- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.181
amin canimbakalım hakkımızda hayırlısı olsun canim
Ben ilk kabak detoks yapıyorum inş ise yarar
Arka arkaya yaptığından bıktın sen biraz esnek davran tatlım emziriyosun zaten sağlıklı beslen ama zararlı yiyeceklerden uzak dur ödül niyetine bile yeme
ne güzel yazmışsın öyle
super tebrikler tatlim
olabilir canımBelki de bedenini şaşırtma zamanı geldi canım
kabızlıktandir bence canim onu çözmeye calis hala duzelmezse bi doktora görünKızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
amin canim valla cabuk büyüyorlar dun benim kucuk kiz emeklemeye basladiamın cumlemızınkıne ınsallah.zaman cok hızlı gecıyor cabuk buyuyorlar rabbım eksıklıklerını hıssettırmesın :)
günaydın canımGünaydıııııınnnnn
tarçınlı süt icebilirsinÇikolata istiyor cnm kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım nasıl dayanayim
stresten kendini kitliyor , büyük ihtimal tüm kasların da gergin kendini bir serbest bırakıp gevşemeyi öğrenmen lazım çenen de sıkı ve kapalı durumda çalışıyorsun kesin , kendini bir takip et gözlemle bak bakalım sürekli kendini kasıyor musun kasmıyor musunteşekkür ederim canımıniçi, pro yu uzun zamandır düşünüyordum, bugüne kısmetmiş :)
gözünaydın balımmm Allah kavuştursun
Kapalı havalar insanın modunu çok düşürüyor değil mi?
Adana da kapalı bugün, güneşli günleri bekliyorum ama çok da sıcak olmasın :)
kan şekerin mi düştü acaba?
şimdi nasılsın gülümm
amin
ortaokul arkadaşlarım dışında çocukluk arkadaşım hiç yok
ne güzel maşallah :)
İyi de nereye kadar böyle olacak bari sabit kalsaydım ya da kendimi aç bırakmasaydım :)
o kadar lifli ve sıvı besleniyorum hemen nasıl bağırsaklarım duruyor anlayabilmiş değilim
keyfim kaçtı tamamen ama
tok karnına kilo aldırabilir aç karnına yutmak da fayda var bence gülümCnm omega 3 nekadar internette orda burda aldirmiyor yazsada aldiriyor bence, bende kullaniyorm smdi azalltim biraz hergun yerine haftada 2-3 aliyorm kv bile dedi bizim orda kilo almak icin balik yagi hapi kullaniyorlar bilmiyorm vallahi
inşallah yakın zaman da oh be dediğin vakit gelmiş olurArkadaşlar merhaba... Cuma gününün heyecanı çökmüş herkese anlaşılan.
Bu aralar gene stresli bir döneme devam etmekteyim. O yüzden geleceğim zaman net birşey söylemek istiyorum.
Tam oh be dediğimde gelmeliyim aranıza nasipse.
amin canim
Kabak bol eksi getirsin inşallah
olabilir canım
kabızlıktandir bence canim onu çözmeye calis hala duzelmezse bi doktora görün
amin canim valla cabuk büyüyorlar dun benim kucuk kiz emeklemeye basladi
günaydın canım
tarçınlı süt icebilirsin
şimdiden yoruldum benim ki koşturmakla geçiyor akşam yemek vaktine annem kız kardeşim 2 yeğen gelmiş olacaklar :)Arkadaşlar nasıl gidiyor gününüz
şimdiden yoruldum benim ki koşturmakla geçiyor akşam yemek vaktine annem kız kardeşim 2 yeğen gelmiş olacaklar :)
temizliği kolayladım zaten çok kirlenmemişti ev şükür:)
ben evi temizledim ütüm vardı onu yaptım şimdi kahvaltı edicemArkadaşlar nasıl gidiyor gününüz
amin inşallah caninamin canim
Kabak bol eksi getirsin inşallah
olabilir canım
kabızlıktandir bence canim onu çözmeye calis hala duzelmezse bi doktora görün
amin canim valla cabuk büyüyorlar dun benim kucuk kiz emeklemeye basladi
günaydın canım
tarçınlı süt icebilirsin
O anlattigini ben kendimde hep goruyorum özellikle biseye odaklandigimda cenem cok aciyor sıkmaktan hiç farkında bile olmuyorum bilestresten kendini kitliyor , büyük ihtimal tüm kasların da gergin kendini bir serbest bırakıp gevşemeyi öğrenmen lazım çenen de sıkı ve kapalı durumda çalışıyorsun kesin , kendini bir takip et gözlemle bak bakalım sürekli kendini kasıyor musun kasmıyor musun
ben evi temizledim ütüm vardı onu yaptım şimdi kahvaltı edicem
amin inşallah canin
Bana gunaydinnnn size tunaydinnnnnn canlarrrr ❤❤❤❤❤
Son vuruşu yapacagimiz persembe gelmis
Karbonsuz bi gun olsun lutfennnnnnn
Kahvalti hazirlicam esim gidince gelirim
Çok haklısın ablacımTmm guzelim sen firsat buldukca burda olmaya calis
Cunku burda herkesin ayni oranda destege ihtiyaci var
bende geçen yaz 56,5 kadar düştüm bir baktım tartıya 61 62 çıkmaya başlamalar duruma el atmaya karar verdim benimde hedefim 55 aslında bakalım,,Bende geçen Nisan el atmasam duruma 66 ya çıktım 70 leri bulurdum
Menum gelsin
11:00
1 koca kase lorlu yesillikli salata
14:30
1 kupa sutlu kahve
2 parça cevizli sucuk
17:30
1 koca tabak Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su:suan 2lt devam edicem içmeye sporu yapınca yazarim
Tünaydın kızlar
Miniğimin işitme testi için hastanedeyiz
Dua edin kızım için olur mu
Amin canımmMiniklere hiç kıyamam hep sağlıklı olsunlar inş
stresten kendini kitliyor , büyük ihtimal tüm kasların da gergin kendini bir serbest bırakıp gevşemeyi öğrenmen lazım çenen de sıkı ve kapalı durumda çalışıyorsun kesin , kendini bir takip et gözlemle bak bakalım sürekli kendini kasıyor musun kasmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?