- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.261
gülüm o uslup önce yoktu zamanla öğrendim , huzurlu yaşamak için ...Hatırdır canım bu ne temizliği böle. @istikrar1986
Ne güzel bi üslup...her zamanki gibi...ekim2009
Cook gecmiş olsun @nanekekik ablam
Sen hangi ülkdeydin ablacımMefkurem
))))(
hahahahah ondan senin ki bu bana yemek vermiyor ne gelirse depolayayım beni öldürmesin diyor yaa
Birsey soracağım yeşil çayı günde kaç bardak tuketmeliyim? 6 bardak(bir bardak 200ml)çok mu olur
benim anam bacım yeğenler geliyor benim menü
mercimek çorbası
iç hazırladım kıymalı pide yaptırıcam
börülce salatası
yanına turşu marul v.s. doğrarım ayran yaparım tamam
yemek yapmaya ne zaman ne de halim yok ,zaten bacım her defasın da istiyor abla pide yaptır diye onun yaptırma şansı yok çok seviyor zilloş :)
allah hayrını versin acıktırır mı hiç :)
çörek otu yağı ve benzerleri aç içildiğin de zayıflamaya bile etkisi var tok karnına kilo aldırdığı söyleniyor hiç tok yutmadım o yüzden hep bu tür şeylerin aç karnına yutulması gerektiği işlemiş bilinç altıma:)
Kiz tek basinami bitirdin :)))
cok guzel cnm benimde kereviz var bi yapmadimKendime yogurtlu cevizli kereviz salatasi yapıcam abla
yok acliktan bulanmisti cnm onu yiyince biraz iyi geldi :)) artik o kadar ac kalamiyorumçok boş mideye aktivya bile dokunmuş sultanımm
ne zaman gidecek bilmiyorum büyük ihtimal pazartesi gider kız kardeşim annem kalacak 1-2 hafta
evde ne kadar el altın da süs ıvır zıvır varsa kaldırdım eşimin leptabını , tabletini bile yatak odasına götürdüm kızıl patatitisim her yeri kurcalar mecburen kendi leptabımı da kaldırıcam kız kardeşim varken uğrayamam büyük ihtimal , ben de sizi çok özleyeceğim ve yememe tabi ki dikkat edeceğim, hep yanımdaymışsınız gibi :))))
bu ara biraz dikkat etmiyonmu acaba :))))Mantar iyimis abla afiyet olsun simdiden bende aksama tavuk kabak yapcam dun karbon vardi aksam, sabah baya bi arti gordum insallah bira
senin menu cok guzelmisbenim anam bacım yeğenler geliyor benim menü
mercimek çorbası
iç hazırladım kıymalı pide yaptırıcam
börülce salatası
yanına turşu marul v.s. doğrarım ayran yaparım tamam
yemek yapmaya ne zaman ne de halim yok ,zaten bacım her defasın da istiyor abla pide yaptır diye onun yaptırma şansı yok çok seviyor zilloş :)
dusunmemeye calis cnm dikkatini baska seylere versaat içten içten dürtüyor artık bilinç altıma yerleşmiş sanırım cikoltaama kararlıyım yemeyecegim
onceden planli olmak cok onemliZaten kilo almamın en büyük sebebi yanlış beslenme cips çikolata ve çekirdekinşallah doğru beslenme programı oluşturacağım buradada yanlışlarımı öğrenirim diye
ben almanya, gewezebidik Sweetyy83 hollanda, pesto26 Edibe12 ingiltere :))Sen hangi ülkdeydin ablacım
erken saatte 1 tane icilebilir heralde cnmMefkurem abla bende hiç yeşil çay tüketmiyorum emziriyorum diye ama günde bir bardak tüketsem mi acaba diyorum sonuçta 11 aylık olduk artık şu yeşilçay soda limon kürünü yapmak istiyorum su ile de karışıyor galiba onda bir zararı olmaz heralde
plan guzel cnm
Bosver alma cnmabla hatta buyukte kv burdaydi oda esimde yedi arada ama cogunu ben yemisimdir genede
Off ne kotuymus bende hamileligimden beri bi kucuk bi buyuk kutu bitirdimama daha almicam dedim zaten evde olunca dayanamiyorum
İnşallah ablacok guzel cnm benimde kereviz var bi yapmadim
yok acliktan bulanmisti cnm onu yiyince biraz iyi geldi :)) artik o kadar ac kalamiyorum
Neyse sayili gun deyip sabredecez artik :)) en azindan kardesin gidince arada cee de
bu ara biraz dikkat etmiyonmu acaba :))))
senin menu cok guzelmis
Konyada da etliekmek yaptirilir
Her ogun yesem bikmam
dusunmemeye calis cnm dikkatini baska seylere ver
onceden planli olmak cok onemli
Yoksa cok acikinca hemen karbonlara saldiririz
ben almanya, gewezebidik Sweetyy83 hollanda, pesto26 Edibe12 ingiltere :))
erken saatte 1 tane icilebilir heralde cnm
plan guzel cnm
Ins. Onceki gunleri telafi etmis olursun
Kizlardan almistim tarifi canim once sutle çubuk tarçıni kaynatıp soğuyunca buzdolapta bir gün bekletiyorum ertesi gün kahve ekleyip pisirdim
Maşallah :))Ben eve yumurta peynir yetistiremiyirum
Sozde 3 kisiyiz gunluk min. 6 yumurta gidiyor
Hamurisi falan yapmiyorum zaten anca biri gelirse
Peynirde yaklasik 1 haftada 1 kilo gidiyor
Hem kahvalti yapiliyor bide esimin oglanin cantalarina azık hazirliyorum
Bende esimi gonderdim mutfagi topladim
Kahvemi aldim
Aksama ne yiyeceksiniz
Ben mantar kavurma yapicam eve
Ben ne yerim tam bilmiyorum
Aclik durumuna gore belki mantar yerim yada quark
Güzel olmuş, akşamı karbondan temizlesek süper ama haşlanmış yumurtada ekmeksiz zor gidiyor..sabah 9 civarı
peynirli tavada yumurta
1,5 dilim ekmek
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran
ara
az kuru üzüm
şekersiz çay
akşam saat 16:15 civarı özellikle erken yiyorum
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
su 1.5 litre
bu akşam kızlarla dışarda buluşcaz özellikle tok gidiyorum
Sürekli hatırlatmak istemiyorum ama bu kabak olayı safra keseni de çok dinlendirecekYemekleri yaptım kabagimi yedim akşama açlık durumuna göre 1 porsiyon daha yerim ama acıkmazsam yemiyeyim demiMefkurem
Güzel olmuş, akşamı karbondan temizlesek süper ama haşlanmış yumurtada ekmeksiz zor gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?