Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn can’ larımmmmm

Aynı Adana güneşi gibi pırıl pırıl parlıyorsunuz hepiniz ❤❤❤❤❤❤❤❤
günaydın canım
Herkese günaydın ,takıma yeni başlıyor gibi sabah 6 da uyandım kendimi deneme süresinde ilan ettim bugün baslangic kilom olsun mu @mefkurem zihnimi kandırmaliyim
günaydın hosgeldin kendini tanitir misin ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul eder misin
Günaydın kızlar
Bol eksili bi gün olsun insAllah
günaydın canım
Geçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200

-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
her eksi candir gitsinde ister hizli ister yavas yeterki ileriye dogru yol alalım

bende şişlik yapmiyo canim bide koyu içmem ben ders ler ücrete dahil 14 saat sürüş var eğer sınavdan geçemezsen ozamn ücretli ders aliyosun

Günaydın günaydın kizlar guzel bir cuma olsun inşallah heyecandan mi acliktan mi uyuyamadim
kiz ödem yapar uykusuzluk uyusaydinyatartildinmi sen
Günaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
moral bozma canim sen kolay bisey atlatmadin normal sey arti cikman canini sıkma tüm kötülükleri birakip yolumuza bakalim

Herkese günaydın ,takıma yeni başlıyor gibi sabah 6 da uyandım kendimi deneme süresinde ilan ettim bugün baslangic kilom olsun mu @mefkurem zihnimi kandırmaliyim
hoş geldin baharcim seni biyerden gozum isiriyor ama
Günaydın kızlar
Bol eksili bi gün olsun insAllah
gunaydin amin canim

-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
eksidesin canim buna sevin melisin veremedigine uzulme tebrikler

Günaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
sıslıktır belkı canım
Gunaydin günaydın hazirmiyizzzz gelsin eksiler
gunaydın canım
Bildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
wowww superrr

Eksi eksidir canım. Gitsin de yavaş gitsin
Bildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
Maşallah canım çok güzel gitmiş
kiz ödem yapar uykusuzluk uyusaydinyatartildinmi sen
moral bozma canim sen kolay bisey atlatmadin normal sey arti cikman canini sıkma tüm kötülükleri birakip yolumuza bakalim
Sağ ol canım sanırım haklısın
sıslıktır belkı canım
Umarım öyledir bu artı da düne göre yani. Ona canım sıkıldı
❤❤

Eksi eksidir canım. Gitsin de yavaş gitsin

Maşallah canım çok güzel gitmiş

Sağ ol canım sanırım haklısın

Umarım öyledir bu artı da düne göre yani. Ona canım sıkıldı

❤❤
moral bozmak yok bugun yenı hayatının ılk gunu gıbı dusun

Abla cok samimi arkadaslarim zaten menunun cogunu kendime gore yaptim bir borek var ondanda bir isirik alsam gunu iyi kapatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…