Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya Akşam yiyemedim diye sabah nefsimi körelteyim dedim, üstüme gelmeyin
Iste 9. Takim boyledir, bogazina dizer cuma gunu olsa bile o yedigin makarnayi
Tamam hadi uzulme cok yememissin sabah 2 kasik aksam 2 kasik desek toplam 2 dilim ekmek sayilir. Ama biz senin icin diyoruz, eve makarna yapma bi sure bence, insan olunca cani cekiyor ve makarna dedigin daha dogrusu glisemik endeksi dusuk her turlu karbonhidrat hem cabuk aciktiriyor hem de boyle bi daha bi daha yedirtiyor kendinden, bildigin bagimlilik aslinda. Insan ne kadar uzak durursa o kadar unutuyor tatlarini, unutunca zaten canin cekmiyo ama dur bi tanina bakim dedigin anda sanki hic birakmamissin gibi oluyor.
Sigara icip birakanlar ya da alkolikler de bir daha agzina surmemesi gerekir ya yoksa yeniden baslarlarmis, glisemik endeksi dusuk besinlerde aynen oyle maalesef.

Tabiki degistirebilisin cnm
Sen o kadar aciz, iradesiz biri olamazsin eminim

Mefkurem
Korkarak yazıyorum, ekmek yerine 3yk makarna yedim bi De haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 2 yk yoğurt, 10tane falan kuruyemiş sonra tee 8 e kadar bişey yemedim ama
Iyi hadi bugunluk affettik

Berrininde yazdigi gibi makarna hem doyurmaz hem cabuk aciktirir cnm
Bide boş kalori

Mefkurem
Korkarak yazıyorum, ekmek yerine 3yk makarna yedim bi De haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 2 yk yoğurt, 10tane falan kuruyemiş sonra tee 8 e kadar bişey yemedim ama
Hehehe ozru kabahatinden buyuk, 8 e kadar bisey yememis, kiz kilo vereceksen aksam erken yiyeceksin
Hadi tamam bugunu gectik artik onumuze bakacaz unut bugunu

Yaa inan bu surecte boyle seylerin tadini unuta unuta en sevdigim sey pirasali omlet ve uzeri azicik kasarli rezene oldu. Rezeneye bir de tuz baharat bile eklemiyorum, sebzelerin falan kendi tadini kesfettim. Turkiyede pek gormedim gerci rezeneyi marketlerde falan burda yaygin epey. Ama gorsen yani soganin abisi aslinda oyle sevilecek bisi diil yani ama iste baktim iyi eksi getiriyo, tadida yenilebilir en sevdigim sebze suan

Hahahah tartıdan inip zafer naraları atarak tencereye koşmuşum ekmekle değiştireyim dedim ama dediğin gibi tbenin yerini tutmuyor, kan şekerimi jet hızıyla yükseltip düşürdü, neyse ki yumurta tüm masumluğu ile olayları dengeledi evet benim diyetlerim de hep bişeylerin tadına bakma hevesimin kurbanı oldu. Gerçi her şeyi birden kestiğimde de sürekliliği olmuyor. Normalde o kod adı m. nin kalanını ( Mefkurem kızmasın diye adını anmıyorum) dün gece hemen bitirirdim, bugün akşam yemeğine kadar varlığını sürdürmesi bile benim için bir gurur sebebiydi esasında

O 8 olayı biraz canımı sıktı ama benim adamı bekleyeyim dedim. Romantik sebeplerin diyet performansımı düşürmesine izin vermemeliyim
Kız şimdi kontrol ettim, burdaki marketlerde de varmış meğersem fennel diye. bu tuhaf kökleri falan kim alıyor diyordum, senmişsin tuz baharat eklememek çok iddialıymış, iyi eksi getiriyorsa ben de rezeneyi Perşembe günlerimin piremsesi yapmayı deneyeyim ismi çok şirin bence ya..(ısınmaya çalışıyor)

Tartida eksiler gormeye devam edince kendinle daha cok gurur duyucan cnm tabi bizde seninle :))

Bide yaz geliyorki incelince tiril tiril elbiselerle salinmasi ne guzel olur

Yaa onu ilk gordugumde ben de ayni tepkiyi verdim bu ne yaa napiyolarki bunla acaba diye.
Sonra benim vejeteryan ablam bizi ziarete geldi, markete gittik aa rezene varmis bak sana rezene yapayim ben de hep sen yemek yapiyosun yoruluyosun falan dedi o ogretti bana da. Normalde ablam ortaya ana yemegin yaninda bir sey gibi yapmisti ama ben onu ana yemek gibi de tuketiyorum.
Rezenenin o kok sogan gibi olan kismini boyle 1cm kalinliginda halka seklinde kesiyorsun. Genelde bir kokten 4 halka falan cikiyor bende mesela. Sonra kac halka yapmak istiyorsan cok az yag koyup tavaya iki yuzu kizarana kadar orta ateste pisiriyosun sanki izgara gibi olacak. Uzerine azicik peynir ekliyosun eriyen bir peynir, ablam permesan ekmisti ben kasar koyuyorum mesela :) eger aksam yemegi diye baska bisey yemeyeceksem mesela 1 rezeneyi yiyorum ama ogle yemegi gibi arada yiyosam o zaman 2 halka yapiyorum yani yarim rezene gibi, umatim senin de isine yarar seversin

Valla çok etkilendim ve sofistike buldum. Şu an çok heyecanlıyım, en sevdiğim yemek kod adı:mden rezeneye dönerse sana çok dua edicem

Yalniz yapamadigimiz icin burdayiz cnm
Yoksa bize kalsa 1 seferden bisey olmazlarla günümüzü geciririz
Aynen vala ya bi yiyince zaten gitti diyet die birakiyoz aslinda gercekten tek kacamakfan bisey olmuyor arkasini korumak laizm
Fit mutlu anne canım gruptaki menulere bakıp ertesi günün menüsünü belirleyebilirsin. Ben ilk zamanlar öyle yapiyordum. Kafamda bir fikir oluşuyordu
Haklsn cnm tamam yarin bi kabak falan alıyım iyisi
Ben dün yapmadım ya. Lesliden sonra acayip bacaklarım ağrıdı. Az az da olsa ara vermemek daha iyi onu anladim. Ve spordan bence göbeğim baya toparlandı.
Katılıyorum bende de göbek ve kalca da fark ediyor sanki sikilasiyorum aslinda kışın aldığımı verdim su an ama goren baya vermissin dio

Kızlar sabah şükür tuvalete cikabildim ve tartıda cok guzel bi rakam gördüm ya
Simdi limonlu suyumu ictim bi bitki cayi yaptım kendime kahvalti yapmicam bugun arkadasima gidicem cunki öyle dengelemeye çalışırım azicik kacamak olur bugun malesef

Eklentiler

• Screenshot_20190309-081716.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…