- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.061
Cuma: 90
Bugün: 89.2
Fark: 0.8
Yüzde: 0.89
super gıtmıs canım
gunaydın abla
hosgeldın 5 lı rakamlar o zaman
gunaydın canım
gunaydın canım
domates ve marul koymuyorum ben sulandırıp hemde kotu oluyor
ınsallah ablam
sagol canım
tavsan kac tazı tutt
tebrıkler canım
gunaydın ablam gozden kacmıs sanırım
Sebebi belliymis haftaya iyi olur insallah cnmBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Haftaya 103 gelecek inşallah
afıyet olsun kuzum
saglıgınız ıyı olsunda tartıyı halledersın verılmıs sadakanız varmıs canım doktorlara guvnmek cok zor hele cocuklar soz konusu ıse
odem yapmıstır canım yarın ıner emınım
gunaydın fıstıkkk
Geçen cuma: 74.6
Bugün: 73.2
Yüzde : 1.87
Oliiiy
Günaydın,
Bildirim yapıp alıntılara döneyim.
Geçen Cuma: 94.0
Bugün: 93.4
Fark: 0.6 kg
Yüzde: %0.64
Sabit diye düşünüyordum, eksi görünce mutluoödum valla
Evet haklısın, çok takılmamak lazım. Gelinlik doğru seçersen kilo saklama konusunda başarılı bir elbise , az bişey ordan kurtarmıştım:)teşekkür ederimpesto26 biraz fazlalığım vardı ama gelinlik sakladı kendimi mutlu hissediyordum cok şükür, önemli olan mutlu olmamız o beyaz gelinlikte her kadın güzel bence :)
ingiltere benim de hayalim en cok gitmek istediğim ülkelerden biri :)
Cemreciğim üç gün ne ki çabucak geçer, topla kendini. Sadece liste meselesi değil, kendimiz için bu iyiliği yapmalıyız.Bende giremiyorum maalesef misafirim var demiştim yatılı listede filan da değilim diye iyice saldım kendimi kötü hissediyorum hem listede yanlışlık olup giremediğim için hem misafire 3gün oldu geleli bi 3gün daha kalacak gibi duruyor en az canım sıkılıyor bıraktım diyeti filan dikkat edemiyorum ona ayrı takıyorum kötüyüm anlayacağınız of of
İş stresi direncini düşürdü kuzum boşver zamanı gelince olurKizlar bugun cok gariptim, halsizdim. Yarin insallah biraz daha iyi olurum. Hemen menumu paylasicam, yarin biraz kendime gelebilirsem gecmis yapicam
Saat 11:30
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
Salatalik
Domates
Saat 16:00
1 bardak tarcinli sut
1 armut
Saat 19:00
El kadar izgara et
Salata
2 yk yogurt
Su 2 lt
Spor yok bugunluk, yarin yapicam insallah daha iyi hissedersem.
Ah rüya gibi 5’li bir kilo. Ben ilkokuldan sonra görmedim kendilerini. Teorik ederim. Çok mutlu ol ve 5’lerde kalGeçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
Geçicidir moralini bozma.Günaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
Harika Buseciğim, hep birlikte 80’lere koşalımBildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
7’ler hayırlı olsun dostumGünaydınlar
Gecen haftaki kilom, 80.9
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
Maşallah yüzde süper. 6’lara hızlı girmişsin tebriklerHayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Almamak da güzelKızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
Kilo bildirimim sabit:97.3
İki hafta deneme süresi var. Çok güzel gitmiş devamı gelir inşGünaydın bebekler,
ben de yeni acemi olarak bildirimimi yapayım, daha ilk haftam, dün de regl oldum ödemim var sanırım cok da ağrım var.
beni listeye alıcak mısınız bilmiyorum ama ben bildireyim :)
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
Kız Merve inanamıyorum sana resmen efsanesin. Merve club kuracağım. Hedefin kaçtı seningecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
sen iki kilonun hakkından gelirsin üstadımen son kaçtım ben tam hatırlamıyorum 85.3 müydü..
bu gün 87.0
pazartesi o 85 görülecekkkkkk tekrar
Be güzel 8’ler gelmiş, bravoCuma: 90
Günaydın. Haklısın, tartı heyecanı gözümüzü bürüdü, bi daha dikkat edelimGunaydinnnnnn guzellerimmm
Herkese guzel eksilerr
Daha gözümü tam acmadim :))))
Not:yeni uye bisey soruyor kimse cevap vermemis
Maşallah her hafta kilo kontrolü yapıyorsun keşke ben de böyle geçirseydim hamileliklerimiKizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.7
Fark +500gr
Bende smdi kahvalti hazirliycam sonra gelirm gene
Çok geçmiş olsunGğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
İlk kez 1 hafta eksi başladım onu da devam ettiremedim.
haftaya telafi edersinBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Sınav stresiyle iyi gitmiş. Başarılar sınavdaGeçen cuma: 74.6
Oliiiy
Teşekkür ederim PınarcığımGuzel cnm tbrk ederim
Hmm belki benmki ondan guzel olmuyor bide ole deniyeyim
Sebebi belliymis haftaya iyi olur insallah cnm
Sagol canimm
Masallah canim cok guzel eksi
Cok guzel canim gecen haftada super vermistin iyi gidiyorsun :)
Olsun olsun çok iyi. 80’lere inmek üzeresin ne güzel. Geçen hafta o kadar eksi olunca bu hafta sabit olursun diye tahmin ediyordum yine de iyi bir eksin var.Tartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
Az da olsa eksidesin yerinde saymaktan ya da geriye düşmekten iyidir.Slmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
çok geçmiş olsun canım ya bu doktor bu kadar ticari bakiyorsa neden şikayet edilmiyor hala görev yapıyor hayret birşeyGğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
102,8 e bahse varimBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
oo çok iyi gitmisGeçen cuma: 74.6
Oliiiy
mutluluğun daim olsunGünaydın,
Tartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
küçükte olsa miktarlar etkiledi benceSlmlar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta : 87.7
Bu hafta : 87.3
Fark : - 400
Yüzde : 0.45
Bu hafta az oldu eksideyim cok şükür ama daha iyisi olabilirdi
Alintilarimi yaotim kızlar musait oldugumfa hrpsini yanitlicam simdilik cikiyorum
Kilo bildirimine gec kalmak istemeidm
yok bisey yemedim bebegim hemen gidip yattim :))Alıntılarımı aldım, inşallah cevaplayacağım :)
TR saati ile 00:31 acıkanMefkurem umarım sadece su içmişsindir
hadi oyle olsun bakalim :)))Herkese günaydın ,takıma yeni başlıyor gibi sabah 6 da uyandımkendimi deneme süresinde ilan ettim bugün baslangic kilom olsun mu Mefkurem zihnimi kandırmaliyim
hic yoktan iyidir cnm 5 lere de hosgeldinnnGeçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
dur kizzz millet iyice uykusunu alsin :))E hadi kızlar nerdesiniz çok merak ediyorum kim kaç kilo verdi az sonra okula çıkmam gerek ben çıkmadan herkes gelse super olurmeraklı köfteci gibiyim:)
cok guzel cnm tebrikler sende 7 lere hosgeldin :)Günaydınlar
Gecen haftaki kilom, 80.9
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
vayyyy aysenur superrrrrr cnm masallahhhhhHayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
buna sonra cevap yazicam :)Kızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
Kilo bildirimim sabit:97.3
cok guzel baslangic tatlim inş devami gelsinGünaydın bebekler,
ben de yeni acemi olarak bildirimimi yapayım, daha ilk haftam, dün de regl oldum ödemim var sanırım cok da ağrım var.
beni listeye alıcak mısınız bilmiyorum ama ben bildireyim :)
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
kuzum mervede demisya maydonoz yesil sogandan baska bisey konmaz kisiraKisiri islatiyorm bi yandan sogan salca kavuruyorm onuda icine katiyorm sonrada yesillikler domates falan dogruyorum sen nasil yapiyorsun abla
amannnn yarabbimmmmmgecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
dune gore yinede eksi gelmisin heralde cnmen son kaçtım ben tam hatırlamıyorum 85.3 müydü..
bu gün 87.0
pazartesi o 85 görülecekkkkkk tekrar
cok guzel ebrucum tebrikler cnmCuma: 90
bu civarlarda arti cok degil cnm :)Kizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.7
Fark +500gr
Bende smdi kahvalti hazirliycam sonra gelirm gene
tekrar cok gecmis olsun cnmGğnaydın kızlar
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
İnşallah herkes eksidir.
sebebini biliyorsun cnm haftaya acisini cikarirsinBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
bi hguzel eksi dahaaaGeçen cuma: 74.6
Oliiiy
edibeee dun oyle deyince arti gelecen diye korktuydum cok sevindim cnmGünaydın,
Bende iki gündür artiydim regl oldum bir anda gitti yine atıyım ama 100 gr şuan ben korumadayim ama haftaya eksi olmaya çalışacağım canim sende haftaya daha iyi olursun inşallahaslında dün çok hafif hissediyordum sabah kalktım bir şişkinlik niye öyle oldu anlamadım
Aramıza hoşgeldin ben Bahar daha önce yapmışsın yine yapacaksın eminimAdı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?