Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

57yapalım ilk hedefi abla gözümüzde büyümesin

kürkçü dükkanına döndüm, en son tartıldığımda 96 idi belki şimdi daha fazlayımdır
tamam olan olmuş iki hafta tatil diye gittin sırra Kadem bastın nurdan uzak olunca menü yazmayınca hepimiz aynı ama hızlı almışsın biraz sanki
Sabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay

öğlen
4 5 köfte
salata domates

akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber

su 2 lt ye yakındır
tavuk patatesli ise şehriye yerine salata yeseydin canım keşke ama gün totalde güzel
Gece girebilsem eşim bilmediği için üyeliğimi bende sadece işteyken girebiliyorum
anlatsan eşine sorun çıkarır mı göster al işte menü yazıp motive oluyoruz de adı üstünde kadınlar kulübü benim ki başta çok laf ediyordu inanılmaz sürekli laf dolardı ama sonra alıştı bı dönem buradan uzak kaldık ceneme vurdu senin kadınlar kulübü yok mu gir biraz çene yaparsin bile dedi

Aralıksız kek çikolata yedim ve özellikle gece yemeleri mahvetti. Kilo alma rekoru kırdım resmen. İnşallah birazı ödemdir de Pazartesi daha iyi bir rakam olur

Deneyeceğim bak incir almayı unuttum yine Özsüt ne yaparsa yapsın yemem valla bu kadar tirt olur adı çıkmış iste yoksa
Öyle tabi ama ben rakamı görünce şok kullandığı malzemenin tamamı 10 tl etmez adamlar kasesini 15 den satıyor

fitcivciv
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım

oo süper gözün aydın
Öyle tabi ama ben rakamı görünce şok kullandığı malzemenin tamamı 10 tl etmez adamlar kasesini 15 den satıyor
etmez canım hepsi öyle ama bir sütlaç düşün minimum 10tl 40g pirinç 40g nişasta 1 lt süt 150g şekerden 8 porsiyon çıkıyor maliyeti toplamda 5 TL hadi 5 TL de işçilik deyim 8 porsiyonun kazanç 70 TL gıda eğer ki kafan bu soktere çalışıyorsa acayip karlı bir iş iyi bir mekanda
Bilmiyorum dostum, anlamsız tanımsız bir duru m...
Geçti canım geçti

Günaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun
buse8 ablam muz detoksu nasıl duymamıstım hic etkili mi ki????
Canim sıkıldıkça tema degistiriyom
))))
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
C cemresila nasıl oldu kızın kuzum?inş daha da toparlanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…