Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün arkadaşımla buluşacaktım, ilk bebeği, sonra kendisi rahatsızlanmış maalesef.. görüşemedik.
ben de kendimi temizliğe verdim
Sizden ne haber fit kelebeklerrr?

bende iş çıkışı buluşcam, bebeklik arkadaşlarım hepsi aynı mahalleden 4 5 kişi olcaz hani tek tük denk gelirdikte ilk defa böyle toplu toplancaz :)

maalesef yiyemem sade yumurta erken yiyorum eritirim diye düşündüm dışarda döner kumru yemektense iyi yaptım bence aklımı seveyim aklımı

Alternatifin döner ve kumruysa bence tüm ekip olarak aklını sevmeliyiz inşaallah bugün ben de erken kapatabilirim, akşam yatma vakti vücudum karbooooon diye ağlıyor genelde..

İnşallah abla
Amaç önceki günleri telafi edip 69.1 i tekrar görmek zaten.kilo vermek değil şu an artıyım.

Hep telafi hep telafi....
buda senin elinde cnm
1 hafta sabredip kacamak yapma bak ne guzel vereceksin
Maşallah :))
Ben de öyle.hamurişi de oluyor bizde.

Ayy inanmıyorum iyi ki telefonu elime aldım ufaklık ayakkabısına toprak doldurmuş bile .
10 dk oturuyom 15 dk lık iş çıkıyor .
ben evdekilerde fazla hamurisi yesin istemiyorum onun icin yapmiyorum cnm
pirasayla tavuk guzel olur cnm
Araya pilav karismasin ama :))
tatlim lutfen beyaz ekmegi birak artik
Oglen salata yokmuydu

Oglen nohut oldugu icin aksam ekmek olmasa daha yi olur
Suyuda artirmaya calis

Yooook, Cuma aşkına bunu kendime yapamam:)

Acikirsan gec olmadan biraz yogurt ye istersen cnm
Tuzsuz yaptin degilmi
Baharat attım tuz atmadım yanına yoğurt
Ya kaç zamndır erken kapatmaya alışmışım ondan acıkmıyorum
Aklıma bişey geldi hani senin önerdiğin karaciğer temizliği vardiya acaba bu temizlik benim taşada iyi gelirmi ( taşı benimsedim )

Ediyorm aslinda abla bayadir canim manti cekiyordu dun yaptm oda hemem farketti tartida. Bide dikkat etmesem sanirim en az bi 5 kilo daha fazla alirdm heralde

öğlen salata yoktu bize ya ayran ya yoğurt ya salata olur öğlen
hep eşim yüzünden attı ekmeğimi bir daha o fırına gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…