Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hımm bende pazertesı persembe tutmayı dusunuyorum. once kendımı tatlılardan ozellıkle ekmekten uzak tutmaya calısacagım. ac kalmaya dayanamıyorum
aramiza hos geldin tatlim
hos buldum tskler :)

Insallah guzel eksiler gelsin cnm :)
Inşallah gelicek bugün sinyalleri verdi
aksamki patates yemeği olmasaydı 10 numara 5 yıldız vericektim
Benim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
şimdi nasilsin canim aman dikkat edelim sağlığımıza
Günaydınnnn canımlarımmmm

Herkese musmutlu günümüz olsun

Hava şartları modumuzu düşürmesinnnn...
Ben toplantıya gidiyorummmm
Günaydınlar kızlar

guzel olmus cnm sadece aksam fistiga gerek yokmus salatayi fazla yeseydin
cok guzel gulbecim
Artilar gittimi
bitki caylarina aban ilerlemesin cnm
baya hafif olmus cnm
en azindan kacamak yok cnm suyu artirmaya calis
Gitti ablacım çok şükür ekside idim dün bu gün daha tartılmadım

gülüm vitamin eksiği v.s. herşeyi halletsem de troid sorunu saçı döküyor mecbur tedbir almak lazım , paratroid bedenin kalsiyumunu kontrol eden mercimek kadar şey ama o da zincirleme her şeyi etkiliyor işte
düzelmişti hormunun seviyesi aslında abla da sac dokulmem gitmedi
günaydın canım Allah kabul etsin
Günaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
Bilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldum
günaydın kuzum bugün odem suyu yap reglden şişmiştir yarına iner
benim ufaklik cok fena 9 aylik lakin ablasinin kucuklugune gore cok hareketli ve yaramaz iki tane baş etmesi zor oluyor lakin bir sekilde oluo gidiyor rabbim sağlık versin yeterki
günaydın ablam
canim genelde et ve fazla yagli seylerde oluyor sindirimi zor seylerde zaten ilk hafif mide agrisiyla kendini belli ediyor ben öyle oldumu hemen sakiz cignerim şekersiz rahatlatiyor ve mumkunse yurumeye calis ve sıcak uygulaması da iyu geliyor bana doktorum suan emzirdigin icin acelesi yok yanliz bir anda agri siddetlenip ameliyata girebilirsin demişti
Günaydın kızlar mutlu sabahlar bugün son kozlarımızı oynuyoruz ben kabak detoks yapicam inş guzel eksi gelicek
günaydın canım bugün de kabak yersem daha yüzüne bakmam sanırım kabagin ben
Günaydınnnn canımlarımmmm

Herkese musmutlu günümüz olsun

Hava şartları modumuzu düşürmesinnnn...
Ben toplantıya gidiyorummmm
günaydın canım
Günaydınlar

Az kalorili bol eksili bir gün olsun!
Günaydın canım

Edibe12 canim benim kac gündür yazicam yazamadım canim arkadasim ben eski edibeyi özlüyorum bu sefer cok guzel baslamistin hadi gel be arkadasim artik bu sefer verelim kurtulalim bıkkınlıklarimiz olsada pes etmeden ara vermeden devam edelim pes ettikce ara verdikçe sureyi uzatip kendimize izdirap ediyoruz bu durum inan şu aralar bende pes etmemek icin cok uğraşıyorum gel destek olalim birbirimize sırtlayalim yuklerimizi ve yolumuza yuklerden tek tek kurtularak devam edelim

bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canim

Ben ilk kabak detoks yapıyorum inş ise yarar
Arka arkaya yaptığından bıktın sen biraz esnek davran tatlım emziriyosun zaten sağlıklı beslen ama zararlı yiyeceklerden uzak dur ödül niyetine bile yeme
ne güzel yazmışsın öyle
Günaydın herkese 2 günde 600 gram vermenin mutluluğuyla uyandım sütümü içtim yürüyüş arkadaslarımı bekliyorum
super tebrikler tatlim

bende sabah benzer şeyleri yazdım canım yoksa hiçbirimiz için kolay bir süreç değil..

Belki de bedenini şaşırtma zamanı geldi canım

Kızlarrrr

Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen

her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?

Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3

Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba

En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?

Zaten sabah tartildim canım

Güzel canım afiyet olsun

Hoş geldin canım. Dün yazdım da alıntim tam olmamış

Bozmayayım dimi. Ama takımı etkilerim diye üzülüyorum
takımı etkilerim diye aylık döngü mü olmayacaksın :)))
sen aynen dikkatli davranmaya devam et yarına eksi görme ihtimali de var gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…