Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilemedim hiç :,( bu hafta içinde biraz daha belli olur duruma göre haftaya girerim belki

lequim hoşgeldin:) gene şanslıymışsın, 66 kilo gelinlik için güzel, ben 77 kiloyla tombili tombili dünya evine girmiştim:) ben de 18 gün önce başladım, aktif oldukça kilo hedefini daha çok hatırlayıp hayatını düzenliyorsun Ayrıca 28 yaşındayım, çocuğum henüz yok, İngiltere’de yaşıyorum, mühendisim, iş arama sürecindeyim

Fatlady uykun yok gibi gelsede karanlikta uyumaya calis uykusuz kaldikca basin daha cok agrir cnm

E ebruebrulii
Tatlim kahveye geleceklerse biskuvi pastasi gibi falan kolay bisey yap cocukla ugrasma

pesto26
Sen yarina kadar düsün cnm kararini oyle ver istersen
Yarinda guzel eksi gelirse yazik olur bilemedimki

[
+1 kızlar beni de yazin aclar listesine midem sanki senfoni orkestrası
kiz cocuk uyuuduysa git yat valla benim kucuk ağlayarak uyandı hala daha tam dalamadi
Kimseyi doyurmuyor bu grup
Oglan uyudu da coktan. Ben de yavaş yavaş uyumaya gideyim
Haklisin abla . Ilaç aldım biraz dindi gibi ağrım uyuyayım tam geçsin insallah
Bende yattim iyi geceler
Herkese guzel eksiler

Edibe12
Sen gelmedin cnm sabah gorusuruz artik
Iyi geceler abla
Yaa çokk geçmiş olsun canımm inşallah uyursun ya

gel bacim gell
Sağ ol canım

Bende yattim iyi geceler
Herkese guzel eksiler

Edibe12
Sen gelmedin cnm sabah gorusuruz artik
Hay Allah kıl payı kaçırmışım seni. Ben de tercümeyle boğuşuyordum. Normalde sabahlar tercümeye devam ederdim tabi uykumu açmak için beslenmeye devam eder abur cuburun dibini bulurdum ama adamlara email attım cumaya yetişmeyecek, pazartesi göndereceğim diye. Sağlığımdan önemli değil ya. Şimdi de yatıyorum aç aç... Oh mis gibi ne güzel... aç yatmayı özlemişim resmen. Yarın tartıda ne çıkarsa çıksın moralimi bozmayacağım ama Pazartesi benden güzel bir eksi gelir.... Herkesin yarın yüzü güler inşallah. Takımca zor bir hafta geçirdik güzeller ama lütfen kimse pes etmesin. Eminim aranızda en vahim olan benimdir ama ben buradaydsam ve kilo almamak için direniyor hatta vermek için umutluysam yakında hepiniz tığ gibi olacaksınız demektir, az sabır...
Tatlı rüyalar herkese

Bunu mu dolduracağım takıma katılmak için Mefkurem

Bir yandan evliliğimi dolu dolu yaşadım canım içimde acaba yok şunuda yaşasaydım diye,bizde başka ufak tefek sorunlar da var, beni baz alma ama engelde bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…