- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.401
Kızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesef
Hehehe ozru kabahatinden buyuk, 8 e kadar bisey yememis, kiz kilo vereceksen aksam erken yiyeceksin
Hadi tamam bugunu gectik artik onumuze bakacaz unut bugunu
Yaa inan bu surecte boyle seylerin tadini unuta unuta en sevdigim sey pirasali omlet ve uzeri azicik kasarli rezene oldu. Rezeneye bir de tuz baharat bile eklemiyorum, sebzelerin falan kendi tadini kesfettim. Turkiyede pek gormedim gerci rezeneyi marketlerde falan burda yaygin epey. Ama gorsen yani soganin abisi aslinda oyle sevilecek bisi diil yaniama iste baktim iyi eksi getiriyo, tadida yenilebilir en sevdigim sebze suan
Benim guzel takimim tabiki haftasonu deyip salmicak :)))
Sifir kacamakli 2 gun gecirip pazartesi guzel eksilerle haftaya baslicaklar
Yarin ne yiyeceginizi planladinizmi
Ben belki kabak yerim evde benden baska kimse yemiyor
Esime dedim firindada yapsam kiymali yemezmisin diye
Yok kabak sevmiyormus sadece kizartma olursa yermis
Bende, kusura bakma sana kanserojen seyleri yediremem dedim
Geldik abla hem taş dusuruyoruz hem de hicbirseyden eksik kalmiyoruz
HAFTALIK HEDEFLER
nanekekik -----69,7-----67,7---- > -2
askrhpozitif----- 76,8------73,8----> -3
mefkurem -----94,8------92,3------>2,5
Fatlady-----97,9-----96,5---->1,4
gewezebidik-----67,4---66,2---->1,2
elfkkk -----76,7----76----->0,6
pesto26
buse8------ ------- -----------> -1.4
AhSen_2504
AdaisyLove
Sweetyy83
badem
Gulbe seker
ekim2009
Pnrrr-20
Fitcivciv------61------60-------> -1
Biprensesannesi------89.1----87.0-----> -2.1
Günaydın herkese
Gündüz çocuktan pek fırsat olmuyor canım cogumuza onlar uyuyunca geliyoruz , birde takımın yarışı yurt dışında saat farkı var +2Ben bütün gün buradaydım dün kümsecikler yoktu herkes gece çökmüş buraya geçmişi oku oku anca bittigündüzde gelin kızlar
Akşam çocukları yatırayım derken beni de erkenden uyku bastırdı gelemedim. Ama artık buradayım. Yoksa yine 100’e merdiven dayadım. Bugünden itibaren menü yazıyorum ve Pazartesi bildirim yapacağım. Adımı free listeye yazar mısınız kaptanım? ( zaten izindekiler listesinde yoktum bari bi yerde olsun- diyet alınganlıklarım baş gösterdi hemen
kürkçü dükkanına döndüm, en son tartıldığımda 96 idi belki şimdi daha fazlayımdırEdibe12 gördüm seni gel kacak
Gündüz çocuktan pek fırsat olmuyor canım cogumuza onlar uyuyunca geliyoruz , birde takımın yarışı yurt dışında saat farkı var +2
4 yk yulaf toplamda 1 porsiyon edecek meyve kurusu. 10 çiğ badem 10 fındık süt yürüyüş tabi ki ara ara normal ara ara normal oldusabah guzel degisiklik olmus
Bende yarin oyle yaparim belki
ama yulaf kuru meyve ne kadardi
Aksam doner cuma icin olabilir guzel ama malesf tuzlu oluyor
Bide bu hafta aksamlari karbonlu corba icmesenmi acaba cnm
Beni hic corba doyurmaz bosuna kalori gibi geliyor
Yuruyus süper olmus tempolumuydu
Sende gir bu hafta spor listesine
hangimiz gitmiyordukki
O yuzden soluğu burda aldik :)))
Benim esim aksamlari, haftasonlari 10 km civari yuruyo acik havada. Benim oyle bi vaktim yok zaten, ev isleri kalir yoksaesim yardim eder ama efor sarfeden benim ama surekli kilo alan da benim
[/QUOT
Aynen canım bizde ev aldık ilk arabamız yoktu o zamanlar, taksi tutup gezerdikhatta bir kere biri dedi sizde araba yok neyle geziyorsunuz dolmuşla mı gittiğiniz şehirde ,hayır dedim taksi tutuyoruz bilmediğim şehirde niye dolmuş arıyayim ben bunu alintiladim ama yeni çıktı alıntılarda
kuzum mutsuz anıları hatırlamak bize ne getirir kiDünkü bir konu bana eski şubemde olan ve beni çok üzen birşeyi hatırlattı. uzun süreli öfkeme yenik düştüm maalesef. şimdi de müthiş baş ağrısıyla cebelleşiyorum.
İyi miyim evet iyiyim ama hala çok öfkeliyim. kendime çok kızgınım.
Neden hala geçmişi anıp üzülmeme izin veriyorum ?
Geçer illaki, bu öfke de diner illaki
inşallah yememisimdir :)bende yapayimmi ödül
Valla adina odul diyoruz ama kendine ceza vermek isteyen kacamak yapsin
Sende aksam fazla yimeee
dun daha fazlaydi
kuzum ne yaptin sen
Guzel haberlerle gel insallah cnm
Pinarim gayet guzel gidiyosun bitanem
Bu kadar takmasana kafana hamisligin keyfini cikar
afiyet olsun Allah kabul etsinGayet güzel canım tebrikler
Tebrikler canim cok güzel
Teşekkürler tatlim
Ödül yok. Fakat 2 günden sonra iftarda güzelce yemek yemek istiyorum
Tartildin mi.kiz sen izinli listesinde yok musun ki kaçmıştır aradaAkşam çocukları yatırayım derken beni de erkenden uyku bastırdı gelemedim. Ama artık buradayım. Yoksa yine 100’e merdiven dayadım. Bugünden itibaren menü yazıyorum ve Pazartesi bildirim yapacağım. Adımı free listeye yazar mısınız kaptanım? ( zaten izindekiler listesinde yoktum bari bi yerde olsun- diyet alınganlıklarım baş gösterdi hemen)
4 yk yulaf toplamda 1 porsiyon edecek meyve kurusu. 10 çiğ badem 10 fındık süt yürüyüş tabi ki ara ara normal ara ara normal oldu
Havalar düzeliyor eşime söyledim ne kadar dayanırsa çocuklar onları bırakıp bırakıp çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?