Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin canim
Kabak bol eksi getirsin inşallah
Belki de bedenini şaşırtma zamanı geldi canım
olabilir canım
kabızlıktandir bence canim onu çözmeye calis hala duzelmezse bi doktora görün
amın cumlemızınkıne ınsallah.zaman cok hızlı gecıyor cabuk buyuyorlar rabbım eksıklıklerını hıssettırmesın :)
amin canim valla cabuk büyüyorlar dun benim kucuk kiz emeklemeye basladi
Günaydıııııınnnnn
günaydın canım
Çikolata istiyor cnm kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım nasıl dayanayim
tarçınlı süt icebilirsin

stresten kendini kitliyor , büyük ihtimal tüm kasların da gergin kendini bir serbest bırakıp gevşemeyi öğrenmen lazım çenen de sıkı ve kapalı durumda çalışıyorsun kesin , kendini bir takip et gözlemle bak bakalım sürekli kendini kasıyor musun kasmıyor musun

Cnm omega 3 nekadar internette orda burda aldirmiyor yazsada aldiriyor bence, bende kullaniyorm smdi azalltim biraz hergun yerine haftada 2-3 aliyorm kv bile dedi bizim orda kilo almak icin balik yagi hapi kullaniyorlar bilmiyorm vallahi
tok karnına kilo aldırabilir aç karnına yutmak da fayda var bence gülüm

inşallah yakın zaman da oh be dediğin vakit gelmiş olur

bende geçenki yıldaki diyette çok az gezdim hiç gitmedi kilo sonra şaşırtmak için yedim iyi olmuştu

Arkadaşlar nasıl gidiyor gününüz
ben evi temizledim ütüm vardı onu yaptım şimdi kahvaltı edicem
amin inşallah canin

O anlattigini ben kendimde hep goruyorum özellikle biseye odaklandigimda cenem cok aciyor sıkmaktan hiç farkında bile olmuyorum bile

Menum gelsin
11:00
1 koca kase lorlu yesillikli salata

14:30
1 kupa sutlu kahve
2 parça cevizli sucuk

17:30
1 koca tabak Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote

Su:suan 2lt devam edicem içmeye sporu yapınca yazarim

evet gergin çalışıyorum aşkısı, sabahları çene ağrısıyla uyanıyorum. çalışırken de illaki sıkıyorumdur kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…