- 13 Mart 2019
- 27
- 121
- 8
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.161
amın cumlemızınkıne ınsallah.zaman cok hızlı gecıyor cabuk buyuyorlar rabbım eksıklıklerını hıssettırmesın :)benim ufaklik cok fena 9 aylik lakin ablasinin kucuklugune gore cok hareketli ve yaramaz iki tane baş etmesi zor oluyor lakin bir sekilde oluo gidiyor rabbim sağlık versin yeterki
bence senin ki yemekle ilgili değil, bu ara aşırı stres yaşıyorsun o da bedenin tüm kimyasını etkiliyor gülüm , lif açısından daha zengin beslenmeye çalış suyunu ihmal etme kabızlık ciddi sorun yapıyorKızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
Ben
Pınar ben 2 battaniye astım bahçeye sonra geri topladım.sonra da 2 yorganı mevresime kattım diye o gün suyum geldi.so çok çık dijkatli devam etti gebelik.7.5 aylık falandı.so ra birgün de arka sokaktaki pazarı gezdim aşağı yukarı eşya taşımak almak seçmek yok.nst de kalp ritmi çok yüksek çıktı bebeğin.
Damar yolları falan açıldı doğu a hazırladılar.ama yine atlattık.gününü bekledi bebeğim.
.aman dikkat et.sen yorulmadan da bebiş yorulabiliyormuş.valla doktor öyle dedi :)
Pnrrr-12 spordan sorumlu diyet bakanımız, bugün De 30dk lık kopkoplu zumbamı tamamladım. Yarın ara vercem galiba, hasta olacak gibiyim
30x3.5=105 puan
pro üyeliğin aktifleşti diye hayırlı olsun yazacaktım öğlen unuttum gülüm hayırlı uğurlu olsuuunnn
bir yandan da bacımla mesajlaşıyorum annem şimdi onda bana gelecek , kız kardeşim de çocuklarla gelmeyi planlıyormuş ama dönüşe hızlı trene yer bulamıyor :)
Allah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Şöyle gunes altinda yurumeyi ozledim
Haftaya cuma gunesliymis heralde :))
O gune kadar yine yagmurlu
Benim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
Günaydınlar
Az kalorili bol eksili bir gün olsun!
Bugün çocukluk arkadaşlarımla buluşcam :) hatta bebeklik arkadaşlarım
bence senin ki yemekle ilgili değil, bu ara aşırı stres yaşıyorsun o da bedenin tüm kimyasını etkiliyor gülüm , lif açısından daha zengin beslenmeye çalış suyunu ihmal etme kabızlık ciddi sorun yapıyor
Kızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
Cumayı bekle canım :))Günaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
Cnm omega 3 nekadar internette orda burda aldirmiyor yazsada aldiriyor bence, bende kullaniyorm smdi azalltim biraz hergun yerine haftada 2-3 aliyorm kv bile dedi bizim orda kilo almak icin balik yagi hapi kullaniyorlar bilmiyorm vallahi
Ben 2012 de de 3 ay omega 3 kullanmıştım. O zaman da sağlıklıya yakın besleniyordum, hiç kilo almadım aksine verdim. Ama cidden kilo aldırıyorsa bırakayım ben bunu ama iştah açtığı için kilo aldırıyor derler. ben ekstra birşey yemiyorum ki
İnşallah canım vallahi şuan acliktan ellerim titriyo ama bu saatte bişey de yenmez
Bari emegime değsin
Ohh iyi bari dikkat et aynı durum tekrarlasa dr görün
gülüm az bal yada hurma ye şekerin düştüyse dengelesin suyunu iç , ayaklarını biraz yükseğe koyup dinlen 10 dk sonra geçmediyse kaldır eşini bence
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Inşallah gelicek bugün sinyalleri verdi
aksamki patates yemeği olmasaydı 10 numara 5 yıldız vericektim
şimdi nasilsin canim aman dikkat edelim sağlığımıza
Günaydınlar kızlar
Teşekkür ederim kızlar hepinize şimdi iyiyim ama tekrarlarsa bi doktora görüneceğim gece uyuyup kalmışım yazamadımteşekkür ederim canımıniçi, pro yu uzun zamandır düşünüyordum, bugüne kısmetmiş :)
gözünaydın balımmm Allah kavuştursun
Kapalı havalar insanın modunu çok düşürüyor değil mi?
Adana da kapalı bugün, güneşli günleri bekliyorum ama çok da sıcak olmasın :)
kan şekerin mi düştü acaba?
şimdi nasılsın gülümm
amin
ortaokul arkadaşlarım dışında çocukluk arkadaşım hiç yok
ne güzel maşallah :)
İyi de nereye kadar böyle olacak bari sabit kalsaydım ya da kendimi aç bırakmasaydım :)
o kadar lifli ve sıvı besleniyorum hemen nasıl bağırsaklarım duruyor anlayabilmiş değilim
keyfim kaçtı tamamen ama
Canim bana bakma sen ben suan herturlu kilo aliyorm ama kv falan ole diyince bide bikac kisiden daha duyunca omega 3 de aldiriyor diye dusundm ama aslinda bende arasdirdm aldirmiyor yaziyor o yuzden bilemiyorm ama kime desem evet o aldirir diyorlar
Hoşgeldin canımHoş buldum okudum yarından itibaren menumu yazmaya başlarım.
Güzel menü ablacımCarsamba menum
11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik
15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata
16.00
3 hurma
2 ceviz
Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
Pnrrr-12 90 puan
Regli yapmıştır canım bende şişiyorum o dönemdeGünaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
Tarçınlı süt iç bol su içmekten tatlı isteğini geçiriyor canimÇikolata istiyor cnm kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım nasıl dayanayim
teşekkür ederim canımıniçi, pro yu uzun zamandır düşünüyordum, bugüne kısmetmiş :)
gözünaydın balımmm Allah kavuştursun
Kapalı havalar insanın modunu çok düşürüyor değil mi?
Adana da kapalı bugün, güneşli günleri bekliyorum ama çok da sıcak olmasın :)
kan şekerin mi düştü acaba?
şimdi nasılsın gülümm
amin
ortaokul arkadaşlarım dışında çocukluk arkadaşım hiç yok
ne güzel maşallah :)
İyi de nereye kadar böyle olacak bari sabit kalsaydım ya da kendimi aç bırakmasaydım :)
o kadar lifli ve sıvı besleniyorum hemen nasıl bağırsaklarım duruyor anlayabilmiş değilim
keyfim kaçtı tamamen ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?