Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın murchhh
ilk olarak kendimizi toparlamamız lazım
listemize bakılırsa genelimiz kilo almış..
motivasyonumuzu tamamlamamaz diyet psikolojine girmemiz gerek..

yeni kişilerde alalım ama paylaşımı iyi olan kişiler olsun..
ve kolay adapte olabilsin..
Truly yeni mesela ama sürekli geliyo giriyo ..
onun gibi birilerini alalım :)))

yaa banane almicam iste haftaya kesin eksilerdeyim inat ettim bugunden basladim zaten diyetime tekrar

..çak ortakkk:13:artık bir yerden başlamak gerek zannımca..en azından benim için(

ya evett sonuncu olmusuz :18: ben basladim bugun canim bakalim devami gelecek mi

bence de alalim benim gibi birilerini
biraz motive olmaya benim de cok ihtiyacim var hep bu sessiz topigin sucu benim hic gunahim yok bu alinan kiloda
saka bir yana gercekten de hareketli topik, ayrica kilo verenlerin de cok oldugu topik gercekten cok buyuk bir motivasyon kaynagi. bu hafta 90+ topigini de takip etmeye basladim ve o kadar cok kilo veren var ki inanilmaz hirslandim bugun tekrar basladim diyetime. betul iyiydi mesela ama nereye kayboldu acaba... :44:

Kizlar bu saate kadar gelemedim. Hic bos dersim yoktu. bugun okulda giremedim. Eve de yeni gel dim.beni haftaya listeye alacakmisin kaptancim. Bu haftaki kilom 75.2 idi. Sabah tartildim ama bu saate kadar yazamadim. Listeyi inceledim de bu ne boyle Herkes kilo almis Niye burdayiz arkadaslar kilo Alma yarisinda degiliz kilo verme yarisindayiz. Menuleri inceliyorum herkes gayet iyi diyetini yapiyor diyorum AMA Hersey yazilmiyor galiba menuye .

Son düzenleme:

gelir gelmez fircayi atmissin canim, senin kilo biraz artsn da gorecegim ben seni :) takipteyim.
eh verecek kilo cok, yol uzun, insan her hafta duzenli olarak kilo verip de kurtulamiyor malesef bazen yavasliyor bazen duruyor bazen de biraz artilara cikiyor sonra yine toparliyoruz. 2 aydir ilk kez kilom artilarda zaten ben de gayet uzgunum bu duruma. kilo alma yarisinda oldugumu da dusunmuyorum diger arkadaslarin da o fikirde oldugunu sanmiyorum. grubun genelinde bir motivasyon sorunu var bu aralar, cogumuzunki de ozel hayatlarimizdaki bazi durumlardan kaynakli genelde ya saglik sorunu ya evde insaat bir sekilde ipin ucu kacmis ama simdi yakalamaya caliscaz zararin neresinden donsek kar.
eskiden biri bana kizsa da motive olsam derdim ama meger ise yaramiyormus bunu da anlamis oldum

yaa banane almicam iste haftaya kesin eksilerdeyim inat ettim bugunden basladim zaten diyetime tekrar

ben eğer bu kiloyu verdiysem senden gaz alıp verdim hadi asıl peşime verelim kiloları sen çok güzel gidiyodun hastalığın falan girdi araya o yüzden boşladın ama eminim yeniden toparlanacaksın.
bu arada ben annemdeyim ara ara bakıyorum annem sana ne olmuş böyle diyo dün gece kardeşim kızdı bana anne börek yap ablam sever dedi ben nasıl bağırıyorum hayır yapmayın dşiye :)) insan görünce dayanamaz
benim pazarteside kilo bildirim günüm o yüzden nasıl sıkı sıkı tutuyorum sorma gitsin yılbaşına kadar 6 kg garanti :)
bu arada haftalık yarışmada ben 3 noktalı bişeyler çıkmışım ne demek oluyo o anlamadım ben

yavrum az once 100 dakika spor yaptim morarana kadar durmadim yani. yediklerime de dikkat ettim bugun. basladim yani tekrar eski hizimla devam ediyorum
bu nokta olayini anlamadim link atsana neredeymis gormedim ben oyle birsey
ben 6 kg veremem heralde buyuk ihtimal ama 3 kg garantilemeye calisiyorum 80leri gorcem 2012den once iddialiyim. kesinlikle 90lari 2011 yilinda birakicam bidaha da gormicem iste buraya yaziyorum....

Canim benim yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Hani diyete uyulmadimi birbirimize kizcaktik ya Ben o yuzden kizdim herkese. Yokes had dim degil tabiki size kizmak. Kilo vermenin nekadar zoroldugunu ben de biliyorum . Zamanda zamanda diyetten kopuslar oluyor o kopuslar uzun sure oldumu toparlayamiyor insan kendini. Ben o kopuslar uzun sure olmasin heroes toparlansiin diye oyle soyledim. Ayrica takip et tabi beni sen de ban a kiz gerekirse sonucta hepimizin amaci belli kilo vermek icinherseye raziyim.

Kizlar yazilarimda bazi kelimeler abuk Subuk cikiyor bilgisayardan kaynaklaniyor yaziyi gonderdikten sonra farkediyorum yanlisliklari.
Bilgi vereyim dedim.

selam kizlar bugun su 5 gunde 5 kilo diyetine baslayayim dedim ama ooofff bittim resmen. tum gun disaridaydim geceden hasladigim patatesleri saklama kabiyla yanimda tasidim herkes guzel guzel yemek yerken ben tuzsuz haslanmis patates yedim. sonra midemi bulandirdi bitiremedim. 2 patatesle gunu gecirdim. aksam yemegimi yapmaya enerjim bile yok patates gunu cok feci biseymis ya onca kisi nasil yapiyor... artik basladigim ve de en zor gunu atlattigim icin bu 5 gunu bitirmeye karar verdim ama bu ilk ve son kez olacak, bir daha yapabilecegimi hic zannetmiyorum. kendi diyetime geri doncem yavas olsun saglikli olsun

onemli degil canim evet iyi bi kizsinlar bana diyordum ben sopaligim diyordum gecen hafta aslinda, anliyorum yani demek istedigini. biraz hassas bir anima denk geldi heralde :26: karnim acsa ondandir

slm kızlar bu ara yine giremiyorum topiğe çok istesemde .....

menüm

[2] Mandalina 2 ADET 100
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Sarımsaklı Yoğurtlu Mantar 1 KAŞIK 30
[5] Tavuk (yağsız) 30 GRAM 45
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[8] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[11] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[12] Patates (kızarmış) 30 gr 84

bol suuuu

Toplam : 954 kal.

ve yine harika bir menu canim tebrik ederim

günayın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün herkez buraya gelsin bakıyım iştimaya çekilcez bugünnnnn :13::13:

kızlar topikimiziii yalnız bırakmıyoruz tamammıııııııııı

ne yediniz bakıym haftasonuuuuu
kaçamaklarınızı alalımm
beni sorarsanızz cumartesi kardeşim bendeydi ogün biraz karıştırdım onun haricinde dün fazla yemedim bişe
sadece haftasonu nescafe içtim çok ve hep şekerliydi
aslında kahve o bu diyip geçiyoz ama nekadar kaloridir allah bilir

herkese günaydın. tenefuste gireyim dedim ama bağlanana kadar tenefus bıttı. şimdi derse giricem tekrar. bu arada diyet de gayet iyi gidiyor. c.tesi günüm vardı sadece salata turunde olanları yedim. akşama da sadece meyve yedim. dün de güzel bir kahvaltı yaptım. akşama kadar da hiç acıkmadım. akşam da sadece salata yedim. bol bol da suyumu içiyorum. bugun spora gıdemıycem. k.valıde doktora gıtcekmıs erken gel dedi. neyse ben derse giriyorum. sonra gelirim tekrar.

Dünkü menüm

Kahvaltıda

patates kızartması
zeytin + peynir+ bal+zeytin
çay
2 dilim kepek ekmeği kızarmış

ara yok

öğle 1 nescafe

ara yok

akşam kurufasulye

akşam sonrası 2 bardak çay(annemdeydim)

eve gelince 1 nescafe 3übirarada

yatmadan sirkeli su

Son düzenleme:

bu gün olayları zaten bitiriyo bizi.. diyete tam motive oldum derken bi gün de abartınca daha toplanmıyo..
en azından ben öyleyim..
cuma günü yokum buarada kaptan
perşembe bildiririm kilomu
cuma nöbet iznim..

Cuma günüde kahvaltıya misafirim var
haliyle kahvaltı ama birşeyler yapmam gerekir tatlı börek gibi
napacam bilmiyom

selam totoşlar...sabahtan beri aşure yapmakla meşguldum..popoşum ancak yer gördü...sonra tekrar uğricimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…