- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.421
57yapalım ilk hedefi abla gözümüzde büyümesinaksam yememen iyi olmus bence :))
ayy alintida resim gozukmuyor bidaha donup bakayim
Ama bidaha yaz, bazen resimde ne oldugu anlasilmiyor
Kizlarin dedigine gore makarna varmis
yap guzelim tutmayalim seni :)))
Hedef kac olacak
aysuncum cuma bildirim gunumuz ve herkes bildirim yapmaya zorunlu
guzelim bakliyat bulgur lahana karnibahar brokoli bunlar sislik yapiyor
Geri kalan herseyi yiyebilirsin :)))
Kabak patlican kereviz pirasa ispanak
Et turleri
Yumurtali salata, ton balikli yada tavuklu salata vs.
Ana yemegin yanina yogurt bol salata eklersen doyurucu olur
kilolari yakin olanlari rakip yapmaya calistim cnm
Kimin yuzdesi fazla olursa o kazanmis olur :))
bu takimdaki herkesin o 1.likte katkisi payi emegi var cnm listede olmak sart degil
Birbirimize destek olmuyormuyuz her turlu
Burda bosuna o kadar vakti harcamiyoz :)))
tamam olan olmuş iki hafta tatil diye gittin sırra Kadem bastın nurdan uzak olunca menü yazmayınca hepimiz aynı ama hızlı almışsın biraz sankikürkçü dükkanına döndüm, en son tartıldığımda 96 idi belki şimdi daha fazlayımdır
tavuk patatesli ise şehriye yerine salata yeseydin canım keşke ama gün totalde güzelSabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay
öğlen
4 5 köfte
salata domates
akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber
su 2 lt ye yakındır
anlatsan eşine sorun çıkarır mı göster al işte menü yazıp motive oluyoruz de adı üstünde kadınlar kulübüGece girebilsem eşim bilmediği için üyeliğimi bende sadece işteyken girebiliyorum
İncir uyutması valla hem süper hem cafeler de satışı başlamış ve bayağı satıyorlar bir kaseyiBanada tatlı konusunda böyle ikna edici bişiler yaz canım yemeğe kalkınca aklıma gelsin
Prolar hep gizlı takıldığı için görmüyorsun yoksa açık olan prolar da görünüyor :)Demek Prolar hariç kim var görüyoruz biz sıradan insanlar artık, iyiymiş..
Deneyeceğim bak incir almayı unuttum yineİncir uyutması valla hem süper hem cafeler de satışı başlamış ve bayağı satıyorlar bir kaseyi Eki Görüntüle 2243626
Aralıksız kek çikolata yedim ve özellikle gece yemeleri mahvetti. Kilo alma rekoru kırdım resmen. İnşallah birazı ödemdir de Pazartesi daha iyi bir rakam olurtamam olan olmuş iki hafta tatil diye gittin sırra Kadem bastın nurdan uzak olunca menü yazmayınca hepimiz aynı ama hızlı almışsın biraz sanki
tavuk patatesli ise şehriye yerine salata yeseydin canım keşke ama gün totalde güzel
anlatsan eşine sorun çıkarır mı göster al işte menü yazıp motive oluyoruz de adı üstünde kadınlar kulübübenim ki başta çok laf ediyordu inanılmaz sürekli laf dolardı ama sonra alıştı bı dönem buradan uzak kaldık ceneme vurdu senin kadınlar kulübü yok mu gir biraz çene yaparsin bile dedi
vayyy şimdiden -400 cemre sende hızlı verip hızlı alıyorsunGünaydın herkese ben kalktım kahvaltımı yapıyorum şimdi sabah bi tartıya çıktım -400dün ile fark
Kendinle derdin neydi kuzum ya o kadar kötülük yapacakAralıksız kek çikolata yedim ve özellikle gece yemeleri mahvetti. Kilo alma rekoru kırdım resmen. İnşallah birazı ödemdir de Pazartesi daha iyi bir rakam olur
Tabi kiCanım sen kendini tanıtmış mıydın daha doğrusu sormuş muydumsende buralarda aktifsin tanışalım
Size de görünebilme seçeneği sunulması iyiProlar hep gizlı takıldığı için görmüyorsun yoksa açık olan prolar da görünüyor :)
Öyle tabi ama ben rakamı görünce şok kullandığı malzemenin tamamı 10 tl etmez adamlar kasesini 15 den satıyorDeneyeceğim bak incir almayı unuttum yineÖzsüt ne yaparsa yapsın yemem valla bu kadar tirt olur adı çıkmış iste yoksa
Bilmiyorum dostum, anlamsız tanımsız bir durum...Kendinle derdin neydi kuzum ya o kadar kötülük yapacak
Aynen canım ödem olabilir regl in verdiği bi şişlik olabilir bilemedim bende ama sevindim gitsin şu aldıklarım bir daha o kadar yemeyeceğimvayyy şimdiden -400 cemre sende hızlı verip hızlı alıyorsun
oo süper gözün aydınKızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesef
etmez canım hepsi öyle ama bir sütlaç düşün minimum 10tl 40g pirinç 40g nişasta 1 lt süt 150g şekerden 8 porsiyon çıkıyor maliyeti toplamda 5 TL hadi 5 TL de işçilik deyim 8 porsiyonun kazanç 70 TL gıda eğer ki kafan bu soktere çalışıyorsa acayip karlı bir iş iyi bir mekandaÖyle tabi ama ben rakamı görünce şok kullandığı malzemenin tamamı 10 tl etmez adamlar kasesini 15 den satıyor
Geçti canım geçtiBilmiyorum dostum, anlamsız tanımsız bir duru m...
Günaydın kızlar ay ben menümü yazmıştım gönderdim sanıyorum şimdi girdim baktım halen mesaj kutusunda duruyo
Neyse hazırmışız güne bugün kimler neler yapiyo detoks günü muz bugun
Canim sıkıldıkça tema degistiriyom
Huhu ben. Beceriksiz yine parmağımı kestim bu defa kase elimde patladı derin ama çok değil geçen sefer ki gibi bıçak bir uçtan gidip öbür uçtan çıkmadışükür . Ondan alıntılar yarına kaldı zor kullanıyorum @Pnrrr-20 tempolu 1 saat yürüyüş cnm 120 puan menüde sıkıntı yok hafif bir perşembeydi
C cemresila nasıl oldu kızın kuzum?inş daha da toparlanmıştır.Merhaba arkadaşlar birkaç gündür hiç giremedim kızımın hastalığı ilerled hastanede filan kaldık şimdi iyiyiz ama çok şükür
__RAKIPLERRRRRR _
buse8
@Fatlady
Ak kelebek
@gewezebidik
North River
@askrhpozitif
@pesto26
@elifkkk
@AhSen_2504
Fit mutlu anne
@Sweetyy83
C cemresila
@__badem__
@istikrar1986
@Gonulbagi
[/
Wuuuuu wuuuuuuu @askrhpozitif veeee @pesto26 korkunnn bendennnnn:))) (şey,ben sizden biraz tırstım da)))
Kızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesefFit mutlu anne tebrikler kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?