Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

protein kalsiyum açısından zengin beslensen hem kasların güçlenir bedenin şekillerni hem yağlar gider hem de bebişin seni rahat muck muck sömürür gülüm , küçük kız kardeşimin kızı 1.5 yaşına girdi zilloş hala anasını sömürüyor :)

Saolasın canım Allah razı olsun biraz zaman geçsin yazarım burayada
Jilianda tüm kasları çalıştırıyorsun kaslar güçlendikçe kalori yakımı hızlanıypr o yüzden çok etkili oluyor eliptik en kolayı hareket ediyor kalori harcıyorsun
Tabiki jilian 10 gün üst üste yap gör sonucu

Tmm abla yarin muz sut diyeti yapsam iyi olur mu acaba wc sorunum var ya patates ve muzdan az tırsıyorum :) yada yarın ekmeksiz bir menü yapıyım karatay diyeti gibi
Yarin sabah form icebilirsin cnm ac karna
Muz sut guzel eksi getiriyor
Dayanabilirsen, aclik biraz fazla oluyor
Ben gecen hafta yaotigim icin bu hafta lapa yapicam
Bana en iyii bu 2 si geliyor
O yuzden donusumlu yapicam

Yaparsan yesil muz
Laktozsuz yada soya sutu kullan

Karatay menusu detoks kadar eksi getirmez

Isbanak yogurtsuz guzel olmuyor ama beraber yemeyin diyolar demir icin

Icli kofteyi senmi yaptiydin
Aslında ıspanak yumurtali yenmesi gerekiyormuş ispanagi kavurup yumurta kiracan vitamin açısından daha zenginmis biz yoğurtlu ya alışmışız belki akşam kavurdugum ispanagi bir yumurta kırarım :)

merdiveni mutfağa getirdim tülü güneşliği söktüm makineye attım bulaşık tablet deterjanını da ezip , merdivene in çık yapıp korneşi ve cam üstün de kalan duvarı sildim bu ara da eşim hayret benden yarım tost bir haşlama yumurta yapmamı istedi yedi eline sağlık bile demedi ama odaya gitti:)büyük banyoyu zaten öğleden önce her yerini akladım pakladım çek çekle suyunu çektim ama kurumadı daha , siyah taytıma da bir dolu çamaşır suyu damlacığı oluşturmuşum heheheh :)

valla kızlar gaza geldim galiba ben dondurucuyu buz dolabını bulaşık makinesini de çekicem her yerlerini bir güzel sileyim içim kıpırdanıyıııııııııııııııııı

genelde oyle derler:) ) ama sen iyi dusun iyi olsun :))
Şu anda nasil cok hareketlimi
Baya hareketli dr ilk gebelikte kaslar gevşediği için daha hareketli olur sonrakiler demişti.
Isbanak yogurtsuz guzel olmuyor ama beraber yemeyin diyolar demir icin

Icli kofteyi senmi yaptiydin
Evet abla fazla fazla yapıp atıyorm dondurucuya dağılmıyo pişirirken içi patatesli
Nasıl oldu çok zorlandın mı canm benm etrafmda yardımcı olacak kimse de yok

Aslında ıspanak yumurtali yenmesi gerekiyormuş ispanagi kavurup yumurta kiracan vitamin açısından daha zenginmis biz yoğurtlu ya alışmışız belki akşam kavurdugum ispanagi bir yumurta kırarım :)
Bak onu duymadiydim iyi oldu yazdigin

Bende makarnayi en cok kiymali severim :)

Odem icin bisey yaptinmi cnm
Karnibahrda sisirmistir belki

Benim son 2 gun menum herkese uymaz :)))
bilmem miiii bana hele hiç uymaz menü olmuyor ki ortada hepsini toplasam bir tabak yemek çıkmaz yemek yok ki zaten çıksın :))
yaav mefkuşum bazen sana hayret ediyorum biliyor musun daha önce de çok sıkı diyetini gördüm şimdi yine iyi sayılır son 2 gün çok sıkı tutuyorsun o şekilde sen zayıfla 68 kiloya in fıstık parçası ol sonra geri al sonra yine ver 70 li rakamları gör geri al senin gibi hırslı azimli biri başarıp geri nasıl bırakıyor kendini neden hep diyet yapmazsam kilo alırım düşüncesini çıkaramıyorsun aklından tamam başardım böyle kalıcam diyemedin ayyy kusura bakma gülüm hele de seni görüp ne kadar güzel, duruşu zarif ve asil olan biri geri neden kendine güvenmez ona hayret ediyorum işte yine töktüüm içim de ne varsa

Cüce rüyan hayra çıksın inşaallah yasemin ekim ablamın tabiri de efsaneydi yalnız de mi :)

Ekim abla bebde bi rüya sorayım sana ama net hatrlayamıyorum 2 ay oldu baya kafamı meşgul etmişti. Elimde kocaman bir yılan tutuyorum bebeğimmiş gibi kucaklamışım yılanda o kadar güzel ki pulları süt gibi bembeyaz sonra korkuyorum bağırıyorum filan uyanmışım hatırladığım bu kadar yorumlar mısın rica etsemm

Allahım yarabbim bi sakin abla dur bu kadar temizliğe kaç kalori gider acabaa

Maşallah uzmanlar 2 yaşına kadar öneriyor ben de ilk kızıma 2 yaşına kadar emzirdim arada güçlü bir bağlanma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…