- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.781
çok geçmiş olsun canım..geçtiğimiz hafta benimde belim tutulmuştu..kas gevşeticilerle idare ettim ama benimde sonum emar gibi gözüküyor...çocukla işin çok zor, Allah yardımcın olsun..Kızlar bir süre gelemeyeceğim belimden rahatsızım pazar günü emar çekilecek..
Oğlum ateşler içinde hep yavrum mahvolduk gece((
gitmem lazım oğlum ağlıyor bilgi vermek için geldim..
benimkide hiiiç kıskanmaz..bende biraz komik olacak ama eşim biraz beni kıskansa keşke diye düşünürüm bazen.:))insanoğlu ne garip , hep olmayanı istiyor:)).
aynen öylee arsedaİkinize de aferin kızlar. Yılbaşı hediyenizi kendi kendinize verin bizi en mutlu edecek sey yilbasina kadar 3 kilo dan kurtulmak olacak.
sorma fadimem sormaaa:18:günaydın hopiş mursh nasıl kilolar
eşimde boğaaaaaabenim kızkardeşimin eşide hiç kızkanmaz boga burcu eniştem ,benim ikizlerde boga onlardamı öyle olur
benimkide hiiiç kıskanmaz..bende biraz komik olacak ama eşim biraz beni kıskansa keşke diye düşünürüm bazen.:))insanoğlu ne garip , hep olmayanı istiyor:)).
bizde yeni evliyken , çoluk çocuk falan yokken biraz seninki gibiydi..ama zamanla o da gitti:))sende zamana bırak canım..kıskanmakda biyere kadar en iyisisin hopiiş salla
benim eşimin bi huyu var nefret ediyorum
evde diyelim mutfaktayım sürekli balkona çöp atmam filan gerekir oyüzden storum yukarı çekilidir hep
her girer odaya söylenir perdeyi indirir yaa aç işim oluyo derim yok evin içi görünüyomuş..
mantıksız bi kıskanma bu mesela
kıskanmada mantıklı yerde olmalı :) orta halde orta derecedeki en mantıklısı
..çak ortakkk:13:artık bir yerden başlamak gerek zannımca..en azından benim içingunaydin kizlar
bu haftaki kilom : 93
bu da bana ders olsun bir daha surmicem agzima o cikolatalari makarnalari
bizde yeni evliyken , çoluk çocuk falan yokken biraz seninki gibiydi..ama zamanla o da gitti:))sende zamana bırak canım..kıskanmakda biyere kadar en iyisisin hopiiş salla
benim eşimin bi huyu var nefret ediyorum
evde diyelim mutfaktayım sürekli balkona çöp atmam filan gerekir oyüzden storum yukarı çekilidir hep
her girer odaya söylenir perdeyi indirir yaa aç işim oluyo derim yok evin içi görünüyomuş..
mantıksız bi kıskanma bu mesela
kıskanmada mantıklı yerde olmalı :) orta halde orta derecedeki en mantıklısı
..çak ortakkk:13:artık bir yerden başlamak gerek zannımca..en azından benim içingunaydin kizlar
bu haftaki kilom : 93
bu da bana ders olsun bir daha surmicem agzima o cikolatalari makarnalari
Kızlar kaptan geldimiii ???
Cuma bugün listeler hazırlanacak
listenin son halı yokki ben yapıyım dicem ama
Kızlar soryyy o kadar younum kı bugun cuma oldugunu unuttum...
Eddacım tatlım cok saolll :) Sen olmasan unutmus olacaktım lıstetyı hemen ayarlıyorum kızlar tekrardan özür dileri :)))
*** 9. Takım 233. Etap ***
edda198567/67/0,0/%0,00 )
fadime0298,9/100,3/-1,4/%-1,42)
hoppidicik(84,7/86 /-1,3/%-1,53)
mursh: (78/78/0,0/%0,00)
taçsız prenses(78,7)izinli
fitsema (78,0/78,0/0,0/%0,00)
btlbetul: (64,3) kilo bildirimi yapmadı
trulyscrumptious: (91,6/93 /-1,4/%-1,53)
yenibirumut92,9 /90,1/2,8 /%3,01) yeni üye hedefi 70
9. Takım ortalama % -0.21
kızlar lıste bu bı cek edermısınız....betulu goremıyorum kac haftadır zaten 2 hafta ıdare ettım bu hafta bıldırmedı olarak yazıyorum.bilgisi olan varsa bılgı versın lutfen :)
dogru görünüyo canım
betülü bende görmedim aslında sürekli geliyodu noldu bende bilmiyom
gruba yeni elemanlar alacakmısın bakalımmı istersen paylaşım alanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?