- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.281
6 yı gördüğüm an evde küçük bir halay partisi düzenleyeceğimİnşallah abla
Amaç önceki günleri telafi edip 69.1 i tekrar görmek zaten.kilo vermek değil şu an artıyım.
Hep telafi hep telafi....
İnşallah burda da neraber çekeriz canım :)6 yı gördüğüm an evde küçük bir halay partisi düzenleyeceğim
Sen başkasınmaalesef yiyemem sade yumurta erken yiyorum eritirim diye düşündüm dışarda döner kumru yemektense iyi yaptım bence aklımı seveyim aklımı
Zaten yumurta olayını abartmamaya karar verdim beni tok tuttu için tercih ediyorum ama şimdi daha dikkatli olucam teşekkürlr canimSürekli hatırlatmak istemiyorum ama bu kabak olayı safra keseni de çok dinlendirecek
Bugün arkadaşımla buluşacaktım, ilk bebeği, sonra kendisi rahatsızlanmış maalesef.. görüşemedik.
ben de kendimi temizliğe verdim
Sizden ne haber fit kelebeklerrr?
Bend e iş bitmiyo evde oldummu oturamıyorum yerimde:)Bugün arkadaşımla buluşacaktım, ilk bebeği, sonra kendisi rahatsızlanmış maalesef.. görüşemedik.
maalesef yiyemem sade yumurta erken yiyorum eritirim diye düşündüm dışarda döner kumru yemektense iyi yaptım bence aklımı seveyim aklımı
buda senin elinde cnmİnşallah abla
Amaç önceki günleri telafi edip 69.1 i tekrar görmek zaten.kilo vermek değil şu an artıyım.
Hep telafi hep telafi....
ben evdekilerde fazla hamurisi yesin istemiyorum onun icin yapmiyorum cnmMaşallah :))
Ben de öyle.hamurişi de oluyor bizde.
Ayy inanmıyorum iyi ki telefonu elime aldım ufaklık ayakkabısına toprak doldurmuş bile .
10 dk oturuyom 15 dk lık iş çıkıyor .
pirasayla tavuk guzel olur cnmSelamlar efenim,
Dün açlıktan elim yüzüm bi tuhaf oldu akşamama sabah eksi görünce açlığı unuttum, inşaallah yarına kadar artarak devam eder, malum bazen sürprizler yapabiliyor bünye..
Akşama haşlama tavukla pilav yapacağım, dünden kalan pırasayla biraz tavuk yiyip günü erken kapatmaya çalışcam. Bugün eşimi bekleyip risk almak istemiyorum
tatlim lutfen beyaz ekmegi birak artiksabah 9 civarı
peynirli tavada yumurta
1,5 dilim ekmek
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
1 tabak nohut
1 bardak ayran
ara
az kuru üzüm
şekersiz çay
akşam saat 16:15 civarı özellikle erken yiyorum
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
su 1.5 litre
bu akşam kızlarla dışarda buluşcaz özellikle tok gidiyorum
Aiyy ben öyle eski dost buluşmalarından çok hoşlanırım. Ki seninkiler baya baya eskiymişbende iş çıkışı buluşcam, bebeklik arkadaşlarım hepsi aynı mahalleden 4 5 kişi olcaz hani tek tük denk gelirdikte ilk defa böyle toplu toplancaz :)
Acikirsan gec olmadan biraz yogurt ye istersen cnmYemekleri yaptım kabagimi yedim akşama açlık durumuna göre 1 porsiyon daha yerim ama acıkmazsam yemiyeyim demiMefkurem
Evet bir yer tamam olunca öbür yer batıyor, illa temizleyecek düzenleyecek bir şey oluyor. O yüzden ben arada tamamen salıyorum, iyi geliyoBend e iş bitmiyo evde oldummu oturamıyorum yerimde:)
buda senin elinde cnm
1 hafta sabredip kacamak yapma bak ne guzel vereceksin
ben evdekilerde fazla hamurisi yesin istemiyorum onun icin yapmiyorum cnm
pirasayla tavuk guzel olur cnm
Araya pilav karismasin ama :))
tatlim lutfen beyaz ekmegi birak artik
Oglen salata yokmuydu
Oglen nohut oldugu icin aksam ekmek olmasa daha yi olur
Suyuda artirmaya calis
Biz aslaniz cnmBugün arkadaşımla buluşacaktım, ilk bebeği, sonra kendisi rahatsızlanmış maalesef.. görüşemedik.
Baharat attım tuz atmadım yanına yoğurtAcikirsan gec olmadan biraz yogurt ye istersen cnm
Tuzsuz yaptin degilmi
cok guzel cnm benimde kereviz var bi yapmadim
yok acliktan bulanmisti cnm onu yiyince biraz iyi geldi :)) artik o kadar ac kalamiyorum
Neyse sayili gun deyip sabredecez artik :)) en azindan kardesin gidince arada cee de
bu ara biraz dikkat etmiyonmu acaba :))))
senin menu cok guzelmis
Konyada da etliekmek yaptirilir
Her ogun yesem bikmam
dusunmemeye calis cnm dikkatini baska seylere ver
onceden planli olmak cok onemli
Yoksa cok acikinca hemen karbonlara saldiririz
ben almanya, gewezebidik Sweetyy83 hollanda, pesto26 Edibe12 ingiltere :))
erken saatte 1 tane icilebilir heralde cnm
plan guzel cnm
Ins. Onceki gunleri telafi etmis olursun
Aynen oyle mesela suan kendime cay molası verdim :)Evet bir yer tamam olunca öbür yer batıyor, illa temizleyecek düzenleyecek bir şey oluyor. O yüzden ben arada tamamen salıyorum, iyi geliyo
Bosver alma cnm
Evde olunca gozunun onunde zor olur
buda senin elinde cnm
1 hafta sabredip kacamak yapma bak ne guzel vereceksin
ben evdekilerde fazla hamurisi yesin istemiyorum onun icin yapmiyorum cnm
pirasayla tavuk guzel olur cnm
Araya pilav karismasin ama :))
tatlim lutfen beyaz ekmegi birak artik
Oglen salata yokmuydu
Oglen nohut oldugu icin aksam ekmek olmasa daha yi olur
Suyuda artirmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?