da kuzum baya in bin yorulacak sağ selamet gelsin de sen ona güzel bakıp iyileştirisin zaten :)
Bende eskiden bisuru yag aldiydim hepsinin tarihi gecti attim :))bakımın hazır ürünü olunca var yoksa evde aktardan alınan yağlar dura dura tarihi geçecek :)
gecmis olsun abla..nerde kaliyo kizinBugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
Berlinde okuyor cnmgecmis olsun abla..nerde kaliyo kizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?