Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlarrrr

Mutlu hafta sonları...

Güne çok yoğun başladım, giremedim buraya kusura bakmayın. Biraz da canım sıkkın ama geçer hiç merak etmeyin

Sabah psikolog görüşmem vardı şimdi de cilt bakımı ve lazere gidiyorum. Bugünü toparlanmak için kendime ayırdım.

Ve +500 üm detoksa rağmen, bu aralar bende bir sıkıntı var, çözecem inşallah

psikolog görüşmenden dolayı mı canın sıkkın gülüm ..
ne güzel cilt bakımı lazer yaptırıp misler gibi olacaksın toparlannnn cillop gibi gez be gülümm

Bir açıklaması olduğunu tahmin etmiştim, mantıklı bir uygulama ama benimki gereksiz alınganlık işte.
Kiz edibe gel 2 artili olarak ikimiz rakip olalim :)) gerci senin odemin daha fazladir ama olsun
Edibe12
Pazartesi bildirim sonrası başlayalım o zaman

psikolog görüşmenden dolayı mı canın sıkkın gülüm ..
ne güzel cilt bakımı lazer yaptırıp misler gibi olacaksın toparlannnn cillop gibi gez be gülümm

İş hayatı ablacım. Sorunlarımız çoğaldı, sınavı kazanamadım maalesef
O yüzden sıkkınım ama atlatağımdan eminim.
Oyy ben cillıp gibi olup size sırnaşacam hiç merak etme ablam

erkenden yapmisiniz kahvaltiyi :))
Benimkiler çok erkenciler erken yaptık o yüzden
bende toplamda 10 kg veridm cnm bi senedir cabaliyorum 99la baslangic yaomistim su an cok sukur dune gore 89 kiloyum
Günaydın cnm afiyet olsun kolay gelsin
Maşallah canim inşallah ben de 89 u görürüm yeniden. Teşekkürler canım
Günaydın kızlar bugün kızımın doğum günü hazırlık yapıyorum akşam uğrarım herkese bol kalorisiz gunler
İyi ki doğmuş prensesin nice uzun hayırlı yaşları olsun

Canimm senin icin hayirlisi boyleymis demekki yani sinavi basaramadin diye uzulme

Merhaba arkadaşlar deneme süredinde babamın rahatsızlığı sebebiyle ayrılmıştım.
İsmim elif 39 yaşında 2 kız annesiyim. Öğretmenim. Şu an 99 kg mım. Hrdefim 66. Çok gidecek kilo var inşallah hep beraber veririz. Ama ilk hedegim 80 kg. 80 kg beni psikolojik olarak çok rahatlatacak. Şu an kendimi çok kötü hissediyorum çünkü.

her şeyde bir hayır vardır tuğçem sınavı şimdi kazanamadın diye daha canını sıkma o yüzden , belki bir daha ki sınav da iyi birileriyle tanışacaksın belki hayatını değiştirecek güzel şeyler yaşayacaksın ne olacak bilemeyiz demi :)
sırnaşşş bebebemmmm

Gelecek abla kararlıyım bu hafta yine çok şükür ki eşim de başladı diyete onunla beraber olunca daha güzel kaçamaksız geçer beni engellemeye çalışıyordu biliyorsun
Aynen canım gördüğümüz eksiler boşa gitmesin dikkatli olalım :)
C cemresila rakibem bugün tartıldın mi tartı durumu nasıl ben yarın başlıcam
Tartıldım canım -400 gördüm paylaşmıştım görmedin sanırım
benim rakibimde sensin :)
Hoşgeldin rakibim seninle tanışmadık ben izinli inen gelmişsin sanırım biraz kendinden bahsetsen
Canım ismin sevilay mıydı yanlış bilmiyorsam kızının doğum günü kutlu olsun mutlu yaşlar inş iki kişiydik üç kişi olmuşuz rakibim hafi bakalım çekişmeli bir hafta bizi bekler
Kızının doğum gününde pasta yemeden olur mu yaptıklarının tadına filan bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…