Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Miniklere hiç kıyamam hep sağlıklı olsunlar inş
Inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz canim Allah acılarını göstermesin
Ewt ben tok yutuyordm artik ac yutuyorm bilmedigim icin ac yutunca aciktirir diye dusunmustum

Insallah hayirli sonuclarla cikarsiniz ordan canim dualarimiz sizinle
inşallah sorun yoktur gülüm sen çok düşünüp kendini kasma sütlüsün stres iyi değil sonuçlar belli olunca hemen yaz olur mu
tekrar selam hanımlar
şimdi geldik hastaneden
sağ kulağından geçemedi ne yazık ki testin sonuna doğru uyandığı ve kulk yapısı biraz yapışık olduğu için doktor yarın tekrar gitmemizi istedi sol kulağı hiç yapamadı

tam anlamadım canım iyi bişi mi kötü bişi mi zamanla yapışıklık geçermiymiş

Anaa sasirdim abla ne cok gidiyormus ben haftalik 10 yumurta aliyorm genelde yetiyor ben haftada 5-6 yiyorm esim cok sevmez haftada 2 anca yiyodur yemeklere haftada 1-2 anca gidiyodur pek tatli hamurisi yapmiyorum cnku

Canimmm cok gecmis olsun, Allah sifa versin heoinize tez zamanda
Canim her seyin cok guzel, hic endise etme regl etkisi gidince asil sonuci gorecemsin hic merak etme

Çok geçmiş olsun, bir sonraki muayene için gün verdi mi? Allah şifa versin..

ben ne onermistim hatırlamıyorum
Ediyorm aslinda abla bayadir canim manti cekiyordu dun yaptm oda hemem farketti tartida. Bide dikkat etmesem sanirim en az bi 5 kilo daha fazla alirdm heralde
arada o kadar olur cnm
ne desem bilemedim cnm belki diger kulaginda bisey yoktur
Yinede her gelen Allahtan
Anaa sasirdim abla ne cok gidiyormus ben haftalik 10 yumurta aliyorm genelde yetiyor ben haftada 5-6 yiyorm esim cok sevmez haftada 2 anca yiyodur yemeklere haftada 1-2 anca gidiyodur pek tatli hamurisi yapmiyorum cnku
cantalarina 2 ser tane koyuyom cnm bende 2 yedimmi oluyor 6 :)))

ben ne onermistim hatırlamıyorum
arada o kadar olur cnm
ne desem bilemedim cnm belki diger kulaginda bisey yoktur
Yinede her gelen Allahtan
cantalarina 2 ser tane koyuyom cnm bende 2 yedimmi oluyor 6 :)))

Wuuu dogru siz seviyorsunuz ailecek aslinda sagliklida yemek lazim yani :))

been hep duyduğunu düşünüyordum ama yanıldım mı bilmiyoru

Eğer duyduğunu hissediyorsan belki bir kulaktadir
Erken teşhis hayat kurtarır hem
Beni de doktorum korkuttu genetik bozuk olabilir belki hiç çocuğunuz olmaz dedi, bugün öğrendim genetiğim temiz birazda ondan mutluyum.Düşünsene hiç bebeğin olmayacak dedi yıkıldım doktorlar kötüsünü söyler ama iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…