Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aklıma gelmeliydi görümcende olduğun
Anacim 40 yilda bi biryere gittim :))) orda tele bakamazdimki
İyi yapmışsın, arada bir değişiklik yapmak güzel oluyor.
Bugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
Geçmiş olsun, hem babannesi ile dedesini de görmüş olur.
Planlar hazır süper. Yoğun olacaksın ama bence diyette yoğun olmak daha iyi. Ben bugün o kadar yoğun olmasaydım kesin daha çok yerdim.
Yoğurt günü olmuş, afiyet ve bol eksi olsun
Aynen öyle abla
Tabikiiii dee biraz önce kendime kabak yemeği yaptım yarına kabak var bana
Annen göz ameliyatı olmuş Şeydacığım, geçmiş olsun.

Valla orası öyle canım ama ben çok çalıştım okumak için bu bölümü gecemi gündüzüme kattım yeri geldi hayatımda projelerim dışında hiç bişey olmadı bu kadar şeyi boşuna yaşamadım ben öyle düşünüyorum annem babam boşuna beni okutmak için o kadar şey yaşamadılar diye düşünüyorum.kızlarım da bakıcıları ile mutlular çok alıştılar birbirlerine zaten seneye belki kreşi de düşünüyoruz sağlıklarına göre bu biraz da

Çoooook teşekkürler

En güzelini yapıyorsun kuzum keske benimde çalışmaya imkanim olsa
Kendimi o kadar körelmiş hissediyorum ki cocuklari bahane edip erteliyorum

İyi bari acısını çıkartmışsın.
Millet olarak daha anlayışlı sakin olabilsek keşke.

Kızlar hamamdan gelince bir baş ağrısı çok sıcağı sevmiyor tabi migren ilaç aldım kahve filan toparladım , şimdi de karnım ağrıyor şişkinlik gaz sanırım yarın gelecek regl

Migrenlinin hamamda işi ne

Sen ne de güzel konuşuyorsun ablam benim. Ama biz insanların bunu anlaması çok uzun sürüyor. Birçoğumuz anlayamadan göçüp gidiyoruz bu dünyadan. Mesela ben bazı şeylerin farkına vardım, değişme yolundayım ama bir gerçek varki bilmediğim bir sebepten dolayı kendimi sevmiyorum. Geçmişi düşünüyorum ben kendimi hiç sevmedim. Bunu değiştiremezsem birşeylerin farkına varmak işe yaramayacak. İnsan kendini sevmekle başlar güzel olan her şeye...

Kendim yiyip nasil millete yemeyin deyim :)) ustelik artiyken
Cok israr etti ama yarismadayim dedim :))

Ben olsam kesin kısırı yerdim kaç kilo olursam olayım. Eeğer güzel yapılmışsa, kısıra asla karşı koyamıyorum

sizin için hissettiğim 9. gurubun canları:9

Günaydın canımızın içi. Biz de senin için ve hepimiz için aynı şeyleri hissediyoruz bence

Hoş geldin. Ben de 107 kiloyla yeni başladım. İnşallah hep birlikte kilolardan kurtulacağiz

Spordan dolayi da artı oluyor mu ya?
geçmiş olsun canım
Aa kendi kilonda birini görmek umutlandırdı beni sende yeni başlamışsın inşallah ikimizde hedefimize ulaşırız
Hoş buldum tatlım
Hoş buldum inşallah yaşın ayrı bi güzelliği var çok güzel yaştasın ben bu defa hiç birakmicam kiloları verip kacmiycamda hep buralarda olmaya gayret göstericem

Hos buldum inan cocuklarimla beraber bende ogreniyor ve ilerliyorum eskiden bize hic firsat verilmemis simdi çocuklarımla yasiyorum buda çok güzel bir duygu
Hos buldum ikiside ben oluyorum
Teşekkürler hoş buldum en büyüğüm 17 ,15,12,ve 8 buyuduler şükürler olsun ama dertleride beraber büyüyor

hamamda kendince pilates mi yaptın kız

Bugünki bildirimi hiç yapmak istemedim
4 gündür wc yoktu
Regl oldum az önce
Dünki karbon fazlası da cabası tabi
+700
Hiç bu kadar artı olmamıştım
Detoks yapıyorum yarında yapacam inşallah

hepsi üst üste gelmiş kuzum, çok takılma biraz dikkat edersen toparlarsın

kısmi ananas detoksu mu bu
afiyet olsun

Kızlar oğlum ishal iki tane muz yedirdim tuzlu kraker verdim geçmedi bildiğiniz etkili yöntem var mı durumu iyi çok şükür ateşi yok ama neden ishal anlamadım.

geçmiş olsun kuzum, nasıl oldu

tabak muhteşem görünüyor. afiyet olsun :) ekmek olmasa da olurmuş

bakış açın tamamen değişecek ve sen daha az üzülmek diye bir şey bilmeyeceksin kolay kolay neredeyse hiç üzülmeyeceksin gülüm böyle devammmmmmmmmm:))

özellikle 6 aydır çok çok çabalıyorum abla. zaman zaman çok büyük değişiklikler farkediyorum ama tabi hala yontulmam gerek. pes etmicem daha fit daha mutlu daha pozitif olacam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…