- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.481
psikolog görüşmenden dolayı mı canın sıkkın gülüm ..Günaydınlarrrr
Mutlu hafta sonları...
Güne çok yoğun başladım, giremedim buraya kusura bakmayın. Biraz da canım sıkkın ama geçer hiç merak etmeyin
Sabah psikolog görüşmem vardı şimdi de cilt bakımı ve lazere gidiyorum. Bugünü toparlanmak için kendime ayırdım.
Ve +500 üm detoksa rağmen, bu aralar bende bir sıkıntı var, çözecem inşallah
Bir açıklaması olduğunu tahmin etmiştim, mantıklı bir uygulama ama benimki gereksiz alınganlık işte.eksileri kaybetmemek icin dikkatli ol cnm
Ben sana liste diyorum sen kacamak olabilir diyorsun
zaten menu yazma zorunlulugu ondan var cnm
Yazmaya utanacagimiz seyleri yemeyelim diye
Sende linc yemek istemiyorsan kacamak yapmazsin
bunun kolay bi caresi yokmu acaba yaa Allah sabir versin
tabi gun icindede ugransa guzel olurda cnm herkesin musait oldugu zaman dilimi farkli oluyor
En azindan gelince gecmis okunup mesajlara cevap verilse kopukluk olmaz
kotu degil ama sana pek eksi getirecek menu degil gibi geldi cnm
bildirim yapanlari ekliyorum cnm yoksa her izine cikan listede yazili degil :)))
Gelmeyen niye bosu bosuna listede olsun
sabah idare eder
Oglen guzel
Aksam sehriye ve patates beraber fazla karbon cnm
hadi eksilerin devami gelsin insallah
okuyusan yorumda yapsana cnm :))
bi daha tekrarlanmazsa sevinirim cnm cunku cuma en onemli gun
Listede olmus olsaydin bildirim yapmayan biri yuzunden diger arkadaslarimizin emekleri bosa gidecekti
Deneme suresince kurallara uyulmasida onemli bizim icin
erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
74 u baz aliyoruz zaten cnm pazartesi kilosu kontrol icindi
-700 guzel eksi
Ama ilk hafta icin daha iyi olabilirdi tabi :)))
Pazartesi bildirim sonrası başlayalım o zamanKiz edibe gel 2 artili olarak ikimiz rakip olalim :)) gerci senin odemin daha fazladir ama olsun
Edibe12
hafta sonu hep telaşlı zaten o yüzden sevmiyorum yaaa:)Millet haftasonu telasinda heralde
Ama yinede gelin bi selam verin kizlar
Bende islere giriseyim bugun alisverisde yapmam lazim
Hic yesillik sebze falan kalmadi
psikolog görüşmenden dolayı mı canın sıkkın gülüm ..
ne güzel cilt bakımı lazer yaptırıp misler gibi olacaksın toparlannnn cillop gibi gez be gülümm
Benimkiler çok erkenciler erken yaptık o yüzdenerkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
Maşallah canim inşallah ben de 89 u görürüm yeniden. Teşekkürler canımbende toplamda 10 kg veridm cnm bi senedir cabaliyorum 99la baslangic yaomistim su an cok sukur dune gore 89 kiloyum
Günaydın cnm afiyet olsun kolay gelsin
İyi ki doğmuş prensesin nice uzun hayırlı yaşları olsunGünaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
Sanada gunaydinlar tatli hamisim ❤
Nasilsin cnm
Günaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
Hoşbulduk canım. Babam hastaneden çıktı. Fizik tedaviye götüruyoruz. Allaha şükür biraz iyi şimdi. Moral olarak da toparladı biraz.Hosgeldin cnm baban nasil oldu
Arkadaslara tekrar kendini hatirlatirsan iyi olur
İş hayatı ablacım. Sorunlarımız çoğaldı, sınavı kazanamadım maalesef
O yüzden sıkkınım ama atlatağımdan eminim.
Oyy ben cillıp gibi olup size sırnaşacam hiç merak etme ablam
her şeyde bir hayır vardır tuğçem sınavı şimdi kazanamadın diye daha canını sıkma o yüzden , belki bir daha ki sınav da iyi birileriyle tanışacaksın belki hayatını değiştirecek güzel şeyler yaşayacaksın ne olacak bilemeyiz demi :)İş hayatı ablacım. Sorunlarımız çoğaldı, sınavı kazanamadım maalesef
O yüzden sıkkınım ama atlatağımdan eminim.
Oyy ben cillıp gibi olup size sırnaşacam hiç merak etme ablam
Ablacım evet pardon özür dilerim ;(((ama böyle sordun ya listede olmasam da,çok hoşuma gitti sağ ol var ol ablam
Gelecek abla kararlıyım bu hafta yine çok şükür ki eşim de başladı diyete onunla beraber olunca daha güzel kaçamaksız geçer beni engellemeye çalışıyordu biliyorsuneksileri kaybetmemek icin dikkatli ol cnm
Ben sana liste diyorum sen kacamak olabilir diyorsun
zaten menu yazma zorunlulugu ondan var cnm
Yazmaya utanacagimiz seyleri yemeyelim diye
Sende linc yemek istemiyorsan kacamak yapmazsin
bunun kolay bi caresi yokmu acaba yaa Allah sabir versin
tabi gun icindede ugransa guzel olurda cnm herkesin musait oldugu zaman dilimi farkli oluyor
En azindan gelince gecmis okunup mesajlara cevap verilse kopukluk olmaz
kotu degil ama sana pek eksi getirecek menu degil gibi geldi cnm
bildirim yapanlari ekliyorum cnm yoksa her izine cikan listede yazili degil :)))
Gelmeyen niye bosu bosuna listede olsun
sabah idare eder
Oglen guzel
Aksam sehriye ve patates beraber fazla karbon cnm
hadi eksilerin devami gelsin insallah
okuyusan yorumda yapsana cnm :))
bi daha tekrarlanmazsa sevinirim cnm cunku cuma en onemli gun
Listede olmus olsaydin bildirim yapmayan biri yuzunden diger arkadaslarimizin emekleri bosa gidecekti
Deneme suresince kurallara uyulmasida onemli bizim icin
erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
74 u baz aliyoruz zaten cnm pazartesi kilosu kontrol icindi
-700 guzel eksi
Ama ilk hafta icin daha iyi olabilirdi tabi :)))
Aynen canım gördüğümüz eksiler boşa gitmesin dikkatli olalım :)amin insAllah cnm
Günaydın cnm
afiyet olsun aksam biraz kaçmış sanki
afiyet olsun canım
sende bendensin bende dune gore eksi gördüm
Cok şükür sende bebeginde sağlıklıymis cnm sikma canini elbettr vericez bu kikolari bende zor kilo verip hızlı alan biriyim beraber ustesinddn gelicez yeter ki sağlığımiz olsun
saol cnm
oyy maşAllah kuzucuga afiyet olsun
insAllah cnm
bende toplamda 10 kg veridm cnm bi senedir cabaliyorum 99la baslangic yaomistim su an cok sukur dune gore 89 kiloyum
Günaydın cnm afiyet olsun kolay gelsin
devami gelsin insAllah cnm
sana da ablacjm
Yok abla temkinli davranicam gun icinde dengelemeye calisicam mecbur gitmesem olmuyor cunki gecen hafta yaptgm hatayi yaomicam insAllah
Tartıldım canım -400 gördüm paylaşmıştım görmedin sanırım
benim rakibimde sensin :)
Hoşgeldin rakibim seninle tanışmadık ben izinli inen gelmişsin sanırım biraz kendinden bahsetsen
Canım ismin sevilay mıydı yanlış bilmiyorsam kızının doğum günü kutlu olsun mutlu yaşlar inş iki kişiydik üç kişi olmuşuz rakibim hafi bakalım çekişmeli bir hafta bizi beklerSağol abla
Bugün kızımın dogüm günü ya o yüzden yarın başlayacak dedim mümkün oldugunca kaçamak yatmicam bir dilim pasta yerim sadece :)
Yarın yumurta diyeti yaparım ekmeksiz o bana iyı geliyor :)
Fitcivciv de yenerim gelsin hoş geldi sefa getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?