- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.041
ama sen simdiden boyle dersen olmazki bitanem
Evsahibisin mutlaka kendine gore de biseyler yap onlarla karnini doyur
sen nasil yapiyon cnm belki yanlis yaptigin bisey vardir
kuzum benim elimde olan bisey degilki yarisma genel kurali
Bende uzuldum simdi
Ne kadar kalmaya niyetlisin
Tr ye gidincede arti olmaman mucize olur
iyi de guzelim bugun persembe
Ve goruyosunki listede olan herkes erken kapatmis hafif yemis
Senin sadece kendini dusunme lüksün yokki
Onlarin emeklerine yazik degilmi
Lutfen bidaha bu hatayi yapma
Geçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
Bildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
Günaydınlar
Gecen haftaki kilom, 80.9
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
Waww super yuzdede goz kamastiriyor 6lar hayirli olsun canimHayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Kızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
Kilo bildirimim sabit:97.3
Günaydın bebekler,
ben de yeni acemi olarak bildirimimi yapayım, daha ilk haftam, dün de regl oldum ödemim var sanırım cok da ağrım var.
beni listeye alıcak mısınız bilmiyorum ama ben bildireyim :)
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
gecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
beynini yavas veriyorum diye sartlama canım bu hafta boyle olmuştur ama haftaya daha iyi olurGeçen hafta : 60
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
merhaba ben dobiş bahar listeden çıkıp kilo almıştım tekrar deneme suresi yaşamak istiyorumgünaydın canım
günaydın hosgeldin kendini tanitir misin ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul eder misin
günaydın canım
her eksi candir gitsinde ister hizli ister yavas yeterki ileriye dogru yol alalım
ödemdir canım iner benceGünaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
aaa acaba daha önce birlikte mi yarıştıkhoş geldin baharcim seni biyerden gozum isiriyor ama
gunaydin amin canim
eksidesin canim buna sevin melisin veremedigine uzulmetebrikler
ooo süperGünaydınlar
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
Hayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
ödem var demek ki canım haftaya daha iyi inerKızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
oo süüper başlangıçGünaydın bebekler,
ben de yeni acemi olarak bildirimimi yapayım, daha ilk haftam, dün de regl oldum ödemim var sanırım cok da ağrım var.
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
vay mervegecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
Kurallari okuyup kabul ettiysenBunu mu dolduracağım takıma katılmak içinMefkurem
super gıtmıs canımGünaydın bebekler,
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
gunaydın ablagünaydın hayırlı cumalar canlar
hosgeldın 5 lı rakamlar o zaman-500 olsa daha mutlu olurdum sanki ya :) napalım inş bu cumaya sabırla azimle devam 50 lili rakamları görmek bile iyi geldi :)
gunaydın canımGunaydinnn
Bol eksiler olsun inşallah
Bende biraz once uyandım biraz bekleyeyim öyle tartilayim
gunaydın canımGunaydinnn kizlarrr hayirli cumalar insallah guzel eksiler gelmisdirr
domates ve marul koymuyorum ben sulandırıp hemde kotu oluyorKisiri islatiyorm bi yandan sogan salca kavuruyorm onuda icine katiyorm sonrada yesillikler domates falan dogruyorum sen nasil yapiyorsun abla
ınsallah ablamen son kaçtım ben tam hatırlamıyorum 85.3 müydü..
bu gün 87.0
pazartesi o 85 görülecekkkkkk tekrar
sagol canımGitsinde yavas yavas gitsin canim :)
Super eksi masallah
Cok guzek tbrkler
Waww super yuzdede goz kamastiriyor 6lar hayirli olsun canim
Haftaya daha iyi olur eminim cnm :)
Cok guzel tbrkler cnm baalangic gunun nezamandi
Wayyy tbrkler mervecim cok guzel gitmis
tavsan kac tazı tuttbeynini yavas veriyorum diye sartlama canım bu hafta boyle olmuştur ama haftaya daha iyi olur
merhaba ben dobiş bahar listeden çıkıp kilo almıştım tekrar deneme suresi yaşamak istiyorum
ödemdir canım iner bence
aaa acaba daha önce birlikte mi yarıştık
ooo süper
vay bi süperde burada
ödem var demek ki canım haftaya daha iyi iner
oo süüper başlangıç
vay mervekız dibime kadar geldin acil kaçmam lazım
tebrıkler canımCuma: 90
Bugün: 89.2
Fark: 0.8
Yüzde: 0.89
gunaydın ablam gozden kacmıs sanırımGunaydinnnnnn guzellerimmm
Herkese guzel eksilerr
Daha gözümü tam acmadim :))))
Not:yeni uye bisey soruyor kimse cevap vermemis
Biliyorum canım.o kadar çok araştırdım ki.ama neye aşerjisi var bilnek mümkün değil.5 yaş altı testlerde çıkmıyor.üniversiteye götürdük ama çıknadı birşey.badem000 geçen bir doktor dinledim öncelikle geniz etinin tekrar etmesi normalmis alınıp tekrar eden çok oluyormuş çünkü asıl sebebi alerjikmis bu konuda arastirsan , iyi bakamamk filan yanlış düşüncelere kapılma
5li rakamlara inmişsin tebriklerGeçen hafta : 60
Tebrikler çok güzelBildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
Güzel bence tebriklerGünaydınlar
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
Çok güzelHayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
+yok ya haftaya 2 kat eksiyle gelirsinKızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
Waoww çok güzelGünaydın bebekler,
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
Harikaaagecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
Hızlıca verme yine alırsın bünyenin kaldırabilecegi kadar veren son kaçtım ben tam hatırlamıyorum 85.3 müydü..
bu gün 87.0
pazartesi o 85 görülecekkkkkk tekrar
kulak bulun bogaz yapıyor canım alerji testini bu kkonuda zaten geniz ameliyatlarını da baharda yapmıyorlar tekrar ediyor diyeBiliyorum canım.o kadar çok araştırdım ki.ama neye aşerjisi var bilnek mümkün değil.5 yaş altı testlerde çıkmıyor.üniversiteye götürdük ama çıknadı birşey.
afıyet olsun kuzumKizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.7
Fark +500gr
Bende smdi kahvalti hazirliycam sonra gelirm gene
saglıgınız ıyı olsunda tartıyı halledersın verılmıs sadakanız varmıs canım doktorlara guvnmek cok zor hele cocuklar soz konusu ıseGğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
İlk kez 1 hafta eksi başladım onu da devam ettiremedim.
odem yapmıstır canım yarın ıner emınımBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Haftaya 103 gelecek inşallah
gunaydın fıstıkkkGüüüü naaaaayyy dııııın Cuma güzelleriiiii
Canım sen düşünme eksiyi falan bugün olmaz yarın olur, aklına getirme onu.Gğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
İlk kez 1 hafta eksi başladım onu da devam ettiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?