- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.801
cnmm aslında yenı uyu almamız gerek ama yaa bılmıyorum bırılerını alıp burda onu baglamayamı calısmak daha onemlı yoksa elımzdekı uylerlemı yetınmelıyız bılemedım...Bırakalım bakalım paylasım alanına bı not kılmler gelecek...
kızlar fazla gelemiyorum atmayın beni gruptan olurmu :) sanmayın gelmiyorum diye diyeti bıraktım süper gidiyo herşey salı çarşambaya kadar kilom 92.900 ken bugün 90.100 gördüm 10 defa çıktım tartıya resim bile çektim :))) fulya ne o öyle kilo almışsın olmadı ama sen benim yegane rakibimsin devam et böyle ben incelirken sen yerinde say hatta daha kilo al hahahahah yaşasın kötülük :))
..çak ortakkk:13:artık bir yerden başlamak gerek zannımca..en azından benim için(
Haklısın murchhh
ilk olarak kendimizi toparlamamız lazım
listemize bakılırsa genelimiz kilo almış..
motivasyonumuzu tamamlamamaz diyet psikolojine girmemiz gerek..
yeni kişilerde alalım ama paylaşımı iyi olan kişiler olsun..
ve kolay adapte olabilsin..
Truly yeni mesela ama sürekli geliyo giriyo ..
onun gibi birilerini alalım :)))
Kizlar bu saate kadar gelemedim. Hic bos dersim yoktu. bugun okulda giremedim. Eve de yeni gel dim.beni haftaya listeye alacakmisin kaptancim. Bu haftaki kilom 75.2 idi. Sabah tartildim ama bu saate kadar yazamadim. Listeyi inceledim de bu ne boyle Herkes kilo almis Niye burdayiz arkadaslar kilo Alma yarisinda degiliz kilo verme yarisindayiz. Menuleri inceliyorum herkes gayet iyi diyetini yapiyor diyorum AMA Hersey yazilmiyor galiba menuye .
yaa banane almicam istehaftaya kesin eksilerdeyim inat ettim bugunden basladim zaten diyetime tekrar
ben eğer bu kiloyu verdiysem senden gaz alıp verdim hadi asıl peşime verelim kiloları sen çok güzel gidiyodun hastalığın falan girdi araya o yüzden boşladın ama eminim yeniden toparlanacaksın.
bu arada ben annemdeyim ara ara bakıyorum annem sana ne olmuş böyle diyo dün gece kardeşim kızdı bana anne börek yap ablam sever dedi ben nasıl bağırıyorum hayır yapmayın dşiye :)) insan görünce dayanamaz
benim pazarteside kilo bildirim günüm o yüzden nasıl sıkı sıkı tutuyorum sorma gitsin yılbaşına kadar 6 kg garanti :)
bu arada haftalık yarışmada ben 3 noktalı bişeyler çıkmışım ne demek oluyo o anlamadım ben
gelir gelmez fircayi atmissin canim, senin kilo biraz artsn da gorecegim ben seni :) takipteyim.
eh verecek kilo cok, yol uzun, insan her hafta duzenli olarak kilo verip de kurtulamiyor malesef bazen yavasliyor bazen duruyor bazen de biraz artilara cikiyor sonra yine toparliyoruz. 2 aydir ilk kez kilom artilarda zaten ben de gayet uzgunum bu duruma. kilo alma yarisinda oldugumu da dusunmuyorum diger arkadaslarin da o fikirde oldugunu sanmiyorum. grubun genelinde bir motivasyon sorunu var bu aralar, cogumuzunki de ozel hayatlarimizdaki bazi durumlardan kaynakli genelde ya saglik sorunu ya evde insaat bir sekilde ipin ucu kacmis ama simdi yakalamaya caliscaz zararin neresinden donsek kar.
eskiden biri bana kizsa da motive olsam derdim ama meger ise yaramiyormus bunu da anlamis oldum
Canim benim yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Hani diyete uyulmadimi birbirimize kizcaktik ya Ben o yuzden kizdim herkese. Yokes had dim degil tabiki size kizmak. Kilo vermenin nekadar zoroldugunu ben de biliyorum . Zamanda zamanda diyetten kopuslar oluyor o kopuslar uzun sure oldumu toparlayamiyor insan kendini. Ben o kopuslar uzun sure olmasin heroes toparlansiin diye oyle soyledim. Ayrica takip et tabi beni sen de ban a kiz gerekirse sonucta hepimizin amaci belli kilo vermek icinherseye raziyim.
slm kızlar bu ara yine giremiyorum topiğe çok istesemde .....
menüm
[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Sarımsaklı Yoğurtlu Mantar 1 KAŞIK 30
[5] Tavuk (yağsız) 30 GRAM 45
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[8] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[11] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[12] Patates (kızarmış) 30 gr 84
bol suuuu
Toplam : 954 kal.
ve yine harika bir menu canim tebrik ederim
slm tşkür canım nasılsın nasıl gidiyor diyet?
herkese günaydın. tenefuste gireyim dedim ama bağlanana kadar tenefus bıttı. şimdi derse giricem tekrar. bu arada diyet de gayet iyi gidiyor. c.tesi günüm vardı sadece salata turunde olanları yedim. akşama da sadece meyve yedim. dün de güzel bir kahvaltı yaptım. akşama kadar da hiç acıkmadım. akşam da sadece salata yedim. bol bol da suyumu içiyorum. bugun spora gıdemıycem. k.valıde doktora gıtcekmıs erken gel dedi. neyse ben derse giriyorum. sonra gelirim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?