- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.141
hımm bende pazertesı persembe tutmayı dusunuyorum. once kendımı tatlılardan ozellıkle ekmekten uzak tutmaya calısacagım. ac kalmaya dayanamıyorumCanim sıkma canını bence regl bitimi göreceksin eksiyi bence
afiyet olsun iyi
Saol cnm valla canım pazartesi den bu yana tutuyorum sahur yapmadan tuttugum da oldu çok sıkıntı olmadı bana kalktığımda da sahurda kahvaltımi yaptım standart iftar da aynı çorba içeceksem bi kase ondan diğer yemeklerden dr ölçülü yarın ve hafta sonu tutmycam ben de haftaya tekrar başlarım
hos buldum tskler :)aramiza hos geldin tatlim
Inşallah gelicek bugün sinyalleri verdiInsallah guzel eksiler gelsin cnm :)
aksamki patates yemeği olmasaydı 10 numara 5 yıldız vericektimMenümü yazayım düzelmişken site
Sabah 12gibi
Yumurta
Zeytin 5 6 tane
Peynir 2dilim
1dilim tbe
Ara öğün
Hurma 2tane
Türk kahvesi
Akşam19:00
Salata
Çok az börülce
3kaşık kadar bakla üzerinde yoğurt
3kaşık kadar patates yemeği
Şekersiz Türk kahvesi
Su 2lt kadar
Spor
1saat sabah yürüyüş yaptım tempolu 3ile çarpıyormuşuz 180p
1saat akşam yürüdüm 180p
Toplam 360p @Pnrrr-20
şimdi nasilsin canim aman dikkat edelim sağlığımızaBenim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
Kizlarre gunaydinlarr,
Henuz tam gecmis yapmadim hazir erkencikten kalkmisken hemen spor yapayim. Sonra alintilarima donucem.
Ama azicik bakinirken gecmiste @Fatlady Melis in dune gore +500um serzenisini gordum, canim sen daha yeni regl olmadin mi? Ben regl haftasi (gecen hafta) pztsi olmama ragmen pztesinin +1 kilosunu cumaya kapaticam diye neler yaptim yine de son gun cuma oglene kadar uyumasam hala artidaydim.
Seninki tamamen ozel gunden dolayi, menulerin sporun suyun ortada, canini hic sikma. Gecen hafta ben de senin gibiydim tabi ben bir de kendimi tutamadigimdan borek yemis ve +1 deydim. Sen suan +500 deysen aslinda reglin etkisi gidince en az - 700-800 goreceksin demek. Cunku regl donemi rahat +1-1.2 ekliyor insana, bu bilimsel bir sey, vucut kendini yenilerken odem tutuyor hepsi bu. Geldigi gibi gidecek o hic merak etme.
Günaydınlar kızlarGünaydınnnn canımlarımmmm
Herkese musmutlu günümüz olsun
Hava şartları modumuzu düşürmesinnnn...
Ben toplantıya gidiyorummmm
Gitti ablacım çok şükür ekside idim dün bu gün daha tartılmadımguzel olmus cnm sadece aksam fistiga gerek yokmus salatayi fazla yeseydin
cok guzel gulbecim
Artilar gittimi
bitki caylarina aban ilerlemesin cnm
baya hafif olmus cnm
en azindan kacamak yok cnm suyu artirmaya calis
düzelmişti hormunun seviyesi aslında abla da sac dokulmem gitmedigülüm vitamin eksiği v.s. herşeyi halletsem de troid sorunu saçı döküyor mecbur tedbir almak lazım , paratroid bedenin kalsiyumunu kontrol eden mercimek kadar şey ama o da zincirleme her şeyi etkiliyor işte
günaydın canım Allah kabul etsinGünaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar🌥
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin
Günaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
günaydın kuzum bugün odem suyu yap reglden şişmiştir yarına inerBilmiyorum canim ya. En az 1 kilo veririm diyordum. Ama gitmiyor aksine artı görüyorum. Evet yeni regl oldum
benim ufaklik cok fena 9 aylik lakin ablasinin kucuklugune gore cok hareketli ve yaramaz iki tane baş etmesi zor oluyor lakin bir sekilde oluo gidiyor rabbim sağlık versin yeterkihayırlı sabahlar gunaydınhosbuldum memnun oldum. bende ucretsız ızne ayrıldım. benımde kızım var cok yaramaz ıkı tane olursa nasıl halledecegım bılmıyorum. allah yardımız olsun. :)
hos buldum ınsallah :)
allah kabul etsın :) bende tutacaktım kalkamadım sahura oruc oldugun zaman nasıl beslenme duzenı yapıyorsun ?
günaydın ablam
canim genelde et ve fazla yagli seylerde oluyor sindirimi zor seylerde zaten ilk hafif mide agrisiyla kendini belli ediyor ben öyle oldumu hemen sakiz cignerim şekersiz rahatlatiyor ve mumkunse yurumeye calis ve sıcak uygulaması da iyu geliyor bana doktorum suan emzirdigin icin acelesi yok yanliz bir anda agri siddetlenip ameliyata girebilirsin demiştisagolasin canim benim
anladım tatlım ben açıkçası biraz tirsagimburak amaliyati ilac bile kullanmam kolay kolay benim ataklarim baya şiddetli geliyor bakalim olmadi en geç 1 ay sonra tekrar giderim duruma göre eğer yine bi atak yasarsam hemen olurum ama sarimsak kurunu denemek istiyorum zaten aciliyeti yok mus doktor kendini ayarla dedi ona gore gun al ozaman kadar bu kuru deneyeyim bilgilerini paylastigin için çok teşekkür ederim
he ondan demekki :) bende diyorum bu gece girenler hicmi uyumuyor:)
canim benimde vardı sana tavsiyem bi firmanın sarımsak şampuanı var onu dene ben memnun kaldım sende dene en fazla kaybedeceğin 15 tl
aramıza hoş gelsin canim ben sevgi 36 yaşında 4 çocuk annesiyim zamanla kaynaşır konuşuruz doğru yerdesin
Çok iyi canim Afiyet olsun
Çok guzel super
Allah razı olsun canim
daha tarih almadim tatlım planlarım var Hataydan misafirler gelicek 2 gune onları bi atlatayim
sagolasin tatlim
cok az
Allah korumus canim sicakken patlasaydi cok kotu olurdurabbim sifa versin
deniycem tatlim herseyi aldim birazdan kalkip yapicam kaybedecegim bisey yok bu kuru daha once duymustum faydali bisey oldugunu biliykrum hatta bi ara benim oglanin asiri atesi vardi komsum sagolsun bu kurden hep bulundururmus icirdi 1 kasik atesi dusmustu sastim kaldim ozamanlar
cok saol canim
suyu arttir canim menu guzel afiyetler olsun
guzel menu ekmekler beyazmiydi canim
sanada gexmis olsun canim senin ataklarin ne zamnda bir oluyo bide acilndemedi doktor oyuzden bende bu kuru deniycem
canim eger ıkınma yapiyosa yapamiyosa benim dedigimi yapabilirsin ama ikinma yoksa normal bebekler 3 gun hatta 1 hafta yapmayanlar var
Dedigim gibiyse kullanilmamis sabundan minicik fitil seklinde kes ve fitil gibi kullan ozamn kolay yapar
bahar yaklasiyor temizlikler artiyor kacamak yapmaman super
super cok iyi
aramiza hos geldin tatlim
zamanla o pastalara no denilecek degilmi
Çok guzel menu olmuş afiyetler olsun
Çok guzel canim afiyet olsun
günaydın canım bugün de kabak yersem daha yüzüne bakmam sanırım kabagin benGünaydın kızlar mutlu sabahlarbugün son kozlarımızı oynuyoruz ben kabak detoks yapicam inş guzel eksi gelicek
günaydın canımGünaydınnnn canımlarımmmm
Günaydın canımGünaydınlar
Az kalorili bol eksili bir gün olsun!
günaydın canim yarin sende tartilmayi unutma tatlim ilk cuman senindeGünaydınlaryarınki sonuçları yazismalarinizdan merak etmeye başladım. Cok heyecanlı
Günaydın canım tebriklerGünaydın herkese 2 günde 600 gram vermenin mutluluğuyla uyandım sütümü içtim yürüyüş arkadaslarımı bekliyorum
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canimdüzelmişti hormunun seviyesi aslında abla da sac dokulmem gitmedi
günaydın canım Allah kabul etsin
günaydın kuzum bugün odem suyu yap reglden şişmiştir yarına iner
benim ufaklik cok fena 9 aylik lakin ablasinin kucuklugune gore cok hareketli ve yaramaz iki tane baş etmesi zor oluyor lakin bir sekilde oluo gidiyor rabbim sağlık versin yeterki
günaydın ablam
canim genelde et ve fazla yagli seylerde oluyor sindirimi zor seylerde zaten ilk hafif mide agrisiyla kendini belli ediyor ben öyle oldumu hemen sakiz cignerim şekersiz rahatlatiyor ve mumkunse yurumeye calis ve sıcak uygulaması da iyu geliyor bana doktorum suan emzirdigin icin acelesi yok yanliz bir anda agri siddetlenip ameliyata girebilirsin demişti
günaydın canım bugün de kabak yersem daha yüzüne bakmam sanırım kabagin ben
günaydın canım
Günaydın canım
ne güzel yazmışsın öyleEdibe12 canim benim kac gündür yazicam yazamadım canim arkadasim ben eski edibeyi özlüyorum bu sefer cok guzel baslamistin hadi gel be arkadasim artik bu sefer verelim kurtulalim bıkkınlıklarimiz olsada pes etmeden ara vermeden devam edelim pes ettikce ara verdikçe sureyi uzatip kendimize izdirap ediyoruz bu durum inan şu aralar bende pes etmemek icin cok uğraşıyorum gel destek olalim birbirimize sırtlayalim yuklerimizi ve yolumuza yuklerden tek tek kurtularak devam edelim
super tebrikler tatlimGünaydın herkese 2 günde 600 gram vermenin mutluluğuyla uyandım sütümü içtim yürüyüş arkadaslarımı bekliyorum
Günaydınnnn canımlarımmmm
Edibe12 canim benim kac gündür yazicam yazamadım canim arkadasim ben eski edibeyi özlüyorum bu sefer cok guzel baslamistin hadi gel be arkadasim artik bu sefer verelim kurtulalim bıkkınlıklarimiz olsada pes etmeden ara vermeden devam edelim pes ettikce ara verdikçe sureyi uzatip kendimize izdirap ediyoruz bu durum inan şu aralar bende pes etmemek icin cok uğraşıyorum gel destek olalim birbirimize sırtlayalim yuklerimizi ve yolumuza yuklerden tek tek kurtularak devam edelim
Günaydın kızlar bugun kopruden once son cikis bu hafta hic hayal ettigim gibi olmadi Artiyi yok etmek icin tabiri caizse kus kadar beslendim bugun anca sabite dustum artik bu gun ne getirirse bu hafta daha doğru besinlerle olmasi gerektiği kadar tuketicem bu az yeme durumundan bunaldim
gülüm biz artık acemi değiliz koruma derdimiz olmayacak inşallah dengelemeyi biliyoruz nasıl olsa , yoksa ömür boyu zayıflamak için çalışıp durup sonra salıverip tekrar al ver al verr aaaa işimiz gücümüz mü yok bizim :)))
takımı etkilerim diye aylık döngü mü olmayacaksın :)))Zaten sabah tartildim canım
Güzel canım afiyet olsun
Hoş geldin canım. Dün yazdım da alıntim tam olmamış
Bozmayayım dimi. Ama takımı etkilerim diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?