Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim ben eve evdekiler bakmaktan kendime hiç zaman ayıramıyorum yürüme bandım var ama 2 aydır fişini takmadım .ama şu inşaat bitse bandımı küçük odaya taşıcam .artık günde 30 dakika yürür yediklerime dikkat ederim .inanki stresten diyeti bıraktım menümü paylaşmaya cesaretim yok .evimi bir görsen herşey biryerde .pencereyi çıkarıp fransız pencere yaptık

ben burdayım beklerim kuşummm

arseda hoşgeldin canım..biraz geç oldu ama..eşimde almıştı koşu bandı ama bende yer darlığından başkasına verdim...zaten kimsenin yüzüne baktığı yoktu..

göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???

canlar bugün spor niyetine o kadar temizlik yaptım...ter döktüm..akşam benim iştahı hiç kapanmayan kocam tatlı alıp gelmişti...bayağı bir miktar götürdüm maalesefyarın regl günüm, tatlı isteği ondan olsa gerek..yoksa çok tatlı seven bir insan değilimdir..kısacası döktüğüm bütün ter boşa gitti..

göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???

Bana yakın olculerın tatlım basenler ucmus azcık :) Erıtmemız lazım bunları hopısss cumartesı ngunu yemeklı lansman var sık bıseyler gıyım dıyorum ne gobek ızın verıyor ne popo ne gogusler zaten onları sokup atmak ıstıyorum vucudumdan hollanda ınegı gıbıyım yaaa

cnm aslında sana suan cok kızmam gerek ama malesef gecen hafta ebnde aynı durumdaydım komaya gırmeme ramak kalmıstı seker komasına bazen oyle oluyorrr

murçum basenler genetik maalesef..ne yapsan gitmez..onlar için bi çözüm bulamadım, varsa bi bildiğin çekinme söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…