- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.301
O benim genel hitap tarzımdı aslında ama olsunBiz aslaniz cnm
Yakinda amblemimizi eklerler
Miniklere hiç kıyamam hep sağlıklı olsunlar inş
Inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz canim Allah acılarını göstermesin
saol cnm
guzel eksi getirsin ins cnm
katılıyorum regl oncesi ve reglken tartilmayin derler zaten bnm de cumartesi regl günüm
amin insAllah cnm
amiiin insAllah
oruc nefsi terbiye etmeye birebir bence dene mutlaka ikinci gunu alışmaya baslarsn cnm
Canım acaba yeterli beslenmedgn icin mi gitmedi ara öğün yapmiyorsan yap metabolizma çalışsın bence
bende bende
tebrik ederim cnm katlanarak devam etsin insAllah
2 hafta sonra tekrar tahlil yapmazlar genelde cnm kabizsan o da etkiler
amin insAllah cnm
vitaminler hic bi zmn kilo aldrmaz cnm istah açar ama yediklerin az olduğu halde kilo alıyorsan baska bi yerdr yanlis yaoiordrsn bence omegayla alakasi yoktur
giyemedgn kiyafetlefj düşün kiko verip basarmanin mutluluğunu düşün
güzel gidiyor cnm pazara gittim geldim ev isi yaptim tatlı acacm yarin ki misafrlerim icin sonra da camasrlara baslicam ütü falan vardi bi kac senin nasil geçiyor
insAllah kaptanim
Rabbim evlatlarımızı korusun onlara sağlık hayrlisi ömür versin cnm guzel sonuclarla gel insAllah
bi ara denerim cnm sagolasin
salatadan korkma cnm hem doyurucu olur hemde faydali
kuzum emziriyosun ve spor yapiyosun min. 3 lt olmasi lazim
insallah onlarda verir cnm
aksam activa yedim cnm midem bulandi
ne kadar kalicaklar
Seni ozlicez yine
aksam activa yedim cnm
sonuc ins. Guzel olur cnm bugun lutfen erken kapat
edibe sen biraz kendini kandiriyosun cnm
Eger gercekten kilo vermek istiyorsan ne yapman gerektigini biliyorsun
Son sefer ne guzel baslamistin
Bahaneler uretmeyi birak lutfen
offf kotu olmus neyse o sebeble isler bitmis
Ama menu yazilmamis
bu lafi cok begendimmm :)
Allah kabul etsin cnm masallah
kuzum menulerin hep guzeldi sadece sen bu hafta cok negatiftin
Elimden geleni yapiyorum diyip onune umutla bak
Makine degiliz her hafta ayni olmaz
Bugun sifir tuz yapmaya calis
Bide dukan birasini gun icinde ic
menu guzel cnm ama ekmekler beyaz diye hissediyorum :) türünü de yazalim
Aksam salatanin yaninda yogurtta iyi olurdu
oyyyyy misafirmiiiiii :) ne kadar kalicaklar
ac kalma zaten tatlim dogru seyleri doyuncaya kadar ye
ohhh cok sukur tatlim
Aynen oyle yap cnm bide kahvalti gec olunca ara ogun ekle
hadi insallah cnmbu hafta bikac kisinin iyi vermesi lazim
iyi bari cnm yarin guzel eksi gelsin ins.
eksiler hep devam eetsin inşallah
Aaaa ne guzellll
kuzum kabizligin nedeni stresde olabilir son zaman cok sıktın kendini
D vit dusuk diyorsun o da engel biliyorsun
Mantiksal dusunursek omeganin aldirmamasi lazim
Insan balik yiyince kilomu aliyor
ins. Guzel haberlerle gel cnm ❤
ins. Hersey yolundadir cnm haber et bizede
karbonsuz hayat mı olur :))
dularımız minikle, hayırlı sonuçlarla gelin canım
d vit kullanıyorum zaten,
sporu bırakıp sadece yürüyüş mü yapsam. ben hamburger pizza yerken korudum kiloyu şimdi noluyor
delirecem ay, gün geçmiyorki kafama takılan birşey olmasın
yok bacım cuma günüyle aynı kilom yarına bakalim yarina ne olacak
güzel haberlerle gelin inşallah canım
valla abla bir yol bulmam lazim boyle kus kadar yemekten sıkıldım
kacamak olmadigina göre iner elbet canim bozma moralini bazen elimizden bisey gelmiyor bu hafta 3 kilo hedef koydum pazartesiden veri Artiyi anca bugun sabitledim şimdi 3 kilo derken 300 grama fitim
Ewt ben tok yutuyordm artik ac yutuyorm bilmedigim icin ac yutunca aciktirir diye dusunmustum
Insallah hayirli sonuclarla cikarsiniz ordan canim dualarimiz sizinle
tekrar selam hanımlarinşallah sorun yoktur gülüm sen çok düşünüp kendini kasma sütlüsün stres iyi değil sonuçlar belli olunca hemen yaz olur mu
Aiyy ben öyle eski dost buluşmalarından çok hoşlanırım. Ki seninkiler baya baya eskiymiş
tekrar selam hanımlar
şimdi geldik hastaneden
sağ kulağından geçemedi ne yazık ki testin sonuna doğru uyandığı ve kulk yapısı biraz yapışık olduğu için doktor yarın tekrar gitmemizi istedi sol kulağı hiç yapamadı
Ben eve yumurta peynir yetistiremiyirum
Sozde 3 kisiyiz gunluk min. 6 yumurta gidiyor
Hamurisi falan yapmiyorum zaten anca biri gelirse
Peynirde yaklasik 1 haftada 1 kilo gidiyor
Hem kahvalti yapiliyor bide esimin oglanin cantalarina azık hazirliyorum
kötü birşey ne yazık kitam anlamadım canım iyi bişi mi kötü bişi mizamanla yapışıklık geçermiymiş
Canimmm cok gecmis olsun, Allah sifa versin heoinize tez zamandaAslinda bu aralar ben ve evdekiler baya bi hastalıklarla bogusuyoruz) dünde eşimin fıtığı tuttu çok ağrısı vardı illa doktora gidelim dedim yok falan filan dedi neyse gece 01 civariydi bacakları kasildi hicbisekilde kipirdatamiyordu' gecenin o saati o halde arabada kullanmazdi, sonra arkadaşını aradık geldi bende çocukları komşuya bıraktım, gittik iste kas gevsetici falan yaptilar sonra düzeldi çok şükür tabi bende cok korktum acaba başka biseymi var diye neyse daha iyi çok şükür (allah eşimin kötü bi durumunu göstermesin ben dayanamam ona) onun dışında oğlum hasta bende daha toparlanamadım boğazlarım çok şişmiş durum bu abla ama allahım başka kötü şeyler göstermesin bunlarada şükür
Canim her seyin cok guzel, hic endise etme regl etkisi gidince asil sonuci gorecemsin hic merak etmeMenüm
Sabah 08.30
2 yumurtadan biberli yumurta
1 dilim hellim
1 kk süzme peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara 09.30
12 badem
Akşam 18.00
Peynirli 2 yumurta
Su:3 lt
Spor:35 dk yürüyüş =105 puan
1 mil leslie=45 puan
Toplam=150 puanPnrrr-12
Hayırlı akşamlar tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakmayın :) kendimden bahsedecek olursam 29 yasindayim 166 boy 82 kiloyum hamilelikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum hedefim 57kg. Bu süre boyunca bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
Bence cok guzel olmus, afiyet olsunBugunkü menüm
10.00 2 haslanmış yumurta
5 zeytin
1 tb ekmek
12.00 2si 1 arada
13.00 doğumgunüne gitmiştim 2 mercimek köftesi, çok ince bi dilim pasta, patates salatasının kıvırcıkları
19.00 5 tane ekmeksiz yapilmiş köfte
Bol limonlu salata
2.5 l su
80 dk yürüyüş 240 +60 dk hafif yürüyüs 60 =300 puanPnrrr-12
Salatan daha bol olsaymis ve kuruyemislerin biraz daha az olsaymis cok daha iyi olurmus canim. Ama kotu degil, zamanla daha iyi olur.Mefkurem
Çarşamba
Kahvaltı 09.30
1 dilim tbe ile peynirli tost
Tavada 1 yumurta
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
İki dilim salatalık
2 dilim greyfurt
4 badem
1 yk yoğurt
Öğlen 15.00
2 yk yoğurt
10 badem, 10 Antep fıstığı
Akşam 18.30
2 servis kaşığı pırasa yemeği
2 yk yoğurt
15 Antep fıstığı (epey minikler)
2 yk salata
Su:2lt
Spor: henüz yapmadım, duruma göre yazarım
Afiyet olsun canim guzel olmusSabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates
Yarım dilim portakal
Ara 17.10 1 fincan sütlü kahve
10 fındık 1 gün kurusu
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase salata
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Yap.a bahar hemen zencefil bal, pekmez yuklemesi yappOhhh bir gribim eksiktitabi Bahar bahara aldanirsa böyle olur
Gecmis olsun Ekim simdi iyisin di mi?yemek planı canoom kendime yeşil fasulye kavurup yoğurtla yiyecektim de :)
börek için patates haşlamıştım sonra baş göz ağrısı tansiyon düşmesi falan oldu börek de kaldı ben de patatesi salata yaptım yedik :)
Ay cok az geldi, ben detoksda daha cok yemisim sanki, yine de bu kadar azaltma canim, vucut besinsiz de kalmasin.Bugünkü menum
Sabah 11:00
1 bardak süt
Kahvalti 12:30
1kase sehriyeli tavuk çorbası (2.5 kepce)
Ara
1 portakal
Akşam 18:00
1 kase sebze çorbası (içinde un yoktu)
Yoğurt
1.5 litre su
Bitki çayları
Spor yok
Meyvenin ganinda bir yogurt sut olsaymis daha iyiymis ama sebze yemeginin cok olmasi oyle sorun yaratmaz canim. Aksam zaten sadece yogurt yemissinMenüm
Sabah 08 30 1 sahanda yumurya 1 d tbe 1 kk peynir domates
Öğle 1 tabak pirinçli pırasa yemeği 1 tabak kabak yemeği(fazla kaçırdım evet) yoğurt
Ara 2 portakal
Akşam 17.00 baharatlı yoğurt 1 d tbe
Su 1.5 lt
Spor yok
Findik cok geldi ama sanirim sen bardakla olcuyosun o yuzden bir sey demiyorum, bulgur seni sisirmiyorsa bence sikinti yok :)Menumu yazayim alintilari aldim
sabah 12.30
1 yumurta
1dilim peynir
1 domates
bol yeşillik
5 zeytin
16.30
1 kase m. Çorba
2 kasik bulgur pilavı
salata
17 .00
1 avuç fındık yedim 17 tane
yeşil çay
1 dilim armut
Su.3lt
Spor yok
Suyu artir kusum hem spor var hem emziriyorsun onun disinda senin icin bence guzel (senin icin derken emzirdigin icin pattise falan bisey demedim)Menümü yazayım düzelmişken site
Sabah 12gibi
Yumurta
Zeytin 5 6 tane
Peynir 2dilim
1dilim tbe
Ara öğün
Hurma 2tane
Türk kahvesi
Akşam19:00
Salata
Çok az börülce
3kaşık kadar bakla üzerinde yoğurt
3kaşık kadar patates yemeği
Şekersiz Türk kahvesi
Su 2lt kadar
Spor
1saat sabah yürüyüş yaptım tempolu 3ile çarpıyormuşuz 180p
1saat akşam yürüdüm 180p
Toplam 360pPnrrr-12
Nasil oldun canim daha iyi misin?Benim tansiyon mu düştü acaba böyle bi elim ayağım titriyor gücü bitmiş gibimi desem ayaklarım buz gibi eşimi uyandırsam mı bilemedim
Afiyet olsun ablammCarsamba menum
11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik
15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata
16.00
3 hurma
2 ceviz
Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
Pnrrr-12 90 puan
Ayy ayni benim ablam, unideyken gunde 11 saat falan ders calisirdi cift anadal yapicam diye bi taraflarini yirtti sagligini iyice zedeledi simdi de saglikli olucam diye vejeteryan oldu, aksam 8.30 da yatip sabah 6 da kalkmaya calisiyo her ogun taze yemek pisiriyor, her sehin organigini bulucam diye yirtiniyo. Insan onceliklerinj iyi belirlemeli. Haa bu arafa cift anadal yapti, japonya da master, yenizelandada domtora yapti aimdi evde bebesini buyutuyohepimiz zayıflamaya çalışıyoruz kız kardeşimle ablamın ki daha da acil
telefon da az önce konuştuk kız kardeşimle baktım ağzı şapur şupur ediyor kız sen ne yiyorsun bu saatte dedim 2 tane cips kalmış onu ağzıma attım dedi :)) ben de azarladım bu saatte 2 cipsi yiyene kadar çöpe atsana uleeennn didim
ablam da kendine hiç bakmıyor yaa telefon da iyiym diyor ama 2 haftadır tartılmıyor da tansiyon ilacı kullanıyor kalp büyümesi başlangıcı var ve doktor acil zayıfla bari 5-10 kilo ver ki tansiyon ilacını bırakalım bedenin yükü ağır gelince dolaşım zorlanıyor kalp ondan zorlanıyor demiş , ama ablamın derdi yüksek lisans hocalarının verdiği 25 kitabı 20 gün de okuyup ödevlerini yapmak da yemek bile doğru düzgün pişirip yediklerinden şüpheliyimyani hic bir sey sagligimizdan ileri degil, bugun sana cok onemli gozuken maddi seyler gun gelir yaa neden kendimi bu kadar yipratmisim der onceliklerini gozden gecirirsin.
Sana zaten yazdim sabah ama alintilarda kalmis, dedigim gibi o eksi bir iki gune gelecekGünaydinlar
Cumaya göre +500 gördüm. Oysaki ne beklemiştim bugünden . Moralim yerlerde . Hani kaçamak falan yapsam olur dicem de
Ay sahane olmus afiyet omsun bol eksi getirsinDünkü menüm
sabah 9
bir dilim ekmek
haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kuru üzüm az
öğlen 1
1 tabak mercimek
1 tabak salata
ara
3 adet hurma
süt
akşam 6
1 kase salata
su 1,5 litredir
@cemresila @Swetty83
Saol canimm, ogrencilere de bu vesileyle destek olduk mutlu oldum :)
Az yeme canim gerektigi kadar ye zaten, fikrini sonuna kadar destekliyorumGünaydın kızlar bugun kopruden once son cikis bu hafta hic hayal ettigim gibi olmadi Artiyi yok etmek icin tabiri caizse kus kadar beslendim bugun anca sabite dustum artik bu gun ne getirirse bu hafta daha doğru besinlerle olmasi gerektiği kadar tuketicem bu az yeme durumundan bunaldim
Canim benim takip ettigim diyetisyenler var, d vitamini eksikligi direk kilo yapiyor, suan aliyosun ama depolarin tam dolmamistir. Bir de doktorlar turkiyede pek dikkat etmiyirlar d vit alirken yaninda magnezyum da almazsan bi zaman sonra kaslarda kramplar giriyor, benim basima gelmisti sonra etrafimda d vit kulkananlara sordum herkes aa bende de kramp oldu kullanirken ondan mi demisti. Magnezyumda al magron gibi adi olan bi tane vardi suda eriyodu galiba ben onu kullanmistim bi sure hem kabizligida iyi geliyo magnezyum. Yani sorun d vit arti wc ikisi birlikte sende tabiki arti olursun cok normal.Kızlarrrr
Ben beslenmeme ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen
her hafta 200 - 300 gr alıyorum sizce sebebi nedir?
Omega 3 kullanıyorum halsizliğim için, yeme değişmediği süre boyunca kilo aldırmaz diye biliyorum, aksine kilo vermede etkilidir omega 3
Artık sinirlerim bozulmaya başladı, kabızlık sorunum var geçen haftadan beri ondan mı acaba
En son 2 hafta önce tahlillerimi yaptırmıştım D vit hariç hepsi normaldi, değerlerim düşmüş olabilir mi?
Canim ben bi ara kolestrum yuksek oldugu icin kullanmistim, omega 3 kilo yapmaz aksine iyi yag oldugu icin kotu yaglari eritir ve kolestrolu dusurur.Ben 2012 de de 3 ay omega 3 kullanmıştım. O zaman da sağlıklıya yakın besleniyordum, hiç kilo almadım aksine verdim. Ama cidden kilo aldırıyorsa bırakayım ben bunu ama iştah açtığı için kilo aldırıyor derler. ben ekstra birşey yemiyorum ki
Ay insallah her seyi iyi cikar canim, dualarim sizinleTünaydın kızlar
Miniğimin işitme testi için hastanedeyiz
Dua edin kızım için olur mu
Zaten yazmislar ama ben d esoyleyeyim maksimum 3 tane o da her gun degil, her gun iciyosan gunde 2 taneBirsey soracağım yeşil çayı günde kaç bardak tuketmeliyim? 6 bardak(bir bardak 200ml)çok mu olur
tekrar selam hanımlar
şimdi geldik hastaneden
sağ kulağından geçemedi ne yazık ki testin sonuna doğru uyandığı ve kulk yapısı biraz yapışık olduğu için doktor yarın tekrar gitmemizi istedi sol kulağı hiç yapamadı
Biz aslaniz cnm
Yakinda amblemimizi eklerler
Bi kaşığı attıktan sonra gerisi hatırlanmıyor zaten canım, dibini görüyorsun
kötü birşey ne yazık ki
işitmiyor görünüyor şu anda(
yarın sabah gideceğizÇok geçmiş olsun, bir sonraki muayene için gün verdi mi? Allah şifa versin..
been hep duyduğunu düşünüyordum ama yanıldım mı bilmiyoruşüphelerin var mıydı canım
sol kulak nasıl peki
ben ne onermistim hatırlamıyorumBaharat attım tuz atmadım yanına yoğurt
Ya kaç zamndır erken kapatmaya alışmışım ondan acıkmıyorum
Aklıma bişey geldi hani senin önerdiğin karaciğer temizliği vardiya acaba bu temizlik benim taşada iyi gelirmi ( taşı benimsedim )
arada o kadar olur cnmEdiyorm aslinda abla bayadir canim manti cekiyordu dun yaptm oda hemem farketti tartida. Bide dikkat etmesem sanirim en az bi 5 kilo daha fazla alirdm heralde
ne desem bilemedim cnmtekrar selam hanımlar
şimdi geldik hastaneden
cantalarina 2 ser tane koyuyom cnm bende 2 yedimmi oluyor 6 :)))Anaa sasirdim abla ne cok gidiyormus ben haftalik 10 yumurta aliyorm genelde yetiyor ben haftada 5-6 yiyorm esim cok sevmez haftada 2 anca yiyodur yemeklere haftada 1-2 anca gidiyodur pek tatli hamurisi yapmiyorum cnku
ben ne onermistim hatırlamıyorum
arada o kadar olur cnm
ne desem bilemedim cnmbelki diger kulaginda bisey yoktur
Yinede her gelen Allahtan
cantalarina 2 ser tane koyuyom cnm bende 2 yedimmi oluyor 6 :)))
kötü birşey ne yazık ki
işitmiyor görünüyor şu anda(
been hep duyduğunu düşünüyordum ama yanıldım mı bilmiyoru
been hep duyduğunu düşünüyordum ama yanıldım mı bilmiyoru
Simdilik listedekilerde ve eski takim uyelerinde var cnmbana da koyarlar mı aslan amblemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?