Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hatırdır canım bu ne temizliği böle. @istikrar1986

Ne güzel bi üslup...her zamanki gibi... ekim2009

Cook gecmiş olsun @nanekekik ablam

Sen hangi ülkdeydin ablacım Mefkurem

))))(
gülüm o uslup önce yoktu zamanla öğrendim , huzurlu yaşamak için ...
öncesi ya içime atardım biriktirirdim yada sert söyler tartışmaya girerdik benim eşim zor insan yapısın da sinirlilik zaten var bir de işi çok stresli , kendimi pislik, çöp gibi işe yaramaz hissettiğim zamanları bilirim , huzuru sağlamak da benim elimdeymiş onu öğrendim herkesin evin de eşiyle ailesiyle huzurlu mutlu olmasını o kadar çok istiyorum ki bunun nasıl olacağını anladım o yüzden her fırsatta birebir ilişkilerle ilgili yazıyorum
rabbim hepimizi eşimiz çocuklarımızla sağlıklı huzurlu sevgi dolu eyleşinn

Ohh super bende bayilirim kiymali pideye genelde denizlide annemer teyzemler anneannemde toparlaninca yaptirirdik kalabalikta cok iyi oluyor

Ewet mantikli aslinda ne bileym ben genelde kahvaltidan 1 saat sonra yutuyordum artik aksam yemegi oncesi yutuyorm

Kiz tek basinami bitirdin :)))

Yok abla hatta buyukte kv burdaydi oda esimde yedi arada ama cogunu ben yemisimdir genede

Kendime yogurtlu cevizli kereviz salatasi yapıcam abla
cok guzel cnm benimde kereviz var bi yapmadim
yok acliktan bulanmisti cnm onu yiyince biraz iyi geldi :)) artik o kadar ac kalamiyorum

Neyse sayili gun deyip sabredecez artik :)) en azindan kardesin gidince arada cee de
Mantar iyimis abla afiyet olsun simdiden bende aksama tavuk kabak yapcam dun karbon vardi aksam, sabah baya bi arti gordum insallah bira
bu ara biraz dikkat etmiyonmu acaba :))))
senin menu cok guzelmis
Konyada da etliekmek yaptirilir
Her ogun yesem bikmam
saat içten içten dürtüyor artık bilinç altıma yerleşmiş sanırım cikolta ama kararlıyım yemeyecegim
dusunmemeye calis cnm dikkatini baska seylere ver
Zaten kilo almamın en büyük sebebi yanlış beslenme cips çikolata ve çekirdek inşallah doğru beslenme programı oluşturacağım buradada yanlışlarımı öğrenirim diye
onceden planli olmak cok onemli
Yoksa cok acikinca hemen karbonlara saldiririz
Sen hangi ülkdeydin ablacım
ben almanya, gewezebidik Sweetyy83 hollanda, pesto26 Edibe12 ingiltere :))
erken saatte 1 tane icilebilir heralde cnm
Akşama yoğurt çorbası kıymalı yumurta ve salata yapıcam.çorba içmemeyi düşünüyorum.
Mefkurem
plan guzel cnm
Ins. Onceki gunleri telafi etmis olursun

İnşallah abla
Amaç önceki günleri telafi edip 69.1 i tekrar görmek zaten.kilo vermek değil şu an artıyım.

Hep telafi hep telafi....

Maşallah :))
Ben de öyle.hamurişi de oluyor bizde.

Ayy inanmıyorum iyi ki telefonu elime aldım ufaklık ayakkabısına toprak doldurmuş bile .
10 dk oturuyom 15 dk lık iş çıkıyor .

Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim

Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark

Selamlar efenim,
Dün açlıktan elim yüzüm bi tuhaf oldu akşam ama sabah eksi görünce açlığı unuttum, inşaallah yarına kadar artarak devam eder, malum bazen sürprizler yapabiliyor bünye..
Akşama haşlama tavukla pilav yapacağım, dünden kalan pırasayla biraz tavuk yiyip günü erken kapatmaya çalışcam. Bugün eşimi bekleyip risk almak istemiyorum

sabah 9 civarı
peynirli tavada yumurta
1,5 dilim ekmek
şekersiz çay
1 hurma

öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran

ara
az kuru üzüm
şekersiz çay

akşam saat 16:15 civarı özellikle erken yiyorum
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

su 1.5 litre

bu akşam kızlarla dışarda buluşcaz özellikle tok gidiyorum

Editorun hazirladigi bireysel siralama listesi
Son hafta listede olanlar dahil ediliyor
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 612. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

İlk on dereceye, ikişer üyesini yerleştiren 3. ve 4. ve 13. takımlara tebrikler!
Liste birincisi tomrs
(4. Takım) kocaman tebrikler!

Güzel olmuş, akşamı karbondan temizlesek süper ama haşlanmış yumurtada ekmeksiz zor gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…