- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.741
azzz sonra geliyo ölçülerim...slm kızlar bugün topige giremiyebilirim inşaatçılar evimin içine girdiler pencereyi söktüler ,sizler nasılsınız hopiş ölçülerini yaz bende yarın yazarım bakalım ayda ne kadar fark olur
fadime ablacım seni tanıdım tanıyalı hiç işin bitmedi. ne temiz kadınsın evi baştan aşağı yeniledin valla. halılar pencereler hersey elden geçti. ahh bide şu kilocuklar gitse şahane olcak...hadi bak sen başlattım yılbaşı hedefini en başta sen verecen 3 kiloyu.
azzz sonra geliyo ölçülerim...
ben burdayım beklerim kuşummmselam kızlarr
bugün nöbetçiyim oyüzden mesaım yeni başladı yeni geldim işe
sabaha kadar burdayım :)))
ilk olarak dünkü menüm
sabah kahvaltıda
2 parça et kızartması
tulum peyniri
ara 1 fincan yeşil çay
öğle patlıcan kebabı 2 kaşık
yarım dilim ekmek
akşam meyve (elma- ayva- 2 mandalina)
yatmadan sirkeli su
arseda hoşgeldin canım..biraz geç oldu ama..valla canım evde spor falan yapılmıyor ha şunu yapayım ha bunu yapayım derken spor hep erteleniyor. spor solonuna para vermiyim evimin rahatlığında sporumu yapayım diye koşu bandı aldım. uzunca bir süre çamaşır kurutmak için kullandım sonra da koycak yer yok diye verdim bir tanıdığa. ama sen çalışıyormuşsun sabah gidip akşam geliyorsan spor salonuna gitmen çok zor. hele evli ve cocukluysan.
beni ölçücek uzunlukta mezura bulamadım daha
göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???
göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???
oooo..ağustosdan beri kaç ay geçti fadimem..bu ölçüleri kabul edemeyizben agustos ayında ölçülerimi not almıştım yarın sabah yeni ölçüleri yazarım
bel 104
basen112
gögüs 113
dimi dimiolarsın sen 1. ben 3.
canlar bugün spor niyetine o kadar temizlik yaptım...ter döktüm..akşam benim iştahı hiç kapanmayan kocam tatlı alıp gelmişti...bayağı bir miktar götürdüm maalesefyarın regl günüm, tatlı isteği ondan olsa gerek..yoksa çok tatlı seven bir insan değilimdir..kısacası döktüğüm bütün ter boşa gitti..
murçum basenler genetik maalesef..ne yapsan gitmez..Bana yakın olculerın tatlım basenler ucmus azcık :) Erıtmemız lazım bunları hopısss cumartesı ngunu yemeklı lansman var sık bıseyler gıyım dıyorum ne gobek ızın verıyor ne popo ne gogusler zaten onları sokup atmak ıstıyorum vucudumdan hollanda ınegı gıbıyım yaaa
oooo..ağustosdan beri kaç ay geçti fadimem..bu ölçüleri kabul edemeyiz
dimi dimi..
murçum basenler genetik maalesef..ne yapsan gitmez..onlar için bi çözüm bulamadım, varsa bi bildiğin çekinme söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?