- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #281.181
Bir gün coşup bir gün durayım o zamanikiside omega 3 acisindan zengin cnm kullanirim dersen al
sabite de fit olurum
masallah cok guzel gitmis cnm
tek menu paylasmak yetmiyor cnm :)) hem senin bize hemde bizim sana destek olabilmemiz icin daha fazla paylasim gerekiyor
Yoksa nasil kaynasip takim ruhunu yakaliyalim
operadan girdin demi cnm
Ayarlarda var reklam kapatma
hadi bakalim aldik gittiii
Ins. Pisman olmayiz
mutlu olmak hakkin tabiki sevin cnm
Emeklerinin karsiligini aliyosun
ben bı kahve alayım gelıyorum
Daha once chia almistim yogurta karıştırdım yedim ama midem almadi birqz jel gibi olmuştu keten tohumunu denesem mi bilemedim keten tohumunu nasil kullanicam kaptanim bilio musunikiside omega 3 acisindan zengin cnm kullanirim dersen al
sabite de fit olurum
masallah cok guzel gitmis cnm
tek menu paylasmak yetmiyor cnm :)) hem senin bize hemde bizim sana destek olabilmemiz icin daha fazla paylasim gerekiyor
Yoksa nasil kaynasip takim ruhunu yakaliyalim
operadan girdin demi cnm
Ayarlarda var reklam kapatma
hadi bakalim aldik gittiii
Ins. Pisman olmayiz
Kuzum burda buyuk harfle yazmak yasak hakaret olarak alginaliyomus :)))YAPTIM MEFKUREM ABLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
MENÜ BİLDİRİMİ NE ZAMAN YAPIYORUZ ACABA
En dogrusu kullanacagin zaman ögütup yogurda salatana yumartana ekliyebilirsin cnmDaha once chia almistim yogurta karıştırdım yedim ama midem almadi birqz jel gibi olmuştu keten tohumunu denesem mi bilemedim keten tohumunu nasil kullanicam kaptanim bilio musun
Bende beklemıyorum canım yoksa gece kalıyor cocuklarla bır yıyor esım ben erkenden gunu kapatmaya bakıyorum kıloları vereyımde sonra bırlıkte yemek yerız nasılsabu haftanın fazlasını kapatmam lazim kaptanım insAllah guzel olacak
hg cnm bebde hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yasinda bi kizim var insAllah kısa sürede saglikla vericez kilolarimizi
aaa niye öyle oldu ki cnm kaçamaginda yoktu sanki üzülme daha iyisini yaparsın sen inanıyorum ben
insAllah cnm
tebrikleeeerr cnm cok guzrl
aynen öyle cnm bu hafta olmazsa akşam yemeği için eşimi beklemicem geç geliyor geç yiyoruz cunki
Tebrik ederim canım çok güzel zaten bence diyetisyen menulerinde aç kalinmiyor dengeli olunca veriyoruz
cok guzl bır sonuckilo bildirimim
geçen hafta : 85.0
bu hafta : 82.0
aradaki fark : 3000 gr
Yüzde : %3.52 (12 günlük diyet sonucum)
bulmussun sanırım canımNerde canım
zuhal abla anlatmıs canımKızlar nasıl tüketicem peki keten tohumunu
sana da afıyet olsun bırtanemTeşekkürederim ablam sayende"sayenizde
Afiyet olsun canım) bende biraz önce içtim kahvemi
Anladım abla ogutemem sanırım da ikinci ihtimal olabilirEn dogrusu kullanacagin zaman ögütup yogurda salatana yumartana ekliyebilirsin cnm
Keten tohumu sonrasi bol su icmek onemli bagirsakta tikaniklik yapmamasi icin
Ogutmezsen biraz sicak suda yumusatip oyle eklersende olur
ayy riske atmayım ben en iyisi alirsam keten tohumu alayım chia kalsın saol kaptanımFit mutlu anne chia yi daha cok sutle kuru meyveyle pisirip aksamdan sabaha bekletince puding gibi yenebiliyor
Aynen oylr ben de öyle yapayım en iyisi geç kalıyorumBende beklemıyorum canım yoksa gece kalıyor cocuklarla bır yıyor esım ben erkenden gunu kapatmaya bakıyorum kıloları vereyımde sonra bırlıkte yemek yerız nasılsa
cok guzl bır sonuc
bulmussun sanırım canım
zuhal abla anlatmıs canım
sana da afıyet olsun bırtanem
tugcetugcem sen tartilmadinmi melegim
Çok güzel yazmışsın canım dediğin gibi acayip bir ölü toprağı var üzerimde kalkamıyorum çok bunaldım hiçbirşey yapmak istemiyorumGünaydın kızlar
Evet gelelim yazmak istediklerime herkeste bir ölü toprağı var Evet hepimizin kafasini kurcalayan binlerce sorunlarimiz var bizi mutsuz eden olumsuz etkileyen ama hayatimizi bir yerden yakalamamiz lazim ah vah edip kendimiz icin hic birsey yapmadan dururken hersey kendiliginden daha guzel olmuyor yada istedigimizi kendiliğinden elde edemiyoruz artık ölü toprağını silkeleme zamani kizlar elbette duygusalliklarimiz, yorgunluklar ve bir takim sorunlarimiz olacak ama bunlardan güç alip bir yenisini daha eklememek adina kilo verme sürecimize dort elle sarilmamiz lazim hangimiz yaz geldiğinde kilolarınızdan kurtulmadiginda mutlu olacak haginiz keske demeyecek gecmiste yapmadiklari icin ah vah etmeyecek silkelenin kizlar kurtulun sizi mutsuz eden konulari kafanizda yer etmesinden rabbim hepsinizi hayirlara cikarsin inşallah ama suda bir gercek mart ayisonuna geldik sayilir surda son bir haftamiz geldi mayis basinda hayırlısı ile ramazan geliyor nolur yapmayin bunu ne kendinize nede bizlere burası bizim tek motive kaynağımız buraya nasıl 4 elle sarilirsak bizler o kadar iyiyiz ve o zaman tam anlamiyla bir butunuz birbirimizin enerjisiyle besleniyoruz, destekleriyle tokezledigimiz anlardan ayağa kalkıyoruz eger sizleri kırıp incitecek birsey yazip söylediysem ozur dilerim sizleri cok seviyorum
Mefkurem
@nanekekik
gewezebidik
@buse8
AhSen_2504
@Fatlady
@elfkkk
@Gulbe seker
@istikrar1986
C cemresila
pesto26
Fit mutlu anne
@fitcivciv
@ebruebrulii
@InFlames38
@Erdek
@Pnrrr-20
@Edibe12
@__badem__
@ekim2009
@Sweetyy83
tugcetugcem
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin nolur
Evet maalesef canım skıldıkça yemeğe vuruyorum kendimiCANIM HIRSININ AZALMASI NORMAL, bence senin psikolojin iyi olmayınca yemek yemek gibi bir tarzın var öyle hissettim şimdi ev kalabalık bu durum canını sıkıyor olabilir farkında olmadan.. Özüne dönersin sağlıcakla
Sorma ya veremediğim gibi bu hafta verdiğimi de aldım tekrar baştan başla işin yoksa şimdinaz yapıyor mu yapıyorsa sıkıntı benim anneanne çok nazlıdır ne güzel sevabını almışsın, diğer konu bende de öyle millet 20-30 kg veriyor benim surda 6 kg kalmışken geriye döndüm döndükçe de artıyor hedeften uzaklaşıyoruz canım
günaydın abla
ona kahve yapmadın mi yoksakesin birşeye bozulmuştur yaşlılar bir ayrı çünkü . Benim kvnin annesi mujganin gözüne b.. insin diye dedikodu yapıyordu ama kafa gıdık olduğu için mujgana Müjgan dedikodusunu o noktadan beri çok tinlamiyorum yaşlıların tribini
Valla kime yaptın bilmem ama benim annem yıllarca yegen kardeş konu komşu el açması yaptı istiyorlar diye sımdi bacağı ayrı kolu ayrı ağrı içinde hala yüzsüz yüzsüz istiyorlaro yüzden baştan yapmayacaksin yapacaksın az birşey evdekilere gerisi yalan
İnş canım tartıya çıkmaya korkuyorum aldım biliyorum yediğim için pişman olup suçluyorum ama durduramıyorum canım skkncanim kendini suclama bazen ne kadar dikkat etsekte olacaklarin önüne geçemiyoruz
[
tadinada bayilirsin eminim canim cok lezzetli oluyor
Rabbim feraha erdirsin canım
yapma kuzum kendine misafirin gidince düzenine donersin
ayy keske canim cocuklarimizinda bizler gibi çekmesini hic istemiyorum
harikasın
ayyy inşallah canım
geçmiş olsun canım takim olarak biraz savrulduk sanırım toparlariz elbet
zuhal ablanin verdigi tarifi yaptım bahar un koymadim sadece 2 yumurta, az lor, suzme peynir, yogurt, ispanagi sogan ve sarimsakla soteledim hepisini birlestirip uzerine kasar serptim
Günaydın canım
Biraz misafirim gidince kendime geleceğimi düşünüyorum canım yoksa şuanki modum çok düşük babaanne hiçbirşey yapamadığı için gözüde sargıda suyu dahi ben getiriyorum ve damlalar bitmeden gitmeyecek gibi duruyor o damlanında biteceği yok çocuk onun yanında huzursuzlanıp durmuyor sürekli peşimde bacaklarıma yapışıyor mutfakta iş yapamıyorum çok kötüyümsureklimi orada kalican cnm gecicimi
tatlim cocuk kucuk degilki, zaten kendi agirligimizi vucut zor tasiyor bide cocukla spor daha zorlar
Lesliyi suclama :)))
bu bahar gelerekten adamlar kudurdumu ne yapti hepsinde bi havalar
Herseye inat sen kendini onemse cnm
Eger paylasmak istersende biz burdayiz ❤
cemre listeyi falan bosver cnm
Şu anda denemedeki üye say kendini eksiler gelirse zaten listeye gireceksin
Misafirde babaanneymis o kadar telasi olmaz heralde
tabiki bagimlilik yapiyor cnm insan yedikce daha cok yiyesi geliyor
Uyusturucu kullananlar da nasil bi sure sonra yetmiyor dozu artiriyolar bizde de oyle
Pestonun dedigi gibi gunde 8-10bin kalori alanlar bile basarabiliyorsa bizde yapabiliriz
Cocuk konusunda once onlari saglikli zararli seyler diye farkindalik yaratmaliyiz
sade olanlarida var diye biliyorum cnm
oyyy hemen onlemini al cnm zencefil limon kararabiber yap
Ada cayi yada sirkeli suyla gargara yap
Enerji dusuklugunude hissediyordum
Katettigin yolu düşün ve yeni hedeflerine odaklan
nereye gideceksiniz cnm sende istanbuldamiydin
+1 +1 +1 +1 :))))
Gercekleri yazmisin cnm ve cok guzel,cok dogru
Alincak bisey yok
Bende seni ❤❤❤❤❤❤❤❤
bak geçende dediydim cnm:))) ip alincaya kadar ipsiz hopla hem alistirma yapmis olursun
Metoyuda hizlandirir
aynen oyle valla :)) bide eskiler daha beklentili
Onlarin bize yaptigini biz gelinlere yapmis olsaydik yuzumuze bakmazlardi :))
Toplamam lazım canım böyle bırakamam kendimiCemreciğim üç gün ne ki çabucak geçer, topla kendini. Sadece liste meselesi değil, kendimiz için bu iyiliği yapmalıyız.
İş stresi direncini düşürdü kuzum boşver zamanı gelince olur
Ah rüya gibi 5’li bir kilo. Ben ilkokuldan sonra görmedim kendilerini. Teorik ederim. Çok mutlu ol ve 5’lerde kal
Geçicidir moralini bozma.
Harika Buseciğim, hep birlikte 80’lere koşalım
7’ler hayırlı olsun dostum
Maşallah yüzde süper. 6’lara hızlı girmişsin tebrikler
Almamak da güzel
İki hafta deneme süresi var. Çok güzel gitmiş devamı gelir inş
Kız Merve inanamıyorum sana resmen efsanesin. Merve club kuracağım. Hedefin kaçtı senin
sen iki kilonun hakkından gelirsin üstadım
Be güzel 8’ler gelmiş, bravo
Günaydın. Haklısın, tartı heyecanı gözümüzü bürüdü, bi daha dikkat edelim
Maşallah her hafta kilo kontrolü yapıyorsun keşke ben de böyle geçirseydim hamileliklerimi
Çok geçmiş olsun
haftaya telafi edersin
Sınav stresiyle iyi gitmiş. Başarılar sınavda
Teşekkür ederim Pınarcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?