- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.441
fitcivciv
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Aralıksız kek çikolata yedim ve özellikle gece yemeleri mahvetti. Kilo alma rekoru kırdım resmen. İnşallah birazı ödemdir de Pazartesi daha iyi bir rakam olur
tamam olan olmuş iki hafta tatil diye gittin sırra Kadem bastın nurdan uzak olunca menü yazmayınca hepimiz aynı ama hızlı almışsın biraz sanki
tavuk patatesli ise şehriye yerine salata yeseydin canım keşke ama gün totalde güzel
anlatsan eşine sorun çıkarır mı göster al işte menü yazıp motive oluyoruz de adı üstünde kadınlar kulübübenim ki başta çok laf ediyordu inanılmaz sürekli laf dolardı ama sonra alıştı bı dönem buradan uzak kaldık ceneme vurdu senin kadınlar kulübü yok mu gir biraz çene yaparsin bile dedi
İyiymiş belli oluyor demek ki. Ben nerdeyse 10 kilo verdim biri de çıkıp aaa kilo vermişsin demediAynen vala ya bi yiyince zaten gitti diyet die birakiyoz aslinda gercekten tek kacamakfan bisey olmuyor arkasini korumak laizm
Haklsn cnm tamam yarin bi kabak falan alıyım iyisi
Katılıyorum bende de göbek ve kalca da fark ediyor sanki sikilasiyorum aslinda kışın aldığımı verdim su an ama goren baya vermissin dio
Afiyet olsun. Fena olmamışMenü yaziyim geçmiş için geleceğim az sonra
Menü
Sabah(8:30)
1 kk peynir
2 dilim çavdar & tam buğday ekmeği ( iki unu karıştırıp yaptım)
Yesillik
Ara(11:00)
1 muz kakaolu
Kahve
Öğle(14:00)
60g süzülmüş ton balığı ile salata
1 dilim ekmek
Ara(17:00)
2 tane tam buğdayli pekmezli ev kurabiyesi ( tam buğday süt az zeytinyağı ve pekmezle yaptım )
Akşam (20:00)
Saat geç oldu ama
1 avuç kadar ızgara
Salata
Birazcık mezelerden yedim
2 çatal cheesecake
Su: 2.5 lt spor : yok
Patates ve Şehriye bir arada olmamış canım.Sabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay
öğlen
4 5 köfte
salata domates
akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber
su 2 lt ye yakındır
İyiymiş belli oluyor demek ki. Ben nerdeyse 10 kilo verdim biri de çıkıp aaa kilo vermişsin demedi
Afiyet olsun. Fena olmamış
Patates ve Şehriye bir arada olmamış canım.
Bu da benden bi günlük farkımı 200 diye düşebilir -500 diye kabul edebilirimpazartesi 75 gösteriyordu ama şişlikdi diye düşünüyorum çünkü cumaetesi 74 düm
eksileri kaybetmemek icin dikkatli ol cnmKızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesef
zaten menu yazma zorunlulugu ondan var cnmGazla beni Zuhal abla haftasonu kaçamak yaparsan hangi yüzle buraya menünü yazacaksın devur beni yerden yere bütün hafta sonu burasıının korkusuyla yaramazlık yapmiyim.Biz pazar günü mangala gidicez sağlıklı beslenirim diye düşünüyorum
bunun kolay bi caresi yokmu acaba yaa Allah sabir versinGeldik abla hem taş dusuruyoruz hem de hicbirseyden eksik kalmiyoruzeve geldik eşimin yine ağrısı arttı sabaha kadar o gezdi ben izledim elden ne gelir
tabi gun icindede ugransa guzel olurda cnm herkesin musait oldugu zaman dilimi farkli oluyorBen bütün gün buradaydım dün kümsecikler yoktu herkes gece çökmüş buraya geçmişi oku oku anca bittigündüzde gelin kızlar
kotu degil ama sana pek eksi getirecek menu degil gibi geldi cnmMenü yaziyim geçmiş için geleceğim az sonra
Menü
1 kk peynir
Yesillik
1 muz kakaolu
Kahve
1 dilim ekmek
2 tane tam buğdayli pekmezli ev kurabiyesi ( tam buğday süt az zeytinyağı ve pekmezle yaptım )
Saat geç oldu ama
1 avuç kadar ızgara
Salata
2 çatal cheesecake
bildirim yapanlari ekliyorum cnm yoksa her izine cikan listede yazili degil :)))Akşam çocukları yatırayım derken beni de erkenden uyku bastırdı gelemedim. Ama artık buradayım. Yoksa yine 100’e merdiven dayadım. Bugünden itibaren menü yazıyorum ve Pazartesi bildirim yapacağım. Adımı free listeye yazar mısınız kaptanım? ( zaten izindekiler listesinde yoktum bari bi yerde olsun- diyet alınganlıklarım baş gösterdi hemen)
sabah idare ederSabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay
öğlen
4 5 köfte
salata domates
akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber
su 2 lt ye yakındır
hadi eksilerin devami gelsin insallahGünaydın herkese ben kalktım kahvaltımı yapıyorum şimdi sabah bi tartıya çıktım -400dün ile fark
okuyusan yorumda yapsana cnm :))Ama sürekli burda olmak menü okumak bana iyi geliyor kızlar, inş bende hemecik zayıflarım
bi daha tekrarlanmazsa sevinirim cnm cunku cuma en onemli gunMefkurem biliyorum abla ama işbaşımla denk geldi iki çocuüu doyur topla arabayla annaneye götür hızla evrakları yap götür zınk diye masaya oturtup dosyalarda gelince akşam da 9 geldim derken - lere indim bu haftalık böyle kabul edin nolur
erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))Günaydin kızlar. Kahvaltı yaptık şimdi temizliğe girişeceğim.
74 u baz aliyoruz zaten cnm pazartesi kilosu kontrol icindiBu da benden bi günlük farkımı 200 diye düşebilir -500 diye kabul edebilirimpazartesi 75 gösteriyordu ama şişlikdi diye düşünüyorum çünkü cumaetesi 74 düm
amin insAllah cnmMutlu olmana çok sevindim canım , kilolar bir an önce gitsin inş
Günaydın cnmGünaydın herkese
afiyet olsun aksam biraz kaçmış sankiMenü yaziyim geçmiş için geleceğim az sonra
Menü
1 kk peynir
Yesillik
1 muz kakaolu
Kahve
1 dilim ekmek
Saat geç oldu ama
1 avuç kadar ızgara
Salata
2 çatal cheesecake
afiyet olsun canımSabah
Yarım simit
peynir
salça
şekersiz çay
öğlen
4 5 köfte
salata domates
akşam
1 tabak şehriye
1 tabak tavuklu patates
3 4 acı biber
su 2 lt ye yakındır
sende bendensin bende dune gore eksi gördümGünaydın herkese ben kalktım kahvaltımı yapıyorum şimdi sabah bi tartıya çıktım -400dün ile fark
Cok şükür sende bebeginde sağlıklıymis cnm sikma canini elbettr vericez bu kikolari bende zor kilo verip hızlı alan biriyim beraber ustesinddn gelicez yeter ki sağlığımiz olsunfitcivciv
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
saol cnmoo süper gözün aydın
etmez canım hepsi öyle ama bir sütlaç düşün minimum 10tl 40g pirinç 40g nişasta 1 lt süt 150g şekerden 8 porsiyon çıkıyor maliyeti toplamda 5 TL hadi 5 TL de işçilik deyim 8 porsiyonun kazanç 70 TL gıda eğer ki kafan bu soktere çalışıyorsa acayip karlı bir iş iyi bir mekanda
Geçti canım geçti
oyy maşAllah kuzucuga afiyet olsunKalkıp kahvaltı hazırlayım benim kuzu acıkır , oyun hamurunun başında pastırma yapıyor acıkmış mi ne
insAllah cnmGüüü nayyyy dınnnnnn
Musmutlu haftasonları inş hepimizeeee)))))
bende toplamda 10 kg veridm cnm bi senedir cabaliyorum 99la baslangic yaomistim su an cok sukur dune gore 89 kiloyumİyiymiş belli oluyor demek ki. Ben nerdeyse 10 kilo verdim biri de çıkıp aaa kilo vermişsin demedi
Afiyet olsun. Fena olmamış
Patates ve Şehriye bir arada olmamış canım.
Günaydın cnm afiyet olsun kolay gelsinGünaydin kızlar. Kahvaltı yaptık şimdi temizliğe girişeceğim.
devami gelsin insAllah cnmBu da benden bi günlük farkımı 200 diye düşebilir -500 diye kabul edebilirimpazartesi 75 gösteriyordu ama şişlikdi diye düşünüyorum çünkü cumaetesi 74 düm
sana da ablacjmGunaydinnnnnn
Mutlu haftasonlari guzellerimmm ❤❤❤❤
Yok abla temkinli davranicam gun icinde dengelemeye calisicam mecbur gitmesem olmuyor cunki gecen hafta yaptgm hatayi yaomicam insAllaheksileri kaybetmemek icin dikkatli ol cnm
Ben sana liste diyorum sen kacamak olabilir diyorsun
zaten menu yazma zorunlulugu ondan var cnm
Yazmaya utanacagimiz seyleri yemeyelim diye
Sende linc yemek istemiyorsan kacamak yapmazsin
bunun kolay bi caresi yokmu acaba yaa Allah sabir versin
tabi gun icindede ugransa guzel olurda cnm herkesin musait oldugu zaman dilimi farkli oluyor
En azindan gelince gecmis okunup mesajlara cevap verilse kopukluk olmaz
kotu degil ama sana pek eksi getirecek menu degil gibi geldi cnm
bildirim yapanlari ekliyorum cnm yoksa her izine cikan listede yazili degil :)))
Gelmeyen niye bosu bosuna listede olsun
sabah idare eder
Oglen guzel
Aksam sehriye ve patates beraber fazla karbon cnm
hadi eksilerin devami gelsin insallah
okuyusan yorumda yapsana cnm :))
bi daha tekrarlanmazsa sevinirim cnm cunku cuma en onemli gun
Listede olmus olsaydin bildirim yapmayan biri yuzunden diger arkadaslarimizin emekleri bosa gidecekti
Deneme suresince kurallara uyulmasida onemli bizim icin
erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
74 u baz aliyoruz zaten cnm pazartesi kilosu kontrol icindi
-700 guzel eksi
Ama ilk hafta icin daha iyi olabilirdi tabi :)))
Bugunku planlar neler kizlar
Bi yerlere gidecekmisiniz evdemisiniz
Iki turlude kacamak kabul etmiyorum :))
Dun dedigim gibi ben aksam kabak salata yogurt yerim
Sizde neler var
Tabiki git cnm gezmeleri yasaklamiyoruzabla temkinli davranicam gun icinde dengelemeye calisicam mecbur gitmesem olmuyor cunki gecen hafta yaptgm hatayi yaomicam insAllah
bugun aksam ne yiyecenBende plan yok şimdilik yarın için mangal yapcaz ailelerle ben bugünde tam gün çalışıyorum çünkü
kilo farklari oldugu icin yuzdesi fazla olan yenmis oluyorben okudum rakipleri ismim yoktu ama herhalde listedekiler diye düşündüm :)
En çok kilo veren mi kazanıcak rakibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?