Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hay maşallahhh keşke anlatmasaydın çoook güzel rüya maşallah maşallah ,rüyada beyaz sarı yılan görmek mertebenin artmasına , hayra sevince ayrılık varsa kavuşmaya yorulur
ben direk senin için şöyle yorumlarım bebeğin nasibi bol olarak geliyor hem o doğduktan sonra evinize hem de birey olarak bebeğin çok nasipli iyi işler başaracak birisi olacak , korkmuşsun ya bir de yılandan bu da çok güzel korkulardan emin olmaya güven de olmak demek gülüm

ikisinin besin degeri ve gi si farkli cnm o yuzden ayni degiller
Doğrudur, hep diyet listelerinde öyle geçiyor ya ondan sebep sordum.

havuc pancar kereviz kabak olabilir cnm

Aslında biraz kerevizim de var. Acaba ondan mı yoğurtlu salata yapsam?
Neyse zaten tatlı için de kabak tatlısı yapmaya karar verdim :)

plan guzel ins. Eksi getirsin cnm

Teşekkür ederim mefkuremcim.

seninde kilon az sende atliyabilirsin cnm

İp hiç atlamadım ya öyle beni nefes nefese bırakan sporlardan hiç hoşlanmıyorum :)

bitteri bi sevemiyorum cnm 81 lik aldim cok aci geliyor midemi bulandiriyor
Ben zamansiz uyuyup kalkarsam hep öyle oluyir

Vücut enerji istediği için sana ani enerji verecek şeylere yöneliyorsun aslında.
Mantığı bu.

Hizli olunca genelde kilo alinamaz derler

Hızlı değil şu an. Ama ileride hızlanacak gibi duruyor demişti.

Bende ole cok yaparm tvugu seviyorm baya degisik versiyonunuda o yuzden merak ettim :))
Dene bakalım, benim eşim onu çok seviyor ama bulaşık işinden hoşlanmadığım için pek yapmıyoruz ondan.

Merhaba canım alerji icin sana bir öneride bulunabilirim benim de hem mevsimsel , toz, deterjanlara alerjim vardı. sumak kullandım zor birseyi yok istersen tarifte verebilirim
evet canim cok iyi olur ilac milac bi etki ettigi yok

haklisin canim bildigimi uygulamaya gecmen sart

Allahım yarabbim bi sakin abla dur bu kadar temizliğe kaç kalori gider acabaa
işin komiği yüksekten tutunacak yer yokken korkuyorum inip çıkarken kendimi kasmaktan bacaklarım sırtım gerilmiş ağrıdı :)) neyse yıkansın tül astım mı daha in çık yok nasıl olsa gerisi kolay :)

Iyi yaptin tatlim ne kusuru olurmu oyle sey
Inan bende kendimi anlamiyorum
Kafamdaki, diyet yapmasam geri alirim korkusu degil aksine
Normal insan gibi yesem yine bu kadar almam
Bilmiyorum kendine fazla guvendenmi kaynaklaniyor
Nasil olsa veririm havasimi

Ben yemeyi gercekten cok seviyorum
Karnim degil gozum doymuyor
Bunuda yiyim yarin baslarim dusuncesi en buyuk hatam bide gece yemeleri
Ama ipin ucunu bi koyverirsem toparliyamiyorum

Kendimden nefret edincede bazen ac birakarak bazen cok yiyerek cezalandiriyom
Adamla buyuk bi kavga ettiydik
Cok yiyip agir yasamlardaki gibi olup geberip gideyim dedim
1 hafta olmadan 5 kilo aldiydim

Ustelik gercekten kucuklugumden beri kilodan nefret ederim kompleks yaparim

Velhasil bende cozemedim kendimi

Yok kizzz kac tabak corba icecem bugun:)))

Evde 1.5 litrelik iki paket süt var ama laktozsuz değil muzlarda hafif kararmış eksi getirirmi ki
evde varken tekrar gidip almayım abla zaten hergün çanta çanta alışveriş yapıyorum evin eksiği bitmiyor ki

Mesaj tekrari

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç atlamadım ya öyle beni nefes nefese bırakan sporlardan hiç hoşlanmıyorum
aynen bende oyle
O yuzden jillani sevemediydim

Evde 1.5 litrelik iki paket süt var ama laktozsuz değil muzlarda hafif kararmış eksi getirirmi ki
evde varken tekrar gidip almayım abla zaten hergün çanta çanta alışveriş yapıyorum evin eksiği bitmiyor ki
sen bilirsin cnm
Benim okudugum sitede kadin 2 turlude yapti soya sutuyle yapinca daha fazla eksi gormustu
Cunku laktoz cogu kisiye sislik yapar
Yesil muz kabiz yapmiyor
Digeri yapiyor deniyor

aynen bende oyle
O yuzden jillani sevemediydim

sen bilirsin cnm
Benim okudugum sitede kadin 2 turlude yapti soya sutuyle yapinca daha fazla eksi gormustu
Cunku laktoz cogu kisiye sislik yapar
Yesil muz kabiz yapmiyor
Digeri yapiyor deniyor
Yarın bir soya sütüne bakıyım evdeki sütü çocuklara sütlaç yaparım muzuda bir tane yeşil bir hafif kararmış yaparım evdeki muz ziyan olmasın soya sütü hafif şekerli galiba bi kere çocuklara almıştım icmediler pek tüketmiyoruz

Benim dedigim bunlar degil
Bu kadar muz nasil olur bilemedim

Benimki her 3 ogun 1 kucuk yesil muz 1 bar sut
Ben sutu yarim koyup yarisina su koyuyorum

Dedigim gibi sen bilirsin cnm ben zorlamış olmayim :) okudugumu soyledim

Cesitleri oluyor ben sekersiz olandan almistim

Maşallah uzmanlar 2 yaşına kadar öneriyor ben de ilk kızıma 2 yaşına kadar emzirdim arada güçlü bir bağlanma oluyor
genel de geceleri yapışıyormuş ağzın da meme uyuyormuş kızıl patitisim bir kaç aya bırakır belki kardeşim de 2 yaşına kadar istiyorsa geceleri emziririm diyor :)

Dedigim gibi sen bilirsin cnm ben zorlamış olmayim :) okudugumu soyledim

Cesitleri oluyor ben sekersiz olandan almistim
Bakıyım bir belki ananas yaparim abla muz çok az bide tatlı olduğu için aciktirir salı ananas iyi gelmişti

Pazertesi günkü menümde sabah kahvaltıda yapılan omlet içinde 2 yumurta birde yumurtanın 1 beyazı içerisinde brokoli kapya biber peynir domates baharat vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…