Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladım canım hayırlısı nasılsa öyle olsun

Kızlar ben bugün hiç evde değildim ancak eve girdim giremedim foruma da çok kötü şeyler de yedim hiç yazmak istemiyorum Perşembe’ye hiç yakışmayan şeyler yedim ya uff canım çok skkn kendimi çok kötü hissediyorum menüyü yazmak da istemiyorum o yüzden kimseyi etkilemeyeyim

Ana maddesi fesleğen olan birazcık yağlı bi sos:) evet, düşün halimi, nick seçerken bile yemeklerden ilham alıyorum

afiyet olsun canim gayet guzel
sabah bol olmus ama arada bisey yememissin toplama baktigimda bence guzel afiyet olsun
Bugunki menum

Sabah 1 sutlu kahve biraz yaban mersini kuru uzum 4_5ceviz 7_8kasik etli gendime

Aksam18 gibi
150 gr tavuk doner sebze

Suyu da tam hatirlamiyirum ama 1.5yakin
afiyet olsun canim, suyu biraz artirsan daha kolay gider kilolar
Hiç karbonhidrat yok, süt ürünleri yok, Benim menümü diyetisyenim oluşturmuştu. Yine onu uygulamayı düşünüyorum. Size göre çok fazla yemiş olacağım... Biraz yavaş gidebilir kilolar
diyetisyenin menusunu zaten diyetisyen menusu diye belirterek paylasirsan kimse sana az ya da cok demz zaten :) bugun persembe diye boyleyiz, ben detokstayim mesela ama benim detoksda diyetisyenimin eskiden verdigimbir liste zaten :)
Dunki menum aklimda kaldigi kadar kusura bakmayin
1 sutlu kahve yaban mersini ceviz
13 gibi
Sucuklu sebzeli omlet peynir biber

1 kayisi cok az cerez
18 - 20
1 kase corba 1 d. Ekmek 1 tabak etli gendime yogurt
afiyet olsun sucuk kabizlik yapiyor ve 4 ince dilimi 1 porsiyon et sayiliyor yerken miktara dikkat et canim ama bugun ki menun iyi b sadece ek bilgi vermek istedim
Ben yediklerimi hiç yazmayayım, Yarından itibaren düzenli yazarim sizi görünce kendimden utandim
yaz yaz sen bize bakma herkes kendi bunyesine gore yiyor sonucta :)
normal menu gibi ama degil :) aslolan miktari degilde bunda cesit, yediklerimizin cesiti :) bakalim yarin insallah guzel bir eksi gorurum detoksa deger :)
Persembe menum

12.00 civari
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir

17.30
1 tabak kiymali mantar kavurma
200 gr kadar quark

Bugun pro gibi olsun diye yesillik, salata yemedim :)

Su 3 lt olur
Spor 2 mil leslie

@Pnrrr-20 90 puan
afiyet olsun ablaa bol eksi getirsin insallah
Iyisiyle kotusuyle 1 haftayi daha geride biraktik
Haftalar su gibi akip gidiyor :)))

Bakalim yarin sonuclar nasil olacak
ay kesinlikle haftalik yarisma ile aslinda bizde bilmeden zen teknigini uyguluyoruz. zen teknigi isleri kucuk parcalara bolerek her seferinde kucuk tek bir is yapmaya dayaniyor, biz de her hafta toplam hedefimizin kucuk bir kismini gerceklestirmeye calisinca her hafta asil hedefimize biraz daha yaklasmis oluyoruz :)
her sey Allah tan, dilerim bu sureci saglikli bir sekilde kolayca atlatirsin ve istedigin zaman rabbim hic bekletmeden size hayirli bir evlat nasip eder.
Kızlar geçmiş yapamadim kusura bakmayın. Hastaneden anneme geçtim. Az önce geldim. Çok yorgun hissediyorum. Biraz yatayım
canim sen yat dinlen tabiki, dualarim seninle, gecmisi dusunme simdi

Bilmiyorum ya böyle bi doluluk bi şişkinlik geldi. Son zamanlarda pek yaşamadığım bir his malum, tedirgin oldum
Aynen bende :)) tum hafta aksamlari cok actim
Bugun quark baya tok tuttu heralde - ki taa 17.30 da yedim
Neyse sabah ola hayrola

C cemresila cemre bu hafta senden cok ümitliydim oldumu simdi
Hic burayi dusunmedin o zaman
Hayal kirikligina ugrattin beni
Düşündüm abla düşünmez miyim de elimde olmayan sebepler yüzünden oldu eksiyim eksi olmasına da inş bugün sabahki eksimin üzerine artı olmamıştır

Yarisma heyecaniyla her hafta motivemiz tazeleniyor cnm
Tabi burda birbirimize destek olup, pozitif ornek olmamizinda katkisi cok buyuk

İyi gece yarıları herkese ancak gelebildim gündüz bir girdim geriye çıktım o sırada kuzey bir işler peşindeydi galiba :)
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler , grip hafif geçiyor . Şu kasık ağrısı yumurtlama döneminde ve regl başlamadan önce bende ciddi derecede oluyor daha önce de gittim doktora kişk vs var dedi biri diğeri yok tertemiz dedi bir hafta farkla şimdi tekrar randevu aldım bayadirda kadın doğuma gitmedigim için genel kontrol olur bana da
Menüler eminim ki çok iyidir

Yarisma heyecaniyla her hafta motivemiz tazeleniyor cnm
Tabi burda birbirimize destek olup, pozitif ornek olmamizinda katkisi cok buyuk
kesinlikle, sonuc ne olursa olsun tazelenip birbirimizi destekleyerek yolumuza devam ediyoruz. bugun bireysel listede kendimi gorunce aaa o kadar vermismiyim dedim mesela, insan toplu gorunce daha bi sasiriyor ve mutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…