- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.941
en doğal ve en büyük hakkın sevilmek zatenbenim de sevmeye sevilmeye hakkım yok mu? 4,5 yıl oldu yetti artık :)
teşekkür ederim canım benim
hoş geldin gülümselam kızlarrrr, kaptan beni buraya davet eti.
6 ay önce 66kg ile evlendim, düğünüm öncesi 83,5kg ile diyete başlamıştım, güzel bir gelin oldum ama evlendiğimiz gibi diyeti bırakınca 6 ayda 14 kgya yakın aldım.
toplamda 60 kg verdim 4 farklı diyet ile. 2 tanesinde bu site ile verdim, başarı öyküm bile var yıllar öncesinden. şu anda 31 yaşındayım. polikistik over teşhisim kondu 1 ay önce. belki debu kadar cok ve cabuk kilo almamın bir diğer sebebi de pcos olmamdır bilemiyorum.
ben kilo vermeyi biliyorum ama kilo korumayı bilmiyorum. duygusal yeme sorunum oldugunu da düşünüyorum.. ciddi şekilde beni üzen bir olay yaşadıysam yemeklere sarılıyorum, bahsettiğim günlük stres yüzünden herkeste olan bir kaç öğün yada abartı yemek fazlalığı değil, 3 kişinin doyacağı porsiyonları sipariş verip nefes alcak yerim olmayana kadar gizli saklı yiyorum, öyle o anda mutlu oluyorum ama sonra köpek gibi bir pişmanlık ve suçlulukla savaşıyorum. bu psikolojik bir sorun biliyorum. bazı kötü süreçlerden geçtim ve o dönemde zaten böyle yemelerim yüzünden o kiloyu aldım. 6 ayda 14 kg almak normal sağlıklı bir beyin mide işi değil zaten.
bu kısır döngüyle devam edemiyorum, hergeçen gün kendimden soguyorum ve daha da mutsız bir insan oluyorum. kendime zerre güvenim kalmadı. bu kısır döngüyü kırmak için sizin desteğinize sığındım..
3 gün öncepazartesi günü diyete başladım, 79,5 kg ile. bu sabah 77 kg cıktım. hedefim 66 kgma geri dönebilmek ilk etapta.
şimdilik benden bu kadar,
sevgiler,
Yuregine saglik cok guzel yazmissin. Biz de seni cok seviyoruz Mervemiz, iyi ki bizimlesinGünaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
@nanekekik
gewezebidik
@buse8
AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
@bi prenses annesi
fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
Pnrrr-12
@Edibe12
@__badem__
ekim2009
@Sweetyy83
@tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
Ahhh canim bende bu olaylardan bir tane degil ki donup kesfedip kesfedip saliyorum onlari ama bitmediler bir turlu, ben de bu konuda bi kitap aldim en son aniya kadar bulup hepsini yollicam ama niyetliyim :)Kızlar psikodiyet diye bir kitap okudum, bir psikoloğun kaleminden yazılmış bir kitap, 8 adet danışan diyetisyen ve psikolog eşliğinde 10 haftalık bir programdan esintiler... yeme bozukluklarının kesinlikle geçmişle alakalı bir yanı varmış. Düşünüyorum düşünüyorum hiçbir şey bulamıyorum geçmişimde.
Yani biz geçmişteki o korkuyu, olan olayı salmazsak bu iş yaş imiş kitabın özeti
Berrincim gecen hafta aynı şeyleri bende düşündüm cikayim listeyi etkiliyorum kendim olumsuz etkileniyorum az yemekten detokstan gina geldi vs vs diye lakin listeden cikipta kilo almayan birini gormedim henüz liste bambaska birsey ben izine ayrilma derim birde listeye yeni giren aday 2 ay izine ayrilamaz senjn 2 ayin doldumuKizlar ben dusundum tasindim,Mefkurem kaptanim, Zuhal ablam sen de uygun gorursen ben izne cikmak istiyorum. Bu aralar hic istedigim gibi paylasim yapamiyorum burda, bikac haftadir da cok az kilo veriyorum, listeyi daha fazla kotu etkilememek adina hem su bas agrim duzelip hem de sporumu tekrar duzene sokana kadar biraz liste disinda devam etsem sanki takim icin daha iyi olacak gibi. Listeyi kotu etkiliyorum diye de strese giriyorum. Tabiki liste disina cikmam demek degil ki serbest serbest takilicam, tam tersi haftada yuzde 1 i yakaladigim zaman tekrar listeye girmek istiyorum ve o mezuniyeti gormek istiyorum. Benim icin burada olmak cok onemli ama son haftalarda size karsi sorumlulugumu istedigim seviyede yerine getiremedigimi hissediyorum. Bu hafta is gorusmesi falan derken kafam iyice gitti gelip menulere bile yorum yapamadim. Surekli bir seyimin cikip bunu bahane etmek de istemiyorum. Eger uygun gorurseniz biraz izinde free olarak devam etmek istiyorum. Kilo vermem, sporum ve paylasimlarim da istedigim seviyeye cikinca tekrar listeye girmek isticem :)
Yuregine saglik cok guzel yazmissin. Biz de seni cok seviyoruz Mervemiz, iyi ki bizimlesin
Ahhh canim bende bu olaylardan bir tane degil ki donup kesfedip kesfedip saliyorum onlari ama bitmediler bir turlu, ben de bu konuda bi kitap aldim en son aniya kadar bulup hepsini yollicam ama niyetliyim :)
Iki ayimin dolmus olmasi lazim, 3 Ocakta geldim ama listeye tam ne zaman girdim emin degilim tahminim 2 ayim dolmustur diye dusunuyorum. Evet haklisin izne cikan herkes kilo aliyor gibi ama burdan cok uzaklasmazsam almam bence. Ay bilmiyorum dolunaydan midir nedir, garip hallerdeyim, kafam yerinde diil. Boyle bi kendimi toplamam lazim oyle hissediyorum.Berrincim gecen hafta aynı şeyleri bende düşündüm cikayim listeyi etkiliyorum kendim olumsuz etkileniyorum az yemekten detokstan gina geldi vs vs diye lakin listeden cikipta kilo almayan birini gormedim henüz liste bambaska birsey ben izine ayrilma derim birde listeye yeni giren aday 2 ay izine ayrilamaz senjn 2 ayin doldumu
Sağ ol canımAfiyet olsun canım güzel olmuş
Tesekkürler bitanembol eksi getirsin canim
ayaklarını usutmussundur belki canım gecmis olsun dikkat et
Arkadaslar hatalarinı yazmıs zaten insallah tartıya yansımaz canımMenüm
Kahvaltı 11:30
5 zeytin
2 tane krep
1kk beyaz peynir
Açık çay
Ara
Bi kase yoğurt
1 tane elma
Akşam 19:30
Salata
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase mercimek çorbası
En yapmamam gereken şeyi yaptım
2-3 çatal lahana turşusu yedim
Spor yok
Su 2 lt olur
Tesekkürler canımguzel canim
Güzel canımMenüm
12.30
1 kase m.corba
bol yeşillik
16.20
1kase yeşil fasulye
1 bardak ayran
Salata
Su.2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puanPnrrr-12
Turşular olmasa cok güzelmiş canım. Insallah tartıya yansımazSelamlar güzeller,
Bugünkü menüm;
Sabah 11.00
1 tavada yumurta
1 dilim tbe ile beyaz peynirli pestolu tost
6 zeytin
5 badem
1 çk biber salçası
1 çk krem peynir
2 kiraz domates,2-3 dilim salatalık
1 avuç roka
1 çay bardağı tarçınlı yarım yağlı süt
1 çilek, 5 yaban mersini
1 avuç roka
Akşam 18.00
1 avuç içi kadar fırın somon
2 servis kaşığı kabak kavurması
1yk yoğurt
1 avuç roka
2 yk rendelenmiş sirkelenmiş mor lahana
2 dilimcik jalapeno biber turşusu
5 badem
Su:2 lt
Spor: maalesef
Yarın akşamdan itibaren yeniden aktif olacağım inşaallah
Kilo almaya başlamış kısa sürede 60 lardan 80 lere çıkmıştım. Yani yeni kilo almıstım hamile kaldığımdaoglandan oncede kilolumuydun cnm
Tesekkürler kaptanımguzel olmus melisim
Güzel olmuş canımBugun ki menum
Sabah 11 gibi
melemen 1 zeytin 2 ceviz biraz kavurma 2 hurma 1 Erik peynir marul domates
Aksam 17
1 tabak yesil fasulye 3 kasik yogurt salata marul
2 lt su biraz trambolin
Güzel canımBugün menüm
11.00 1 yumurtayla menemen
1 kk süzme peynir
1 tbe
17.00 1 sade türk kahvesi
19.30 1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2l spor 50 dk yürüyüş 150 puanPnrrr-12
Tesekkürler canımÇok iyicanım
Aslında o 10 günde kilo almayacaksan,sabit kalsan bile bence listeye girebilirsin. Tabi son söz kaptanımınYaaa lütfen gerekli mercilere danışalım bu konuda ühü ühüçok kalmam azıcık kalırım, 10 gün falan
Guzel canım afiyet olsunKizlar selam hemen menumu yazayim
Saat 12:30
Peynirli 1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 16:30
Az sutle 1 kahve
Saat 19:00
3 izgara kofte tamami el kadardir
3 yk yogurt
Salata
Su 2.5 lt dir biraz daha icerim odem cayi dahil
Spor 27 dk jillian 3. Seviye 108 puan, 45 dk bisiklet 90 puan
Toplam 198 puanPnrrr-12
Kuzum suan listedesib ve burdan bu hafta kopuksun listede olmasan bu durumda napardin onu düşünIki ayimin dolmus olmasi lazim, 3 Ocakta geldim ama listeye tam ne zaman girdim emin degilim tahminim 2 ayim dolmustur diye dusunuyorum. Evet haklisin izne cikan herkes kilo aliyor gibi ama burdan cok uzaklasmazsam almam bence. Ay bilmiyorum dolunaydan midir nedir, garip hallerdeyim, kafam yerinde diil. Boyle bi kendimi toplamam lazim oyle hissediyorum.
Canım bence de listeden ayrilmak kimseye iyi gelmiyor. Yarın yeniden daha fazla aktif olarak motivasyonunu artırabilirsin. Kilolar hizla gitmeye başlayınca zaten burdan kopamayacaksın.Iki ayimin dolmus olmasi lazim, 3 Ocakta geldim ama listeye tam ne zaman girdim emin degilim tahminim 2 ayim dolmustur diye dusunuyorum. Evet haklisin izne cikan herkes kilo aliyor gibi ama burdan cok uzaklasmazsam almam bence. Ay bilmiyorum dolunaydan midir nedir, garip hallerdeyim, kafam yerinde diil. Boyle bi kendimi toplamam lazim oyle hissediyorum.
Iyi geceler canim insallahIyi geceler kızlar yarın görüşürüz guzel bir cuma olacak inşallah
kuzum dedigim gibi butun takimlar icin gecerli bi kural istisna yapilamazYaaa lütfen gerekli mercilere danışalım bu konuda ühü ühüçok kalmam azıcık kalırım, 10 gün falan
kiz ne bilem benNe gibi şeyler
İnşallah olmasin cnmhaklısın kaptanim bu ilk haftam listede bi daha olmayacak boyle hatalarım insAllah
bende bulamadim cnmKızlar psikodiyet diye bir kitap okudum, bir psikoloğun kaleminden yazılmış bir kitap, 8 adet danışan diyetisyen ve psikolog eşliğinde 10 haftalık bir programdan esintiler... yeme bozukluklarının kesinlikle geçmişle alakalı bir yanı varmış. Düşünüyorum düşünüyorum hiçbir şey bulamıyorum geçmişimde.
Yani biz geçmişteki o korkuyu, olan olayı salmazsak bu iş yaş imiş kitabın özeti
kiz kadin senin cocuguna bakicak diye evden cikmasinmiAltlı üstlüde evde bulabilirsem bırakıyom. Sabah 9da kızına bi gidiyo bi daha anca görümcem gelirse geliyo onun haricinde akşam 10da falan anca
seninde deneme suren haftaya doluyor cnm aklinda olsun :))))Valla sabahtan köyden gelen menemeni açtım bi kısmını sabah kahvaltıda yedim bitazıyla bulgur pilavı yaptım kalanıylada tarhana çorbası yaptımo yüzden khidrat agırlıklı oldu
Kizlar selam hemen menumu yazayim
Saat 12:30
Peynirli 1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
Saat 16:30
Az sutle 1 kahve
Saat 19:00
3 izgara kofte tamami el kadardir
3 yk yogurt
Salata
Su 2.5 lt dir biraz daha icerim odem cayi dahil
Spor 27 dk jillian 3. Seviye 108 puan, 45 dk bisiklet 90 puan
Toplam 198 puanPnrrr-12 menu olarak gayet hafif guzel cnm
Sadece aksam biraz erken daha iyi olurdu
kuzum gorusmeyi atlattinKizlar ben dusundum tasindim,Mefkurem kaptanim, Zuhal ablam sen de uygun gorursen ben izne cikmak istiyorum. Bu aralar hic istedigim gibi paylasim yapamiyorum burda, bikac haftadir da cok az kilo veriyorum, listeyi daha fazla kotu etkilememek adina hem su bas agrim duzelip hem de sporumu tekrar duzene sokana kadar biraz liste disinda devam etsem sanki takim icin daha iyi olacak gibi. Listeyi kotu etkiliyorum diye de strese giriyorum. Tabiki liste disina cikmam demek degil ki serbest serbest takilicam, tam tersi haftada yuzde 1 i yakaladigim zaman tekrar listeye girmek istiyorum ve o mezuniyeti gormek istiyorum. Benim icin burada olmak cok onemli ama son haftalarda size karsi sorumlulugumu istedigim seviyede yerine getiremedigimi hissediyorum. Bu hafta is gorusmesi falan derken kafam iyice gitti gelip menulere bile yorum yapamadim. Surekli bir seyimin cikip bunu bahane etmek de istemiyorum. Eger uygun gorurseniz biraz izinde free olarak devam etmek istiyorum. Kilo vermem, sporum ve paylasimlarim da istedigim seviyeye cikinca tekrar listeye girmek isticem :)
Evet haklisin galiba abla, bikac sey ustuste gelince motivasyonum dustu sanirim. eger izin alabiliyo durumdaysam yarin artiysam izne ayrilayim, arti degilsem o zaman listede devam. Vicdan yapiyorum cunku, istedigim performansi gosteremeyince sorumlu hissediyorum takima karsi da, sadece kilo da degil boyle paylasimlara yorum yazamayinca da kotu hissediyorum. Neyse toparlicam insallah :)kuzum dedigim gibi butun takimlar icin gecerli bi kural istisna yapilamaz
Simdi seni aliriz sende o zaman arti olursan kötü olur
Sen soyle ne yapalim
kiz ne bilem ben
Onceden istemiyordun ya
Simdi tekliflere açık oldugunu etrafindakilere duyur en azindan
Düğün falan olmuyormu
Degisik ortamlara girsen
İnşallah olmasin cnm
bende bulamadim cnm
Kötü bisey yasamadim
Tek hatirladigim aklim erdigimden beri yemeyi cok sevdigim
kiz kadin senin cocuguna bakicak diye evden cikmasinmi
seninde deneme suren haftaya doluyor cnm aklinda olsun :))))
kuzum gorusmeyi atlattin
Zaten mazareti olana paylasim konusunda anlayis gosteriyoruz
Bence sen haftasonu geziye gittin sonra gorusme telasi
Burdan uzak kalinca motivasyonunda düştü
Aktif olmaya baslayinca modunda yukselecektir
2 haftadir farkli sebeblerle az vermis olman haftaya guzel olmayacagi anlamina gelmez
Yinede ille cikayim dersen tabiki zorlayamam
2 ayin doldumu bakmam lazim
25 ocakta listeye girmisin cnm yani en erken haftaya ayrilabiliyosunEvet haklisin galiba abla, bikac sey ustuste gelince motivasyonum dustu sanirim. eger izin alabiliyo durumdaysam yarin artiysam izne ayrilayim, arti degilsem o zaman listede devam. Vicdan yapiyorum cunku, istedigim performansi gosteremeyince sorumlu hissediyorum takima karsi da, sadece kilo da degil boyle paylasimlara yorum yazamayinca da kotu hissediyorum. Neyse toparlicam insallah :)
Ben aciktimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?