- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.621
hay maşallahhh keşke anlatmasaydın çoook güzel rüya maşallah maşallah ,rüyada beyaz sarı yılan görmek mertebenin artmasına , hayra sevince ayrılık varsa kavuşmaya yorulurEkim abla bebde bi rüya sorayım sana ama net hatrlayamıyorum 2 ay oldu baya kafamı meşgul etmişti. Elimde kocaman bir yılan tutuyorum bebeğimmiş gibi kucaklamışım yılanda o kadar güzel ki pulları süt gibi bembeyaz sonra korkuyorum bağırıyorum filan uyanmışım hatırladığım bu kadar yorumlar mısın rica etsemm
Doğrudur, hep diyet listelerinde öyle geçiyor ya ondan sebep sordum.ikisinin besin degeri ve gi si farkli cnm o yuzden ayni degiller
havuc pancar kereviz kabak olabilir cnm
plan guzel ins. Eksi getirsin cnm
seninde kilon az sende atliyabilirsin cnm
bitteri bi sevemiyorum cnm 81 lik aldim cok aci geliyor midemi bulandiriyor
Ben zamansiz uyuyup kalkarsam hep öyle oluyir
Hizli olunca genelde kilo alinamaz derler
Dene bakalım, benim eşim onu çok seviyor ama bulaşık işinden hoşlanmadığım için pek yapmıyoruz ondan.Bende ole cok yaparm tvugu seviyorm baya degisik versiyonunuda o yuzden merak ettim :))
evet canim cok iyi olur ilac milac bi etki ettigi yokMerhaba canım alerji icin sana bir öneride bulunabilirim benim de hem mevsimsel , toz, deterjanlara alerjim vardı. sumak kullandım zor birseyi yok istersen tarifte verebilirim
haklisin canim bildigimi uygulamaya gecmen sartYaklaşık bir aydır her gece rüya görüyorum abla, ama hepsi yarım. olay mekan hatırlayamıyorum, sadece insanlardan bir ikisini hatırlıyorum. beynimi çok zorluyorum ama çıkmıyor birşey. merakla bekliyorum bu rüyaların sonunu :)
amin canım teşekkür ederim
çok uzun saatler aç bırakma kendini, vücut korumaya almasın
yemek yemek nasıl aklınıza gelmiyor ya , benim hemen gelir
canım ev yapımı da olsa miktarı çok. sana artı getirir. birkaç hafta da bir daha az miktarda tüketirsen kilo vermen daha iyi olur
tavuk dönerde ekmek var mıydı, yanında neden salata yemedin?
hayatımızda bahaneler hiç eksilmez. öncelikle gerçekten kilo vermek istiyorsan, zihninde bitirdiysen kilo vermeyi diyet yapmalısın. yoksa sana artı kilo olarak döner her seferinde.
biz burdayız :)
sadece çiğ köfte az değil mi baharımmm
@nanekekik veekim2009 haha karşılıklı muhabbetlerinize çok güldüm. Allah sizi de güldürsün inşallah
dinlenmiş oldun bu sayede ablacım
günaydın ablammmm
işin komiği yüksekten tutunacak yer yokken korkuyorum inip çıkarken kendimi kasmaktan bacaklarım sırtım gerilmiş ağrıdı :)) neyse yıkansın tül astım mı daha in çık yok nasıl olsa gerisi kolay :)Allahım yarabbim bi sakin abla durbu kadar temizliğe kaç kalori gider acabaa
Iyi yaptin tatlim ne kusuru olurmu oyle seybilmem miiii bana hele hiç uymaz menü olmuyor ki ortada hepsini toplasam bir tabak yemek çıkmaz yemek yok ki zaten çıksın :))
yaav mefkuşum bazen sana hayret ediyorum biliyor musun daha önce de çok sıkı diyetini gördüm şimdi yine iyi sayılır son 2 gün çok sıkı tutuyorsun o şekilde sen zayıfla 68 kiloya in fıstık parçası ol sonra geri al sonra yine ver 70 li rakamları gör geri al senin gibi hırslı azimli biri başarıp geri nasıl bırakıyor kendini neden hep diyet yapmazsam kilo alırım düşüncesini çıkaramıyorsun aklından tamam başardım böyle kalıcam diyemedin ayyy kusura bakma gülüm hele de seni görüp ne kadar güzel, duruşu zarif ve asil olan biri geri neden kendine güvenmez ona hayret ediyorum işte yine töktüüm içim de ne varsa
Elmali maydonozlu vs. Li tarifi yapsana cnmgece karanfilli tarçınlı yeşil çay içtim hazır poşet çay bir de dün ki su miktarı 3.5 lt ydi başka bir şey yapmadımmm
Evde 1.5 litrelik iki paket süt var ama laktozsuz değil muzlarda hafif kararmış eksi getirirmi kiYarin sabah form icebilirsin cnm ac karna
Muz sut guzel eksi getiriyor
Dayanabilirsen, aclik biraz fazla oluyor
Ben gecen hafta yaotigim icin bu hafta lapa yapicam
Bana en iyii bu 2 si geliyor
O yuzden donusumlu yapicam
Yaparsan yesil muz
Laktozsuz yada soya sutu kullan
Karatay menusu detoks kadar eksi getirmez
aynen bende oylehiç atlamadım ya öyle beni nefes nefese bırakan sporlardan hiç hoşlanmıyorum
sen bilirsin cnmEvde 1.5 litrelik iki paket süt var ama laktozsuz değil muzlarda hafif kararmış eksi getirirmi ki
evde varken tekrar gidip almayım abla zaten hergün çanta çanta alışveriş yapıyorum evin eksiği bitmiyor ki
Yarın bir soya sütüne bakıyım evdeki sütü çocuklara sütlaç yaparım muzuda bir tane yeşil bir hafif kararmış yaparım evdeki muz ziyan olmasın soya sütü hafif şekerli galiba bi kere çocuklara almıştım icmediler pek tüketmiyoruzaynen bende oyle
O yuzden jillani sevemediydim
sen bilirsin cnm
Benim okudugum sitede kadin 2 turlude yapti soya sutuyle yapinca daha fazla eksi gormustu
Cunku laktoz cogu kisiye sislik yapar
Yesil muz kabiz yapmiyor
Digeri yapiyor deniyor
Benim dedigim bunlar degilTartıya iki gün kala yapmak isteyen varsa yapabilir kızlar sizin için paylaştım
4 günde 3 kilo verdiren muz diyeti
Kahvaltı
2 muz 1 bardak ılık süt
Ara Öğün
3 bardak su
Öğle Yemeği
2 muz ve 1 bardak sütten oluşan milkshake
Ara Öğün
3 bardak su
Akşam Yemeği
2 muz ve 1 bardak sütten oluşan milkshake
3 günde 3 kilo verdiren muz diyeti
Sabah:
1 adet olgunlaşmış muz ile birlikte süt
Ara:
1 adet muz ile birlikte bir bardak yeşil çay
Öğle:
1 adet muz ile birlikte 1 bardak süt
Akşam:
1 adet muz ile birlikte 1 bardak süt
Ara:
1 adet muz yanında da zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırılmış 1 bardak süt.
iki detoks var ikincisini yapacam yarınMefkurem
O menüyü bana bir atanmi ablaBenim dedigim bunlar degil
Bu kadar muz nasil olur bilemedim
Benimki her 3 ogun 1 kucuk yesil muz 1 bar sut
Ben sutu yarim koyup yarisina su koyuyorum
Dedigim gibi sen bilirsin cnm ben zorlamış olmayim :) okudugumu soyledimYarın bir soya sütüne bakıyım evdeki sütü çocuklara sütlaç yaparım muzuda bir tane yeşil bir hafif kararmış yaparım evdeki muz ziyan olmasın soya sütü hafif şekerli galiba bi kere çocuklara almıştım icmediler pek tüketmiyoruz
genel de geceleri yapışıyormuş ağzın da meme uyuyormuş kızıl patitisim bir kaç aya bırakır belki kardeşim de 2 yaşına kadar istiyorsa geceleri emziririm diyor :)Maşallah uzmanlar 2 yaşına kadar öneriyor ben de ilk kızıma 2 yaşına kadar emzirdim arada güçlü bir bağlanma oluyor
Kiz yazdim ya mesajda:))O menüyü bana bir atanmi abla
tadını çıkar gezmenin bir çay da benim için iç :)Mrb guzellikler gezmelerdeyiz bugun cocuklarla ins guzel bir gun olur hepimiz icin
He tmmKiz yazdim ya mesajda:))
Bakıyım bir belki ananas yaparim abla muz çok az bide tatlı olduğu için aciktirir salı ananas iyi gelmiştiDedigim gibi sen bilirsin cnm ben zorlamış olmayim :) okudugumu soyledim
Cesitleri oluyor ben sekersiz olandan almistim
Pazertesi günkü menümde sabah kahvaltıda yapılan omlet içinde 2 yumurta birde yumurtanın 1 beyazı içerisinde brokoli kapya biber peynir domates baharat vardıKarbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek
guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz
Odem oldugu belliydi zaten cnm
guzel olmus cnm
guzel olmus tatlim
sen bilirsin cnm ama ben olsam evimde kalirdim
aksam hafif olmus baya
Belin nasil oldu cnm
cok guzel cnm
Gayet guzel cnm
Onuda bölgesel olarak hesapliyabilirsin bence
yasim sularini artir cnm
ins.gidecek cnm
Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm
senin icin guzel cnm hingel hic duymadim
Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde
sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin
Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz
Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm
cok az olmus cnm
gayet guzel cnm
Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah
Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus
Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))
Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek
guzelmisss
bence gayette olmus
ohhhh gelsin eksiler oozaman
Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm
Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))
Sende, hepinizde ayni sekilde cnm
Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)
spor agrisi iyidir :))
sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor
cok gecmis olsun cnm ins. Daha iyidir
Artilarin gitmesinede sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?