- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.181
Kendim yiyip nasil millete yemeyin deyim :)) ustelik artiykenhay maşallah mefkuşum ben olsam kısır sarma tadımlık da olsa yerdim herhalde
Teşekkürler canımafiyet olsun
Sağol canımAfiyet olsun guzel olmus menü
Ben ekmeği tamamen kestim canım hiç yemiyorumAkşam karbon olmuş ama ekmek yok
Teşekkür ederim canımgüzel menü
hepsini bir gün de niye yapıyorsun madalyon mu verecekler ayy çok hırpalamışsın gülüm kendini ama ev pırıl pırıldır şimdi için nasıl rahattır güle güle sağlıkla kirletin (keşke hiç kirlenmeseee) :)))
teşekkürlerAfiyet olsun.
Iyidir cnm cok sukurNe güzel aranız iyi herhalde eltiler görümceler :)
Çok teşekkür ederim ablacımçok güzel görünüyor tabağın afiyet şifaa kas olsun gülümm
rabbimin yarattığı en mükemmel mucize olduğumu anlayıp kendimi sevip değer vererek gülüm allah beni kv ye kocaya hizmet edip onların laflarını yutmak için yaratmadı ki :) ben değerliyim herkes değerli , kimse benden üstün değil ben de kimseden üstün değilim bunları biliyorum ve kendime de diğer insanlara da ona göre davranıyorum hak etmeyen varsa uzaklaşıyorum ama artık kötü biriymiş bile demiyorum , onun sayesin de tecrübe kazandım diyorum :)
böyle durumlarda iyice hayran kalıyorum size ayy maşallah kendinle ne kadar gurur duysan az vallaKendim yiyip nasil millete yemeyin deyim :)) ustelik artiyken
Cok israr etti ama yarismadayim dedim :))
Anacim 40 yilda bi biryere gittim :))) orda tele bakamazdimkiEvet ya ben de merak ettim, @mefkurem kaçamak yapmıyorsundur onu tahmin ediyorum ama yine de ses ver, bu kadar
Aynen öyle canım valiz topladığım için ara öğün yapamadımYazik yaa, zannediyolarki sana kotuluk yapiyorlar, siz bir sekilde zorlansaniz da atlatmissiniz. Yaptiklari da yapmadiklari da onlari bulacak, ben boyle soyleri duydukca gercekten onlar adina uzuluyorum. Sen icinden nasil geliyorsa oyle davran, elinden geleni yaptiginda da tepki alamiyorsan napacaksin.
Oooo bir jillian daha goruyorum, supersin
bence iki ogun arasi cok uzun olmus o yuzden acikman bence cok normal. saat 15:00 gibi cig kuruyemis-meyve-sut gibi bir seyler yeseydin hem aksama o kadar acikmazsin hem de aksam cok saldirmazsin yemeklere.
bence iki ogun arasi cok uzun olmus, yediklerini cok azaltirsanda vucut kendini korumaya alir, ona da dikkat et.
yasi kucuk oldugu icin terich etmeye ilirsin belki ama kahve yoksa kola/fanta gibi seylerde ishali keser
spora halin mi kalmış yapsan zaten senden şüphelenirdim bu insan değillll insan kılığındaki reseplilan derdim :)Teşekkürler canım
Sağol canım
Ben ekmeği tamamen kestim canım hiç yemiyorum
Teşekkür ederim canım
Sorma canım ya girişmişken hepsini bir yapıvereyim dedim çok fena oldum spor falan da yapamadım bugün yorgunluktan
teşekkürler
Olur.diyebileceğimiz insanlara demek lazım.nereye kadar gizli saklıaa tek senin içinse cidden çok üzülürdü kadın iyi yapmışsın valla :)
bundan sonra hiç gerilme ben istihkakımı burada yemeyip eve götüreyim de olmaz mı
Insallah artilar gitsinde baska bisey istemiyom:))böyle durumlarda iyice hayran kalıyorum size ayy maşallah kendinle ne kadar gurur duysan az valla
Sebzeli omlet canımBu tabaktakiler nedir ????
Afiyet olsun güzel gözüküyor :)
doğrusu ben de elin de telefonla oturanlara sinirlenip kızıyorum hele de misafir yada ailedense ev de toplaşmışız ne güzel benden rahatsız mı oluyorlar yada sıkıcımıyım ki tele bakıyorsunuz diyorum :) benim küçük kız kardeş kocası hatta erkek kardeşim yapar( artık sessize alıp bakmıyor çocuk ben üzülmeyeyim diye)Anacim 40 yilda bi biryere gittim :))) orda tele bakamazdimki
Hadi gozunaydin canim Allah dinlendirsinEvimdeyim şükür
afiyet şifa olsun sultanımmmmInsallah artilar gitsinde baska bisey istemiyom:))
Dunden odem cayi yaptiydim onu iciyom simdi
allaha şükür sağ selamet evine vardın dinlenin artık in bin yorulmuşsundur gülümEvimdeyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?