Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah beni böyle yaratmış gülüm kendim gibi olunca çok mutlu oluyorum her şeye de atlamayı pek severim, iyi ki yapıcı karakterim var tam tersi olsaydı var yaaa sülaleyi birbirine katarmışım heheheheheh

Allahım ya rabbim benmki kedi gibi mivaylıyo pek yer yok ondn galiba sabah sabah kahkaha attırdın abla Allahta seni güldürsün

Ne saati doldurması ekimcim :)
ameliyat olup troid bezini aldırınca ömür boyu ilaç kullanılıyor ya gülüm ondan işte sabah aç karnına yutuluyor yemek 1 saat sonra oluyor ve sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak kepekli ekmek bile ilacın etkisini azalttığı için :)

Saolasın canım şükür her halimize

Geçmiş olsun Çaresi olmayan hiçbir hastalığı Allah vermesin kimseye.
Kilo alımını tetikliyor dimi bu ilaçlar?

ohh maşallah afiyet şifa enerjii kas olsun günün kalan öğünleri de ayarlanmış süpersin gülümm

Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)

sol yanına dönüp 3 kere tükürür gibi tü tü tü yap besmele çekip uyayacaksan sağına dönüp uyu kalkacaksan besmeleyle kalk gülüm peygamber efendimizin tavsiyesi

Kızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize
aaa o nasıl pat diye sağ selamet git gel gülüm

Senin için kilo ne ki nehircim sen tıkır tıkır verirsin kiloları zaten hamilelikte de abartılı almamışsın
Bizde bir hafta sonra 6 aylık olucaz bir kızım daha geliyor ilki gibi olmaz diyorlar ama heyecanlıyım baya zaman geçmiyor sadece

Allahım ya rabbim benmki kedi gibi mivaylıyo pek yer yok ondn galiba sabah sabah kahkaha attırdın abla Allahta seni güldürsün
hahahah senin minnoşun kendine yer açarken miden sıkışıyor demek ki kibar kibar mavlıyor , benim kaba saba bir yanım da var herhangi bir yakınım sevdiğim tehlikede olsun herkül gücüüü gibi güçlenir saldırıya bile geçerim normal kadınlar gibi hanım hanımcık otur endişelen demi yokkk, acaba midem de mi ondan canavar gibi kükrüyor :)))

Geçmiş olsun Çaresi olmayan hiçbir hastalığı Allah vermesin kimseye.
Kilo alımını tetikliyor dimi bu ilaçlar?
yok gülüm ilaçları almazsan anın da kilo alıyorsun dozu az geldiğin de bile şişiyorsun hemen ilaç troid bezi yerine salgıların üretilmesini sağlıyor

Eki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
süperrrrr hem görseli hem de hafif lezzetli oluşu çok güzel de ayrı ayrı uğraş lazım renlendirme için havucu v.s. çiğden mi hafif soteleyip mi karıştırıyorsun

Sanırım tatlı krizine yenik düşmüşsün menünden gördüğüm kadarıyla mefkuremim...
Aslında öyle zamanlarda 1 parça bitter ağzına atsan belki tatlı isteğin de kaybolur.

Iyi dayanmişin ben abur cubur görünce diyorum ki bi hedefine düşeym kendime 1 gün ödül günü vericem ne istersem yı cem ☺☺

Ben de bu cuma o eksileri görürsem bir ödül düşünüyorum kendime :)

Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor

Sana da yazık, insanların anlayışlı olması lazım. Onlar anlayışlı olmuyorsa sen biraz dik ve sert durmalısın.

Pazara gittigim gun bende oyleydim abla pazarda tavuk donee kokusu geldi gittim aldim uzub zamandır alip ta yememiştim tam ısırıcam dedim napion dur zaten cumadan artıdasin kediler yesin diye ekmekler koymuşlar oraya birakiverdim

Kedilere bayram oldu desene.
İçini yeseydin keşke, ekmeğinden ziyade...

anne evine gelmek bile insanı iyileştiriyor :)))

Hem de nasıl :)
Anneler hep yaşasın. Annelerimiz daima bizimle olsun...

Birbirimizi uyarmamız gerektiğine inanıyorum ama dış dünyada yaşıyoruz, dışarı çıkıyoruz illa ki. Ya da çevremizde birileri oluyor onlara uymak durumunda kaldığımız düşünülürse arada bir çizgiyi aşmayacak şekilde ufak esnemeler de olabilir diye düşünüyorum ben.
Yoksa düşünsenize birisi tam gaz diyet yapıyor diğeri profiterol börek çörek yediğini söylüyor :)
Olmaz o kadar da elbette.

Merve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki

Hiç jillian yapmadım desem...
Ama zumba da güzel detoks oluyor vücutta.

Çok evet ama 4 gün wcye çıkamayınca mecbur kaldım canım iyiki içmişim işe yaradı

Kızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize

Menün güzelmiş canım, ayran çorbası dediğin buğdayla yapılan mı?

Empati sadece bazen bir kavram diyorum ben...
Çoğu insanda hiç yok.

Ekim larnabahar ve brokoli benide doyurmaz ancq şişiriyor ve gaz yapıyor

Ben ikisinde de doygunluk hissi alıyorum aksineç Ve de bende şişknlik yapmıyor. Tabii genele göre değişir bu durum o ayrı.

Eki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
Teşekkür ederim canım. Patatesli dimi bu?
Bir de salatalıkla ve patatesle yapılan bir versiyonu var bunun. Sarımsaklı.
Denemem lazım ama, hiç yapmadım :)
Rezil olmayayım sonra :)

sol yanına dönüp 3 kere tükürür gibi tü tü tü yap besmele çekip uyayacaksan sağına dönüp uyu kalkacaksan besmeleyle kalk gülüm peygamber efendimizin tavsiyesi
Teşekkür ederim ekimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…