- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.441
Teşekkürler kaptanimpersembe icin guzel cnm
yat dinlen iyice cnm iyi geceler
boyle diye diye aylar geciyoraynen abla ya ne zmn hafta bitiyor anlamıyorum
herkes icin insallah cnmIyi geceler kızlar yarın görüşürüz insallah guzel sonuc gelir yarin zira şuan cok açım
Anladım canım hayırlısı nasılsa öyle olsunCanım değerim çok düşük çıktı. Pazartesi değer sıfırlanmış mı diye bir daha kan vericem.
Aynen canım saglıksız gebelikler genelde düşükle sonuçlanıyor. Herşeyin hayırlısı olsun. Alıştım sanırım bu duruma. Bu 3.oldu
Evet dün muayene etti . Bugün de değer çok düşük çıkınca düşük yapıyorsun dedi.
Sağ ol canim. Amenna herseyin hayırlısı.
Sağ ol canım
Öyle işte
Kızlar ben bugün hiç evde değildim ancak eve girdim giremedim foruma da çok kötü şeyler de yedim hiç yazmak istemiyorum Perşembe’ye hiç yakışmayan şeyler yedim ya uff canım çok skkn kendimi çok kötü hissediyorum menüyü yazmak da istemiyorum o yüzden kimseyi etkilemeyeyim
Ana maddesi fesleğen olan birazcık yağlı bi sos:) evet, düşün halimi, nick seçerken bile yemeklerden ilham alıyorumguzel afiyet olsun tatlim
guzel olmuş canim yoğurt çorbasının zararı olmaz bol eksi getirsin
super
Çok guzel canim afiyet olsun
guzel canım afiyet olsun
Çok guzel canim afiyet olsun
kepeklide olsa poca yeme tatlım onun içindeki yagi ben çok iyi bilirim
Çok guzel tatlım
pedro sözü ne merak ettim :) nickini bu sostanmi aldin:)
Guzel canim afiyt olsun
et sote gibimi guzel olmuş menun
guzel olmuş bol eksi getirsin inş
bende cokkk heyecanla bekliyom
ben burdayım ama uyuycam :)
Aynı dertten muzdaribim ve endişeleniyorum.. durup durup yarın artı gelmem umarım bu tavuk yüzündenBen aksam fazlami yedim nedir
Kac saat gecti daha acikmadim
Tavugun fazla degildiki cnmAynı dertten muzdaribim ve endişeleniyorum.. durup durup yarın artı gelmem umarım bu tavuk yüzünden
Bilmiyorum ya böyle bi doluluk bi şişkinlik geldi. Son zamanlarda pek yaşamadığım bir his malum, tedirgin oldumTavugun fazla degildiki cnm
Daha erken sayilir
Biz yatana kadar acikiriz heralde :)))
afiyet olsun canim gayet guzelIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 04:20
Cay bardağına 1 tatli.k çörekotu yağı döktüm içtim
1 fincan Hindiba kahvesi
04:50
1kk beyaz peynir
2 marul-2 haşlanmış yumurtayla salata yaptim
10 zeytin
1 orta boy domates
Yarım dilim tbe
1 lt su
İftar 19:10
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yogurt çorbası
Dolu bi tabak salata (marul-domates-salatalik-lahana)
Yatana kadar 2.5 lt olur su
Spor yok
Haftaya sporla bomba gibi gelicem ama ya bu hafta hic spor yapamadm
sabah bol olmus ama arada bisey yememissin toplama baktigimda bence guzel afiyet olsunPerşembe
Kahvaltı 09.40
1 dilim tbe ile peynirli tost-azıcık pesto sosu içeriyor-
1 adet tavada yumurta
3 adet kraker (balık krakerden bile küçük:))
5 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 çatal baharatlı krem peynir
1.5 yk yoğurt
Yarım çay bardağı süt
2 adet kiraz domates
Akşam 18.10
1.5 servis kaşığı pırasa
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
2 yk yoğurt
2 yk salata
Su:2 lt
Spor bugünlük yok
afiyet olsun canim, suyu biraz artirsan daha kolay gider kilolarBugunki menum
Sabah 1 sutlu kahve biraz yaban mersini kuru uzum 4_5ceviz 7_8kasik etli gendime
Aksam18 gibi
150 gr tavuk doner sebze
Suyu da tam hatirlamiyirum ama 1.5yakin
diyetisyenin menusunu zaten diyetisyen menusu diye belirterek paylasirsan kimse sana az ya da cok demz zaten :) bugun persembe diye boyleyiz, ben detokstayim mesela ama benim detoksda diyetisyenimin eskiden verdigimbir liste zaten :)Hiç karbonhidrat yok, süt ürünleri yok, Benim menümü diyetisyenim oluşturmuştu. Yine onu uygulamayı düşünüyorum. Size göre çok fazla yemiş olacağım... Biraz yavaş gidebilir kilolar
afiyet olsun sucuk kabizlik yapiyor ve 4 ince dilimi 1 porsiyon et sayiliyor yerken miktara dikkat et canim ama bugun ki menun iyi b sadece ek bilgi vermek istedimDunki menum aklimda kaldigi kadar kusura bakmayin
1 sutlu kahve yaban mersini ceviz
13 gibi
Sucuklu sebzeli omlet peynir biber
1 kayisi cok az cerez
18 - 20
1 kase corba 1 d. Ekmek 1 tabak etli gendime yogurt
yaz yaz sen bize bakma herkes kendi bunyesine gore yiyor sonucta :)Ben yediklerimi hiç yazmayayım, Yarından itibaren düzenli yazarimsizi görünce kendimden utandim
normal menu gibi ama degil :) aslolan miktari degilde bunda cesit, yediklerimizin cesiti :) bakalim yarin insallah guzel bir eksi gorurum detoksa deger :)ben begendim cnm
senin detoks normal menu gibiymis :)))
beyaz ekmek pogaca yi cikarirsak guzel olacakmis cnm :))
gayet guzel cnm hatta kabagi daha fazla yiyebilirdin ama keske salataya lahana koymasayin
araya kraker kacmis ama yinede guzel cnm :))
etli gendirme ne cnm
Doner kotu degil ama tuzlu oldugu icin bugun yemesen iyiydi
afiyet olsun ablaa bol eksi getirsin insallahPersembe menum
12.00 civari
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
17.30
1 tabak kiymali mantar kavurma
200 gr kadar quark
Bugun pro gibi olsun diye yesillik, salata yemedim :)
Su 3 lt olur
Spor 2 mil leslie
@Pnrrr-20 90 puan
ay kesinlikle haftalik yarisma ile aslinda bizde bilmeden zen teknigini uyguluyoruz. zen teknigi isleri kucuk parcalara bolerek her seferinde kucuk tek bir is yapmaya dayaniyor, biz de her hafta toplam hedefimizin kucuk bir kismini gerceklestirmeye calisinca her hafta asil hedefimize biraz daha yaklasmis oluyoruz :)Iyisiyle kotusuyle 1 haftayi daha geride biraktik
Haftalar su gibi akip gidiyor :)))
Bakalim yarin sonuclar nasil olacak
her sey Allah tan, dilerim bu sureci saglikli bir sekilde kolayca atlatirsin ve istedigin zaman rabbim hic bekletmeden size hayirli bir evlat nasip eder.Canım değerim çok düşük çıktı. Pazartesi değer sıfırlanmış mı diye bir daha kan vericem.
Aynen canım saglıksız gebelikler genelde düşükle sonuçlanıyor. Herşeyin hayırlısı olsun. Alıştım sanırım bu duruma. Bu 3.oldu
Evet dün muayene etti . Bugün de değer çok düşük çıkınca düşük yapıyorsun dedi.
Sağ ol canim. Amenna herseyin hayırlısı.
Sağ ol canım
Öyle işte
canim sen yat dinlen tabiki, dualarim seninle, gecmisi dusunme simdiKızlar geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Hastaneden anneme geçtim. Az önce geldim. Çok yorgun hissediyorum. Biraz yatayım
Aynen bende :)) tum hafta aksamlari cok actimBilmiyorum ya böyle bi doluluk bi şişkinlik geldi. Son zamanlarda pek yaşamadığım bir his malum, tedirgin oldum
canim bilinc altin ikna olduysa sana tokluk hissi vererek seni hedefine yoneltiyor olabilir, olumsuz dusunme :)Bilmiyorum ya böyle bi doluluk bi şişkinlik geldi. Son zamanlarda pek yaşamadığım bir his malum, tedirgin oldum
Bu quark nedir tam olarak abla????Aynen bende :)) tum hafta aksamlari cok actim
Bugun quark baya tok tuttu heralde - ki taa 17.30 da yedim
Neyse sabah ola hayrola
Yarisma heyecaniyla her hafta motivemiz tazeleniyor cnmkesinlikle haftalik yarisma ile aslinda bizde bilmeden zen teknigini uyguluyoruz. zen teknigi isleri kucuk parcalara bolerek her seferinde kucuk tek bir is yapmaya dayaniyor, biz de her hafta toplam hedefimizin kucuk bir kismini gerceklestirmeye calisinca her hafta asil hedefimize biraz daha yaklasmis oluyoruz :)
Sana hic yakistiramadim cnmDüşündüm abla düşünmez miyim de elimde olmayan sebepler yüzünden oldu eksiyim eksi olmasına da inş bugün sabahki eksimin üzerine artı olmamıştır
Peynir mayasiyla yapilan yogurdumsu bisey cnm pro orani yuksek tabi sadesini yemek lazim, meyveli olanlarda var onlar sekerli oluyorBu quark nedir tam olarak abla????
kesinlikle, sonuc ne olursa olsun tazelenip birbirimizi destekleyerek yolumuza devam ediyoruz. bugun bireysel listede kendimi gorunce aaa o kadar vermismiyim dedim mesela, insan toplu gorunce daha bi sasiriyor ve mutlu oluyorYarisma heyecaniyla her hafta motivemiz tazeleniyor cnm
Tabi burda birbirimize destek olup, pozitif ornek olmamizinda katkisi cok buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?