Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlu olmana çok sevindim canım , kilolar bir an önce gitsin inş

Banada tatlı konusunda böyle ikna edici bişiler yaz canım yemeğe kalkınca aklıma gelsin

Gazla beni Zuhal abla haftasonu kaçamak yaparsan hangi yüzle buraya menünü yazacaksın de vur beni yerden yere bütün hafta sonu burasıının korkusuyla yaramazlık yapmiyim.Biz pazar günü mangala gidicez sağlıklı beslenirim diye düşünüyorum

tam hedef listesi bu sanırım

Menü yaziyim geçmiş için geleceğim az sonra

Menü
Sabah(8:30)
1 kk peynir
2 dilim çavdar & tam buğday ekmeği ( iki unu karıştırıp yaptım)
Yesillik

Ara(11:00)
1 muz kakaolu
Kahve

Öğle(14:00)
60g süzülmüş ton balığı ile salata
1 dilim ekmek

Ara(17:00)
2 tane tam buğdayli pekmezli ev kurabiyesi ( tam buğday süt az zeytinyağı ve pekmezle yaptım )

Akşam (20:00)
Saat geç oldu ama
1 avuç kadar ızgara
Salata
Birazcık mezelerden yedim
2 çatal cheesecake

Su: 2.5 lt spor : yok

Ben bütün gün buradaydım dün kümsecikler yoktu herkes gece çökmüş buraya geçmişi oku oku anca bitti gündüzde gelin kızlar
Gündüz çocuktan pek fırsat olmuyor canım cogumuza onlar uyuyunca geliyoruz , birde takımın yarışı yurt dışında saat farkı var +2

Akşam çocukları yatırayım derken beni de erkenden uyku bastırdı gelemedim. Ama artık buradayım. Yoksa yine 100’e merdiven dayadım. Bugünden itibaren menü yazıyorum ve Pazartesi bildirim yapacağım. Adımı free listeye yazar mısınız kaptanım? ( zaten izindekiler listesinde yoktum bari bi yerde olsun- diyet alınganlıklarım baş gösterdi hemen)

4 yk yulaf toplamda 1 porsiyon edecek meyve kurusu. 10 çiğ badem 10 fındık süt yürüyüş tabi ki ara ara normal ara ara normal oldu
Havalar düzeliyor eşime söyledim ne kadar dayanırsa çocuklar onları bırakıp bırakıp çıkacağım

Canım sen kendini tanıtmış mıydın daha doğrusu sormuş muydum sende buralarda aktifsin tanışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…