- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.241
çok boş mideye aktivya bile dokunmuş sultanımmbi ara denerim cnm sagolasin
salatadan korkma cnm hem doyurucu olur hemde faydali
kuzum emziriyosun ve spor yapiyosun min. 3 lt olmasi lazim
insallah onlarda verir cnm
aksam activa yedim cnm midem bulandi
ne kadar kalicaklar
Seni ozlicez yine
aksam activa yedim cnm
sonuc ins. Guzel olur cnm bugun lutfen erken kapat
edibe sen biraz kendini kandiriyosun cnm
Eger gercekten kilo vermek istiyorsan ne yapman gerektigini biliyorsun
Son sefer ne guzel baslamistin
Bahaneler uretmeyi birak lutfen
offf kotu olmus neyse o sebeble isler bitmis
Ama menu yazilmamis
bu lafi cok begendimmm :)
Allah kabul etsin cnm masallah
kuzum menulerin hep guzeldi sadece sen bu hafta cok negatiftin
Elimden geleni yapiyorum diyip onune umutla bak
Makine degiliz her hafta ayni olmaz
Bugun sifir tuz yapmaya calis
Bide dukan birasini gun icinde ic
menu guzel cnm ama ekmekler beyaz diye hissediyorum :) türünü de yazalim
Aksam salatanin yaninda yogurtta iyi olurdu
oyyyyy misafirmiiiiii :) ne kadar kalicaklar
ac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar ye
ohhh cok sukur tatlim
Aynen oyle yap cnm bide kahvalti gec olunca ara ogun ekle
hadi insallah cnmbu hafta bikac kisinin iyi vermesi lazim
iyi bari cnm yarin guzel eksi gelsin ins.
eksiler hep devam eetsin inşallah
Aaaa ne guzellll
kuzum kabizligin nedeni stresde olabilir son zaman cok sıktın kendini
D vit dusuk diyorsun o da engel biliyorsun
Mantiksal dusunursek omeganin aldirmamasi lazim
Insan balik yiyince kilomu aliyor
ins. Guzel haberlerle gel cnm ❤
ins. Hersey yolundadir cnm haber et bizede
o zaman cumartesi yemeğin dibine vurayım da öyle deneyeyim herşeyi
ne mahrum bırakıyorum kendimi alkolden
pazar günü bir değişiklikler yapayım bakalım
sopadır o sopa, terlik olsa yakalarım ben
kimdi o burada her gün tartıya çıkan, dün ondan bulaştı bana he
merak etme miden aslan manığı gibi kükremeye başlarsa mecburen itiraf edersin gülümbugün çok boş kaldım ben, vir de sürekli genel müdürlükten geliyorlar gerildim kendime sardım
öğlen de sadece ayran içtim
zannımca açım ama kendime itiraf etmedim henüz
Aksama yemeğe misafirim var esimin kuzenleri geliyor markete gitmem lazim ben onlar gelmeden yemeğimi yemis olur
Menum
Ezogelin çorbası
Bulgur pilavı
Kiymali bezelye yemeği
Firinda kofte patates
Salata ve ayran
Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim
Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark
benim anam bacım yeğenler geliyor benim menüAksama yemeğe misafirim var esimin kuzenleri geliyor markete gitmem lazim ben onlar gelmeden yemeğimi yemis olur
Menum
Ezogelin çorbası
Bulgur pilavı
Kiymali bezelye yemeği
Firinda kofte patates
Salata ve ayran
allah hayrını versin acıktırır mı hiç :)Ewt ben tok yutuyordm artik ac yutuyorm bilmedigim icin ac yutunca aciktirir diye dusunmustum
Insallah hayirli sonuclarla cikarsiniz ordan canim dualarimiz sizinle
Cogunluk hergun tartilir
Ama gece gunduz tartilan merve :))
Merve sana sabah disinda tartilmayi yasakliyorum :))))
@askrhpozitif
olur canim ben burda bir gunde ne eksiler gördüm
kabuk zaten canim benim ki tamamen kokusuyla alakali
sutlacida sevmem abla bir listeyi uygulamaya calisayim diyorum bilmiyorum abla valla devreler yanmis durumda
abla elimden gelse de sadece cuma ve pazartesi tartilmayi basarabilsem tarti konusunda hastalikliyim ya
cesit olsun dedim abla birde yarına yemekte hazir olur ne zamandir canim cekiyordu buzlukta duruyordu bezelyem
sevmiyorsan kakao at sütüne kuzum
zorlama kendini
senin nefes tekniklerini öğrenip gevşeme çalışmaları yapman lazımmmmmm yay gibi geriliyorsun sürekli
ara ara yapıyorum aslında dünden beri de modluyum çok şükür ama
ben bi kahve alıp geleyim
Tarcini hiç sevmiyorum kokusuna tahammül edemiyorumTarçınlı süt iç bol su içmekten tatlı isteğini geçiriyor canim
Her saat içten içten dürtüyor artık bilinç altıma yerleşmiş sanırım cikoltaAl bu fotoya bak bebeyim, çikolata krizine bire bir:
Aynen hergun olmasada haftada iki üç gün oruç tutmayı düşünüyorumoruc nefsi terbiye etmeye birebir bence dene mutlaka ikinci gunu alışmaya baslarsn cnm
Zaten aklımı başıma getiren şeylerden biri de eski kıyafetlerim. Eski gömleklere ceketler Kolum bile girmiyorgiyemedgn kiyafetlefj düşün kiko verip basarmanin mutluluğunu düşün
Zaten kilo almamın en büyük sebebi yanlış beslenme cips çikolata ve çekirdekac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Artık cikolata almayacağım belli bir kiloya inene kadar maalesef Tarcini sevmiyorum hele kokusu çok kötü geliyor bana2 parca bitter yiyebillirsn cnm veyatta tarcinli sut gercekten iyi geliyor
mantar iyi bence ye işte onuBende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim
Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark
merak etme miden aslan manığı gibi kükremeye başlarsa mecburen itiraf edersin gülüm
benim ki ufaktan kükremeye başladı yanım da birisi olsa duyar gerçi çok da ufak değil :))
Hatırdır canım bu ne temizliği böle.Hanimlar bugun butundur temizlik yapiyorum genel temizlik bir bayanda sagol sun yardim etti yarinlik da yaparsak biter insallah annemde sagol sun gelip usaklara bakti suan itibariyle pert bir haldeyim gecmis odeviyimi menu paylasimi yapacagim bugun duzenli beslenemedim ama kacamak yok
Ne güzel bi üslup...her zamanki gibi...gülüm zamanla iyice birbirinizin huyuna suyuna normal bakıp o gömme eleştirilerine gülüp geçeceksin ,duyguların açısından açık açık konuş ama yöntem sen şöyle davranınca böyle oluyor v.s. gibi suçlayıcı olmasın, karşındakinin bilinç altı saldırıya uğradığını zannedip savunmaya geçer o zaman konuşma tartışmaya dönebilir , ana fikir hissediyorum olmalı , misal sen eve gergin gelince dedikten sonra sadece kendi duygularını olabildiğince açık ve kibar uslubla anlatman yeterli
Cook gecmiş olsunahh kuzum iyiki su ılımış allah korusun düşünmek bile istemiyorum , üşüttün mü gaz sancısı mı oldu niye karnın ağrıyor
Sen hangi ülkdeydin ablacımAllah gunah yazmasin şu firtina, yagmurdan fenalik geldi
Şöyle gunes altinda yurumeyi ozledim
Haftaya cuma gunesliymis heralde :))
O gune kadar yine yagmurlu
eskişehirde haftaya salıya kadar soğuk yağışlı
kız kardeşim annem yarın akşam 6 buçukta geliyorlar eşime tam süpriz olacak :))
hahahahah ondan senin ki bu bana yemek vermiyor ne gelirse depolayayım beni öldürmesin diyor yaakız benim ki hep kükrek
Guzelim sadece kacamak yapma dogru yeterli beslen ve tartiyi rahat birak :))olur canim ben burda bir gunde ne eksiler gördüm
kabuk zaten canim benim ki tamamen kokusuyla alakali
sutlacida sevmem abla bir listeyi uygulamaya calisayim diyorum bilmiyorum abla valla devreler yanmis durumda
abla elimden gelse de sadece cuma ve pazartesi tartilmayi basarabilsem tarti konusunda hastalikliyim ya
cesit olsun dedim abla birde yarına yemekte hazir olur ne zamandir canim cekiyordu buzlukta duruyordu bezelyem
Kiz tek basinami bitirdin :)))Off ne kotuymus bende hamileligimden beri bi kucuk bi buyuk kutu bitirdimama daha almicam dedim zaten evde olunca dayanamiyorum
Cok olur cnm max. 2 bilemedin 3 olurBirsey soracağım yeşil çayı günde kaç bardak tuketmeliyim? 6 bardak(bir bardak 200ml)çok mu olur
Immm bayılırım bende geleyim mi sana canım çekti şimdiKendime yogurtlu cevizli kereviz salatasi yapıcam abla
Borulce pek yaptigim bisey degil şu kuru fasulyeye benzeyen sey degilmimantar iyi bence ye işte onu
ben börülce salatası yerim galiba yemekten yarım saat önce lif takviyesini içip tıkatırım mideyi ki kalabalıkta daldırıp kıymalı pideye gömülmeyeyim
Himm tamam tsk ederim :) bende bayağı çok içmeyi düşünüyormuşumCok olur cnm max. 2 bilemedin 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?