- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.101
cok gyzel bence cnm ideal kiloya yaklastikca gram gram gidiyor bence yerinde saymamissin o cok gyzel tebrik ederimGeçen hafta : 60
bu hafta :59,80
fark : -200
-500 bekliyordumm ama napalım vicdanen rahatım menülerim ortada yavaş kilo verdiğimi söylemiştim zaten
cnm uzme kendini bence listelerin iyiydi fakat düşük falan derken normal bence haftaya eminim telafo edersnGünaydın kızlar
Moralim bozuldu ya dün yedilerimi gördünüz ve malesef bugün +1 gördüm. Biraz daha bekleyip bir daha tartılacağım
cok guzel cnm tebrik ederimBildirimim
Geçen cuma 97.7
Bugün 96
fark 1.7
pazartesiden buyana 500 g vermisim bi şişlik var gibi ama totale bakınca gayet iyi diyorum
E hadi kızlar nerdesiniz çok merak ediyorum kim kaç kilo verdi az sonra okula çıkmam gerek ben çıkmadan herkes gelse super olurmeraklı köfteci gibiyim:)
tebrik ederim cnm guzel sonucGünaydınlar
Gecen haftaki kilom, 80.9
Bu haftaki kilom 79.8
Fark 1.1
tebrik ederim cnm guzelHayirli cumalar hanimlar Bende bildirimi yapayim
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
sabitsin artin yok en azindanKızlar çok açım daha fazla bekleyemeyeceğim.
Kilo bildirimim sabit:97.3
deneme suresindeki uyelerde bildirim yapio cnm sadece listeyr giremiyor daha tebrik ederim ayrica gyzel rakamGünaydın bebekler,
ben de yeni acemi olarak bildirimimi yapayım, daha ilk haftam, dün de regl oldum ödemim var sanırım cok da ağrım var.
beni listeye alıcak mısınız bilmiyorum ama ben bildireyim :)
başlangıç 79,5
Bugün 77
fark 2,5
tebrik ederim cnmgecen cuma 76,8
bugun 74,8
fark 2
yuzde%2,60
seninle 300 gram var aramizda insAllah beraber gorucez 85 sonra 80en son kaçtım ben tam hatırlamıyorum 85.3 müydü..
bu gün 87.0
pazartesi o 85 görülecekkkkkk tekrar
tebrik ederim cnm gyzelCuma: 90
Bugün: 89.2
Fark: 0.8
Yüzde: 0.89
guzel gidiyorsun cnmKizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.7
Fark +500gr
Bende smdi kahvalti hazirliycam sonra gelirm gene
ayy kuzum Rabbim tez zmnda sifa versin bi daha yasatmasin cocuklarin hastaligu cok kotu Rabbim hastanelere dusurmesin tabi eksik de etmrsin ama zor vala hastane işleri uzulme cocuklarimiz iyi olsun sağlığımız olsun da eksiyi görürsün inanıyorum benGğnaydın kızlar
Dün evimize geldik şükür.ama gelir gelmez kusma ishal başladı.hastane mikrobunu aşdık da geldik maşesef.inşallah erene bulaşmaz.
Bizim doktor da çok pislik insan kullanan bir doktormuş.eşim eczaneden ilaç alırken tanıdık eczacı anlatmış.neler neler.9 yaşındaki çocuğun fazla anyibiyotikten ölğmğne sebep olmuş.gereksiz hastaneye yatıran yoğun bakımda tutan gece 12 yi geçince (ertesi günğn parasını almak için)hastayı çıkaran falan berbat bir doktormuş.eşim ona gitme demişti.ne bileyim ben .ötekinin berdiği antibiyotikler işe yaramadı.bir de bu görsün demiştim.(ona götürsem belki o da yatırırdı.)ya çocuğa birşey olsaydı diye bir se o başımın etini yedi.
hastanede bem de üşğttğm herhalde son gün çok kötü oldum.oda arkadaşım sağolsun bir görüneceksen bem bakarım dedi.kbb ve göğüs doktoruna göründüm.aşşırı öksürük hırıltı var diye.sinüzit belki de buna bağlı(belki de değil)alerjik astımım varnış.
Bensen haberler böyle.
Sabah da tartılamadım.
Çocukla yapışık geziyoz.hep memede.allahyan emziriyorum.bugün daha istifra etmedi şükür ishal de yapmadı.hemen iyileşiverse bari.
İnşallah herkes eksidir.
İlk kez 1 hafta eksi başladım onu da devam ettiremedim.
su kaçamaklardan bi vqzgecssekBu hafta kısır turşu ve bir gün kaçamak sonucu +500gr
Geçen hafta 104.4
Bu hafta 104.9
Fark +0.5
Yüzde %-0.47
Haftaya 103 gelecek inşallah
tevrik ederim cnm guzelGeçen cuma: 74.6
Bugün: 73.2
Yüzde : 1.87
Oliiiy
tebrik ederim cnmGünaydın,
Bildirim yapıp alıntılara döneyim.
Geçen Cuma: 94.0
Bugün: 93.4
Fark: 0.6 kg
Yüzde: %0.64
Sabit diye düşünüyordum, eksi görünce mutluoödum valla
tebrik ederim kaptanım,Tartilmak icin fazla beklemedim
Gecen hafta 92.2
Bugun 91.8
Fark 0.4
Dün arti olunca bunada şükür diyorum :))
qynen öyle cnm hayrlisi az olsun bizim olsun illa ki gidecek bu kikllar Allah in izniylrAz da olsa eksidesin yerinde saymaktan ya da geriye düşmekten iyidir.
çok geçmiş olsun canım ya bu doktor bu kadar ticari bakiyorsa neden şikayet edilmiyor hala görev yapıyor hayret birşey
102,8 e bahse varim
oo çok iyi gitmis
mutluluğun daim olsun
küçükte olsa miktarlar etkiledi bence
Adı:şeyma
Yaşı:33
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 12 yaşında elhamdülillah
Emziriyormusun:hayır
Meslek:öğretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:1.63
Kilo:69.6
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :dikkat etmemek
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
KİLO GEÇMİŞİMİ ANLATACAK OLURSAK EĞER DAHA ÖNCE KADINLAR KULÜBÜ VESİLESİ İLE 56 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜM,SONRA HAYATIMDA BAZI ÖZEL DEĞİŞİMLER OLDUKTAN SONRA YEMEYE VURDUM KENDİMİ VE KİLO ALDIM MALESEF.YİNE VEREBİLİRİM İNANIYORUM BUNA.BURADA ÇITIR ANNELER TOPİĞİ İLE VERMİŞTİM YAKLAIŞIK 10 KİLO VE SÜPER OLMUŞTUM ARTIK YİNE OLMA VAKTİ KIZLAR
Kilo bildirimimi yapıp diğer bildirimlere bakıyım yeni oturabildim kızlar
Cuma 65.1
Bugün 65.2
+100
Haftaya 64 ude görmek istiyorum biraz daha dikkatli olacam tr ye az kaldı ordada kilo alma ihtimalim yüksek o yüzden bir kaç kilo daha verip gitsem iyi olur
sevgiiiiiii kocamannnn masallah cnm gecen haftada cok guzeldi bu haftada oylee
eksi olman tabiki guzel cnm ama dunku menun hafif ve erken olsaydi bi 300 400 daha gelirdi bence
Haftaya telafi edeceginden eminim
İnşallah canım
Süper gitmiş canim Tebrikler
Maşallah canım muhteşemsin. Çok sevindim
İnşallah canım
İnşallah canim
Tebrikler canım
Insallah öyle olur canım
Süpersin tatlım maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canım
İnşallah canım
Evet ama düne göre +700 gördüm
Hoş geldin canım. Ben de Melis.30 yaşındayım. 1 oglum var. Vermen gereken çok bir kilon yok. Hemencecik verirsin merak etme.
Saol cnmSu 80 lerden bir kurtul artık bitanem ya
Tebrikler canım
Tebrikler canım