Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar yorgun argin geldim isten bir de esime oyuncak getirmistim gelirken 2 dakikada bozdu sinir etti beni ya ( benim calistigim firma model araba, ucak, helikopter falan yapiyor mesela 1:200 kuculterek bire bir aynilarini yapiyor oradan bir helikopter getireyim dedim eve kumandali. aldi eline 2 dakika oynadi kedimizi falan korkuttu hatta onu kovaladi falan sonra bozdu kasla goz arasinda nereye carptiysa pili bitti diyor ama inanmiyorum.
olculerimi yazayim da aglayin kizlar.
gogus 116
bel 94
basen 124 (biliyorum! bisey demeyin :26: )

ben agustos ayında ölçülerimi not almıştım yarın sabah yeni ölçüleri yazarım
bel 104
basen112
gögüs 113

en buyuk popolu benim

göğüs:110 ..bel:100 basen:120...vallahi bu kadar orantılı olduğumu bende bilmiyordum...bu ölçülerle bir dahaki sene mss.turkey olabilirmiyim acabakine???
seninle ikimiz birinciligi paylasiriz canim miss turkey yarismasinda kesinnnn

canim ben calismiyorken en guzel evde sporumu yapiyordum haftanin 6 gunu duzenli olarak en az 70er dakika.. calismaya basladigimdan beri malesef yapamiyorum, spor salonuna yazilacaktim ama o kadar yoruluyorum ki gidebilecegimi sanmiyorum. evet evliyim bu arada ama cocugum yok henuz. daha dogurmadan bu kiloya geldim yani

ben ölçülerimi alacaktım unuttummm ((((((((
akşam annemde kalcam
oyüzden orda mezure varmı bilmiyom bakarım duruma göre :18:
aaaaa oyle yagma yok edda bekliyoruz

ohhhhh koy manzaraya karşı yürüme bandını bol bol yürüyüş yap artık.

selam kizlar
bugun sabah patronum nese icinde adeta seke seke masama geldi ve de 2 koca kutu cikolata ve de bir takvim birakti, christmas hediyesiymis. yapilir mi simdi bu bana tam da kahvemi icerken geldi dayanamadim luplettim valla koca 2 parca cikolatayi

Kızlar bir süre gelemeyeceğim belimden rahatsızım pazar günü emar çekilecek..

Oğlum ateşler içinde hep yavrum mahvolduk gece ((

gitmem lazım oğlum ağlıyor bilgi vermek için geldim..

Gecmis olsun canım cocuklar hasta olmasın onlar hastalandimi hayat dürüyor anneler için. Allah en kısa zamanda şifa versin sana da oğluna da.

Ben de okulda boş derslerimde gireyim diyorum ama internet o kadar yavaş ki bağlanana kadar ders başlıyor. Evde de bebis rahatvermiyor. Şimdi uyuyor. Hemen menümü yazayım.
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı
Nesfit, lütuf süt
Ara
2 kupa yeşil çay,1elma,1paket eti form
Öğle6-7yemek kasığı kereviz,1kase yoğurt
Ara
1mandalina
Aksam kereviz ve çorba icerim
Spor olarak 30 dk yürüyüş,10dk bisiklet, mekik ağırlık falan çalıştım. 15 dk da buhar odası ve sauna yaptım. 3lt de su ictim.

İkinize de aferin kızlar. Yılbaşı hediyenizi kendi kendinize verin bizi en mutlu edecek sey yilbasina kadar 3 kilo dan kurtulmak olacak.

slm kızlar bugün hiç fırsat bulamadım .5 dakika kk beden ölçülerimi yazıp çıkıcam evimi kum toz götürüyor nerden başlasam diye düşünüyorum oooooooooffffffffff
ölçülerim
bel 106
basen 117
gögüs 114
ama sabah tam 100 kilo çıktım
agustos ayındaki ölçüler daha güzelmiş ozaman 98 kiloydum

bugün neden kimse uğramıyokine?????:26::26:

hopişim inşaatçılar evden çıkmıyorki inanırmısın 2 günde 2 çift tıgla kızıma çeyizlik patik ördüm .biran kendimi hapiste hisettim eşim bırakmıyorki odadan çıkayım sanki adamlar beni yicek kızkanç koca nolcak hele bide zayıflasam adam yanıma koruma alır

canim ya cok gecmis olsun ailecek dokulmussunuz resmen ( bir an once iyilesin

coook ozeniyorum sana arseda, sendeki iradenin 10da biri bende olsaydi keske

günaydın kızlar ben kilo bildirimi yapıp çıkıcam çok işlerim var bugün
geçen hafta 98.9
bu hafta 1oo .3

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun ogluna sana inşallah kötü birşey yoktur sen iyleş sonra kaldıgın yerden devam edersin

benimkide hiiiç kıskanmaz..bende biraz komik olacak ama eşim biraz beni kıskansa keşke diye düşünürüm bazen.:))insanoğlu ne garip , hep olmayanı istiyor:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…