- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.001
günaydın canımGünaydınnnnn can’ larımmmmm
Aynı Adana güneşi gibi pırıl pırıl parlıyorsunuz hepiniz ❤❤❤❤❤❤❤❤
günaydın hosgeldin kendini tanitir misin ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul eder misinHerkese günaydın ,takıma yeni başlıyor gibi sabah 6 da uyandımkendimi deneme süresinde ilan ettim bugün baslangic kilom olsun mu @mefkurem zihnimi kandırmaliyim
günaydın canımGünaydın kızlar
Bol eksili bi gün olsun insAllah
her eksi candir gitsinde ister hizli ister yavas yeterki ileriye dogru yol alalımGeçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
bende şişlik yapmiyo canim bide koyu içmem ben ders ler ücrete dahil 14 saat sürüş var eğer sınavdan geçemezsen ozamn ücretli ders aliyosunbu sorumlulugu yükleme banaben biraz midesizim :)) damak zevki cnm herkes sevmez belki
oglandan oncede kilolumuydun cnm
guzel olmus melisim
merve demis zaten ayaklarini sicak tut cnm
hafize hep demiyormuyuz cnm perşembe cok dikkatli olalim
Hafif ve erken kapatalim diye
Sende aksine hem krep var hem gec yemisin hemde turşu
Hem sasirdim hemde uzuldum
guze olmus sevgicim
Mercimek corba olarak tuketildiginde sanki o kadar sislik yapmiyor yoksa banami oyle geliyor
her ders ucretli oluyor degilmi
menu guzel cnm ama lahana ve tursu persembe olmamaliydi
kiz ödem yapar uykusuzluk uyusaydinyaGünaydın günaydın kizlar guzel bir cuma olsun inşallah heyecandan mi acliktan mi uyuyamadim
moral bozma canim sen kolay bisey atlatmadin normal sey arti cikman canini sıkma tüm kötülükleri birakip yolumuza bakalimGünaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
hoş geldin baharcim seni biyerden gozum isiriyor amaHerkese günaydın ,takıma yeni başlıyor gibi sabah 6 da uyandımkendimi deneme süresinde ilan ettim bugün baslangic kilom olsun mu @mefkurem zihnimi kandırmaliyim
gunaydin amin canimGünaydın kızlar
Bol eksili bi gün olsun insAllah
eksidesin canim buna sevin melisin veremedigine uzulmeGeçen hafta : 60
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
sıslıktır belkı canımGünaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
gunaydın canımGunaydin günaydınhazirmiyizzzz gelsin eksiler
wowww superrrBildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
tartılmadım daha kuzumkiz ödem yapar uykusuzluk uyusaydinyatartildinmi sen
moral bozma canim sen kolay bisey atlatmadin normal sey arti cikman canini sıkma tüm kötülükleri birakip yolumuza bakalim
moral bozma canim sen kolay bisey atlatmadin normal sey arti cikman canini sıkma tüm kötülükleri birakip yolumuza bakalim
Eksi eksidir canım. Gitsin de yavaş gitsinGeçen hafta : 60
Maşallah canım çok güzel gitmişBildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
Sağ ol canım sanırım haklısınkiz ödem yapar uykusuzluk uyusaydinyatartildinmi sen
Umarım öyledir bu artı da düne göre yani. Ona canım sıkıldısıslıktır belkı canım
Fatlady kesınlıkle canım
moral bozmak yok bugun yenı hayatının ılk gunu gıbı dusunEksi eksidir canım. Gitsin de yavaş gitsin
Maşallah canım çok güzel gitmiş
Sağ ol canım sanırım haklısın
Umarım öyledir bu artı da düne göre yani. Ona canım sıkıldı
❤❤
bende cok meraklıyımda daha erken tartılmak ıcınnE hadi kızlar nerdesiniz çok merak ediyorum kim kaç kilo verdi az sonra okula çıkmam gerek ben çıkmadan herkes gelse super olurmeraklı köfteci gibiyim:)
Abla cok samimi arkadaslarim zaten menunun cogunu kendime gore yaptim bir borek var ondanda bir isirik alsam gunu iyi kapatirimama sen simdiden boyle dersen olmazki bitanem
Evsahibisin mutlaka kendine gore de biseyler yap onlarla karnini doyur
sen nasil yapiyon cnm belki yanlis yaptigin bisey vardir
kuzum benim elimde olan bisey degilki yarisma genel kurali
Bende uzuldum simdi
Ne kadar kalmaya niyetlisin
Tr ye gidincede arti olmaman mucize olur
iyi de guzelim bugun persembe
Ve goruyosunki listede olan herkes erken kapatmis hafif yemis
Senin sadece kendini dusunme lüksün yokki
Onlarin emeklerine yazik degilmi
Lutfen bidaha bu hatayi yapma
Vermemiz gereken az kilo kalınca çok az kilo veriyoruz. O yüzden de moralini bozma, eksi candirGeçen hafta : 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?