Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok boş mideye aktivya bile dokunmuş sultanımm
ne zaman gidecek bilmiyorum büyük ihtimal pazartesi gider kız kardeşim annem kalacak 1-2 hafta
evde ne kadar el altın da süs ıvır zıvır varsa kaldırdım eşimin leptabını , tabletini bile yatak odasına götürdüm kızıl patatitisim her yeri kurcalar mecburen kendi leptabımı da kaldırıcam kız kardeşim varken uğrayamam büyük ihtimal , ben de sizi çok özleyeceğim ve yememe tabi ki dikkat edeceğim, hep yanımdaymışsınız gibi :))))

Hahha bu hic iyi bir fikir degil canim omega 3 aldiriyorsa bile yemegin dibine vurmak 3 kat daha fazla aldiracaktir

bugün çok boş kaldım ben, vir de sürekli genel müdürlükten geliyorlar gerildim kendime sardım

öğlen de sadece ayran içtim

zannımca açım ama kendime itiraf etmedim henüz
merak etme miden aslan manığı gibi kükremeye başlarsa mecburen itiraf edersin gülüm
benim ki ufaktan kükremeye başladı yanım da birisi olsa duyar gerçi çok da ufak değil :))

Aksama yemeğe misafirim var esimin kuzenleri geliyor markete gitmem lazim ben onlar gelmeden yemeğimi yemis olur
Menum
Ezogelin çorbası
Bulgur pilavı
Kiymali bezelye yemeği
Firinda kofte patates
Salata ve ayran

Ohh menu super canim simdiden kolay gelsin

Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim

Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark

Mantar iyimis abla afiyet olsun simdiden bende aksama tavuk kabak yapcam dun karbon vardi aksam, sabah baya bi arti gordum insallah birazi gider yarina

Aksama yemeğe misafirim var esimin kuzenleri geliyor markete gitmem lazim ben onlar gelmeden yemeğimi yemis olur
Menum
Ezogelin çorbası
Bulgur pilavı
Kiymali bezelye yemeği
Firinda kofte patates
Salata ve ayran
benim anam bacım yeğenler geliyor benim menü
mercimek çorbası
iç hazırladım kıymalı pide yaptırıcam
börülce salatası
yanına turşu marul v.s. doğrarım ayran yaparım tamam
yemek yapmaya ne zaman ne de halim yok ,zaten bacım her defasın da istiyor abla pide yaptır diye onun yaptırma şansı yok çok seviyor zilloş :)

Ewt ben tok yutuyordm artik ac yutuyorm bilmedigim icin ac yutunca aciktirir diye dusunmustum

Insallah hayirli sonuclarla cikarsiniz ordan canim dualarimiz sizinle
allah hayrını versin acıktırır mı hiç :)
çörek otu yağı ve benzerleri aç içildiğin de zayıflamaya bile etkisi var tok karnına kilo aldırdığı söyleniyor hiç tok yutmadım o yüzden hep bu tür şeylerin aç karnına yutulması gerektiği işlemiş bilinç altıma:)

Cogunluk hergun tartilir
Ama gece gunduz tartilan merve :))

Merve sana sabah disinda tartilmayi yasakliyorum :))))
@askrhpozitif

tartılmak psikolojiyi bozar ama herkes haftada 1 kere tartılın der

Tarçınlı süt iç bol su içmekten tatlı isteğini geçiriyor canim
Tarcini hiç sevmiyorum kokusuna tahammül edemiyorum
Al bu fotoya bak bebeyim, çikolata krizine bire bir:
Her saat içten içten dürtüyor artık bilinç altıma yerleşmiş sanırım cikolta ama kararlıyım yemeyecegim
oruc nefsi terbiye etmeye birebir bence dene mutlaka ikinci gunu alışmaya baslarsn cnm
Aynen hergun olmasada haftada iki üç gün oruç tutmayı düşünüyorum
giyemedgn kiyafetlefj düşün kiko verip basarmanin mutluluğunu düşün
Zaten aklımı başıma getiren şeylerden biri de eski kıyafetlerim. Eski gömleklere ceketler Kolum bile girmiyor
ac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Zaten kilo almamın en büyük sebebi yanlış beslenme cips çikolata ve çekirdek inşallah doğru beslenme programı oluşturacağım buradada yanlışlarımı öğrenirim diye düşünüyorum
2 parca bitter yiyebillirsn cnm veyatta tarcinli sut gercekten iyi geliyor
Artık cikolata almayacağım belli bir kiloya inene kadar maalesef Tarcini sevmiyorum hele kokusu çok kötü geliyor bana

Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim

Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark
mantar iyi bence ye işte onu
ben börülce salatası yerim galiba yemekten yarım saat önce lif takviyesini içip tıkatırım mideyi ki kalabalıkta daldırıp kıymalı pideye gömülmeyeyim

Hatırdır canım bu ne temizliği böle. istikrar1986
Ne güzel bi üslup...her zamanki gibi... ekim2009
ahh kuzum iyiki su ılımış allah korusun düşünmek bile istemiyorum , üşüttün mü gaz sancısı mı oldu niye karnın ağrıyor
Cook gecmiş olsun North River ablam
Allah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Şöyle gunes altinda yurumeyi ozledim
Haftaya cuma gunesliymis heralde :))
O gune kadar yine yagmurlu
Sen hangi ülkdeydin ablacım Mefkurem
eskişehirde haftaya salıya kadar soğuk yağışlı
kız kardeşim annem yarın akşam 6 buçukta geliyorlar eşime tam süpriz olacak :))
))))(

Guzelim sadece kacamak yapma dogru yeterli beslen ve tartiyi rahat birak :))

mantar iyi bence ye işte onu
ben börülce salatası yerim galiba yemekten yarım saat önce lif takviyesini içip tıkatırım mideyi ki kalabalıkta daldırıp kıymalı pideye gömülmeyeyim
Borulce pek yaptigim bisey degil şu kuru fasulyeye benzeyen sey degilmi

Salatasini nasil yapıyorsun

Mefkurem abla bende hiç yeşil çay tüketmiyorum emziriyorum diye ama günde bir bardak tüketsem mi acaba diyorum sonuçta 11 aylık olduk artık şu yeşilçay soda limon kürünü yapmak istiyorum su ile de karışıyor galiba onda bir zararı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…