- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #280.961
Evden çıksın gezmesine lafım yok ama bütün gün kızına yardım edip akşam benim yaptigim yemegi yiyip bana kızımın işi çok zor tek başına bakıyo sen rahatsın ben varım demesinkuzum dedigim gibi butun takimlar icin gecerli bi kural istisna yapilamaz
Simdi seni aliriz sende o zaman arti olursan kötü olur
Sen soyle ne yapalim
kiz ne bilem ben
Onceden istemiyordun ya
Simdi tekliflere açık oldugunu etrafindakilere duyur en azindan
Düğün falan olmuyormu
Degisik ortamlara girsen
İnşallah olmasin cnm
bende bulamadim cnm
Kötü bisey yasamadim
Tek hatirladigim aklim erdigimden beri yemeyi cok sevdigim
kiz kadin senin cocuguna bakicak diye evden cikmasinmi
seninde deneme suren haftaya doluyor cnm aklinda olsun :))))
kuzum gorusmeyi atlattin
Zaten mazareti olana paylasim konusunda anlayis gosteriyoruz
Bence sen haftasonu geziye gittin sonra gorusme telasi
Burdan uzak kalinca motivasyonunda düştü
Aktif olmaya baslayinca modunda yukselecektir
2 haftadir farkli sebeblerle az vermis olman haftaya guzel olmayacagi anlamina gelmez
Yinede ille cikayim dersen tabiki zorlayamam
2 ayin doldumu bakmam lazim
Yarını düşün tartıyı düşünBen aciktimmmm
Günaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
@nanekekik
@gewezebidik
@buse8
AhSen_2504
Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
@cemresila
@pesto26
@bi prenses annesi
@fitcivciv
E ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
@__badem__
@ekim2009
@Sweetyy83
@tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
yok kuzum hele persembe gunu bisey yenirmiNoo acıkma Nooo gece gece bişey yemek yok ablambiliyom anlıyom seni vallahi benimde şuan midem yanıyo açlıktan
biraz az olmus ama persembe diye bisey demiyorumBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 haşlanmış yumurta
Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
Çeyrek ayva
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*180 puan @Pnrrr-20
SEKERSİZ 5.GÜNÜM TAMAMLANDI
Evden çıksın gezmesine lafım yok ama bütün gün kızına yardım edip akşam benim yaptigim yemegi yiyip bana kızımın işi çok zor tek başına bakıyo sen rahatsın ben varım demesin
sizi denedim bakalim bisey diyen cikacakmi diyeYarını düşün tartıyı düşünben bugun cikolata yicektim sırf yarin tartı var diye erteledim
Ölürken buraya nasil yazabildinYeni miben açlıktan ölüyorum
Süper canım afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 haşlanmış yumurta
Akşam 17:30
Yoğurtlu kabak
Çeyrek ayva
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
60 dk tempolu yürüyüş*180 puan @Pnrrr-20
SEKERSİZ 5.GÜNÜM TAMAMLANDI
Ben bugun neleri neleri erteledim . Çikolatalar,lokumlar,tane tane pilavlar, pestiller vs.Yarını düşün tartıyı düşünben bugun cikolata yicektim sırf yarin tartı var diye erteledim
Ölürken buraya nasil yazabildingit Şahadet getir kizzzz
Yok cnm gecmezzzzzvalla zor tutuyorum kendimi. Migrenim de tutmuş. Sanki yesem geçecek diye düşnüyorum. Geçmez dimi
yok kuzum hele persembe gunu bisey yenirmi
biraz az olmus ama persembe diye bisey demiyorum
Süper canım afiyet olsun
Ne ara onaylandıYok cnm gecmezzzzz
Eskiden cooookkk test edildi onaylandi
Çok uykum var ama uyuyasım yok.
Çünkü kaptanlık bunu gerektiriryok kuzum hele persembe gunu bisey yenirmi
biraz az olmus ama persembe diye bisey demiyorum
sizi denedim bakalim bisey diyen cikacakmi diye
Valla cok açım da hic intihar etmeye niyetim yok
Çocuk yeni uyudu bulaşıklara anca girişçem yarın misafir gelcek kahve içmeye az oturcak ama başka şehirden ne ikram etsem fikir istiyorumTr dekiler saat kac olmus hemen gidin yatin artik
Uyanik durdukca aclik cogalir
Yarin tartida cok guzel eksiler goreceginizi hayal edin
Öyle canım . Başımın ağrısı gittikçe artıyor uyuyamamNiye ki canım uyu dinlen hem tartida iner sabaha..
Ben aciktimmmm
[Noo acıkma Nooo gece gece bişey yemek yok ablambiliyom anlıyom seni vallahi benimde şuan midem yanıyo açlıktan
kiz cocuk uyuuduysa git yat valla benim kucuk ağlayarak uyandı hala daha tam dalamadiÇok uykum var ama uyuyasım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?