- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.761
slm mursh sen bu saate çalışıyormusun
evt cnm calısıyorum daha ...ve durum dahada calısacagımı ısaret edıyor
ben agustos ayında ölçülerimi not almıştım yarın sabah yeni ölçüleri yazarım
bel 104
basen112
gögüs 113
seninle ikimiz birinciligi paylasiriz canim miss turkey yarismasinda kesinnnngöğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???
canim ben calismiyorken en guzel evde sporumu yapiyordum haftanin 6 gunu duzenli olarak en az 70er dakika.. calismaya basladigimdan beri malesef yapamiyorum, spor salonuna yazilacaktim ama o kadar yoruluyorum ki gidebilecegimi sanmiyorum. evet evliyim bu arada ama cocugum yok henuz. daha dogurmadan bu kiloya geldim yanivalla canım evde spor falan yapılmıyor ha şunu yapayım ha bunu yapayım derken spor hep erteleniyor. spor solonuna para vermiyim evimin rahatlığında sporumu yapayım diye koşu bandı aldım. uzunca bir süre çamaşır kurutmak için kullandım sonra da koycak yer yok diye verdim bir tanıdığa. ama sen çalışıyormuşsun sabah gidip akşam geliyorsan spor salonuna gitmen çok zor. hele evli ve cocukluysan.
aaaaa oyle yagma yok edda bekliyoruzben ölçülerimi alacaktım unuttummm((((((((
akşam annemde kalcam
oyüzden orda mezure varmı bilmiyom bakarım duruma göre :18:
canım benim ben eve evdekiler bakmaktan kendime hiç zaman ayıramıyorum yürüme bandım var ama 2 aydır fişini takmadım .ama şu inşaat bitse bandımı küçük odaya taşıcam .artık günde 30 dakika yürür yediklerime dikkat ederim .inanki stresten diyeti bıraktım menümü paylaşmaya cesaretim yok .evimi bir görsen herşey biryerde .pencereyi çıkarıp fransız pencere yaptık
geçmiş olsun o zamanselam kizlar
bugun sabah patronum nese icinde adeta seke seke masama geldi ve de 2 koca kutu cikolata ve de bir takvim birakti, christmas hediyesiymis. yapilir mi simdi bu banatam da kahvemi icerken geldi dayanamadim luplettim valla koca 2 parca cikolatayi
Kızlar bir süre gelemeyeceğim belimden rahatsızım pazar günü emar çekilecek..
Oğlum ateşler içinde hep yavrum mahvolduk gece((
gitmem lazım oğlum ağlıyor bilgi vermek için geldim..
canlar bugün spor niyetine o kadar temizlik yaptım...ter döktüm..akşam benim iştahı hiç kapanmayan kocam tatlı alıp gelmişti...bayağı bir miktar götürdüm maalesefyarın regl günüm, tatlı isteği ondan olsa gerek..yoksa çok tatlı seven bir insan değilimdir..kısacası döktüğüm bütün ter boşa gitti..
selam kizlar
bugun sabah patronum nese icinde adeta seke seke masama geldi ve de 2 koca kutu cikolata ve de bir takvim birakti, christmas hediyesiymis. yapilir mi simdi bu banatam da kahvemi icerken geldi dayanamadim luplettim valla koca 2 parca cikolatayi
bugün neden kimse uğramıyokine?????:26::26:
Ben de okulda boş derslerimde gireyim diyorum ama internet o kadar yavaş ki bağlanana kadar ders başlıyor. Evde de bebis rahatvermiyor. Şimdi uyuyor. Hemen menümü yazayım.
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı
Nesfit, lütuf süt
Ara
2 kupa yeşil çay,1elma,1paket eti form
Öğle6-7yemek kasığı kereviz,1kase yoğurt
Ara
1mandalina
Aksam kereviz ve çorba icerim
Spor olarak 30 dk yürüyüş,10dk bisiklet, mekik ağırlık falan çalıştım. 15 dk da buhar odası ve sauna yaptım. 3lt de su ictim.
benimkide hiiiç kıskanmaz..bende biraz komik olacak ama eşim biraz beni kıskansa keşke diye düşünürüm bazen.:))insanoğlu ne garip , hep olmayanı istiyor:)).hopişim inşaatçılar evden çıkmıyorki inanırmısın 2 günde 2 çift tıgla kızıma çeyizlik patik ördüm .biran kendimi hapiste hisettim eşim bırakmıyorki odadan çıkayım sanki adamlar beni yicek kızkanç koca nolcak hele bide zayıflasam adam yanıma koruma alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?