Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar selam hemen menumu yazayim

Saat 12:30
Peynirli 1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek

Saat 16:30
Az sutle 1 kahve

Saat 19:00
3 izgara kofte tamami el kadardir
3 yk yogurt
Salata

Su 2.5 lt dir biraz daha icerim odem cayi dahil

Spor 27 dk jillian 3. Seviye 108 puan, 45 dk bisiklet 90 puan
Toplam 198 puan Pnrrr-12

benim de sevmeye sevilmeye hakkım yok mu? 4,5 yıl oldu yetti artık :)

teşekkür ederim canım benim
en doğal ve en büyük hakkın sevilmek zaten
toprağın sevgisine tohum oldu
suyun sevgisiyle tohum büyüdü
güneşin sevgisiyle açtı
bülbülün sevgisiyle güzelleşti misler gibi koktu gül , gül bir çiçekken bile sevgiyle doğdu büyüdüysen sen insanken nasıl hakkın olmazzz elbette hakkın gülümmmmmmmmm
doğum günün olduğunu yeni öğrendim rabbim sana seni senden çok sevecek , diğer yarım ruh eşim diyecek sana sevgiyi doyasıya yaşamayı tattıracak hayırlı bir eş nasip etsin , sağlıkla huzurla mutlulukla pirpirim yaşlılar olmayı nasip etsin inşallah

Kizlar ben dusundum tasindim, Mefkurem kaptanim, Zuhal ablam sen de uygun gorursen ben izne cikmak istiyorum. Bu aralar hic istedigim gibi paylasim yapamiyorum burda, bikac haftadir da cok az kilo veriyorum, listeyi daha fazla kotu etkilememek adina hem su bas agrim duzelip hem de sporumu tekrar duzene sokana kadar biraz liste disinda devam etsem sanki takim icin daha iyi olacak gibi. Listeyi kotu etkiliyorum diye de strese giriyorum. Tabiki liste disina cikmam demek degil ki serbest serbest takilicam, tam tersi haftada yuzde 1 i yakaladigim zaman tekrar listeye girmek istiyorum ve o mezuniyeti gormek istiyorum. Benim icin burada olmak cok onemli ama son haftalarda size karsi sorumlulugumu istedigim seviyede yerine getiremedigimi hissediyorum. Bu hafta is gorusmesi falan derken kafam iyice gitti gelip menulere bile yorum yapamadim. Surekli bir seyimin cikip bunu bahane etmek de istemiyorum. Eger uygun gorurseniz biraz izinde free olarak devam etmek istiyorum. Kilo vermem, sporum ve paylasimlarim da istedigim seviyeye cikinca tekrar listeye girmek isticem :)

hoş geldin gülüm
sen baya deneyimlisin zaten ne yapman gerektiğini yemek yeme kısmın da biliyorsun , geri kalan yeme isteğinin altın da olan duyguları serbest bırakıp onlara takılmamayı da (hepimizin sorunu) burada beraber halledicez inşallah , 6 ayda zorlanmadan 14 kilo alabiliyorsan 6 ayda zorlanmadan 14 kiloyu zaten verirsin ama sen diyet yapmaya başlamışsın bu da süreyi çok daha kısaltacak o arada sorunlarınla yüzleşip onları nasıl hayatının odağına KOYMAMAN gerektiğini öğrenirsen bu iş tamamdır bir daha öyle kilo sorunu yeme sorunu v.s. yaşamazsın allahın izniyle

Yuregine saglik cok guzel yazmissin. Biz de seni cok seviyoruz Mervemiz, iyi ki bizimlesin
Ahhh canim bende bu olaylardan bir tane degil ki donup kesfedip kesfedip saliyorum onlari ama bitmediler bir turlu, ben de bu konuda bi kitap aldim en son aniya kadar bulup hepsini yollicam ama niyetliyim :)

Berrincim gecen hafta aynı şeyleri bende düşündüm cikayim listeyi etkiliyorum kendim olumsuz etkileniyorum az yemekten detokstan gina geldi vs vs diye lakin listeden cikipta kilo almayan birini gormedim henüz liste bambaska birsey ben izine ayrilma derim birde listeye yeni giren aday 2 ay izine ayrilamaz senjn 2 ayin doldumu

Iki ayimin dolmus olmasi lazim, 3 Ocakta geldim ama listeye tam ne zaman girdim emin degilim tahminim 2 ayim dolmustur diye dusunuyorum. Evet haklisin izne cikan herkes kilo aliyor gibi ama burdan cok uzaklasmazsam almam bence. Ay bilmiyorum dolunaydan midir nedir, garip hallerdeyim, kafam yerinde diil. Boyle bi kendimi toplamam lazim oyle hissediyorum.

Afiyet olsun canım güzel olmuş
Sağ ol canım
bol eksi getirsin canim
ayaklarını usutmussundur belki canım gecmis olsun dikkat et
Tesekkürler bitanem
Arkadaslar hatalarinı yazmıs zaten insallah tartıya yansımaz canım
Tesekkürler canım
Menüm
12.30
1 kase m.corba
bol yeşillik

16.20
1kase yeşil fasulye
1 bardak ayran
Salata
Su.2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan Pnrrr-12
Güzel canım
Turşular olmasa cok güzelmiş canım. Insallah tartıya yansımaz
oglandan oncede kilolumuydun cnm
Kilo almaya başlamış kısa sürede 60 lardan 80 lere çıkmıştım. Yani yeni kilo almıstım hamile kaldığımda
guzel olmus melisim
Tesekkürler kaptanım
Bugun ki menum

Sabah 11 gibi
melemen 1 zeytin 2 ceviz biraz kavurma 2 hurma 1 Erik peynir marul domates

Aksam 17
1 tabak yesil fasulye 3 kasik yogurt salata marul

2 lt su biraz trambolin
Güzel olmuş canım
Güzel canım
Tesekkürler canım
Yaaa lütfen gerekli mercilere danışalım bu konuda ühü ühü çok kalmam azıcık kalırım, 10 gün falan
Aslında o 10 günde kilo almayacaksan,sabit kalsan bile bence listeye girebilirsin. Tabi son söz kaptanımın
Guzel canım afiyet olsun

Kuzum suan listedesib ve burdan bu hafta kopuksun listede olmasan bu durumda napardin onu düşün

Canım bence de listeden ayrilmak kimseye iyi gelmiyor. Yarın yeniden daha fazla aktif olarak motivasyonunu artırabilirsin. Kilolar hizla gitmeye başlayınca zaten burdan kopamayacaksın.

Yaaa lütfen gerekli mercilere danışalım bu konuda ühü ühü çok kalmam azıcık kalırım, 10 gün falan
kuzum dedigim gibi butun takimlar icin gecerli bi kural istisna yapilamaz
Simdi seni aliriz sende o zaman arti olursan kötü olur
Sen soyle ne yapalim
kiz ne bilem ben
Onceden istemiyordun ya
Simdi tekliflere açık oldugunu etrafindakilere duyur en azindan
Düğün falan olmuyormu
Degisik ortamlara girsen
haklısın kaptanim bu ilk haftam listede bi daha olmayacak boyle hatalarım insAllah
İnşallah olmasin cnm
bende bulamadim cnm
Kötü bisey yasamadim
Tek hatirladigim aklim erdigimden beri yemeyi cok sevdigim
Altlı üstlüde evde bulabilirsem bırakıyom. Sabah 9da kızına bi gidiyo bi daha anca görümcem gelirse geliyo onun haricinde akşam 10da falan anca
kiz kadin senin cocuguna bakicak diye evden cikmasinmi
Valla sabahtan köyden gelen menemeni açtım bi kısmını sabah kahvaltıda yedim bitazıyla bulgur pilavı yaptım kalanıylada tarhana çorbası yaptım o yüzden khidrat agırlıklı oldu
seninde deneme suren haftaya doluyor cnm aklinda olsun :))))
kuzum gorusmeyi atlattin
Zaten mazareti olana paylasim konusunda anlayis gosteriyoruz
Bence sen haftasonu geziye gittin sonra gorusme telasi
Burdan uzak kalinca motivasyonunda düştü
Aktif olmaya baslayinca modunda yukselecektir
2 haftadir farkli sebeblerle az vermis olman haftaya guzel olmayacagi anlamina gelmez

Yinede ille cikayim dersen tabiki zorlayamam
2 ayin doldumu bakmam lazim

Evet haklisin galiba abla, bikac sey ustuste gelince motivasyonum dustu sanirim. eger izin alabiliyo durumdaysam yarin artiysam izne ayrilayim, arti degilsem o zaman listede devam. Vicdan yapiyorum cunku, istedigim performansi gosteremeyince sorumlu hissediyorum takima karsi da, sadece kilo da degil boyle paylasimlara yorum yazamayinca da kotu hissediyorum. Neyse toparlicam insallah :)

25 ocakta listeye girmisin cnm yani en erken haftaya ayrilabiliyosun

Bu hafta gecti gitti artik
Sen yarindan itibaren tum enerjinle motivasyonunla tekrar bi atak yaparsin
Huuuu sen o kadar zorluklari yenip herseyi başaran Berrinsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…