Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

YAŞITIZ , benim akrabamda preeklemsi olmuştu gerçekten zor bir dönemdi neyse ki geçmiş bitmiş

Aralıksız kek çikolata yedim ve özellikle gece yemeleri mahvetti. Kilo alma rekoru kırdım resmen. İnşallah birazı ödemdir de Pazartesi daha iyi bir rakam olur

Ben yine özelikle çikolata alayım katır kutur yiyim yok ama dalma çikolatalı kurtabiye olsun damla çikolatalı kek 3 4 tane götürüyorum :)

Kesinlikle ikna olacağını sanmıyorum

İyiymiş belli oluyor demek ki. Ben nerdeyse 10 kilo verdim biri de çıkıp aaa kilo vermişsin demedi
Afiyet olsun. Fena olmamış
Sabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay

öğlen
4 5 köfte
salata domates

akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber

su 2 lt ye yakındır
Patates ve Şehriye bir arada olmamış canım.

eksileri kaybetmemek icin dikkatli ol cnm

Ben sana liste diyorum sen kacamak olabilir diyorsun
zaten menu yazma zorunlulugu ondan var cnm
Yazmaya utanacagimiz seyleri yemeyelim diye
Sende linc yemek istemiyorsan kacamak yapmazsin
Geldik abla hem taş dusuruyoruz hem de hicbirseyden eksik kalmiyoruz eve geldik eşimin yine ağrısı arttı sabaha kadar o gezdi ben izledim elden ne gelir
bunun kolay bi caresi yokmu acaba yaa Allah sabir versin
Ben bütün gün buradaydım dün kümsecikler yoktu herkes gece çökmüş buraya geçmişi oku oku anca bitti gündüzde gelin kızlar
tabi gun icindede ugransa guzel olurda cnm herkesin musait oldugu zaman dilimi farkli oluyor
En azindan gelince gecmis okunup mesajlara cevap verilse kopukluk olmaz
kotu degil ama sana pek eksi getirecek menu degil gibi geldi cnm
bildirim yapanlari ekliyorum cnm yoksa her izine cikan listede yazili degil :)))
Gelmeyen niye bosu bosuna listede olsun
Sabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay

öğlen
4 5 köfte
salata domates

akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber

su 2 lt ye yakındır
sabah idare eder
Oglen guzel
Aksam sehriye ve patates beraber fazla karbon cnm
Günaydın herkese ben kalktım kahvaltımı yapıyorum şimdi sabah bi tartıya çıktım -400dün ile fark
hadi eksilerin devami gelsin insallah
Ama sürekli burda olmak menü okumak bana iyi geliyor kızlar, inş bende hemecik zayıflarım
okuyusan yorumda yapsana cnm :))
bi daha tekrarlanmazsa sevinirim cnm cunku cuma en onemli gun
Listede olmus olsaydin bildirim yapmayan biri yuzunden diger arkadaslarimizin emekleri bosa gidecekti
Deneme suresince kurallara uyulmasida onemli bizim icin

Günaydin kızlar. Kahvaltı yaptık şimdi temizliğe girişeceğim.
erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
Bu da benden bi günlük farkımı 200 diye düşebilir -500 diye kabul edebilirim pazartesi 75 gösteriyordu ama şişlikdi diye düşünüyorum çünkü cumaetesi 74 düm
74 u baz aliyoruz zaten cnm pazartesi kilosu kontrol icindi
-700 guzel eksi
Ama ilk hafta icin daha iyi olabilirdi tabi :)))

Mutlu olmana çok sevindim canım , kilolar bir an önce gitsin inş
amin insAllah cnm
Günaydın herkese
Günaydın cnm
afiyet olsun aksam biraz kaçmış sanki
Sabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay

öğlen
4 5 köfte
salata domates

akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber

su 2 lt ye yakındır
afiyet olsun canım
Günaydın herkese ben kalktım kahvaltımı yapıyorum şimdi sabah bi tartıya çıktım -400dün ile fark
sende bendensin bende dune gore eksi gördüm
Cok şükür sende bebeginde sağlıklıymis cnm sikma canini elbettr vericez bu kikolari bende zor kilo verip hızlı alan biriyim beraber ustesinddn gelicez yeter ki sağlığımiz olsun
saol cnm
Kalkıp kahvaltı hazırlayım benim kuzu acıkır , oyun hamurunun başında pastırma yapıyor acıkmış mi ne
oyy maşAllah kuzucuga afiyet olsun
Güüü nayyyy dınnnnnn
Musmutlu haftasonları inş hepimizeeee)))))
insAllah cnm
İyiymiş belli oluyor demek ki. Ben nerdeyse 10 kilo verdim biri de çıkıp aaa kilo vermişsin demedi

Afiyet olsun. Fena olmamış

Patates ve Şehriye bir arada olmamış canım.
bende toplamda 10 kg veridm cnm bi senedir cabaliyorum 99la baslangic yaomistim su an cok sukur dune gore 89 kiloyum
Günaydin kızlar. Kahvaltı yaptık şimdi temizliğe girişeceğim.
Günaydın cnm afiyet olsun kolay gelsin
Bu da benden bi günlük farkımı 200 diye düşebilir -500 diye kabul edebilirim pazartesi 75 gösteriyordu ama şişlikdi diye düşünüyorum çünkü cumaetesi 74 düm
devami gelsin insAllah cnm
Gunaydinnnnnn

Mutlu haftasonlari guzellerimmm ❤❤❤❤
sana da ablacjm
Yok abla temkinli davranicam gun icinde dengelemeye calisicam mecbur gitmesem olmuyor cunki gecen hafta yaptgm hatayi yaomicam insAllah

Bugunku planlar neler kizlar

Bi yerlere gidecekmisiniz evdemisiniz

Iki turlude kacamak kabul etmiyorum :))

Dun dedigim gibi ben aksam kabak salata yogurt yerim
Sizde neler var

Bende plan yok şimdilik yarın için mangal yapcaz ailelerle ben bugünde tam gün çalışıyorum çünkü

abla temkinli davranicam gun icinde dengelemeye calisicam mecbur gitmesem olmuyor cunki gecen hafta yaptgm hatayi yaomicam insAllah
Tabiki git cnm gezmeleri yasaklamiyoruz ama gittigin yerde kacamak yapmak zorunda degilsin

Bende plan yok şimdilik yarın için mangal yapcaz ailelerle ben bugünde tam gün çalışıyorum çünkü
bugun aksam ne yiyecen
ben okudum rakipleri ismim yoktu ama herhalde listedekiler diye düşündüm :)
En çok kilo veren mi kazanıcak rakibini
kilo farklari oldugu icin yuzdesi fazla olan yenmis oluyor
Yalniz sıkı rakiplerin var benden soylemesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…