- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.201
Inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz canim Allah acılarını göstermesinTünaydın kızlar
Miniğimin işitme testi için hastanedeyiz
Dua edin kızım için olur mu
Al bu fotoya bak bebeyim, çikolata krizine bire bir:Çikolata istiyor cnm kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım nasıl dayanayim
Bugün çocuklara ispanakli pide yaptiriyorum ama ben 1 lokmacik bile almiycam kabak aşkınaBana gunaydinnnn size tunaydinnnnnn canlarrrr ❤❤❤❤❤
Son vuruşu yapacagimiz persembe gelmis
Karbonsuz bi gun olsun lutfennnnnnn
Kahvalti hazirlicam esim gidince gelirim
saol cnmsagolasin canim benim
anladım tatlım ben açıkçası biraz tirsagimburak amaliyati ilac bile kullanmam kolay kolay benim ataklarim baya şiddetli geliyor bakalim olmadi en geç 1 ay sonra tekrar giderim duruma göre eğer yine bi atak yasarsam hemen olurum ama sarimsak kurunu denemek istiyorum zaten aciliyeti yok mus doktor kendini ayarla dedi ona gore gun al ozaman kadar bu kuru deneyeyim bilgilerini paylastigin için çok teşekkür ederim
he ondan demekki :) bende diyorum bu gece girenler hicmi uyumuyor:)
canim benimde vardı sana tavsiyem bi firmanın sarımsak şampuanı var onu dene ben memnun kaldım sende dene en fazla kaybedeceğin 15 tl
aramıza hoş gelsin canim ben sevgi 36 yaşında 4 çocuk annesiyim zamanla kaynaşır konuşuruz doğru yerdesin
Çok iyi canim Afiyet olsun
Çok guzel super
Allah razı olsun canim
daha tarih almadim tatlım planlarım var Hataydan misafirler gelicek 2 gune onları bi atlatayim
sagolasin tatlim
cok az
Allah korumus canim sicakken patlasaydi cok kotu olurdurabbim sifa versin
deniycem tatlim herseyi aldim birazdan kalkip yapicam kaybedecegim bisey yok bu kuru daha once duymustum faydali bisey oldugunu biliykrum hatta bi ara benim oglanin asiri atesi vardi komsum sagolsun bu kurden hep bulundururmus icirdi 1 kasik atesi dusmustu sastim kaldim ozamanlar
cok saol canim
suyu arttir canim menu guzel afiyetler olsun
guzel menu ekmekler beyazmiydi canim
sanada gexmis olsun canim senin ataklarin ne zamnda bir oluyo bide acilndemedi doktor oyuzden bende bu kuru deniycem
canim eger ıkınma yapiyosa yapamiyosa benim dedigimi yapabilirsin ama ikinma yoksa normal bebekler 3 gun hatta 1 hafta yapmayanlar var
Dedigim gibiyse kullanilmamis sabundan minicik fitil seklinde kes ve fitil gibi kullan ozamn kolay yapar
bahar yaklasiyor temizlikler artiyor kacamak yapmaman super
super cok iyi
aramiza hos geldin tatlim
zamanla o pastalara no denilecek degilmi
Çok guzel menu olmuş afiyetler olsun
Çok guzel canim afiyet olsun
guzel eksi getirsin ins cnmGünaydın kızlar mutlu sabahlarbugün son kozlarımızı oynuyoruz ben kabak detoks yapicam inş guzel eksi gelicek
katılıyorum regl oncesi ve reglken tartilmayin derler zaten bnm de cumartesi regl günümKizlarre gunaydinlarr,
Henuz tam gecmis yapmadim hazir erkencikten kalkmisken hemen spor yapayim. Sonra alintilarima donucem.
Ama azicik bakinirken gecmisteFatlady Melis in dune gore +500um serzenisini gordum, canim sen daha yeni regl olmadin mi? Ben regl haftasi (gecen hafta) pztsi olmama ragmen pztesinin +1 kilosunu cumaya kapaticam diye neler yaptim yine de son gun cuma oglene kadar uyumasam hala artidaydim.
Seninki tamamen ozel gunden dolayi, menulerin sporun suyun ortada, canini hic sikma. Gecen hafta ben de senin gibiydim tabi ben bir de kendimi tutamadigimdan borek yemis ve +1 deydim. Sen suan +500 deysen aslinda reglin etkisi gidince en az - 700-800 goreceksin demek. Cunku regl donemi rahat +1-1.2 ekliyor insana, bu bilimsel bir sey, vucut kendini yenilerken odem tutuyor hepsi bu. Geldigi gibi gidecek o hic merak etme.
amin insAllah cnmGünaydınnnn canımlarımmmm
Herkese musmutlu günümüz olsun
Hava şartları modumuzu düşürmesinnnn...
Ben toplantıya gidiyorummmm
amiiin insAllahGünaydınlar
Az kalorili bol eksili bir gün olsun!
oruc nefsi terbiye etmeye birebir bence dene mutlaka ikinci gunu alışmaya baslarsn cnmhımm bende pazertesı persembe tutmayı dusunuyorum. once kendımı tatlılardan ozellıkle ekmekten uzak tutmaya calısacagım. ac kalmaya dayanamıyorum
hos buldum tskler :)
Canım acaba yeterli beslenmedgn icin mi gitmedi ara öğün yapmiyorsan yap metabolizma çalışsın benceGünaydın kızlar bugun kopruden once son cikis bu hafta hic hayal ettigim gibi olmadi Artiyi yok etmek icin tabiri caizse kus kadar beslendim bugun anca sabite dustum artik bu gun ne getirirse bu hafta daha doğru besinlerle olmasi gerektiği kadar tuketicem bu az yeme durumundan bunaldim
düzelmişti hormunun seviyesi aslında abla da sac dokulmem gitmedi
günaydın canım Allah kabul etsin
günaydın kuzum bugün odem suyu yap reglden şişmiştir yarına iner
benim ufaklik cok fena 9 aylik lakin ablasinin kucuklugune gore cok hareketli ve yaramaz iki tane baş etmesi zor oluyor lakin bir sekilde oluo gidiyor rabbim sağlık versin yeterki
günaydın ablam
canim genelde et ve fazla yagli seylerde oluyor sindirimi zor seylerde zaten ilk hafif mide agrisiyla kendini belli ediyor ben öyle oldumu hemen sakiz cignerim şekersiz rahatlatiyor ve mumkunse yurumeye calis ve sıcak uygulaması da iyu geliyor bana doktorum suan emzirdigin icin acelesi yok yanliz bir anda agri siddetlenip ameliyata girebilirsin demişti
günaydın canım bugün de kabak yersem daha yüzüne bakmam sanırım kabagin ben
günaydın canım
Günaydın canım
Günaydınlaryarınki sonuçları yazismalarinizdan merak etmeye başladım. Cok heyecanlı
tebrik ederim cnm katlanarak devam etsin insAllahGünaydın herkese 2 günde 600 gram vermenin mutluluğuyla uyandım sütümü içtim yürüyüş arkadaslarımı bekliyorum
2 hafta sonra tekrar tahlil yapmazlar genelde cnm kabizsan o da etkilerKızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
amin insAllah cnmGunaydinnnnlar persembeniz cok hafif gecsin insallah kizlar
vitaminler hic bi zmn kilo aldrmaz cnm istah açar ama yediklerin az olduğu halde kilo alıyorsan baska bi yerdr yanlis yaoiordrsn bence omegayla alakasi yokturBen 2012 de de 3 ay omega 3 kullanmıştım. O zaman da sağlıklıya yakın besleniyordum, hiç kilo almadım aksine verdim. Ama cidden kilo aldırıyorsa bırakayım ben bunu ama iştah açtığı için kilo aldırıyor derler. ben ekstra birşey yemiyorum ki
giyemedgn kiyafetlefj düşün kiko verip basarmanin mutluluğunu düşünÇikolata istiyor cnm kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım nasıl dayanayim
güzel gidiyor cnm pazara gittim geldim ev isi yaptim tatlı acacm yarin ki misafrlerim icin sonra da camasrlara baslicam ütü falan vardi bi kac senin nasil geçiyorArkadaşlar nasıl gidiyor gününüz
insAllah kaptanimBana gunaydinnnn size tunaydinnnnnn canlarrrr ❤❤❤❤❤
Rabbim evlatlarımızı korusun onlara sağlık hayrlisi ömür versin cnm guzel sonuclarla gel insAllahTünaydın kızlar
Waowww şekere bak yaAl bu fotoya bak bebeyim, çikolata krizine bire bir:
Waowww şekere bak ya
bi ara denerim cnm sagolasin
salatadan korkma cnm hem doyurucu olur hemde faydaliÜhühühü keşke salatayı daha fazla yeseymişim. Acıktım şimdi
kuzum emziriyosun ve spor yapiyosun min. 3 lt olmasi lazimYıkadım uzanıyorum şimdi tansiyon aletimiz YÖK maalesef az değil yediklerim ama su az geliyor bana kesin
insallah onlarda verir cnmhepimiz zayıflamaya çalışıyoruz kız kardeşimle ablamın ki daha da acil
telefon da az önce konuştuk kız kardeşimle baktım ağzı şapur şupur ediyor kız sen ne yiyorsun bu saatte dedim 2 tane cips kalmış onu ağzıma attım dedi :)) ben de azarladım bu saatte 2 cipsi yiyene kadar çöpe atsana uleeennn didim
ablam da kendine hiç bakmıyor yaa telefon da iyiym diyor ama 2 haftadır tartılmıyor da tansiyon ilacı kullanıyor kalp büyümesi başlangıcı var ve doktor acil zayıfla bari 5-10 kilo ver ki tansiyon ilacını bırakalım bedenin yükü ağır gelince dolaşım zorlanıyor kalp ondan zorlanıyor demiş , ama ablamın derdi yüksek lisans hocalarının verdiği 25 kitabı 20 gün de okuyup ödevlerini yapmak da yemek bile doğru düzgün pişirip yediklerinden şüpheliyim
aksam activa yedim cnm midem bulandibaya erken kapatmışsın mutfağı bence bu gün çok geç saate kalma mefkuşum uyu ki miden dellenmesin :)
ne kadar kalicaklarevet aniden bende geleyim dedi :)
inşallah eşim de senin gibi der :)) aman oğlanın üniversite sınavı var bu sene kimse gelmesin diyip duruyordu bir ara :))))))))))))))))
aksam activa yedim cnmolsun kaptanım . Çok erken kapatmışsın günü
sonuc ins. Guzel olur cnm bugun lutfen erken kapatKizlar gecmis yapiyodum ama artik yarin devam ederim menumu yazip yatiyorum
Saat 9:30
3 yk yulaf yarim bardak sut
Saat 13:30
1 buyuk kase tarhana corbasi
Saat 18:00
2 yk yulaf
Yarim bardak sut
1 armut
Saat 20:00
1 kase corba
1 bardak sut
1 armut
Bugun detoks yaptim, bakalim yarina nasil sonuc alicam. Bu arada armudu gunduz tuketmek isterdim ama evde toktu ve tum gun yagmur yagdi ancak aksam ustu markete gidip alabildim. Detoksta olan 4 seyden de mutlaka yemem gerekiyordu o yuzde aksam da olsa yedim. Aksam yemegi saati esimi beklerken gec kaldi yineama yarin o gec gelirse ben yine de erken kapaticam.
Iyi geceler herkese
edibe sen biraz kendini kandiriyosun cnmİnanamıyorum, perşembe gelmiş. Sözde düzenli menü, spor, katılım, bol su vs. yapacaktım bu hafta. Her işim lafta. Neyse beni de böyle kabul edin nolur. Şöyle arada da yazmasam daha beter oluyorum. Cuma bildirim de yapayım ki durum tespiti olsun. Menü yazamama nedenim düzenli yemek saatleri olmadan ne zaman aklıma eserse, fırsat bulursam yemem. Şu anda ne yedim ben sorusunun cevabı yok aklımda, ya da bilinç altına atıyorum. Ciddi ciddi acıkıp yeme olayını kaybettim. Yarın kağıda yazmayı düşünüyorum. Belki gözüm görür de dururum. Bu aralar düzenli yemek de yapmıyorum. Neyse çok daralttım sizi yine, kusura bakmayın. Yarın yine de yeni bir başlangıç yapmaktan başka çare yok. Kendime ve size başarılı bir perşembe dilerim....
offf kotu olmus neyse o sebeble isler bitmismecbur kaldim mutfagin lavabosu tikaninca dedim acim alttan basi cikti hali Islandi yikatmaya mecbur gidecekti diger halilarda gidince temizligi genele cevirdim
bu lafi cok begendimmm :)dusmek den daha buyuk hata yerinden kalkmamak degilmi
Allah kabul etsin cnm masallahGünaydın giderek fit olma yolunda ilerleyen guzel kızlar🌥
Sahurumu yaptim 1 lt suyumu da ictim Allah izin verirse niyetimi aldım
Şimdi uyumayı düşünmüyorum okumam gereken cüzlerim vardı güneş doğana kadar onları okusam iyi olur hem eşim de gecikmez yatarsam kalkamam kesin
kuzum menulerin hep guzeldi sadece sen bu hafta cok negatiftinGünaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
menu guzel cnm ama ekmekler beyaz diye hissediyorum :) türünü de yazalimDünkü menüm
sabah 9
bir dilim ekmek
haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kuru üzüm az
öğlen 1
1 tabak mercimek
1 tabak salata
ara
3 adet hurma
süt
akşam 6
1 kase salata
su 1,5 litredir
@cemresila @Swetty83
oyyyyy misafirmiiiiii :) ne kadar kalicaklartarih almadim tatlım planlarım var Hataydan misafirler gelicek 2 gune onları bi atlatayim
ac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar yehımm bende pazertesı persembe tutmayı dusunuyorum. once kendımı tatlılardan ozellıkle ekmekten uzak tutmaya calısacagım. ac kalmaya dayanamıyorum
ohhh cok sukur tatlimGünaydın kızlar bugun kopruden once son cikis bu hafta hic hayal ettigim gibi olmadi Artiyi yok etmek icin tabiri caizse kus kadar beslendim bugun anca sabite dustum artik bu gun ne getirirse bu hafta daha doğru besinlerle olmasi gerektiği kadar tuketicem bu az yeme durumundan bunaldim
hadi insallah cnmInşallah gelicek bugün sinyalleri verdi
iyi bari cnm yarin guzel eksi gelsin ins.Gitti ablacım çok şükür ekside idim dün bu gün daha tartılmadım
eksiler hep devam eetsin inşallahGünaydın herkese 2 günde 600 gram vermenin mutluluğuyla uyandım sütümü içtim yürüyüş arkadaslarımı bekliyorum
Aaaa ne guzellllBugün çocukluk arkadaşlarımla buluşcam :) hatta bebeklik arkadaşlarım
kuzum kabizligin nedeni stresde olabilir son zaman cok sıktın kendiniKızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
ins. Guzel haberlerle gel cnmArkadaşlar merhaba... Cuma gününün heyecanı çökmüş herkese anlaşılan.
Bu aralar gene stresli bir döneme devam etmekteyim. O yüzden geleceğim zaman net birşey söylemek istiyorum.
Tam oh be dediğimde gelmeliyim aranıza nasipse.
ins. Hersey yolundadir cnm haber et bizedeTünaydın kızlar
Bu hafta çok beğendim tartımı bakalım yarın istediğim sonucu gorecek miyim
Teşekkürler kuzum böyle uzun uzun yazdığın için. Çok haklısın gidecek biliyorum ama biraz sabırsızım sanırım. Kacamak yapmadım içim rahat en azindan.Kizlarre gunaydinlarr,
Henuz tam gecmis yapmadim hazir erkencikten kalkmisken hemen spor yapayim. Sonra alintilarima donucem.
Ama azicik bakinirken gecmisteFatlady Melis in dune gore +500um serzenisini gordum, canim sen daha yeni regl olmadin mi? Ben regl haftasi (gecen hafta) pztsi olmama ragmen pztesinin +1 kilosunu cumaya kapaticam diye neler yaptim yine de son gun cuma oglene kadar uyumasam hala artidaydim.
Seninki tamamen ozel gunden dolayi, menulerin sporun suyun ortada, canini hic sikma. Gecen hafta ben de senin gibiydim tabi ben bir de kendimi tutamadigimdan borek yemis ve +1 deydim. Sen suan +500 deysen aslinda reglin etkisi gidince en az - 700-800 goreceksin demek. Cunku regl donemi rahat +1-1.2 ekliyor insana, bu bilimsel bir sey, vucut kendini yenilerken odem tutuyor hepsi bu. Geldigi gibi gidecek o hic merak etme.
Insallah canım . Dün de yaptim içtimgünaydın kuzum bugün odem suyu yap reglden şişmiştir yarına iner
Valla haklısın ablacımtakımı etkilerim diye aylık döngü mü olmayacaksın :)))
sen aynen dikkatli davranmaya devam et yarına eksi görme ihtimali de var gülüm
El mahkum bekleyeceğimCumayı bekle canım :))
Vucud hemen beklenwn tepkiyi vermeyebilir.onun da bir işleyişi var.
Evet canım ondan olduGüzel menü ablacım
Regli yapmıştır canım bende şişiyorum o dönemde
Yarına kadar pozitif olup artıları def edip eksiyle geleceğimkuzum menulerin hep guzeldi sadece sen bu hafta cok negatiftin
Elimden geleni yapiyorum diyip onune umutla bak
Makine degiliz her hafta ayni olmaz
Bugun sifir tuz yapmaya calis
Bide dukan birasini gun icinde ic
Bana gunaydinnnn size tunaydinnnnnn canlarrrr ❤❤❤❤❤
Tünaydın kızlar
salatadan korkma cnm hem doyurucu olur hemde faydali
kuzum emziriyosun ve spor yapiyosun min. 3 lt olmasi lazim
insallah onlarda verir cnm
aksam activa yedim cnm midem bulandi
ne kadar kalicaklar
Seni ozlicez yine
aksam activa yedim cnm
sonuc ins. Guzel olur cnm bugun lutfen erken kapat
edibe sen biraz kendini kandiriyosun cnm
Eger gercekten kilo vermek istiyorsan ne yapman gerektigini biliyorsun
Son sefer ne guzel baslamistin
Bahaneler uretmeyi birak lutfen
offf kotu olmus neyse o sebeble isler bitmis
Ama menu yazilmamis
bu lafi cok begendimmm :)
Allah kabul etsin cnm masallah
kuzum menulerin hep guzeldi sadece sen bu hafta cok negatiftin
menu guzel cnm ama ekmekler beyaz diye hissediyorum :) türünü de yazalim
Aksam salatanin yaninda yogurtta iyi olurdu
oyyyyy misafirmiiiiii :) ne kadar kalicaklar
ac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar ye
ohhh cok sukur tatlim
Aynen oyle yap cnm bide kahvalti gec olunca ara ogun ekle
hadi insallah cnmbu hafta bikac kisinin iyi vermesi lazim
iyi bari cnm yarin guzel eksi gelsin ins.
eksiler hep devam eetsin inşallah
Aaaa ne guzellll
kuzum kabizligin nedeni stresde olabilir son zaman cok sıktın kendini
D vit dusuk diyorsun o da engel biliyorsun
Mantiksal dusunursek omeganin aldirmamasi lazim
Insan balik yiyince kilomu aliyor
ins. Guzel haberlerle gel cnm ❤
ins. Hersey yolundadir cnm haber et bizede
Yarına kadar pozitif olup artıları def edip eksiyle geleceğim
Öyle yaparım kaptanım
ne kadar kalicaklar
Seni ozlicez yine
aksam activa yedim cnm
Ama menu yazilmamis
ohhh cok sukur tatlim
Aaaa ne guzellll
Tarcinli sutlu kahveyi yaptım su tarcin midemi bulandırıyor dereotu kerevize alistim tarcina hala alisamadim
Kizlar ben geldim gecmisteyim, spor yapmadim gattim bi daha uyudumama detaylarini gecmisten donunce anlaticam :)
yok bacım cuma günüyle aynı kilom yarına bakalim yarina ne olacak
güzel haberlerle gelin inşallah canımTünaydın kızlar
valla abla bir yol bulmam lazim boyle kus kadar yemekten sıkıldımbi ara denerim cnm sagolasin
ne kadar kalicaklar
Seni ozlicez yine
aksam activa yedim cnm
Ama menu yazilmamis
ohhh cok sukur tatlim
Aaaa ne guzellll
kacamak olmadigina göre iner elbet canim bozma moralini bazen elimizden bisey gelmiyor bu hafta 3 kilo hedef koydum pazartesiden veri Artiyi anca bugun sabitledim şimdi 3 kilo derken 300 grama fitimTeşekkürler kuzum böyle uzun uzun yazdığın için. Çok haklısın gidecek biliyorum ama biraz sabırsızım sanırım. Kacamak yapmadım içim rahat en azindan.
Insallah canım . Dün de yaptim içtim
Valla haklısın ablacımelimde olsa cumartesi olsam iyiydi
El mahkum bekleyeceğim
Evet canım ondan oldu
Yarına kadar pozitif olup artıları def edip eksiyle geleceğim
Öyle yaparım kaptanım
İyi yapmışsın canım. Ben de müsait birgün bulup günü yatakta geçirmeyi planlıyorumKizlar ben geldim gecmisteyim, spor yapmadim gattim bi daha uyudumama detaylarini gecmisten donunce anlaticam :)
Kizlardan almistim tarifi canim once sutle çubuk tarçıni kaynatıp soğuyunca buzdolapta bir gün bekletiyorum ertesi gün kahve ekleyip pisirdimsütü pişiriken değil de içerken eklesen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?