- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #267.561
allah beni böyle yaratmış gülüm kendim gibi olunca çok mutlu oluyorum her şeye de atlamayı pek severim, iyi ki yapıcı karakterim var tam tersi olsaydı var yaaa sülaleyi birbirine katarmışım hehehehehehyok vardi tek tuk..ama bide yeni basladigim icin cok verdim bence.daha sonra yavasliyor kilo vermem.haklisiniz artik bu hamur islerinden kurtulmam lazim..ekmek yemiyorum aba bu hamur islerini kafamda bitiremedim...dun sondu az da olsa..su an bitti kafamda:))
katiliyorum abla sana.cok sukur halimize:)
ruya yorumladigini bilmiyodum abla...bende gorursem anlatirim sana:)
ne guzel abla yaa..cok yapici karekterin var..senin yazilarini severek okuyorum.
haklisin abla.az az da olsa yememem gerekir..dedigin gibi gun icinde az da olsa hamur isi yiyince aksam yemiyorum bisey..bu gunden itibaren hamur isini aklimdan cikariyorum..taki istedgim kiloya dusene kadar .tabi abartmamak sartiyla.
iyi atlatmissin:))
gunaydin
Allahım ya rabbimgece mide kükremeleri ve kazınmasıyla zor bela uyudum sabah olsa da ilacımı içip bir saati geçirip kahvaltı yapsam dedim resmen sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnıbahar tutmamış benim mideyi geçen gece de öyle oldu bir insanın midesi aslan manığı gibi kükrer ses çıkarır mı yavff :)
15-20 dk kaldı saatim dolsun kahvaltı yapıcam :)))
ameliyat olup troid bezini aldırınca ömür boyu ilaç kullanılıyor ya gülüm ondan işte sabah aç karnına yutuluyor yemek 1 saat sonra oluyor ve sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak kepekli ekmek bile ilacın etkisini azalttığı için :)Ne saati doldurması ekimcim :)
Saolasın canım şükür her halimizeamin canım benim
nasıl, sen daha iyi misin
birileri arkadan konuşacak diye insanlar nasıl kendilerini paralıyor.
inşallah yaptıklarının hepsi yenir de ziyan olmaz.
millet olarak böyleyiz biz ya, bu konuda değil her konuda
sen bir de sarımsaklı yoğurtla ye hatta yanına 2 büyük diş sarımsak daha ye gaz neymiş gazman neymiş obooowwww iyi ki adama küsüm ayrı odada yattıyorumEkim larnabahar ve brokoli benide doyurmaz ancq şişiriyor ve gaz yapıyor
Geçmiş olsunameliyat olup troid bezini aldırınca ömür boyu ilaç kullanılıyor ya gülüm ondan işte sabah aç karnına yutuluyor yemek 1 saat sonra oluyor ve sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak kepekli ekmek bile ilacın etkisini azalttığı için :)
ohh maşallah afiyet şifa enerjii kas olsun günün kalan öğünleri de ayarlanmış süpersin gülümmBugün tartıya tam gaz uyuyoruz. :)
Sabah harika bir kahvaltı ettim. 2 yumurta haşlama, 6 adet zeytin ve bir parça çeçil peyniriyle.
Suya tam gaz devam ve öğlen de peynirli rokalı salatam da yanımda.
Akşama köfte salata ile günü kapatacağım.
Bakalım tartıda neler göreceğiz?
Gerçi bu hafta hiç tartılmadım ya, merakımdan da ayrı kıvranıyorum
Rica ederim canım ama her halükarda tavuğu fırında ya da ızgara daha çok tercih ederim.Bende bi ara deniycem ilgimi cekti gercekten sagol cnm
Çalışınca ve rejim yapınca mecbur :) Teşekkür ederim ekimcimohh maşallah afiyet şifa enerjii kas olsun günün kalan öğünleri de ayarlanmış süpersin gülümm
Bilmem ki pınarcım, görünüyor gibi oluyor sonra yazdığım mesajlara baktım etiket yok görünüyor ben de anlamadım...
Olmazsa geçmiş mesajlarımı toplayıp seni öyle bir daha etiketlerim.
Yoga spor salonumda da var ama bu ara reglim berbat derecede sorunlu geçiyor, keşke ağrı olsa ama mide bulantım var.
Reglim bugün hafifler ben de spora yüklenirim inşallah.
Deneme tahtasında denicem birazdan.
Ya bu akrabalarda dedikodu çok o yüzden böyle düşündüm ama bakarsın tatlıyı da kabak tatlısı yaparım.
Bu son tayfa zaten. Daha böyle kalabalık misafir yapamam sanırım.
Yoğurtlu salata mı... Bakayım ne yapabilirim diye.
Önerebileceğin birşey var mı?
Daha çağırmadım bugüne göre şekil alcam :) Ben hep böyle çok çeşitli severim.
Keşke ama olan yemeği çöpe atamazdım. Yedim o yüzden :)
sol yanına dönüp 3 kere tükürür gibi tü tü tü yap besmele çekip uyayacaksan sağına dönüp uyu kalkacaksan besmeleyle kalk gülüm peygamber efendimizin tavsiyesi2 yemek kaşığı 1 dilim ekmek gibi birşey. Benve menün gayet hoş.
Spor olsaydı 5 yıldız diyebilirdim.
Sen de lahmancusun :)
Ben de asla vazgeçemiyorum. Diyete başlamadan her hafta 2 gün muhakkak lahmacun yerdim. Şimdi de kendimi zor zapt ediyorum
Menünde sabah ıspanak gördüm o ne ola ki?
Bulgur da olsa pirinç de olsa ikisi de kalori ve şişiren lezzetler. 2-3 kaşığı geçmediğin sürece ve her gün olmadığı müddetçe çok takılma derim. Sporun sağlam olsun yeter
Ben de son 2 gün kötü rüyalar gördüm
Hep kötü şeyler...
aaa o nasıl pat diye sağ selamet git gel gülümKızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize
Senin için kilo ne ki nehircim sen tıkır tıkır verirsin kiloları zaten hamilelikte de abartılı almamışsınHosbuldum canım maşallah allah bağışlasın
Iyiyim canım seni sormalı sanırım bebiş geliyor maşallah
Ben de ikinci prenses geldi 5 kilo fazla ile hamile kaldim hamilelikte de 12 kilo aldim şimdi ye kadar 10 'nu gitti kaldı 7 inşalalh burda veririm onları zorluyor biraz beni
Sen neler yapıyorsun kaç haftalık bebiş cinsiyeti belli oldu mu
Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah
Hosbuldum canım aa kaç nisanda doğdu benimki de 28 inde 4 yaşında olacak diğeri de 28 haziran 2018 doğumlu yakın araları
2015 nisan annelerinde beraber miydin acaba
Hosbuldum kuzum inşalalh ya kilodan nefret ediyorum
Hosbuldum canım teşekkür ederim evet aynı sayilirmis
Ilk hedef 65 sonra azmim kalırsa 60 a da inmeyi isterim ama bu defa zor gidiyor
Hosbuldum canım teşekkür ederim insalah cabucak ulasirim 6 yi ucundan gorsem gerisi gelecek
Hosbuldum teşekkür ederim inşallah
Abartma hakkımı ilkinde kullanmıştım canım 30 kilo alip ikincide biraz daha temkinli idim biz seni öpüyoruz kuzum
Hosbuldum memnun oldum
Hosbuldum ablacım inşallah başladığında ikk zamanlar zor insan alısiyo sonra cocuklar sürekli hasta olmasa daha çok motive olacam
Günaydın canım benim de akşam yemeğine misafirim var diyetin ilk günü bakalım ne yapacambebişim de rahatsız kötü okursa belki iptal ederim
hahahah senin minnoşun kendine yer açarken miden sıkışıyor demek ki kibar kibar mavlıyor , benim kaba saba bir yanım da var herhangi bir yakınım sevdiğim tehlikede olsun herkül gücüüü gibi güçlenir saldırıya bile geçerim normal kadınlar gibi hanım hanımcık otur endişelen demi yokkk, acaba midem de mi ondan canavar gibi kükrüyor :)))Allahım ya rabbimbenmki kedi gibi mivaylıyo pek yer yok ondn galiba sabah sabah kahkaha attırdın abla Allahta seni güldürsün
yok gülüm ilaçları almazsan anın da kilo alıyorsun dozu az geldiğin de bile şişiyorsun hemen ilaç troid bezi yerine salgıların üretilmesini sağlıyorGeçmiş olsunÇaresi olmayan hiçbir hastalığı Allah vermesin kimseye.
Kilo alımını tetikliyor dimi bu ilaçlar?
süperrrrr hem görseli hem de hafif lezzetli oluşu çok güzel de ayrı ayrı uğraş lazım renlendirme için havucu v.s. çiğden mi hafif soteleyip mi karıştırıyorsunEki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
hoş geldin sultanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGunaydinnnnn fistik adaylarimmmm
Hadi bakalim bu 2 gun gelsinnnnn karbonsuz menuler sonrada guzel eksiler
Sali menum
12. 00 civari olabilir
2 yumurta
Peynir
17.00
4 tavuk kofte
1 dil. Firinda ispanak
Biraz yogurt
Yarim domates, yesil sogan dereotu
19.30
1 avuc cekirdekli kuru uzum
2 tk fistik ezmesi
1 tavuk kofte
22.00
2 hurma
1 ceviz
Son 2 ogun uyaninca aclik ve tatli kriziyle oldu yoksa yemicektim
Ama son aradan 4 saat gecti bile :))
Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺
Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor
Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim
anne evine gelmek bile insanı iyileştiriyor :)))
Şimdilik alınma üzerine canım
Listeye gir o zaman ifadeni alırlar seninde hatta ortaya değil direk sana ithafen yazarlar :)
Çünkü herkes burda takım bilincinde biri aç yatarken sürekli burada diyetiyle ilgili motivasyon ararken biri hiç dikkat etmezse işine geldiği gibi davranırsa olmaz değilmi kul hakkı diye düşünüyorum ben
Merve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki
Çok evet ama 4 gün wcye çıkamayınca mecbur kaldım canım iyiki içmişim işe yaradı
Kızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize
Dunki menumu uykuya ve yorgunluga yenik düştüm yazamadm kusura bakmayin sonra geçmiş e dönerim
Sabah 10 gibi
1 tost domates
ara 14 gibi
Yeşil çay 4 hurma (midem kazindi icin) 1 kaseye yakın yoğurt 1 d.elma
Akşam 18 gibiydi
Yarım kase ayran çorbası
2 parça tavuk salata
2 kaşık yoğurt
2.1 lt su 35 dk eliptik 140 puan @Pnrrr-20
Empati sadece bazen bir kavram diyorum ben...küçük bebekliye kahvaltıya mı gidilir gece uykusu olmadığını herkes bilir azıcık empati azıcık anlayış olsa keşke ,hayır diyemiyorsan o zaman sen de karşındakilerden talepte bulun misal , olur kahvaltıyı beraber yapalım ama sen melemeni pişir getir yada iste işte bir şey ben çayı kor peynir zeytin çıkarırım anca yapabilirim bebekle diyiver gülüm
Ekim larnabahar ve brokoli benide doyurmaz ancq şişiriyor ve gaz yapıyor
Teşekkür ederim canım. Patatesli dimi bu?Eki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
Teşekkür ederim ekimcim.sol yanına dönüp 3 kere tükürür gibi tü tü tü yap besmele çekip uyayacaksan sağına dönüp uyu kalkacaksan besmeleyle kalk gülüm peygamber efendimizin tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?